سلام خدمت اساتید ودوستان .. ببخشید شیرجه زدم وسط بحث یه سوال داشتم در مورد ساخت باکس برای 3012 طبق اندازه های
منوئل میشه ساخت یا نه؟ممنونم از جوبتون
حسین هستم.
سلام خدمت اساتید ودوستان .. ببخشید شیرجه زدم وسط بحث یه سوال داشتم در مورد ساخت باکس برای 3012 طبق اندازه های
منوئل میشه ساخت یا نه؟ممنونم از جوبتون
حسین هستم.
بله میشه ساختنقل قول:
ولی اگه خودتون سابو مدل کنید تو نرم افزار باکس مناسب تری میتونید بسازید
سلام اساتید میشه یگین چطوری میشه کد 4رقمی روی پخش ماشین پراید رو غیر فعال کرد که دیگه هی کد نخواد؟
سلام
دوستان عزيز من يه اطلاعاتي در مورد ضبط تصويري پايونر مدل AVH-P6350BT داشتم و ميخواستم ببينم ضبظ خوبي هست چه طوريه كاراييش، ايشالله اگه بشه براي زانتيا ميخوام ببندم، قيمت حدوديش رو هم اگه لطف كنيد ممنون ميشم ؟
در ضمن اين ضبظ از همون مدلهايي هست كه ال سي ديش جمع ميشه ميره داخل دسگه درسته؟ و آيا ميشه روي اين ضبظ يه دوربين دنده عقب براي ماشين هم نصب كرد يا نه ؟
کیفیت برام مهمه وبیشتر از 500هزار تومان نمی تونم هزینه کنم؟نقل قول:
سلام علي جاننقل قول:
اگر منظورت اون لوگوي 4اهم و عكس پخش پشت اون روي جعبه هست يعني اينكه اين اسپيكر با پخشهاي 4 اهمي مشكلي نداره.البته من توصيه ميكنم با آمپليفاير استفاده بشه بهتره.
در كل تو مشخصاتش هم روي جعبه و هم داخل منوالش صراحتا گفته 2 اهمي هست.607 هم 2 اهمي بود.
نه امير جان 2 اهمي هستن.مگه ميشه همچين چيزي؟!!!:18::18:كي گفته اينو.از دست اين دوستان كم اطلاع.:41:نقل قول:
كلا وقتي يه اسپيكر طراحي ميشه و در قسمت Specification ميگه مثلا 2 اهم يا 4 اهم،امپدانس كل منظورشون هست.
بله حسين جان،فقط يادت باشه اين ساب براي باكس سيلد طراحي شده نه پورتد.:46::8:نقل قول:
ميخواستم نظر دوستان رو در مورد ساب pw 15 ساند بدونم و اينكه آيا با آمپ 8105 كنوود خوب ست ميشه؟pw-15 بهتر جواب ميده يا 3012 جفت كوئل؟
سلام به دوستان عزیز
چندتا سوال داشتم:
1) باند کنوود 718 قیمت تهرانش الان چنده؟
2) اصل یا تقلبی داره؟ چجوری میشه تشخیص داد؟
3) کارکرده قیمتش تا چقد میارزه؟
4) آخر هم اینکه با پخش 7016 نیاز به آمپلی داره یا نه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد
ممنون
ميخواستم ببينم الان jbl p963 هنوز توليد ميشه؟حدود قيمتش چقدره؟به نظرتون براي كسي كه نميخواد ساب ببنده جواب ميده؟با يه آمپ ساند كه روي 2 اهم دوتا 175 وات ميده
همچنين ميخوام ببينم در مقايسه با 6975 اصلي چه از نظري بيس و چه از نظر صدا چه تفاوتي داره؟
سلام سلام سلام
دوستان عزيز خصوصا حميد و داش امير گل گلاب
بچه ها سيستمو باز تغير دادم
هديونيت:7150
ساب:الپاين تايپ ار 15
اسپيكر:دو دست كامپاننت ساند استريم trc6.n
پك سيم 0 گيج
بيگ 3
امپ ساب pcx2000d
امپ كامپننت:كنوود x4d
باكس هم 95 ليتر خالص تيون35(پورتد بغل)
تقسيم ممفيس 2 عدد
2تا باطري 74 امپر ايرانخودرويي
و مهمتر از همه كه هنوز نخريدم خازن2.5فاراد استريت وايرز(قيمت كسي نداره؟؟؟)
الان فقط مونده ساخت كيك پنل براي كامپننت ها كه اونم يواش يواش دارم رديف ميكنم
عكس هم به زودي ميذارم