مشخصات سیستمتو بگو تا مشکلتو حل کنیم.
Printable View
مشخصات سیستمتو بگو تا مشکلتو حل کنیم.
سلام دوست عزیز من سی دی بازی رو نصب کردم بعد از نصب وقتی می خواهم بازی رو اجرا کنم پیغام میده باید بازی رو نصب کنی و موقعه نصب cd-key میخواهد که اصلا در فایلهاش وجود نداره ، لطفا راهنمایی کنید.ممنون
شما بايد آيكون game رو بزنيد بازي مياد نياز به رمز نيست:46:نقل قول:
سلام دوست عزیزم ، وقتی آیکن گیم رو می زنم این پیغام رو می دهدgame.exe-unable To Locate Component
و اجرا نمی شود. باز از شما ممنونم.
اگه با رمز مشكلت حل ميشه كه فكر نميكنم اينم از رمز : bh82220691119281
سيستمت رو بگو ببينم شايد از كارت گرافيكت باشه
سلام دوست عزیز , 256mb ati 5600 , ram 1G , cpu 2.4 intel
خوبه سيستمت هم كه پايين نيست بازيت مال چه شركتيه؟
از شرکت west game
ممنون مشکلم حل شد .
page file هام فعال نبود RAM کم میاورد ارور میداد
با اره برقي حال كردم واقعا قشنگ بود رزيدنت جان
مال منم مال همين شركته عجيبه كه واسه شما مشكل داره:13:نقل قول:
سلام دوست عزیز ببخش منرو که دیر جواب می دم اما این هم لینکش مستقیم نیستنقل قول:
لطفا اگر کسی لینک دانلود مستقیم این بازی رو گیر اورد من رو هم خبر کنه
:11:سلام دوستان من بازي رو تموم كردم اما الان تو قسمت extra.3 تا گزينه باز شده كه نميدونم واسه چيه (يعني هنوز بازي به اتمام نرسيده؟:41:) حالا اين 3 تا با هم فرقيم دارن؟:46:
آره 2 تاش مال ايداس اون يكي هم وقتيه هرچي بيشتر امتياز بگيري افراد بيشتري آزاد ميشن و ميتوني باهاشون بري:46:نقل قول:
من شنیدم بعضی ها که توی mercenaries پنج ستاره رو گرفتن بجای اسلحه handcannon شخصیت لوییس براشون باز شده این درسته؟
تا جايي كه من ميدونم شخصيت لويس رو نداره شخصيتها به ترتيب باز شدن:نقل قول:
---- ( ---- از اولش بازه:46:) ... ايدا... كراوزر... هانك... وسكر
:11:ممنون از كمكت. حالا قسمت شخصيتها چطوري ميشه 4 ستاره گرفت من خودم و كشتم 3 تا گرفتم تازه اون دو خواهر كه با اره برقي ميان سگ جونن نميميرن:41:نقل قول:
بايد تمام ستاره هاي توي نقشه رو بگيري و تا آخر وقت بازي هر چي ميتوني آدم بكشي . يه نكته: وقتي ستاره ها رو ميگيري يه وقت خاص بهت ميده كه اگه توي اون وقت آدم زياد بكشي امتياز بيشتري ميگيري:46:نقل قول:
چند تا عكس از اويل 4 كه تا حالا صحنه هاشو توي بازي نديدم!!!!!!!!!!!!:18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اينجا كجاست ؟
مال نسخه پی سیه؟
این عکس ها عجب چیزی هستن واقعا از کجا پیدا کردی !
من که تا حالا چیزی به این شکلی ندیده بودم شاید اویل 4 رو هم سانسور کردن !
این عکس ها مربوط به قصره ولی کجای قصر ، نمی دونم؟
نسخه ي پي سي با بقيه ي نسخه ها هيچ فرقي ندارهنقل قول:
ميشه بگي از كجا اين عكس ها رو پيدا كردي. شايد اونجا يه توضيحي داده باشه!
اينا هم هست منم هنوز نميدونم مال كدوم قسمتشه
هيچ توضيحي نداده بود داشتم از توي گوگل ميگشتم اينا رو پيدا كردم چشمام شد چهارتا:31::31:نقل قول:
نقل قول:
من خودم با پنج ستاره تموم كردم برام اسلحه هندكنن داد. شايد براي شش ستاره لوئيس رو بده و اين عكس ها هم مربوط به اون باشه! نظر شما چيه؟
من كه نميدونم ولي تا اونجايي كه من رفتم 5 تا ستاره بيشتر نميده چون من با تيرينر ميرم :31: و تا حالا چنين جاهايي نديدم .نقل قول:
نقل قول:
حداكثر امتيازي كه تا حالا اوردي چقدر هست و مال كيه؟
پساین عکسا مال کجاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......منکه تاحالا ندیده بودمشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكس ها مربوط به trailer بايوهازارد هستند. اين هم از سايت داونلودش :
5 ستاره مال وسكرنقل قول:
مطمئني كه مال تريلرشه؟ آخه من ديدمش اين صحنه ها توش نيستنقل قول:
آره بعضي از عكساش شبيه اينه خوب چرا اين طوري درست كردن يعني اصلا مرض داشتن كه تصويرايي كه توي بازي نيست رو گزاشتن توي تريلر ؟
نقل قول:
من حداثر امتيازم فكر ميكنم 78 هزار با ايدا بود. تو چقدر اوردي؟
اگه كس ديگه اي هم هست كه زياد تر اورده پست بزنه.
84 هزار با ---- :31:نقل قول:
روش من اينه كه سعي ميكنم آدم ها رو پشت سر هم تا جايي كه ممكنه بكشم تا حالا تا سي تا پشت سر هم زدم. هر چه قدر آدم ها رو بيشتر پشت سر هم بزني امتياز زيادتر ميده. در واقع مثل اينكه كه با پشت سر هم زدن موجب افزايش امتياز به صورت تصاعدي ميشه. در بعضي از جا ها هم صندق وجود داره كه بهد از برداشتن ساعت شني داخلشون، تا سي ثانيه وقت داري كه آدم بزني كه براي هم آدم 1000 امتياز ميده.
روش تو چيه؟
من تو همه ی شخصیت ها به جز کرازر 5 ستاره گرفتم فکر کنم بیشترین امتیاز 110 هزار با وسکر بود
همين روشه :46:نقل قول: