این قضیه عوض شدن رنگ که به این صورت در میاد به color quality توی setting در display properties هم مربوط میشه! از 16 bit به 32 bit تغییر بدیدنقل قول:
Printable View
این قضیه عوض شدن رنگ که به این صورت در میاد به color quality توی setting در display properties هم مربوط میشه! از 16 bit به 32 bit تغییر بدیدنقل قول:
اون جایی رو که سبز کردید به جای اون عبارت نوشته : on resume,display welcome screenنقل قول:
نه در حالت none نیست در Windows Xp هست.نقل قول:
خوب تيك همين گزينه رو برداريد!! اين گزينه اگه فعال باشه، زماني كه ميخواين ادامه به كار با كامپيوتر بديد از صفحه ي welcome screen شروع ميشه!نقل قول:
تيك رو برداريد درست ميشه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز شما ميتونيد به سايت زير برويد و codec ويندوزتون رو ريپر و ارتقا بديد.
اين مشكل ناشي از codec هست
موفق باشيد.کد:http://www.xvidmovies.com/codec/
من microsoft.net framework 2 رو پاک کردم ولی حالا که می خوام دوباره نصب کنم اجازه نمیده و این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگید چیکار کنم که دوباره نصب بشه چون برای اجرای بعضی برنامه ها نیاز هست که این نرم افزار هم نصب باشه.
اين ارور ميگه كه نسخه اي كه الان ميخواين نصب كنيد،با نسخه ي قبلي كه نصب داريد سازگار نيست!!!نقل قول:
*اصلا آيا قبلا نصب داشته ايد يا خير؟
** آيا نسخه ي قبليتون نصبه كامل؟
***اگه نصب داريد روي سيستم بگيد كه نسخه ي قبلش چه ورژني هست!
موفق باشيد.
درست نشد :41:نقل قول:
توی DocfolderPaths که نبود اصلا و کاری که گفتید رو انجام دادم ولی وقتی میبندم صفحه رو و دوباره وارد DocfolderPaths میشم ، باز هم اسم هیچ یوزری اونجا نمیبینم .
توی این مسیر هم c -> document &setting به جای اسمی که گذاشتم هنوز Administrator هست و rename هم نمیشه .
قبلا نسخه 2 رو نصب داشتمنقل قول:
منتها یه نرم افزاری می خواستم نصب کنم که موقع نصب پیام داد باید نسخه 1.1 رو اول نصب کنید تا بتونید این نرمافزار رو نصب کنید.
برای همین نسخه 2 رو پاک کردم و 1.1 رو نصب کردم
ولی حالا که می خوام 2 رو نصب کنم نمیذاره
یعنی باید 1.1 رو پاک کنم؟
امتحان كنيد، آره پاكش كنيد و بعد نسخه 2 رو باز نصب كنيد.نقل قول:
موفق باشيد.
نسخه 1.1 رو پاک کردم.نقل قول:
ولی بازم همون ارور رو میده و نمی تونم ورژن 2 رو نصب کنم.:41:
کلا از این microsoft.net framework چه ورژنهاییش موجود هست؟
جدیدترینش چنده؟
اگر جدیدترینش رو بگیرم و نصب کنم بهتره؟