با اینکه خیلی بی ربط بود اما باید بگم به انگار به هر سطحی اجازه ورود نمیده من خودم تو تایپیک دانلود فیلم نمیتونم برم بعضی از تایپیک ها هم که کلا بسته شدهنقل قول:
Printable View
با اینکه خیلی بی ربط بود اما باید بگم به انگار به هر سطحی اجازه ورود نمیده من خودم تو تایپیک دانلود فیلم نمیتونم برم بعضی از تایپیک ها هم که کلا بسته شدهنقل قول:
اهم اهم.................
کلا به سوال کسی که تعداد پستاش پایینه توجه نمیشه یا من چیز بی ربطی گفتم؟:19:
نقل قول:
یه شرکت که هم ارزون هم کیفیت کارش خوب باشه پیشنهاد بدین
شماره تلفن هم ****553 هستش
ممنون
نه عزیزم این چه حرفیه والا من که اندیشه دارم و راضیمنقل قول:
واسه این جواب ندادم چون خبری از منطقه شما ندارم معمولا باید یکی از همون اطراف راهنماییت کنه
درود
دوستان ساعت 1.55 دقیقا من رفتم تو صفحه web ادرس 192.168.1.1 رو وارد کردم مثل دفعه قبل منتظر مشخصات مودم بودم ولی با تعجب نشانی ومشخصات یه مودم دیگه برام اومد بنظرتون طبیعیه....!!!:18::18:
بدرود
ینی چی؟نقل قول:
از کجا میدونی مودم خودت نبود؟؟
من خط 5 هستم از اندیشه سرویس میگیرم فعلاً که خط 5 تو رشت یکی از کم سرعت ترین هاست و فکر نمیکنم دلیلش isp باشه بهر حال بعضی شبا خوبه بعضی شبا سرعت پایینه من میخوام شاتل رو یه امتحان بکنم تو هم روی شاتل یا اندیشه فکر کن معایب شاتل اینه که هر گیگ حجم اضافه رو که اگه شاررژت زودتر از آخر ماه تموم بشه باید بخری گرونتر از اندیشه حساب میکنه و خوبیش اینه که قیمتای سرویس هاش تو حجم های پایین از اندیشه پایین تره, اندیشه هم از پارس وی یکم ارزونتره ولی اینکه کدومشون الان بهتره نمیشه گفت چون پارس و اندیشه تقریباً سرعتاشون یکیه و شاتل هم تازه اومده و تا معلوم بشه چطوریه, یه یکی دو ماهی طول میکشه دیگه انتخاب با خودته اگه میتونی ریسک کنی برو شاتل وگرنه بین اندیشه و پارس یکی رو انتخاب کننقل قول:
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
همچین چیزی امکان نداره مودم خودته شاید تنظیماتش عوض شدهنقل قول:
مودمت وایرلس بود یا با کابل وصل کردی؟
من فیلم کم نگاه می کنم واسه همین متوجه نشدم!نقل قول:
من می خوام برم از شاتل سرویس بگیرم اما منتظرم moz شماره طلایی رو بهم بده. یه حرفی زد دیگه رفت پیداش نشد!:5: اگه کسی از بچه ها شماره طلایی داره لطفا بده
مرسی
نقل قول:
این هالکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرلوک هلمز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا اینقدر عجله داری مگه شارژ ماهانت کی تموم میشه؟ MOZ کم به سایت سر میزنه بزودی میاد نگران نباش :20:
نقل قول:
من خط 5 هستم از اندیشه سرویس میگیرم فعلاً که خط 5 تو رشت یکی از کم سرعت ترین هاست و فکر نمیکنم دلیلش isp باشه بهر حال بعضی شبا خوبه بعضی شبا سرعت پایینه من میخوام شاتل رو یه امتحان بکنم تو هم روی شاتل یا اندیشه فکر کن معایب شاتل اینه که هر گیگ حجم اضافه رو که اگه شاررژت زودتر از آخر ماه تموم بشه باید بخری گرونتر از اندیشه حساب میکنه و خوبیش اینه که قیمتای سرویس هاش تو حجم های پایین از اندیشه پایین تره, اندیشه هم از پارس وی یکم ارزونتره ولی اینکه کدومشون الان بهتره نمیشه گفت چون پارس و اندیشه تقریباً سرعتاشون یکیه و شاتل هم تازه اومده و تا معلوم بشه چطوریه, یه یکی دو ماهی طول میکشه دیگه انتخاب با خودته اگه میتونی ریسک کنی برو شاتل وگرنه بین اندیشه و پارس یکی رو انتخاب کن
ممنون از جوابت:11:
خب حالا اگه بخوام از شاتل بگیرم هزینه حدودی چقدر درمیاد؟
مودم و ..... اینا هم ندارم:5:
عجب پر روییم من
مودم 59000 تومن ولی نمیدونم چرا اینقدر گرونه اگه بری سوال کنی بگن اشکالی نداره میتونی از بیرون مودم بگیری 26 یا 27 تومن هزینه نصب 15000 تومن اگه 512 با حجم 3 گیگ بگیری با کارت تخفیف میشه 8900 و یک ماه رایگان که کلاً میشه حدود 51000 تومن برای ثبت نام وشروع کارنقل قول: