سلام بر شمانقل قول:
متاسفانه حجم سرویس های کافو نوری مخابرات در مرکز مخابراتی ثامن مشهد بسیار بالاست و جزء مراکزی هست که احتمال روشن شدنش بسیار ضعیفه.
ولی سرویس های خاص به مجتمع های مسکونی و تجاری به شرط حداقل 50 کاربر می تونیم بدیم.
Printable View
سلام بر شمانقل قول:
متاسفانه حجم سرویس های کافو نوری مخابرات در مرکز مخابراتی ثامن مشهد بسیار بالاست و جزء مراکزی هست که احتمال روشن شدنش بسیار ضعیفه.
ولی سرویس های خاص به مجتمع های مسکونی و تجاری به شرط حداقل 50 کاربر می تونیم بدیم.
سلام بر شمانقل قول:
سرویسی که شما دریافت می کنید 2 مگابیت بر ثانیه هست که اگر بخواهید سرعت دانلودتون رو بر حسب کیلو بایت محاسبه کنید میشه 256(چون هر بایت معادل 8 بیت هست.)
حالا اگربخواهیم ضریب اشتراک 1 به 10 که می فرمایید رو اعمال کنیم، سرعت شما باید 25 تا 26 کیلو بایت بر ثانیه بشه.
در واقع سرویسی که شرکت فن آوا داره ارائه میده سرویس Dedicated هست و عملا داره ضرر میده. چون همین پهنای باند رو داره از شرکت ارتباطات زیرساخت با مبلغ بالای 500 هزار تومن در ماه تهیه می کنه.
البته من چک کردم تو سایت اسمی از فولاد شهر نبود.نقل قول:
برای اطلاع دوستان عرض می کنم سایت جدید شرکت فن آوا به زودی راه اندازی میشه و طبق توضیحاتی که دادند، بسیار متفاوت و خوب خواهد بود.
سایت دتر مرکزی مشهد هم انشاا... تا اواسط آذرماه UP میشه.
تعرفه های سرویس های فن آوا به زودی تغییر می کنه.نقل قول:
سرویس ها رو که گفتند باید ارزون بشه، طبق اطلاعات ناقص بنده هنوز به صورت رسمی ابلاغ نشده. به محض ابلاغ رسمی، شرکت ها موظف هستند سرویس ها رو بر اساس استانداردی که سازمان تنظیم اعلام می کنه ارزون کنند.
سرعتتون بستگی به پارامترهای زیادی داره و نمیشه دقیقا اعلام نظر کرد.نقل قول:
خیر سرویس بدون حجم نداریم.
Burst Speed سرویستون برای 1 مگ، 4 مگ هست و برای 2 مگ، 6 مگ.نقل قول:
ولی سرعت فیزیکی خطتتون رو اگر مشکلی نداشته باشه حداقل تا 6 مگ میشه باز کرد.
روی مودمتون گزینه UPnP اگر تیک داره، اونو بردارید.نقل قول:
در خصوص سرویس ها تغییراتی داره اعمال میشه. بله امکان داره و لی احتمالش ضعیفه.نقل قول:
سایت Speed test مرجع مناسبی برای تست سرویس اینترنت ایران نیست. لطفا از سایت های معتبر تست دانلود با تعداد Connection بالا بگیرید و ارسال بفرمایید.نقل قول:
متشکرم از نظراتتون. قبلا عرض کرده بودم لطفا تماس بگیرید تا مشکلتون رو بررسی و برطرف کنیم، ولی ظاهرا درخواست شما رفع مشکل نیست. من هم نمی خوام شما بیشتر از این اذیت بشید. مشکلی نیست، لطفا برای تخلیه خطتون با دفتر مشهد تماس بگیرید.نقل قول: