Tv 1/200
Av 7.1
EV 0
ISO Speed 100
Focal Length 24mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tv 1/200
Av 7.1
EV 0
ISO Speed 100
Focal Length 24mm
تاپیک خوابیده چرا ؟
این هم یه پانینگ دیگه
نقل قول:
زیباست فقط نیاز به کمی تنظیم زاویه داشت که اگه رعایت میشد بهتر بود
سبز باشید و پایدار
آفرین امیر خان. کادر بندی عالی و ادیت عالی چه شات دلنشینی پدید آوردی. از اون عکسایی شده که دیدنش از دیدن منظره اصلی لذتبخش تره! :31:نقل قول:
آفرین مرسی از توضیحی که دادی محمدجان. اتفاقا من فک می کردم چون تو حالت زوم لرزش دست بیشتر می افته باید واید گرفت! منم یکی گرفتم که نسبتا خوب شده فقط میذارمش که اگه لطف کنی برام ادیت کنی خودمم یه ادیت کردم که حالا زیاد به دلم ننشسته ادیتش. اگه لطف کنی یه توضیح مختصری هم بعدا راجبه ادیتش بدی خیلی عالی میشه. حالا اگه احساس می کنی این تاپیک جای مناسبی واسه این بحث نیست می تونیم بیرون تاپیک بحث کنیم.نقل قول:
محتوای مخفی: پراید پیش از ادیت
محتوای مخفی: پراید بعد از ادیت
این عکسم چند روزی توی صفحه اول سایت عکاسی بود ..
کد:http://aks.akkasee.com/photos/176809/?extraParams=%253BuserSystemViewC%253AArray%253BuserId%253A19323%253BsortBy%253A&
شما اشکال کارتون اینه که کنتراست رو خیلی بردید بالانقل قول:
فرین مرسی از توضیحی که دادی محمدجان. اتفاقا من فک می کردم چون تو حالت زوم لرزش دست بیشتر می افته باید واید گرفت! منم یکی گرفتم که نسبتا خوب شده فقط میذارمش که اگه لطف کنی برام ادیت کنی خودمم یه ادیت کردم که حالا زیاد به دلم ننشسته ادیتش. اگه لطف کنی یه توضیح مختصری هم بعدا راجبه ادیتش بدی خیلی عالی میشه. حالا اگه احساس می کنی این تاپیک جای مناسبی واسه این بحث نیست می تونیم بیرون تاپیک بحث کنیم.
فکر کنم تا این حد خوب باشه :
سیاه و سفیدش هم خوب میشه
وقتشه تو این گرما یکمی خنک شین، اونم زیر آبشار مارگون !! (عکس یکی از دوستان هست)
ISO Under 200
F4.5
1/320s
105mm
0EV
آفرین چقد خنک شدیم. اسپانسر عکس دیزل بوده؟ :31: خیلی تبلیغاتی شده.:20:نقل قول:
یه نکته بچه ها توروخدا فکر ما دایال آپی های بدبختم باشید. نذارید حجم عکسا از 200 کیلو بشتر بشه. پیر میشیم تا صفحه باز شه. عکسارم لطفا تو اسپویلر بذارید که دونه دونه لود کنیم زودتر باز شه. ممنون از توجهتون.
اینم عکس کتابخونه ای که جلوی حرم شاهچراغ هست اسمش یادم رفته.
محتوای مخفی: هنر اسلامی
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
توی بخش نقد روز سایت عکاسی هم نقدی که آقای بهنام فر روی همین عکس شما نوشتن منتخب شده.نقل قول: