میره زیره پوشش اینم یه عکس از دکل ایرانسلنقل قول:
که کاملا نو و جدید نصب شده
مجبور شدم زوم کنم دکل از من دور بود واسه همین کیفیت پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا ببخشید 3تا شود مشکل اینترنت بود
اشتباه 138 هزار توماني در برخي قبوض موبايل
مديرعامل شركت ارتباطات سيار سرانجام دو هفته پس از اعتراض خبرنگاران طي نشستي با دعوت از 86 رسانه به برخي پرسشها پاسخ داد.
در ابتداي اين نشست صدوقي، مديرعامل ارتباطات سيار به تشريح روند واگذاري سيمكارتهاي اعتباري پرداخت و گفت: طي ماهجاري 4/1 ميليون سيمكارت ثبتنام شده از طريق پست به در منازل متقاضيان ارسال ميشود.
وي در خصوص ميزان واگذاريهاي اين شركت گفت: از ارديبهشتماه سال گذشته تاكنون 6/8 ميليون سيمكارت به مردم واگذاري شده كه اين ميزان بيش از 12 سال گذشته است.
واگذاري بيش از ظرفيت در كرج
وي در بخش ديگري از اين نشست در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر مشكلات آنتندهي در كرج گفت: در كرج بيش از ظرفيت سيمكارت واگذار شد.
وي وعده داد: تا 45 روز آينده مشكل آنتندهي در كرج كه به علت عدم تناسب ميزان واگذاريها با ظرفيتسازي به وجود آمده بود، رفع خواهد شد.
مشكل ايرانسل
مديرعامل ارتباطات سيار درخصوص علت گرفتن سقف هزينه از مشتركان ارتباطات سيار در مكالمه با ايرانسل گفت: هيچ تقصير و اشتباهي در اين مورد نداشتهايم، هيچ توافقي هم در اين زمينه ميان ما و ايرانسل انجام نشده است.
وي گفت: به درستي نميدانيم مشترك ايرانسل در كجاي كشور است. از سوي ديگر شركت ايرانسل خود بايد با مراجعه به ما اين مشكل را رفع كند.
اجزاي قيمت سيمكارت
صدوقي درخصوص اجزاي تشكيلدهنده قيمت سيمكارت گفت: از 288 هزار تومان پول سيمكارت،160 هزار تومان به عنوان وديعه، 40 هزار تومان حق اتصال، 40 هزار تومان بابت توسعه روستايي و 48 هزار تومان بابت ماليات محاسبه ميشود.
وي همچنين در مورد علت اجرايي نشدن سايتهاي اشتراكي گفت: در اين مرود دو اپراتور ديگر )تاليا و ايرانسل( جلو نيامدهاند.
ثبت 2 ميليون گوشي
صدوقي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر ميزان ثبت گوشي براي مبارزه با قاچاق و شايعاتي مبني بر اشباع ظرفيت ثبت گوشيها گفت: به كليه واردكنندگان اعلام كردهايم كه از اين پس گوشيها را به صورت رنجي و نه تكي ثبت ميكنيم. تاكنون نيز حدود دو ميليون گوشي ثبت كردهايم.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري كه پرسيد با توجه به ميزان سيمكارتهاي موجود كه بيشتر از ثبت گوشيهاست آيا بقيه گوشيها به صورت قاچاق فعال است، گفت: نميدانم.
كنترل محتواي Mms
صدوقي در مورد كنترل محتواي Mms گفت: اپراتورها بايد براي Mms همچون ديگر خدمات، تدابيري ايجاد كنند تا مزاحمت Mms براي كسي ايجاد نشود.
وي گفت: محتوايي كه شاكي داشته باشد. كنترل ميشود. به همين منظور يك مناقصه گذاشتهايم تا يك سرور خريداري كنيم.
به گزارش خبرنگار «جهان صنعت» به اين ترتيب به نظر ميرسد كه Mmsها نيز همچون Smsها ذخيره خواهند شد تا در صورت شكايت قابل پيگيري باشد. البته اين موضوعي بود كه به علت كمي وقت و عدم پاسخ مديرعامل ارتباطات سيار به خبرنگار ما بيپاسخ گذاشته شد.
مشكل ثبت قانوني ارتباطات سيار
وي درخصوص علت تغيير نام شركت ارتباطات سيار و اينكه گفته ميشود به علت شكايت يك شركت همنام انجام شده ضمن تاييد شكايت يادشده گفت: در حال بررسي و رفع مشكل با افزون يك پسوند به نام شركت هستيم. همچنين برند جديد شركت ارتباطات سيار دو هفته پيش انتخاب شده كه با تبليغات به اطلاع عموم ميرسد.
اشتباه 138 هزار توماني در قبوض
در ادامه اين نشست مشكلي در مورد تعدادي از كدهاي هفت و هشت مطرح شد كه به علت صدور اشتباه قبضهاي 138 هزار توماني، سيمكارت ايشان قطع شد.
صدوقي در اين مورد با اشاره به اينكه احتمال بروز اشتباه وجود دارد، گفت: اين مشكل برطرف شد.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر وجود ارقام مشكوك در قبوض مشتركان ارتباطات سيار و اعتراف به اشتباه 138 هزار توماني در محاسبه قبوض برخي از مشتركان گفت: مشتركان ميتوانند مواردي را كه به آنها شك دارند به بازرسي شركت ارتباطات سيار گزارش دهند.
لازم به ذكر است، نمايندگان مجلس نيز از مشتركان خواستهاند موارد مشكوك در قبوض خود را براي پيگيري به مجلس اعلام كنند.
عدم پاسخ به پرسشهاي «جهانصنعت»
صدوقي به اين پرسش هميشه بيپاسخ كه وقتي مشتركان ارتباطات سيار نميتوانند ادعاي خود را ثابت كنند و از طرفي در سيستم محاسبه ارتباطات سيار اشتباهات 138 هزار توماني رخ ميدهد چه بايد كنند، باز هم پاسخ نداد.
وي به پرسشهاي ديگر خبرنگار «جهانصنعت» آن هم در جلسهاي كه با يك ساعت تاخير از سوي وي برگزار شد به بهانه كمبود وقت پاسخ نداد و با صداي بلند تكرار كرد كه بلندگو را از خبرنگار ما بگيرند.
تناقض در هزينه نمايشگر
موضوع اخذ هزينه اضافه بابت نمايش شماره تلفن روي گوشي تلفنهمراه از ديگر مواردي بود كه به كرات از سوي خبرنگاران به عنوان هزينهاي اضافي مطرح شد. در حال حاضر و بابت هر دوره، مبلغ يكهزار تومان از 17 ميليون مشترك ارتباطات سيار به صورت مستمر اخذ ميشود. اين در حالي است كه بابت عدم نمايشگر هم مشتركان بايد وجه مشخصي پرداخت كنند.
به عبارت ديگر مشترك چه بخواهد و چه نخواهد كه از خدمات نمايشگر استفاده كند باز هم بايد مبلغي را بپردازد كه در مورد ساير اپراتورها چنين مبلغي از مشتركان اخذ نميشود.
صدوقي در اين خصوص كه چرا چنين مبلغي از مشتركان اخذ ميشود، گفت: مصوبات را اجرا ميكنيم و اين موضوع از سه سال قبل در دست بررسي است و بايد مجوز لازم از مجلس و شوراي اقتصاد اخذ شود.
وي در عين حال به اين موضوع كه چگونه است قيمت كل سيمكارت طي دو سال گذشته كاهش يافته ولي سه سال است كه موضوع اخذ اين هزينه از مردم به نتيجه نرسيده، پاسخ نداد.
پرسشهاي بيپاسخ
در ادامه جلسه و به علت آنكه به خبرنگار «جهانصنعت» امكان طرح پرسش داده نشد، ساير پرسشهايي را كه از مديرعامل ارتباطات سيار داشتيم و بيپاسخ ماند در پي ميآيد.
1- آيا سالجاري و با توجه به اجراي اصل «44» آخرين دوره واگذاري اپراتور دولتي خواهد بود؟ سال گذشته سخنان مديرعامل ارتباطات سيار از سوي وزير ارتباطات و رييس هياتمديره مخابرات تكذيب شد.
2- سرنوشت نهايي تبديل ودايع مخابراتي به سهام چه شد و چگونه بدون اطلاعرساني از مردم خواسته ميشود كه نظر خود را در اين خصوص اعلام كنند؟
3- حق ليسانس اوليه شركت ارتباطات سيار با توجه به واگذاري به بخش خصوصي چه ميزان پيشنهاد شده است.
4- چرا ودايع مردم نزد مخابرات به منظور تبديل به سهام نه تنها به روز محاسبه نميشود بلكه از رقم آنها كسر نيز ميشود در حالي كه كليه تجهيزات، ادوات و ساختمانهاي ارتباطات سيار به روز قيمتگذاري شده و وارد بورس ميشود؟
5- شركت ارتباطات سيار با توجه به كاهش استقبال از سيمكارتهاي دولتي و لزوم فضاسازي براي اپراتورهاي خصوصي، چرا و تا چه زماني به ثبتنام و واگذاري بيرويه خود ادامه خواهد داد.
6- علت بياطلاعي شركت ارتباطات سيار )به نقل از مديركل بهينهسازي اين شركت( از نقاط كور آنتندهي پس از 12 سال در شهر تهران چيست؟
7- آيا عرضه سيمكارتهاي موسوم به دوقلو، اعتباري و ويژه Sms به معناي توسعه فعاليتهاي شركت ارتباطات سيار و تعارض با اصل «44» نيست؟
منبع : روزنامه جها ن صنعت
--------------------------
حالا وای وای... وای وای وای وای
مخابرات سرمایه ملی در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم
اه ه ه ه ه ه ه ه
اخه من چی بگم؟
دوستان اس ام اس های من دلیورت نمیشه چیکار کنم
ببینم رسیده یا نه
تو تبریز هم این مشکل بود 2روز بعد حل شد.:46:نقل قول:
یکی از دوستام که تو کار مخابراته میگفت اگه Gprs مخابرات فعال بشه به دلیل سیستم پایین و قدیمی که داره نهایت سرعتش 0.9 میشه.:31:
در حالی که سرعت اینترنت ایرانسل الان 56.0 هست که شنیدم میخاد آینده زیادترم کنه سرعتش و .:5:
عکسهای زیر یه دشته وسط شهرستانهای تبریز قرار گرفته جزوه جاهایی هست که من فکر میکردم یه 10 سال بکشه که بره تحت پوشش ایرانسل:31: چون اصلا رفت و آمده چندانی نداره.:5:
ولی وقتی دیدم وسط تپه ها کمش 3خط آنتن میده (جایی که MCI آنتنی نداشت:19:) کف کردم.
در ضمن به اینترنتم وصل بودم و داشتم چت میکردم:27: :10:
وسط این دشت تصمیم گرفتم که تا آخرش با ایرانسل باشم:31:
سنگ اندازی از نوع جدید جلو پای ایرانسل
اپراتور دوم (ايرانسل) بر اساس ابلاغيهاي از سوي رگولاتوري، موظف شد تا زمان تهيه و نصب تجهيزات مورد نياز -------- mms از ارايه خدمات اين سرويس به مشتركان خويش خودداري كند.
فناوران- به گفته يك مقام آگاه پيشنهاد ----- كردن mmsهاي غيراخلاقي پس از طرح در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب اعضا رسيد كه هفته گذشته نيز به وزارت ارتباطات ابلاغ شد و اين وزارتخانه نيز اين مصوبه را براي اجرا به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارجاع داده است.
اين مقام آگاه افزود: رگولاتوري هفته گذشته بخشنامه -------- mmsهاي غيراخلاقي را به شركت ايرانسل ابلاغ كرده است.
وي خاطرنشان كرد: بر اساس آنچه كه در مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اشاره شده، اپراتور دوم ملزم به خريد تجهيزات لازم براي جلوگيري از ارسال mmsهاي غيراخلاقي شده است.
به گفته اين مقام آگاه اپراتور دوم تلفن همراه بدون توجه به اين مصوبه همچنان به ارايه سرويس mms پرداخته و مديران ارشد اين شركت نيز از دريافت اين ابلاغيه اظهار بياطلاعي كردهاند.
قلمبر دزفولي، مديرعامل ايرانسل روز جمعه گذشته به خبرگزاري ايلنا گفته بود، تاكنون هيچگونه دستورالعملي در خصوص -------- mms به اين شركت ارسال نشده است.
ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي از سوي رگولاتوري به اپراتورهاي تلفن همراه در حالي انجام ميشود كه به اعتقاد كارشناسان و مديران ارشد وزارت ارتباطات براي ----- كردن mmsهاي ارسالي توسط مشتركان هيچ راهي جز مانيتور كردن آنها وجود ندارد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---- به فیلتر:13: ---- به مخابرات:13: ---- به مسیولین :46: :10:
بچه ها یه سوال: میگن تالیا میخواد تو 296 شهر ثبت نام کنه آخه این چطوری میخواد در حین ثبت نام به زودی این مناطق و تحت پوشش قرار بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
مردم و خر حساب کردن یا خودشون خرن که یه حرفه نا ممکنی میزنن!!!:13:
به نظر من که خودشون خرن:27:
ايننقل قول:
دلکل
ايرانسل
نيست
آنتنهاي
ايرانسل
نسل
2.75
هستن
اون
آنتنهايي
که
گرد
هستن
همشهریا ما کجان پیداشون نیس:31: .دیروز خیابون شیخ صدوق بودم دیدم باز یه دکل دیگه اضافه شده از ایرانسل اما همشون غیر فعالن.اما دکلاشا خداییش با tci مقایسه کنین چه باحالن!
سلام
من در اصفهان هستم. به نظر من آنتن دهی پایین شهر ( دروازه تهران ، کاوه ، کهندژ ... ) بسیار عالی است ولی نمی دونم کی قراره نظر ، میر و ... هم زیر پوشش قرار بگیره ، اگه این طور بشه دیگه فکر نمی کنم اصفهان مشکل خاصی داشته باشه. حداقل من که کاملا راضیم ، الان آنتن دهی توی خونه ضعیفه خیلی ولی هست.
( کاش توی دانشگاه صنعتی هم یک station نصب می کردن دیگه خیال خیلی ها راحت راحت می شد. الان ولی وصل می شه به base station های کهندژ - آنتن دهی در بیشتر جاها کامل است ولی بعضی جاها نه)
یک قبض برای فرورودین برای من اومده ، کلا به مبلغ 3 هزار تومان ( که البته 9 هزار تومان تخفیف داشته این. ) عجیبه که علی رغم این که من از سرویس data به شدت استفاده می کنم توی قبض هیچ پولی برای این سرویس کم نشده.
بقیه اصفهانی ها هم همینطوری هستن؟
میدونم بابکم میکرو ویو نصب نیست این دکل هنوز کامل نشوده کار نمیکنهنقل قول:
هنوز دکل کامل نشوده صاحب این خونه ای که دکل روش نصب شده خودش گفت واسه ایرانسله
بازم میگم دکل کامل نیست باز نگید واسه ایرانسل نیست کامل شد عکسشو میزارم
این دکل ایرانسله!نقل قول:
خوب آره انشاالله بزودی اصفهانم وضعش خوب میشه.الان بیشتر دکل های نصب شده خارج از شبکن.اگه به شبکه وصل بشن وضع خوب میشه.البته ثابت به ایرانسل که خیلی بده کاش اون هم درست شه.در مورد قبضم عزیز GPRS تا اول اردیبهشت رایگان بوده برای همه ! :46:نقل قول:
در مورد اپراتور های آلمانی گفتم در مورد اپراتور های افغانی هم بگم بد نیستآگاهی های امنیتی ٠ افغانی هر آگاهی،
امروز رفتم توی سایتهای اپراتور های افغانی و چیزهای جالبی دیدم
آفغان بیسیم که فعلا داره سیم کارتهاشو رایگان میده و 10000تومان توش پول داره
اونجا هم اپراتورها بصورت فلت عمل میکنه و هر جای افغانستان زنگ بزنی یه قیمت داره حدود 90 تومان هر دقیقه و اس ام اس این شرکت رایگانه و شبها میتونی با قیمت 22 تومان از 11 شب تا 7 صبح صحبت کنی.
برای تماسهای خارجی جمعه ها 25% تخفیف داره و با 124 کشور 351 اپراتور رومینگ بر قرار کرده
ادرس سایت شرکتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
روشن
اپراتور روشن که بعد از افغان بیسیم وارد افغانستان شد با افغان بیسیم شدیدا" رقابت کرد
در حال حاضر این شرکت 5 نوع سیم کارت داره که کمترین قیمت سیمکارت های این شرکت 10000تومان و گرونترینش 24000 تومان هستش هر اس ام اس این شرکت 45 تومان البته تخفیف هم داره مثل گروه 10 نفره فامیلی
سایت شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------
اریبا که سال 2006 به افغانستان اومد سیم کارتهاشو با قیمت حدودن 15000 تومان به فروش میرسونه که توی سیم کارهاش 5000 تومان اعتبار داره
نرخ تماس های تلفنی
........
به تمام شماره های داخلی 110 تومان
.......
خدمات با ارزش
پیامگیر صوتی رایگان برای حصول پیام های صوتی
آگاهی از تماس های نامؤفق رایگان
پیام های کتبی رایگان
معلومات در مورد حساب تلفنی از طریق پیام کتبی: رایگان
از طریق واکنش صوتی متقابل :رایگان
زنگ های تلفنی ، چندین صدایی و یک صدایی.. رایگان
اخبار تازه
٠ افغانی هر خبر رسیده
٠ افغانی برای اشتراک یک ماهه
٠ افغانی برای اشتراک شش ماهه
اخبار ورزشی ٠ افغانی هر خبر رسیده
نشان/والپیبر ٠ افغانی هر نشان رسیده
آگاهی در مورد وقت های نماز های پنجگانه رایگان
احادیث نبوی (ص) روزمره
٠ افغانی هر حدیث رسیده.
0 افغانی برای اشتراک یک ماهه
0 افغانی برای اشتراک شش ماهه
بازی های پیام های کتبی ٠ افغانی فی بازی پیام کتبی
فال های روزمره ٠ افغانی هر فال پیام کتبی رسیده
لطیفه های روزمره ٠ افغانی هر لطیفه
وافعات تاریخی دراین روز ٠ افغانی هر پیام کتبی. ٠ افغانی برای اشتراک ماهانه
شهر من کابل ٠ افغانی هر پیام کتبی. ٠ افغانی برای اشتراک ماهانه
مسابقات پیام کتبی / به شخص مورد نظر خویش رأی بدهید
٠ افغانی هر رأی تا پیام
انتقال کریدیت از طریق پیام کتبی ٠ افغان
انتقال کریدیت از طریق واکنش صوتی متقابل ٠ افغانی هر دقیقه
۷۷۷ - مرکز مشتریان اریبا رایگان
سایت شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
و چهارمین اپراتور افغانستان در راهه
---------------------------------------
سلام الان تو سایت ایرانسل بودم دیدم تاریخ رو عوض کردن
اين سرويس از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود.
قبلا تاریخش این بود
اين سرويس از تاريخ اول اردیبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.
سلام چند روزه یک آنتن هایی که گرد هستش و مثل تبل تقریبا یکی دروازه تهران و یکی چهارراه وفایی زدن بالای ساختمون فکر کنم مال ایرانسل باشه !
ایرانسل سانیه ای شده
اگه شده درباره اش توضیح دهید
آره ثانیه ای شده و هر ثانیه 10,14 ریالنقل قول:
که هر دقیقه میشه 625 ریال
ولی تو میتونی اگه دوست داری طرح قبلی رو انتخاب کنی 499 ریال برای این کار باید زنگ بزنی 130
بچه ها يه چيز جالب دقيقا دو روز بعد همون 230 -240 تومان به اعتبارم برگشت :46:نقل قول:
بچه ها من 4- 5 روزه كه sms هام دليورد نمي شن البته به مقصد مي رسن ولي دليورد نمي شن ! همه تنظيمات گوشيم هم درسته . شما اين مشكل رو ندارين ؟
ادامه ابهام در نحوه محاسبات براي خصوصيسازي
در حالي كه مديران شركت مخابرات و ارتباطات سيار بدون اطلاعرساني عمومي پرسش از 38 ميليون مشترك مخابراتي را مبني بر تبديل ودايع ايشان به سهام در برخي شهرها آغاز كردهاند، ابهامات و پرسشهاي متعدد مبني بر لزوم به روزرساني نرخ ودايع مخابراتي در محافل رسانهاي و كارشناسي همچنان پابرجاست.
به گزارش «جهانصنعت»، در حال حاضر شركت مخابرات ارزش كليه اموال، ساختمانها و... خود را جهت ورود به بورس، به روز محاسبه ميكند اما ودايع مردم نزد مخابرات به روز محاسبه نميشود.
مديرعامل شركت مخابرات ايران در اين مورد ميگويد: براساس قوانين بابت وديعهمشتركان به آنها سود پرداخت نميشود.
صابر فيضي در مورد چگونگي استرداد وديعه مشتركان و احتساب سود براي اين وديعهها گفت: در حال حاضر هيچگونه تصميمي در مورد نحوه محاسبه وديعه مشتركان اتخاذ نشده است.
وي تاكيد كرد: شركت مخابرات ايران تا پايان تيرماه نظرات تمامي مشتركان را جمعآوري ميكند اما بدونترديد براساس قوانين موجود نميتوان بابت اين وديعهها به مشتركان سود پرداخت كرد.
مشتركان سوبسيد داشتند
اسماعيل غلامي، معاون امور آمادهسازي سهام شركتهاي دولتي سازمان خصوصيسازي در اين باره ميگويد: چون مشتركان تلفن نرخ مكالماتشان دولتي محاسبه ميشده و از نرخهاي سوبسيد استفاده كردهاند، بنابراين ودايع آنها نزد شركت مخابرات، نرخ روز نخواهد بود زيرا با تبديل به سهام از نوسانات سهم استفاده خواهند كرد.
وي به ايسنا درباره بهروز شدن ودايع مشتركان شركت مخابرات براي تبديل به سهامي عام توضيح داد: نامهاي در اين زمينه نوشته و مقرر شد تصميمگيريهاي لازم اتخاذ شود همچنين بايد ريز اين موارد مطرح و تا پايان ارديبهشتماه ارقام مشخص و سپس تصميم نهايي گرفته شود.
غلامي با اشاره به اينكه قرار نيست ودايع به ارزش روزشان حساب شود، خاطرنشان كرد: كساني كه سپردههاي آنها نزد مخابرات بوده، نرخ مكالماتش دولتي محاسبه ميشد بنابراين ارزش روز آنها ناشي از ارزان بودن و استفاده از سوبسيدهاي قيمتهاي دولتي است هرچند كه اين نظريهها مطرح شده اما هنوز تصميم نهايي اتخاذ نشده است.
مخابرات طلبكار است
غلامي با اشاره به اينكه كميته مربوط به واگذاري شركت مخابرات معتقد است: مشتركان از نرخهاي سوبسيد استفاده كردهاند بنابراين از ارزش زماني پولشان نيز استفاده لازم را به عمل آوردهاند، تاكيد كرد: اگر كسي در اين زمينه معترض باشد، سپرده آن را به نرخ روز ارزيابي و نرخ مكالمات را نيز محاسبه ميكنند. با اين وجود مشخص ميشود كه مخابرات طلبكار ميشود يا مشترك موردنظر.
معاون سازمان خصوصيسازي با بيان اين مطلب كه در گذشته سيمكارت داراي ارزش بود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر سيمكارت نرخش بهجايي رسيده كه با نرخ سپرده يكي شده است؛ حال اگر كسي سپرده خود را تبديل به سهم كند، برگه سهم است كه افزايش يا كاهش نرخ پيدا ميكند و تا زماني كه سيمكارتها قيمت روزشان در بازار با قيمتهاي سپردهها يكي نميشد، نميتوانستيم اين كار را انجام دهيم اما در حال حاضر اين كار امكانپذير شده است.
غلامي سه هزار و 800 ميليارد تومان را ميزان وديعه مشتركان تلفن در دست مخابرات دانست و گفت: قيمت داراييهاي مخابرات 13 هزار ميليارد تومان است كه بدهي آنها چهار هزار ميليارد و 9 هزار ميليارد تومان نيز ارزش صاحبان سهام خواهد بود. اين ارزش شامل سرمايه مخابرات و حقوق عمومي بوده بنابراين به طور كلي، سه هزار و 800 ميليارد تومان مجموعه داراييهايي است كه در صورت توافق به سهام تبديل خواهد شد.
ودايع بايد «بهروز» شود
اما فارس نيز در اين باره نوشت: قوانين جاري از جمله ماده «623» قانون مدني بر لزوم «بهروز» رساني ودايع 38 ميليون شركاي مخابرات )اعم از مشتركان تلفن ثابت و همراه( كه مبالغ ودايع آنها در امر توسعه و گسترش شبكههاي مخابراتي استفاده شده است، تصريح دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مهمترين منبع سرمايهگذاري در مخابرات كشور، ودايع مشتركان مخابراتي بوده و شبكههاي مخابراتي امروز كشور حاصل اين سرمايهگذاري است، بنابراين براساس ماده 623 قانون مدني ، بايد ودايع 38 ميليون شــركاي مـــخابرات قبل از تبديل به سهام «به نرخ روز» محاسبه و سپس به سهام تبديل شود.
براساس اين گزارش تاكنون از سوي مسئولان شركت مخابرات ايران دو استدلال عمده بر عدم «به روز» رساني ودايع مشتركان به شرح زير بيان شده است:
صابر فيضي مدير عامل مخابرات با اشاره به قرارداد امضا شده مشتركان در هنگام تحويل سيمكارت و خطوط تلفن ثابت گفته است: در قسمتي از اين قرارداد مشتركان اتخاذ هرگونه تصميم در مورد تعرفه و ضوابط مالي را بر عهده شركت مخابرات ايران گذاشتهاند و طبق اين بند شركت مخابرات ايران نميتواند نسبت به احتساب سود ودايع اقدام كند.»
گزارش فارس حاكي است: در قرارداد في مابين مشترك و مخابرات دقيقاً اين جمله ذكر شده است :«كليه مقررات جاري و مقررات وتعرفه هايي كه بعداً از طرف مخابرات تصويب و بموقع اجرا گذارده شود بدون هيچ عذري رعايت و اجرانمايم.»
بر «مقررات جاري» كه حاكم بر شركت مخابرات است ، تاكيد شده است بنابراين عبارت مذكورشامل «خصوصي سازي» كه تابع مقررات جديد است ، نمي شود.
در ضمن واژه اصلي عبارت فوق « تعرفه» است و مبين توافق مشترك بر وضع تعرفه هاي جديد كه براساس مقررات جاري الزاماً منوط به تصويب مجلس شوراي اسلامي است ، مي باشد.بنابراين، اين استدلال فاقد وجاهت قانوني است .
اما دومين استدلال مسوولان مبني بر عدم به روزساني ودايع مشتركان اين است كه «به دليل اينكه نرخ مكالمه در ايران نسبت به ساير كشورهاي دنيا بسيار كمتر و ارزانتر است و نيز مشتركان از زمان پرداخت وديعه تاكنون هزينه كمتري براي مكالمه پرداختهاند بنابراين ودايع به روز محاسبه نخواهند شد.»
-------------------------
من که گفتم مخابرات این سرمایه ملی سره مردم منت میزاره طلب کاره
میگه طلبکاریم ای آدمهای عوضی از پول ملت مخابرات ساخته شده اقایون بی شرم میگن ما طلب کاریم مثل که مخابرات ماله باباشه
عتباری و دائمی فرقی ندارهنقل قول:
سانیه ثانیه 19نقل قول:
اعتباری هر ثانیه 14.2 ریالنقل قول:
دائمی 10.41ریال هر ثانیه
بچه ها من 4- 5 روزه كه sms هام دليورد نمي شن البته به مقصد مي رسن ولي دليورد نمي شن ! همه تنظيمات گوشيم هم درسته . شما اين مشكل رو ندارين ؟ :question:
بچه ها لطفا جواب بديد ، اگه ميشه همين الان يه تست بكنيد جواب بدين . من 1 ساعت پيش هم تست كردم ولي دليورد نمي كنه !!!
من حتي به خودمم كه اس ام اس مي زنم دليورد نمي كنه ،
نه به تي سي آي و نه به ايرانسل ، دليورد نمي كنه . برا شما هم اينجوريه ؟ ؟ ؟
نقل قول:
این مربوط به گوشیته که باید Delivery report رو on کنی. تو قسمت تنظیمات اس ام اس باید باشه.
واسه من هم همین جوریه !
نمی دونم مشکل از کجاست؟
ابراهیم در این مورد نمیتونم کمکت کنم چون گوشیم سیستم دلیور ندارهنقل قول:
شاید هم داشته باشه ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا مدل گوشی من v3i هستش
ولی گوشیه داداشم این سیستمو داره شب اومد امتحان میکنم خبرشو میدم
دوستانی که پیغام دیلیور را دریافت نمی کنند در ایرانسل از مسیج سنتر 00989350001420 استفاده کنند درست میشه . من هم که با 1400 می فرستم دلیور نمیده ولی با اینی که گفتم میده .
آره تایید میشه من از این اس ام اس سنتر از این به بعد استفاده میکنمنقل قول:
آره پيغام تاييدش از كار افتاده اونم از 5 شنبهنقل قول:
در اين لحظه هم كه دارم اين مطلب رو مي نويسم(ساعت 23:20) تماس با ايرانسل (چه بخواي بگيري چه برات زنگ بزنن) امكان پذير نيست و هزار جور پيغام ميده و SMS هاش هم به مقصد نميرسه(چه براي ايرانسل چه براي TCI)
ولي SMS از TCI دريافت ميكنه
شماره هم كه ميگيري
يه دفه ميگه كليه مسيرها اشغال است
يه دفه هيچ صدايي نمي ياد بعد چند تا بوق پشت سر هم ميزنه و بعد قطع ميشه
يه دفه در كمال تعجب ميگه شماره مورد نظر موجود نمي باشد
يه دفه ميگه لطفا صبر كنيد(Please Wait) بعد قطع ميشه
يه دفه بوق اشغال ميزنه
همه اين پيغام ها رو همين الان كه دارم ميگيرم ميده!!!
در حالي كه همين الان كه با TCI شماره ميگيرم در جا وصل ميشه و SMS هم كه فرستادم بعد از 2 ثانيه ارسال شد و پيغام تاييدشم سريع اومد
راستش رو بخواين من از ايرانسل فقط به خاطر MMS استفاده ميكنم
من خودم دانشجو ام و بايد 60 كيلومتر از شهر دور بشم و ايرانسل اصلا به دردم نميخوره و يه 0918 (كرمانشاه) دارم و برادر كوچيكم يه اعتباري ايرانسل داره و گوشيش رو ازش ميگيرم و باهاش به دوستام كه ايرانسل دارن MMS ميزنم
و اوايلم كه GPRS مجاني بود باهاش به اينترنت وصل ميشدم
فقط همين و بس
درسته يه كم بهترهنقل قول:
سريعتر ارسال ميشه
ولي من كه الان SMS زدم ارسال شد ولي همچنان دليوري نداد
نقل قول:
کجا هستی ایکس گیم جان؟
من تهران هستم با یکی از دوستام همین الان امتحان کردم مشکل نداشت اس ام اس و تماس و غیره
اس ام اس رو تست کردم مشکلی نبود ولی تماس نگرفتم :46:نقل قول:
در ضمن دلیوری من هم مشکلی نداره (تهران)
دوست عزیز میدونی ایرانسل چند تا مسیج سنتر داره؟ همین دو تاست یا باز هم هست ؟نقل قول:
ببين عليرضا گوشي برادرم كه L6 هستش دليوري داره ماله توكه 100 درصد بايد داشته باشهنقل قول:
ايكون ميسيج رو كه وارد ميشي بعد new message
رو ميزني . بعد new short msg
رو مي زني . بعد كه داخل شدي وآماده نوشتن ميشي دكمه وسطي رو كه بين
cancel و send to
رو كه با 4 خط زير هم معلومه ، ميزني بعد
message options
رو ميزني و
report delivery
رو
on
ميكني :46: