آقا دستت درد نکنه حالا که داری ساماندهیش می کنی تعدادی از سایتهای جستجو فایل های تورنت هم بزار البت هبه شرطی که به روز باشند و هر از چند ماه تجدید قوا بشه!
آقا دستت درد نکنه حالا که داری ساماندهیش می کنی تعدادی از سایتهای جستجو فایل های تورنت هم بزار البت هبه شرطی که به روز باشند و هر از چند ماه تجدید قوا بشه!
دوست عزیز من از تنظیمات نمی دونم ! می دونم چطوری تورنت پیدا کنم و بزارم تو صف دانلود ولی حالا اصلا دانلود نمی کنه خودت راهنمایی لازم رو انجام بده !نقل قول:
با تشکر
نقل قول:نقل قول:ببخشید پس من خلاصه مطالبی که تا حالا جمع کردم و مدیر بخش گذاشته تو پست اول( به صورت لینک در اخر مقاله )نقل قول:
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
مشکل داره؟؟؟ درسته هنوز لینک این سایت ها جستجحو اش رو نزاشتم ولی مطالب کاملی در مورد تنظیمات و مشکلاتی که تا حالا بوده گذاشتم:19:
چند تصویر از نرم افزار (بخش اصلی و بخش ترکر و بخش peer ها و seed ها ) بزار ببینم . فایلی هم که داری دانلود می کنی لینک تورنتش رو بده بررسی کنم.نقل قول:
از
هم چند تا تست بگیر بزار اینجا (برای پینگ و میانگین سرعت)کد:www.speedtest.net
ما هم نگفتیم مطالب شما مشکل داره دوست عزیز
با اینکه اولین بار هست دارم با تورنت کار می کنم اما شکر خدا در دانلود مشکل خاصی نداشتم
مشکل اصلی من با سایت های جستجوی فایل های تورنت هست که اونجا هم مطرح کردم و تقاضام رو دوباره تکرار می کنم که حتما سایتهایی که قرار هست بگذارید هر از مدتی به روز بشه چون بعضی هاش بعد از مدتی یوزرهاش کم می شه و فایده ای نداره
یک سئوال به نظر می رسه سرعت دریافت فایل ها در تورنت بالاتر هست درسته؟
مثلا یک فایل 200 مگی با ای دی اس ال من لااقل 2 روز دورش بودم بگیرمش اما با تورنت یک روزه می شه گرفتش با اینکه مثلا سرعت دریافت رو 11 کیلو بر ثانیه می زنه
منظور من یه فهرست از پستهای کاربردی بود عزیزنقل قول:
حداکثر سرعت تورنت همون سرعتی هست که شما خریدین منتها برنامه های دانلود از تورنت می تونند حداکثر پهنای باند رو استفاده کنندنقل قول:
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که هرچی میخوام دانلود کنم ارور میده
نرم افزار من utorrnet هستش ، من تمام سایت هارو تست کردم ... ولی بازم ارور میده
مثلا هنوز به 1 درصد نمیرسه که این ارور پایین صفحه دکستاپ میادش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
محمد
ضمن تشكر تمامي مطالب مربوط به اون پستو خوندمنقل قول:
دستت درد نكنه ولي ميخواستم اگه ممكنه يه خورده اطلاعات بيشتري داشته باشم من از صبانت اكانت دارم و تمامي دانلودهامو براي شبانه تنظيم ميكنم ولي خود برنامه تورنت كه مال من ورژن v1.8.1 (build 12639) هستش شروع به دانلود نميكنه نميدونم مشكلم چيه فكر ميكنم تنظيماتم مشكل داشته باشن در ضمن سرعت آپلودم از دانلودم زياده نميدونم چيكار كنم باتشكرکد:معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
من یه سوالی دارم
میخواستم بپرسم ما وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم حتما باید صبر کنیم تا آپلود هم بشه ؟؟؟ برای چی ؟ میشه آپلود نکرد و فقط دریافت کرد ؟
دوست عزیز این تصویر بخش ترکرها هست :
بقیه هم که گفتی بزار سفید بودن !
هیچ چیزی که بنظرت باعث عدم اجازه دانلود میشه پیدا نکردی؟:13:نقل قول:
ناراحت نشو ولی مشکل پورت که نداری؟نقل قول:
چجوری تنظیم کردی اگر امکان پذیر است بگو.
(اتصال رو حدس می زنم بریج کردی تو تورنت چجوری تنظیم کردی)
تورنتی که داری دانلود می کنی چیه و چند تا سید و پییر داره.چه تعداد بهت وصل می شن.
ترکر هات سالم است یا نه؟
هیچ کامنتی از کاربرهای دیگر در مورد ان ترونت نبوده؟
شما پایه تورنت رو که بردی زیر سوال:27:نقل قول:
تو تورنت هیچ سروری معمولا نیست.ما یعنی من و شما و تمام کسایی که که داریم دریافت می کنیم عملا داریم فایلی که روی سیستم های کاربرهای دیگر مشخص شده رو می گیریم و به همین خاطر باید ارسال کنیم تا تورنت کار کنه.اگر ارسال نکنی مطمئن باش تو لیست اولویت های ترکر و نرم افزار های دیگر می ری پایینتر و سرععت کمتری می گیری.از انجایی که تو تجروبیات دیگران دیدم معمولا هر چی بیشتر ارسال بتونی بکنی معمولا دریافت بیشتری داری(گرچه موارد نقض هم دیدم).در ضمن اگر روی یک ترکر میانگین ارسالت بیشتر باشه احتمال اینکه تو تورنت های دیگر هم سرعت بیشتر داشته باشی بیشتر میشه(تو بعضی خصوصی ها این مورد رو بیشتر دیدم)
فکر کنم داری رو حالت dht دریافت می کنی چون از دو تا ترکر فایل یکیش از کار افتاده و دیگری هم ادرسش اشکال دارد.یعنی عملا ترکر برای تورنت نداری.تو این وضعیت معمولا سرعت نا مشخصه چون همه مستقیم به نزدیکترین و پر سرعت ترین فرد ها وصل می شن که عملا باعث میشه سرعت اصلا معلوم نباشه .ممکنه یک لحظه با حداکثر سرعت دریافت کنی ولی لحظه بعد سرعتت زیر 1 کیلوبایت بشه.نقل قول:
پیشنهادی که بهت می تونم بدم اینه که دونبال ترکر های جدید برای فایل بگرد( شاید پیدا کنی)
نــــــــچنقل قول:
هیچ چیزی که بنظرت باعث عدم اجازه دانلود میشه پیدا نکردی؟
مرسی ZED2
ولی اینطور که من فهمیدم وقتی یه فایلی دانلود میکنیم باید صبر کنیم تا فایل رو آپلود هم بکنیم درسته ؟؟؟؟
و اگه اینطوری باشه یعنی برای دانلود یه فایل 5 مگی اگه 5 دقیقه وقت میذاشتیم حالا باید 10 دقیقه تقریبا وقت بذاریم دیگه ؟؟؟؟
نمیدونم اساس جملات بالام درسته یا نه ! ولی اگه درسته پس چه مزیتی داره این تورنت ؟؟؟؟ اگه جستجو کنیم و لینک مستقیم پیدا کنیم که خیلی راحت تریم و معمولا هم کمتر وقت صرف میشه .... ضمن اینکه دیگه نگرانه اون پارامترهای تورنت برای سرعت بیشتر ( مثل تعداد دانلود کننده و آپلود کننده ها ) هم نیستیم .این یک
دو هم اینکه مثلا راپید شیر که همه فایلی توش پیدا میشه دیگه درسته ؟ خوب اگه از اکانت رایگانش هم استفاده کنیم فکر میکنم تو بعضی مواقع سرعت دانلود بهتر از تورنت باشه که !!!!!!!
سه هم اینکه نمیدونم بذارم به حساب شانسم یا ... من یه برنامه win rar از تورنت گرفتم که بعد از نصب فهمیدم که یه ویروس هست و مجبور شدم سریع پاک سازی و ویندوز عوض کردن و ..... این چیز ها هم باید در تورنت زیاد باشه نه ؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم بعد از اینکه لطف کردین و جواب سوالات منه تازه کار در تورنت ( 2-3 روزه باهاش کار میکنم ) در پست قبل رو دادید دارم
!
در مورد ویروس هم میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
چطور منم هم میتونم یه فایل رو در تورنت share کنم ؟؟؟؟؟
سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم ( شایدم بلد نیستم درست سرچ کنم )
محبوب ترین سایت تورنت در بین بچه های ایرانی و فارسی زبون کدوم سایته ؟؟؟؟
خیلی خیلی عذر میخوام که اینهمه سوال کردم واقعا معذرت میخوام بچه ها زیادی وقتتون گرفته میشه ، شرمنده
همئنطور که خودتون هم گفتین اساس جملتون درست نیست!نقل قول:
شما مجبور به آپلود نیستید! در ترکر های عمومی!
ولی در ترکرهای خصوصی برای اینکه بن نشید بایستی ratio بالایی داشته باشین وتنها راه اینکار برای ماها فقط آپلود هست..
دوست عزیز از راهنماییت ممنون ! ولی من این فایلی رو که گرفتم امین جان مدیر تالار فیلم هم یه بار بهم داده ! خودش هم میگه مشکلی نداره ! در ضمن اگه میشه منو راههنمایی کن چطوری دو تا ترکر خوب بدست بیارم ! خواهش می کنم تا این فیلم دارم نایت بازار تورنتش داغه می خوام دانلودش کنم !
در مورد ویروس میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
محبوب ترین سایت تورنت در بین بچه های ایرانی و فارسی زبون کدوم سایته ؟؟؟؟
ترکر چیه ؟؟؟؟؟
و اینکه کلا مزیت تورنت رو نسبت به دانلود عادی در اینترنت نفهمیدم ؟؟؟
سلام .
راستش دنبال دعوت نامه underground-gamer.com می گردم. اگر کسی داشت لطف کنه و PM بده.
با تشکر...
ویرایش : مشکلم حل شد.
ببخشيد منظورتون منم يا اون يكي دوستمون:20: در ضمن ميخوام از برنامه Azureus Vuze هم استفاده كنم ولي بلد نيستم تو اين زمينه هم اگه ميشه كمي راهنمائي ام كنيد:31:نقل قول:
دوست عزیز zed2 پس حالا که به کمکت نیاز داریم ! کجایی !
راستی یه نکته خیلی مهم هم که متوجه شدم مثل اینکه پورت تورنتم بسته است ! از قسمت تست پورتش فهمیدم ! رفتم که طبق دستورات سایت portforwarding پورت مورد نظر رو باز کنم که دیدم رمز روتر رو ندارم فقط یه رمز دارم که وقتی می رم داخل روتر اون قسمت nat رو نداره با user وارد میشم ! حقیقتش تو شهر ما فعلا این ISP هست که ADSL خوب ارایه می ده ! البته خوب هم نه خیلی بد آخه خیلی باهاش درگیری دارم یا دانلود رو محدود می کنه یا سایت های دانلود رو ----- می کنه و ... که بعد از دعوای آخری باهاش بهتر شده ! برا همین حالا نمی خوام بهش رو بزنم که رمز admin روتر رو بده ! و گرنه دیگه از فردا هر مشکلی که پیش بیاد میگه تقصیر خودته ! و دیگه بهونه دادم دستش ! شما که خودن آخر شبکه هستی یه جوری بهم بگو این پورت لعنتی رو باز کنم و بتونم از تورنت دانلود کنم ! در ضمن کار ما با اینترنت خیلی حساس هست می خواستم ببینم اگه این پورت رو باز کنیم مشکل امنیتی بوجود نمیاره !
با تشکر
سلامم علت این اختار چیه که میاد امروز بی دلیل هی میومد برای بعضی تورنتها.منم مجبور بودم بطور دستی دوباره ریزیوم کنم.چندین مرتبه تکرار میشد
فایلی که داری میگری تک فایل است یا چند فایلی؟حجم قایلهات چه قدرهنقل قول:
ببین مسیری که ادرس ذخیره شدن دادی ( برای فرمت ntfs ) محدودیتی برای نوشتن روی ان بخش نداره؟
نقل قول:
در حالت کلی اگر بزارین یکم سیتر باشین می تونه در افزایش عمر فایل تورنت بیشتر کمک کنه و همچنین سرعت بیشتری دیگران بگیرن.من در حالت عادی اگر تورنت برای دانولد نداشته باشم (البته جدیدا چون هاردم سکته کرد هیچی فایل ندارم )شبها می زارم اپلود بکنه.نقل قول:
در مورد مزیت تورنت .تو تورنت دیگر مسائل پاک شدن فایل رو سرور نداریم چون عمل سروری وجود نداره و فایل دست خود کاربرها است.تمام فایل هایی که شما تو اینترنت و مخصوصا تو رپیدشیر می بینید قبلش تو تورنت ارائه شده و بعدش تو رپید رفته.
در مورد بخش سوم تو عمومی ها حتما بخش کامنت های سایت در مورد ان تورنت رو بخونید که اطلاعات کاملی است و معمولا کاربر ها در صورت دیدن این موارد اینها رو می گن.
البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که بعضی کرک های نرم افزار ها به طور اشتباه هم به عنوان مورد دار توسط نرم افزار های امنیتی شناسایی میشن.تک توک مواردی هم به طور درست.حالا مورد شما هم اینطوری شده
یک نکته دیگر اینکه این اتفاق هنوز برای من رخ نداده (شاید چون خیلی به امنیت توجه می کنم)
تو مورد اول که بیشتر از سایت های مطمئن تورنت بگیرین و همچنین کامنت های کاربر های دریافت کننده فایل رو هم در مورد تورن تها بخونین که معمولا این موارد رو می نویسن .همچنین تو عمومی ها پیشنهاد می شه که قایل های چند پارتی و زیپ شده رو هم دریافت نکنن چون اجتمال فیک بودن و موارد دیگر توش زیاد.(البته زیپ هارو بیشتر تو حجم های بزرگ می بینید)نقل قول:
تو هیچ کجا محبوب نداریم چون هر سایت تورنتی بسته به کاربراش تعدادی از فایل هارو داره و ممکنه تو یک سایت تورنتی نباشه وتو دیگری باشه.
من معمولا روشم اینه که تو عمومی های دیگر دونبال تورنت های مشابه می گردم بعد می بینم فایل ها یکی است یا نه اگر بود ترکر هارو بررسی می کنم.اگر فرق داشت ترک جدید رو اضافه می کنم.نقل قول:
البته این روش یک بدی داره که سایت ها معمولا یک ترکر رو نشون میدن و برای دیدن بقیه یا باید کامنت گذاشت یا لیست ترکر های قبلی رو یکجا کپی کرد و بعد تورنت جدید رو اجرا کرد و لیست قبلی رو هم کنار لیست جدید گذاشت.تو جاهای مختلف دیدم که یک نرم افزار هست که می تونی تورنت رو بدی و ترکر های توش رو دید و ویرایش کرد وی هنوز پیدا نکردم خودم تا بدم بهتون
نرم افزار خوبیه ( البته من چون کلا تمام نرم افزار هام مگس وزنه اینو نصب نکردم) ولی کسایی که استفاده کردن ازش راضی بودن.مشکلت تنظیمات داری بگو( اگر تصویر بزاری شاید من هم بتونم کمکت کنم)تا دوستانی که بلدن راهنمایی ات کنننقل قول:
در دانشگاه...دانشگاه بهمون اینترنت نمی ده وصل شیم نمی تونم زود به زود بیاد( انقدر خسیس هستن که شرکت مخابرات امد برامون کیوسک های اینترنتی گذاشته تا بچه ها استفاده کنن.)نقل قول:
بدون تغییرات تو بخش فایروال روتر نمیشه پورت رو باز کرد.تازه بعد از باز کردن تو رورت مرحله بعد پیدا کردن پورت باز درهisp است که باید تمامش رو پک کنی تا باز ها پیدا شن.
مدلش چی هست؟(شاید پسوردش از این پیش فرض های باشه و بشه پیدا کرد)
می گه مقدار کافی برای پروسه تورنت وجود نداره( هان!؟!!؟!؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم منظورش اینه که تو cpu نمی تونه پورسه کافی بهش داده بشه.اولین باره چنین چیزی می بینم.
فعلا چیزی که به ذهنم می رسه تو تنظیمات کاربری وینودز احتمالا محدودیت وجود داره .ویندوزت چیه و چه تنظماتی روش انجام دادی
دوست عزیز من مدل مودمم Asus - AM602 هست ! راستش برا پیدا کردن ترکر هم دقیق متوجه نشدم !
این لینک تورنتی هست که می خوام بگیرمش ! خودت چکش کن ببین !
هر جوری که کمکم کنی تا این تورنت من راه بیوفته ممنونت میشمکد:http://www.mininova.org/tor/2029378
با تشکر
دوست عزيز با اجازه تون من اون لينكتونو ورداشتم:31: امتحان كردم خيلي راحت دانلود شد:20: البته من از برنامه uTorrent ورژن 1.8.1.12639 استفاده ميكنم:5: خيلي راحت دانلود كردم هيچ پيغام خطائي نميده :21:احتمالا تو تنظيمات مشكل داري:41:در ضمن مودم من D-Link 200 هستش:10:نقل قول:
عجب کامنت هایینقل قول:
لیست ترکر ها هم بود
مشکلی نداشته همه راضی بودنکد:http://tv.tracker.prq.to/announce
http://tpb.tracker.thepiratebay.org:80/announce
http://tracker.prq.to/announce
http://denis.stalker.h3q.com:6969/announce
http://a.tracker.thepiratebay.org/announce
http://tracker.thepiratebay.org/announce.php
http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce
http://tpb.tracker.prq.to/announce
http://tracker.torrent.to:2710/announce
http://open.tracker.thepiratebay.org/announce
مشکلت همان پورت است.
این یوز و پسورد روتر رو چک کن ببین می تونی واردش بشی؟
admin
admin
تشکر پس تورنت هم سالمه:46:نقل قول:
نه با این یوزر وارد نمیشه !
این پسورد پیش فرض بود.....نقل قول:
خودت چیزی به ذهنت نمی رسه( مثلا یوزر پس شماره تلفنت یا یک چیز الکی یا شماره اشتراکت ....نمی دونم یکچیزایی رو حدسی بزن شاید در بیاد)
اگر پیدا نکردی چاره نیست باید زنگ بزنی پشتیبانی.
نقل قول:
یه دکمه ی ریست داره اونو موقع روشن بودن با خودکار فشار بده و 1 دقیقه نگهش دار
تمام پسورد هاش ریست میشه
صورت مسئله پاک میشه ولی بعد از این کار تنظیمات هم پاک میشه و باید دوباره تنظیم شه.(ای کاش قبل از پیشنهاد دادن می پرسیدی تنظیم کردن رو هم بلده یا نهنقل قول:
تنظيمات ISP كه از خود شركت بايد بپرسن
تنظيمات p2p رو هم هنوز كامل انجام ندادن
شاید برای شمای که اخر این کارید سوال هام خنده دار باشه ولی...
