آخه ویندوز تازه ریختم دیگه کلی برنامه نصب کردم میخوام ویندوز نریزم...
Printable View
آخه ویندوز تازه ریختم دیگه کلی برنامه نصب کردم میخوام ویندوز نریزم...
نقل قول:
سلام برای یه یاهو مسنجر میخواین ویندوز عوض کنید ؟
صفحات قبل رو خوندین ؟ تمام چیزاهایی که تو پست قبل گفتم رو چک کردین ؟ ورژن عوض کردین ؟ ممکنه مشکل از isp باشه یک بار با dial up امتحان کنید ببینین وصل میشه ؟
اخه بدیش اینه این چندروزه لازم دارم یاهومونقل قول:
تو سیستمه دیگم با همین ایدی و مسنجر میادش همین نتم بهش وصله تو این یدفه اینطوری شد...
همه چیزم چک کردم چندبارم پاک کردم ریختم نشد
حداقل هیچ برنامه ایم وجود نداره که به ایدیه یاهو وصل بشه حداقل 5تا رنامه دانلود کردم هیچکدوم وصل نمیشه nimbuzam ایدیه جدید میخواد که خیلی چرته.. باز اگه برنامه ای میشناسید که به ایدیه یاهو وصل میشه و تست کردین100% بگید ممنون میشم
digsby و Trillian و Y!Supra اینا رو امتحان کن بین جواب میگیری... من اولی و سومی رو نصب کردم و انجام دادم.اگه مشکلی داشتی بگو برات حل کنم.
سلام و خسته نباشید
نمی تونم از (video call , voice call)در یاهو مسنجرم استفاده کنم و چت صوتی یا تصویری داشته باشم . مسنجرم ورژن11 هستش اما وقتی میخوام ارتباط صوتی/تصویری برقرار کنم یه همچین ارور(no webcam or may cannot working properly"") و میده لطفا راهنماییم کنید.
از خود سایت یاهو هم وارد نشد؟
ببینین ازین سایت میتونین وارد بشینکد:iloveim.com
سلام
دوستان راهی هست بشه باهاش فهمید یه آیدی کی ساخته شده ؟
مرسی
نبود کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز قبلا از روی پروفایل و یه سایتی مثل detectinvisible میشد فهمید تاریخ ساخت آیدی چیه الان نه دیگه نمیشه
سلامنقل قول:
سلام و خسته نباشید
نمی تونم از (video call , voice call)در یاهو مسنجرم استفاده کنم و چت صوتی یا تصویری داشته باشم . مسنجرم ورژن11 هستش اما وقتی میخوام ارتباط صوتی/تصویری برقرار کنم یه همچین ارور(no webcam or may cannot working properly"") و میده لطفا راهنماییم کنید.
مطمئن بشین که وب کم کامپیوترتون نصب شده باشه یا درست کار میکنه
یعنی اصلا هیچ راهی نداره ؟
قبلا از خود پروفایل یاهو می شد..