امپر دقیق مطابق پراید که سایزش بخوره یادم نبود همون 55نقل قول:
یه نوشته بیرنگ کوچولو روی باتری بصورت دات دات حک شده که تاریخ تولیدشه
یه چیزی شبیه این که کنار دایره سبز حک شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امپر دقیق مطابق پراید که سایزش بخوره یادم نبود همون 55نقل قول:
یه نوشته بیرنگ کوچولو روی باتری بصورت دات دات حک شده که تاریخ تولیدشه
یه چیزی شبیه این که کنار دایره سبز حک شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه پراید دارم! ولی واقعا از ترمزش ناراضی هستم! مثلا با سرعت 60 - 70 کیلومتر هم وقتی ترمز می گیرم حدود 10 - 15 متر خط میکشه و بعد می ایسته... هیچ کارش نمیشه کرد؟ (لاستیک صاف نیست و عاج هاش خوبه) . مثلا لاستیک خاصی وجود نداره که اصطکاکش بیشتر باشه و زودتر ماشین وایسته؟
پ.ن: من سعی می کنم از 80 کیلومتر بالاتر نرم، ولی تازگی ها که چند بار این موتوی ها به صورت عرضی توی خیابون پیچیدن جلوم، واقعا دیگه وحشت می کنم... نمی خوام اتفاق بدی بیافته تا بعد ازش درس بگیرم، غیر از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چه توصیه ای برای من تازه کار دارید؟
بعد یه سوال دیگه: مثلا ماشینهایی مثل 206 و سمند و ریو و ال 90 و اینها، از این لحاظ بهتر هستن یا اونها هم مثل پراید همینقدر خط ترمز میکشه بعد می ایسته؟
نقل قول:
اقا امروز بعد از شستن انژکتور و دیاگ ماشین انداختیم تو جاده
باورم نمیشد این ماشین همونی باشه که اعصابمو خورد می کرد
اون موقع به زور تا 120 - 130 بالا میرفت
ولی الان چشم به هم میزنی تا 160 میره خیلی ساده واقعا تعجب کردم
فکر نمی کردم اینقدر تاثیر داشته باشه
و در مورد استپر هم ببین وقتی ماشینو که روشن میکنم خیلی بازی داره عقربه تو دیاگ هم که زد استپر پس مشکل داره
بعد یه سوال ایا تمیز کردنش تاثیری هم داره ؟ چون خودش مگه با بنزین سروکار نداره ؟
بعد الان که ماشین فوق العاده شده یه مشکلات دیگه برام پیش اومده
وقتی از دنده پر 2 به 3 میرم ماشین انگار یه معکوس میخوره یعنی نمی تونه همونو ادامه بده و یه کاهش سرعت داره که ادم متوجه میشه تو 4 اینطوری نیست
راستی امروز یه چیزی دیدم هم کلی خندیدم و هم کلی دلم سوخت گفتم به شما هم بگم حال کنید
تو اتوبان بعثت بودم امروز که یه صحنه تصادف دیدم که یه پیکان زده بود به یه کامارو صفر زرد رنگ بیچاره
کامارو پلاک موقت بود پیکانه تا ستون جمع شده بود ولی اون یکی فقط یکم قور شده بود و رنگش رفته بود ولی خوب کامارو هستش دیگه
من تو ارس گذر ارسش رو کار کرده مدل 2012 رو دیدم قیمت خورده بود 220 دیگه خودتون حساب کنید دیگه هم گذر باشه و هم صفر
کلا پراید بدلیل سبک بودن لاستیک کوچک و با ریک و ضعف ترمز این مورد رو داره با عادت تر مز بهترین کنترل رو براش پیدا کنید بهترین ارستنقل قول:
البته از سال 82 که بوستر کره ای از روی اون بر داشته شد ( به جز ادلین سری بوستر که تا سال 83 روی پراید گذاشتن) دیگه ترمز پراید به این شکل که میبینید هست و با تعوی بوستر خیلی بهتر می شه
داشتم و دیدم تفاوتش واقعا از زمین تا اسمونه
نوع لنت هم بسیار تاثیر داره مخصوصا لنت ایرانی و خشک تر ترمز بد تری ارایه می دن
در مورد پژو هم با اینکه ترمز های بسیار بهتری دارند ولی اگه یه دقت کنیم می بینیم بیشترین امار تصادف جزیی 206 دقیقا جلو وسط اون بوده که با توجه به شتا ب بالا ترمز ضعیفی داشته
اما
نکته ای رو که چندین بار هم در اینجا گفتم تنظیم لنت عقب و سیم ترمز دستی هست که تا 40 درصد تفاوت ترمز گیری رو حس خواهید کرد و اینکار رو هر 3 تا 4 ماه یکبار انجام بدید و ببینید چی میشه
امتحانش هم سادست فقط کافیه ترمز دستیر رو چک کنید ببینید چند تا دندانه بالا میاد گه بیش از 4 دندانه لازم بود برای قفل کامل ترمز دستی بدونید که نیاز به تنظیم داره وولی کمتر از دو ندانه مخصوصا برای اول کار باعث گرم شدن لاستیک عقب میشه
رانددگی مطمئن = سرعت مطمئن در محل مناسب = رعایت فاصله مناسب با سرعت = اسودگی
استپر همونطوری که فرمودند تنظیم دور موتور در چند حالت مختلف رو بر عهده دارهنقل قول:
حالا اگه خراب یا سفت بشه به موقع لازم نمی تونه اون مقدار که باید جابجا بشه و گاز رو تنظیم کنه
استپر با هوای ورودی سر و کار داره و مستقیم در بنزین نیست
جرم هوا و الودگی روی اون تاثیر داره
در حالت در جا بالا پایین رفتن دور موتور یکی از نشانه ههاای خرابی استپر موتوره
حتما در صورت نیاز به تعویض دنبال جنس خوب بگردید و این قطعه کهنه خودتون رو دور نندازید
علامت سه كار كردن ماشين چيه؟
وقتی ماشین بااصطلاح 3 کار می کنه که یکی از سیلندر ها حد اقل درست کار خودشو انجام ندهنقل قول:
یک لرزش خفیف تا شدید بسته به مدل موتور ماشین - بد گاز خوردن و دور نگرفتن روان موتور - بوی بنزین خام در اگزوز و دوده هم می توه نشونه باشه
سلام استپر 405 رو میشه رو پراید انداخت؟
سلام
1-پراید مدل 90 دارم . وقتی ماشین رو روشن میکنم ماشین خودش گاز میخوره و دور موتور تا 1/5 هم میاد !!!!
علت چیه ؟
2-احساس میکنم چراغهای جلو در شب اون نور کافی رو ندارن / راه حل چیه و اگر مارک مخصوصی واسه خرید لامپ بگید ممنون میشم ....
نقل قول:
استپر موتور کثیف یا خراب شده و باعث این گاز خوردن می شه
کهنه شدن سیم کشی و خاک گرفتن لامپ و کاسه چراغ و شل شدن فیش و سیم ها باعث کم نوری میشن
لامپ معمولی اسرام 55 65 وات خوب جواب میده نیازی به خرج زیاد نیست