برای استفاده از تورنت احتیاج به چه چیزایی هست؟
با توجه به اینکه ما برای دریافت محدودیت حجم داریم این دانلود از تورنت از این مقدار حجم دانلود ما کم میکنه؟
اقا من یه فیلم گرفتم ustralia 2008 از تورنت با فرمت wmv الان باز نمی کنه میگه سکیور شده از این حرفا با مدیا باز کردم بعدش یه نرم افزار moviebreak رو دانلود کرد که خود مدیا پلیر پیشنهاد کرد که اونم نصب کردم که فقط فایل uninstall داشت
با vlcplayer باز کردم 1.5 دقیقه رو نشون داد اونم غیر واضح و افتضاح از تورنت رکتور لینک گرفتم لعنت اولین و اخرین بار از اونجا واسه فیلم لینک بگیرم تا حالا فیلم خراب دانلود نکرده بودم
حالا بگید من با این 700 مگ چه کنم
در ضمن اول تاپیک گفتن فیلم های axxo : فیلم های axxo بهترینه اما
به نظرم گرفتن لینک axxo برابر مرگه ممکنه شما پیر بشی ولی این فیلم دانلود نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم داشتن سیدر های جی گر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چیز خاصی احتیاج ندارین کافیه یکی از برنامه های دانلود تورنت مثل utorrent رو داشته باشیننقل قول:
بله نه تنها دانلودتون از حجمتون کسر میشه بلکه مقدار آپلودتون هم از حجم خریداری شده ی شما کسر میشه
فیلهای wmv اکثرا رمزنگاری شده هستند بهتره از فرمتهای دیگه ای استفاده کنین که کیفیت بهتری هم دارندنقل قول:
axxo یه زمانی خوب بود!نقل قول:
پس الا چی خوبه؟نقل قول:
axxo یه زمانی خوب بود!
بستگی داره محدودیت دانلودتون و سرعتتون چقدره axxo تک سیدی میده بیرون که با مانیتورهای lcd تصاویر مربع مربع دیده میشهنقل قول:
دوست عزیز من تنظیمات رو بلد نیستم ! اگه تنظمات پاک بشن خود ... باید بیاد ! میگم یعنی این همه علم و تکنولوژی کسی راهی نمی دونه این رو باز کنم !نقل قول:
این گروه جزو اصلی ترین گروه های ارائه فیلم های با کیفیت خوب و در گروه حجم متوسط است.نقل قول:
این فیلمی که گرفتی مال چه سالی است و فایل اپلود شده اش مال کی هست؟
چون تو مدت یک سال این گروه هیچی ارائه ندادن و هر چی ارائه شده بر اساس نام گروه یا قفل گذارش شده بود یا فیک بوده...( داستانش تو این تاپیک هست)ممکنه از فایل هایی استفاده کردی که مال این گروه نبوده.
خوب اخه راه درستش یوزر پس است .هر راه دیگری امکان ورود نداره و جز هک است و خیلی سخته بشه این تغییرات رو وارد کرد....نقل قول:
بپرس پسورد چیه ببین چی می گن.
من الان بیشتر از سورسای HD تیم iNFAMOUS استفاده می کنم برای dvdrip هم از axxo و mvs
AVI نبود شاید کمی عجله کردم چون نیکل کیدمن بازی می کرد :31:نقل قول:
الان AVI اومده دارم دوباره می گیرم
ممنون شیفت دیلیت شد:10:
تو رنج 700 مگ از لحاظ کیفیت و اینکه تک سی دیه خوبه ولی سید و پیر هاش انقدر زیادن که کار به دانلود نمی کشه :27:نقل قول:
axxo یه زمانی خوب بود!
من معمولا با سید و پیر 40 50 تایی دانلود می کنم سرعت خیلی خوب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 6 تا فیلمو با هم می ذارم نمی تونم کانکشن رو کم کنم شایدم تنظیمات داره بلد نیستم :20:
قبول دارم ولی شدت استقبال کنندگان بحدی زیاد است که ما زیر دست و پا له میشیم :31:نقل قول:
تو این فکرم که ترکر ها لینک AXXO رو حذف کنم شاید سرعت خوب شه
منتظر میرور می مونم به نظر میاد بقیه از رو دست AXXO کپی می کنن
.نقل قول:
این فیلمی که گرفتی مال چه سالی است و فایل اپلود شده اش مال کی هست؟
چون تو مدت یک سال این گروه هیچی ارائه ندادن و هر چی ارائه شده بر اساس نام گروه یا قفل گذارش شده بود یا فیک بوده...( داستانش تو این تاپیک هست)ممکنه از فایل هایی استفاده کردی که مال این گروه نبوده
Australia-2008
اونی هم که کامنت داده اشنا میزنه :31:کد:http://www.torrentreactor.net/torrents/2566560/Australia-2008-DVDRIP-XviD