برو به تاپیک انواع منو برای گوشیهای سونی اریکسوننقل قول:
فکر کنم صفحات 57 اینا بودش حالا توی اون مایه ها بگرد.:31:
Printable View
برو به تاپیک انواع منو برای گوشیهای سونی اریکسوننقل قول:
فکر کنم صفحات 57 اینا بودش حالا توی اون مایه ها بگرد.:31:
من چند تا دارم می تونم واست upload کنمنقل قول:
اشتباه دوبار پست شده
ویرایش کردم
توی تاپیک مربوط به خودش چند تا آپ کنم ببینم چطوریه خیلی ممنوننقل قول:
سلام من گوشيمو مستر ريست كردم حالا روشن مي كنم please waite مي ده لطفا راهنمايي كنيد چه كار كنم
بالاخره k850 هم اومد با قیمت 620 هزار تومن.وارد علائدین که میشی اولین مغازه سمت چپ گذاشته پشت شیشه.
به نظر من یه کم قطر گوشی زیاد اومد نظر شماها چیه ؟
یه هفته بیشتره که اومده تو بازار. فکر نکنم قطرش زیاد تفاوت داشته باشه با k800
من که ندیدم یعنی قطرش از k800بیشتره یا کمترنقل قول:
:18:
امضا جالبی داری رفیق:46:نقل قول:
قطر 850 17mm هست در صورتیکه قطر 800 22mm هست. البته اون برجستگیه لنز k800 اگه حساب نکنیم کمتر میشهنقل قول:
اگر قیمت دوستان درست باشه با این پول که آدم عاقل میره N95 میگیره . خدا وکیلی هیچ گوشی مثل سونی اریکسون تو سرش نمیخوره من روزی که K800 گرفتم قیمتش 15 هزار تومان از گوشی منفور N73 بیشتر بود ولی حالا چی ؟
گوشی K850 هم الان فکر کنم باید 30 تا 40 هزار تومان از N95 گرونتر باشه ولی 4 ماه دیگه نصف N95 هم قیمت نداره !!!
اتفاقا یکی از نکات جالب این گوشی عدم برجستگی به دلیل پوشش لنزه که منظره زیبایی به پشتش داده...نقل قول:
شما نباید K850 ای که هنوز یکماهه اومده رو با N95 که چند ماه از حضورش در بازار میگزره از نظر قیمت مقایسه کنی...مطمئننا خریدش الان به صرفه نیست همونطور که n95 اولش که اومده بود نمیارزید...!نقل قول:
آقایون این w880 رو دیدین؟
صداش نصف k800 هست! (البته k800 هک شده)
دوربین که هیچ (بدون فلاش-بدون اتوفوکوس-بدون کاور)
رادیو ندارد
کار کردن با دکمه ها سخت
واکمنش هم کیفیت W800 , W810 رو نداره
...
فقط یه واکمن خوشگل داره + منوی فلش
نمیدونم چرا انقدر گرونه و مردم بابتش پول میدن؟!
خب بعضی ها الویتشون ظاهر گوشی و سبک بودنش هست. واکمن زیبایی هم داره . دکمه هاش هم مشکلی نداره و خوبه.نقل قول:
صداش هم در حد استاندارده
ولی این پست شما اصلا ربطی به این تاپیک نداره و من فقط میخواستم جوابت رو بدم
من دلم واسه k800 میسوزه!نقل قول:
خیلی مظلوم شده با این قیمتش
فکر کن w880 سیصد تومن، w810 مال 1.5 سال قبل 200 تومن اونوقت K800 .... تومن!!!!
به جرات میتونم بگم که گوشی های سری کا سونی اریکسون بعد از اینکه افت قیمتشون رو کردن. از نظر ارزش خرید توی دنیا در اولویت هستن. مثل کا700 کا750 کا310 و کا800 کا850 نیز تا یکساله دیگه دور و بر 300 تومان میچرخه .نقل قول:
سلام
من دنبال خرید گوشی تو حدود قیمت 240 تا 250 هزارتومان هستم و از چند نفر كه پرسیدم بهم K800 را پیشنهاد كردند. راستش در جریان امكانات این گوشی هستم و از دوربین جالبش و نقاط ضعف و قوتش تا حدی آگاهی دارم اما سوالی برایم پیش آمده كه به نظر شما دوستان كه این گوشی را دارید چرا قیمت این گوشی در عرض یكسال این قدر افت كرده؟!!! این افت قیمت برایم خیلی عجیبه! درحالیكه حتی K750 نیز این قدر افت قیمت نداشته؟!!!
ضمنا یك سوال دیگه هم داشتم كه سونی اریكسون اصل كجایی؟!
و راه تشخیص K800 اصل با مدل متفرقه آن چیه؟!
با تشكر
خوب حالا مگه بده قیمتش اومده پائین؟ بگیر باش حال کن
اکثر گوشیای سونی اریکسون اصلشون چینیه
اکثر تقلبیاش سی دی همراشون نیست
وااااااا
یعنی راه تشخیص تقلبی بودنشون نبودن سی دی تو باکسشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
سونی اریکسون به اون صورت تقلبی تداره...فقط ممکنه مثلا بعضی از وسایل جعبش تو بسته بندی های مختلف فرق داشته باشه یا تو راه دست کاری شده باشه!نقل قول:
افت قیمتی که شما میگی مخصوص k800 تنها نیست اگه در جریان باشی نه تنها k800 بلکه خیلی از گوشیها قیمتش افت پیدا کرد مثل n73.p990.w950 و...
بچه ها من وقتي #06#* رو ميزتم گوشيم يه 41- تهش بيشتر داره از Imei رو جعبه قضيه چيه؟ :18:
بچه ها این منو رو برای K800 ساختم بریزین رو گوشیتون ببینید خوبه اگر خوشتون اومد بگید یه دو سه تا دیگه هم ساختم بزارم براتون
کد:http://www.4shared.com/file/28721767/3238eb72/Danial_Cartio.html
راستی چند روزه که شیفته k800 شدم
ولی نمیتونم اونو بگیرم چون فقط 1 هفته شده که یه گوشی نو خریدم اونم w950
حالا جیبم خالیه
ولی یه سوال
به نظر شما کار خوبی کردم که w950 رو به k800 ترجیح دادم؟ به نظر خودم که کار خوبی کردم
ولی اگه شد تا چند وقت دیگه k800 هم میاد جز لیست گوشی هام
n73
w950
و k800
سلام بچه ها...من يه كا 800 گرفتم حدود 2 هفته پيش..
مشكلي كه هست اينه كه فلاشش فكر كنم ايراد داره..
چون بعضي وقتا ميزنه بعضي وقتا هم نميزنه..البته بيشتر
موقع ها نميزنه...البته سه چهار روز اول اين مشكل وجود نداشت..
تمام تنظيمات رو هم چك كردم..
نميدونم چيكار باس بكنم..بفروشمش يا ببرمش تعميرش كنن؟ اصلن ميصرفه تعميرش؟
چيكار كنم ؟؟؟
.........
سوالتون يكم نا مفهومه خوب جايي كه نور خوب باشه فلاش نميزنه واسه همه همينجوريه اگه واسه شما تو تاريكي نميزنه ديگه اينو نميدونم ولي واسه من اگه نور نباشه فلاش ميزنه شما بگين تو تاريكي نميزنه يا تو روشنايي
ببین هیچ مشکلی نداره توی تنظیمات شما فلاش رو اتومات انتخاب کرده اید بعضی وقتا که نور کم باشه فلاش میزنه جالب اینجاست که هرچقدر تاریک تر باشه فلاش قویتر کار میکنه ولی اگه دیدید احیانا توی نور مناسب فلاش زد عکس یه کم تیره میشه شما از قسمت تنظیمات فلاش رو خاموش کنید هیچ مشکلی نداره و این طبیعی هستشنقل قول:
سوالتون يكم نا مفهومه خوب طبيعيه جايي كه نور خوب باشه فلاش نميزنه واسه همه همينجوريه اگه واسه شما تو تاريكي نميزنه ديگه اينو نميدونم ولي واسه من اگه نور نباشه فلاش ميزنه شما بگين تو تاريكي نميزنه يا تو روشنايي
بچه ها سئوال من و جواب نداديدا,ما تازه واردهارم ببينيد :19:نقل قول:
ماله همه همینطوره. نترس
مرسي خيالم راحت شد :31:نقل قول:
نقل قول:
اکثر گوشیای سونی اریکسون اصلشون چینیه
اکثر تقلبیاش سی دی همراشون نیست
از شما دو دوست عزیز كه پاسخگوی سوال بنده بودید، متشكرم.نقل قول:
سونی اریکسون به اون صورت تقلبی نداره...فقط ممکنه مثلا بعضی از وسایل جعبش تو بسته بندی های مختلف فرق داشته باشه یا تو راه دست کاری شده باشه!
اما حالا كه می گوئید اصل و تقلبی بودن سونی اریسكون به محتویات جعبه اش هست، میشه بگوئید كه در جعبه سونی اریكسون K800 اصل دقیقا چه چیزهایی باید وجود داشته باشه؟!
دوستان کسی میدونه که این فولدر DPOF که تو filemanager هست چیه؟
سوال بعدیم اینه که به نظر شما ویبره ی کا800 یه خورده ضعیف نیست؟من بعضی وقت ها فکر می کنم وقتی sms می گیرم اصلا ویبره از خودش در نمی کنه.
سي دي،هندزفري،بند مچي،،دفترچه راهنما،شارژر اينو بگم كه شارژرش طوريه كه موقع شارژ كردن هندزفري هم ميشه بهش وصل كرد اينو يادت باشه،كابل يو اس بي، هميناست ديگهنقل قول:
یه سوال بندی که تو جعبشه چه شکلیه
اگه میشه ازش یه عکس بگیر بذار تو فروم
ممنون
k850 شده 470 تومن.K800 شده 235 تومن. باورم نمیشه.به نظرم دلیل این همه افت قیمت یکی به خاطر افت کیفیت ساخت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که واقعا این k800 هایی که تو بازار هستند اصلا کیفیت سابق رو ندارند و نمیدونم چرا فقط سری کا این طوریه شاید به خاطر اینکه سری کا توی چین و سرس دبلیو توی مالزی ساخته میشن.و دلیل دیگه افت کلی قیمت گوشیها وارد شدن این گوشیهای مزخرف NEC چینی هستش.
شرمنده بچه ها ببخشید گفتم که بار اولمه
ك850 شده 470 ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
k850 شده 470 تومن.K800 شده 235 تومن. باورم نمیشه.به نظرم دلیل این همه افت قیمت یکی به خاطر افت کیفیت ساخت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که واقعا این k800 هایی که تو بازار هستند اصلا کیفیت سابق رو ندارند و نمیدونم چرا فقط سری کا این طوریه شاید به خاطر اینکه سری کا توی چین و سرس دبلیو توی مالزی ساخته میشن.و دلیل دیگه افت کلی قیمت گوشیها وارد شدن این گوشیهای مزخرف NEC چینی هستش.
مطمئني ؟؟؟
اگه 850 شده 470 حتما ک800 شده 150
گل یاس شکسته شما احیانا با این بند کشتی نمیگیری؟
در ضمن بند گوشی من اینطوری نیست
595 تومن قيمتشه حالا خيلي كم بشه 590 حالا نه 580 ديگه يه چيزي بگو بگنجه.کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Son-K850
سعيد بارسلونا منظور شما از كشتي گرفتن چيه،خوب از من خواستن يه عكس از بند بزارم گذاشتم اگه ميبينيد دوتا شده شرمنده بار اولمه عكس ميذارم نميدونم چي شد يهو اينطوري شد،بند گوشيه من اين طوريه خوب تقصير من چيه بندش اين جوريه شمايه عكس از بند خودتون بزارين تا ما هم ببينيم