به فشن روز میگن مد:31:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=95296
Printable View
به فشن روز میگن مد:31:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=95296
خب اين كارها را كردم ولي بعضي وقتها كار مي كنه وبعضي وقتها نه:41:نقل قول:
جان لینک یه پست رو برات گذاشتم ... برو و کامل بخون به دستورات عمل کن مطمئنا جواب میگیری ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=384106&postcount=1002
خيلي خيلي خيلي ممنون
سلام.
دوستان save اخرین مرحله ی gta5 رو میخواستم که به طور کامل باشه و همه ی چیز ها باز باشه.
ممنون و منتظر.
اگه میتونی تا شب صبر کنی من مال خودم رو میزارم .نقل قول:
سلام.
دوستان save اخرین مرحله ی gta5 رو میخواستم که به طور کامل باشه و همه ی چیز ها باز باشه.
ممنون و منتظر.
صبر کنین دارم کلی چیز آماده می کنم براتون....
Please Wait
توجه!: هر کس تو هر بازی ای مشکل دوستمون رو داره می تونه از تجربه ی من استفاده کنه :نقل قول:
شما به راحتی می تونی از این برنامه استفاده کنی...
اول دانلودش کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق عکس عمل کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
دمت گرم باحال بود
اگه بزاری ممنون میشم.نقل قول:
جناب pink panther پس اگر می شه دانلود لباس swatبرای خود CJ را در مدا بگذار.
با تشکر:41:
خواهش ميكنم . فقط يه توضيحاتي :نقل قول:
مرحله ها كامل و تمام انجام شده .
از دوست دختر ها من فقط 3 تا شونو پيدا كردم .
همه ي مرحله هاي مخفي و هرچي كه فكرش رو بكني انجام دادم .
این سیو اوراکل رو نگیر همش چیت زده:31:
بیا این سیو کسی که گذاشته گفته بدون چیت 100% کرده:
کد:http://files.gtanet.com/gtagarage/file.php?F=1433
سلام بچه ها من تو مدرسه خلبانی همه مدالهای طلا رو گرفتم حالا باید چی کار کنم چون تو نقشه که ماوریت جدیدی نشون نمیده
مي خواستم ببينم هيح كس لباس ارتشي براي cj داره
برو بالای برج حتما ووزی بهت زنگ میزنه.نقل قول:
سلام بچه ها من تو مدرسه خلبانی همه مدالهای طلا رو گرفتم حالا باید چی کار کنم چون تو نقشه که ماوریت جدیدی نشون نمیده
تاپیک مودها درخواست بدید.نقل قول:
مي خواستم ببينم هيح كس لباس ارتشي براي cj داره
سلام دوستان عزیزم
یک سوال داشتم اون پک ضد سانسور چی رو برمی داره ؟
بعد من یه جایی دیدم که یه مد بود که راننده استخدام می کرد و هرجا می خواستیم بریم زنگ می زدیم می اومد
می خواستم ببین قبلا مطرح شده یا نه و من مطرح کنم ؟ در اینجا مطرح کنم یا نه؟
بسیار متشکر وسپاس گذارم
من كه تا حالا چنين مدي نديدم!!!!!!
اهم اهم . کسی گفت من چیت زدم ؟نقل قول:
این سیو اوراکل رو نگیر همش چیت زده
بیا این سیو کسی که گذاشته گفته بدون چیت 100% کرده:
خوب اینطوری که بهتره .
لباس ارتشی که آره . اگه در قسمت مد ها درخواست بدی واست میزارند ولی در مورد مد دوم منم تاحالا چنین چیزی ندیدم !نقل قول:
سلام دوستان عزیزم
بعد من یه جایی دیدم که یه مد بود که راننده استخدام می کرد و هرجا می خواستیم بریم زنگ می زدیم می اومد
می خواستم ببین قبلا مطرح شده یا نه و من مطرح کنم ؟ در اینجا مطرح کنم یا نه؟
بسیار متشکر وسپاس گذارم
نقل قول:
خب لطف كن اين مد را در اينجا يا بخش مدها بگذار
:20:
آقا ما آخر نفهمیدیم بگیم یا نگیم و این آدرس قسمت مدها رو بدید ممنون می شم.
آگه ممکنه در مورد اون پک هم که پرسیدم جواب بدید...
توی انجمن ویرایش بازی ها یه تاپیک جداگونه برای این مورد بزنم فکر کنم تعداد بیشتری استفاده کنند تا این که توی یک تاپیک دیگه باشه چون همه که نمی روند...
هرچی نظر شما باشه... (خیر سرمون داریم مشورت می کنیم)
لطف كن بذار تو اين آدرس:نقل قول:
کد:www.forum.p30world.com/showthread.php?t=95296&page=93
من ندیدم که تلفن بزنه ماشین بیاد
بهتون اجازه می ده که دخترهایی که با هاشون دوست می شین ازتون دعوت کنن تو خونه شون برین و ...
وقتي كه دوست دخترهايتان را مي بريد بيرون وانها را راضي بر مي گردانيد به خانه آنها شما را به قهوه دعوت مي كنندنقل قول:
و وقتي شما y را بزنيد به خانه ي آ نها مي رويد و ....:18::21::5:
یکی به ما بگه که چجوری مشه یه دوست دختر تو این بازی پیدا کرد؟
دوست عزیز من تاحالا 3 تا پیدا کردم .نقل قول:
یکی به ما بگه که چجوری مشه یه دوست دختر تو این بازی پیدا کرد؟
اولی که توی مرحله با هم آشنا میشید .
دومی هم باز هم توی مرحله ،
سومی رو هم در مدرسه ماشین سواری .
بقیه رو پیدا نکردم .
با استفاده از اين نقشه تمام چيزهاي مخفي را مي توانيد پيدا كنيد(مانند:دوست دخترها و ....)كه براتون مي گذ ارمنقل قول:
دانلود كنيد
کد:html://www.files-upload.com/347749/gta24.zip.html
منم تونستم با چهار تا شون دوست بشم ... یعنی فرصت نشد مگرنه دو تای دیگه رو هم پیدا می کردم ...
وقتی رسیدم به مرحله ی اموزش خلبانی انقدر اذیت شدم که بازی رو پاک کردم ... اون موقع این تاپیک انقدر رونق نداشت
تا سیومو اپلود کنم کسی برام رد کنه ... اینم از شانس بده منه دیگه ...
----------------------------------------------------------------------------------------
همون طور که Oracle گفت بایکی از دوست دختر هات همون اولای بازی طی یه مرحله نجات اشنا میشی ... اسمش
Denise هست ... خیلی هم زشته ... از ساعت 6 صبح تا 4 بعد از ظهر خونه س ...می تونی بری سراغش ...
یکی دیگه از دوست دخترهات اسمش Michelle هست ... توی مرحله ی اموزش رانندگی باهاش اشنا میشی ...
از ساعت 12 شب تا 12 ظهر توی خونه س ...
یکی دیگه از دوست دخترهات اسمش Helena هست ... این دختره روی پشت بوم یه اسلحه فروشی توی منطقه ی Blueberry داره تمرین تیراندازی می کنه ...
این دختره دهنه مارو اسفالت کرد ولی با هامون راه نیومد ... با هاش رقصیدیم بردیمش ماشین سواری رفتیم رستورا ن
باسه ش پشتک زدم از دهنم اتیش در اووردم اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشد که نشد ...
از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر و از 2 ظهر تا 2 شب خونه ست ...
یکی دیگه از دوست دختر هات اسمش Katie هست ... توی منطقه ی Avispa Country Clup داره تمرین کاراته می کنه ... از 12 ظهر تا 12 شب توی خونه س ...
( یه اتفاق جالب رو با این دوستم تجربه کردم ... یه روز برده بودمش رستوران ... غذامون که تموم شد اومدیم بیرون
با Denise رو به رو شدیم ... هیچی دیگه لو رفتیم ... یعنی فهمید هم با اونم هم با دنیس ... درصد علاقه ش بهم کم شد ...
این چهار تا بالایی رو پیدا کرده بودم ....
----------------------------------------------------
پنجمین رفیقت اسمش Barbara هست ... از ساعت 4 بعد از ظهر تا 6 صبح توی اداره ی پلیس منتظر تو هست ...
اداره ی پلیس توی منطقه ی EL Quebrados هست ...
اخرین دختری که می تونی با هاش اشنا بشی توی مرحله ی Key To Her Heart هست ... اسمش Millie هست ...
اینا یه سری توضیح در مورد GF ها توی GTA بود ...
یه عکس هم براتون اپلود کردم که خیلی کمکتون می کنه ...
موفق باشین ...کد:http://i10.tinypic.com/6gcdxyr.jpg
با اولین دوست دخترتون تو آتش زدن خونه دوست می شی...
من نقشه هم دارم.. می خواین بگین بزارم
راستي اين 50 تا نعل اسب يا 50 تا مرواريد رو پيدا كنيم يا 100 تا tag اسپري كنيم چي ميشه؟
نقل قول:
منم موندم که چی می شه!
می گن وقتی کامل پیداشون کنی یه سری امکانات به بازی اضافه میشه ... حالا چه امکاناتی نمی دونم ...
شاید اسلحه ماشین یا ... در هر صورت اگه محل نعل اسب و صدف و اسپری ها رو خواستید بگید تا براتون بزارم...
من یه سیوی گیر آوردم که همهشونو گرفته .
مثلا توی خونه ی Cj اسلحه اضافه میشه . زیاد به درد بخور نیست . بعدشم کمتر کسی پیدا میشه بخواد کل نقشه رو بگرده واسه اینجور چیز ها !
ببخشید یه سئوال :
این بیمارستان در این بازی کجاست ؟
بابا شما گا.....منو چرا همش دنبال دوست دختر می گردید مگه کم بود دارید عوض این کارها به من بگید چی کار کنم تو مدرسه خلبانی با ترینر همه مدالها گرفتم ولی حالا نمی دونم چی کار کنم یکی از بچه ها گفت برم رو برج حالا کدوم برج نمی دونم بابا یکی کمکم کنه
سلام خدمت همه ی دوستان. این هم سایت بازی gta sanandreas:
امیدوارم خوشتون بیاد.
در ضمن باید در جواب دوستم که گفت باید بره بالای برج برای چه کاری بری بالای برج؟ برای پرش؟:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سایت بازی gta vice city
اخه کدوم برج عزیزم
این پک ضد سانسور چیه؟