نقل قول:
تاپیک رو که نمی دونم ولی اگه بازی خاصی مد نظرت بگو تا اگه پیدا شد برات لینکش رو بزارم
Printable View
نقل قول:
تاپیک رو که نمی دونم ولی اگه بازی خاصی مد نظرت بگو تا اگه پیدا شد برات لینکش رو بزارم
دوستان یه بازی معرفی کنین تو مایه های هروست مون سونی 1:27: یادش بخیر دوران طفولیت بازی میکردیم و لذت میبردیم:27: راستی سیمز در اون حد جذاب هست؟ اصلا تو مایه های اون هست یا نه؟
سلام به همگي
فيفا 07 پي سي بهتره يا XBox؟
فرقشون چيه؟
كلا فوتبالاي پي سي بهتره يا XBox؟
راستش پي سي دارم خوراكمم تو بازي ها فقط فوتباله .به نظر شما مي ارزه به جاي ارتقا يه XBox بگيرم؟
منم خیلی دنبال این سبک بازی گذشتم ولی چیزی پیدا نکردم اون اصا یه چیز دیگه بود:21:ولی من که عاشق هاروست مون بودم و سیدیشو هنوز نگه داشتم از سیمز 2 هم خیلی خوشم اومد نمیشه گفت مثل اون هست اون بازیش بیشتر تو کشاورزی و رسیدگی به دیگران بود ولی سیمز بیشتر رو زندگی شخصی فرد تمرکز داره. سیمز سه رو هنوز نگرفتم وایسادم پکهای بیشتری براش بیاد و اشکالاش رفع بشه بعد بگیرم:13:نقل قول:
سلام دوستان
اگه امکان داره بازی های سبک اکشن ، شوتر ، تخیلی و... که از 4_5 ماه پیش به اینور معرفی شدن و ارزش بازی کردن دارن رو معرفی کنید
(اگر بازی غیر این سبک هایی که گفتم هم وجود داره که واقعا ارزش بازی کردن داره معرفی کنی البته بجز role playing)
آخرین بازی که بازی کردم کرایسیس 2 و AC Brotherhood
شما Deus ex رو یه نگه بنداز فکر کنم بپسندی باحاله!:31:نقل قول:
اگه لیمبو رو بازی نکردی بازی کن البته نه اکشنه نه شوتر(اصلا هیچکدوم از این شرایطی رو که گفتی نداره!:21:) ولی تخیلیه و فکریه که معماهای فوق العاده ای داره ارزش بازی هم داره حتما امتحانش کن:27: البته اگه حال فکر کردن داری!:31:
بابا هاروست یه چیز دیگه ای بود!:20: من نسخه ی پسرشو تموم کردم یادمه در طول سال اول خودمو تیکه پاره کردم که دختره قلبش قرمز بشه بعد رفتم خاستگاری:11: با هزار مکافات تشکیل خانواده دادیم :8: اما وقتی نسخه دخترشو گرفتم روز دوم بازی اون نجاره که دیونه بود با اون یارو زنبوریه:31: اومد خاستگاریم:2: دیگه ما هم گفتیم زرشک و بیخیال شدیم:31:نقل قول:
راستی الان نسخه سیمز3 کامل نیست؟!؟! یعنی نمیشه بازی کرد؟!؟!:18:
من زیاد فوتبال بازی نمی کنم تخصصم رو بازی های FPS هست ولی گرفتن 360 Xbox بهتره هم با دسته حال میده هم از لحاظ امکانات بهتره بعد تازیه Xbox به دردتم می خوره واسه بازی های انحصاری مثل Gears of War3 - Forza Motorsport 4 مثلا اینا ولی آخه واسه فوتبال که Pc ارتقا نمی دن گرافیک خاصی نداره . دیگه خودت تصمیم بگیر:40::11:اگه می خوای مثلا هم فوتبال بازی کنی هم مثلا Battlefiled3 یا هر بازی دیگ ای که گرافیک بالایی می خواد خوب PC ارتقا دادن بهترهنقل قول:
شما ها هم خوشینا این هاروست مون دیگه قدیمی شد.من شخصا از سیمز خیلی خوشم نمیاد خسته کنندس ولی سیمز 3 اومده و میشه بازی کردنقل قول:
نقل قول:
اگه فقط و فقط فوتبال بازی می کنی همون XBOX بهتره اما اگه یه نیم نگاهی به بازی های دیگه هم داری تو فکر ارتقاء باش . ( البته این نظر شخصی من هستش )