dr میشه در مورد باگ اسبیریت برکر بیشتر توضیح بدی من اصلا متوجه نشدم.
Printable View
dr میشه در مورد باگ اسبیریت برکر بیشتر توضیح بدی من اصلا متوجه نشدم.
تشكر ويژه و سوپر مخصوص جناب دكي برانكس به خاطر آموزش كامل gg كه در امضاشون هست...خيلي ممنون دكي. خيلي باحال بود.
من از گیم نت اوهام ببین میشه یک مسابقه با هم بدیم
آدرس گیم نت بده اگه دور نباشه مییام برای مسابقه
یه ترکیب خب بدین به من
عزیزم یه نیگا به تاریخ ریپلی ها بنداز. آخری برا 16 ه جولای ه که دان کردم. هیچی به بازیه تیم SK نمی رسه. خیلی باحال بازی میکنن.نقل قول:
خوشگل مسابقات هنوز تموم نشده و هر هفته یه بازی داره up میشه اونوقت میگی قدیمیه؟
Answer------
Grisly
اون باگ نيست مربوط به خود هيرو ميشه
ببين لول 1 رو ميزني رويه دشمن مثلا از توي بيس
هيرو به سمت دشمن حركت ميكنه
در راه كه هستي هم سرعتت زياد ميشه و هم كم كم غيب ميشي
بعد هم كه به هيرو ميرسه با كفش كامل و اگه لول 4 باشه موو اسپيد ميشه 522
به هيرو كه برسه با اولين اتك گيج ميشه و ادامش ديگه
اون باگ ديگه هم كه مربوط به رپيك هست دوستان توضيح دادن
-----------------
sharingan
خواهش مي كنم
قابلي نداشت
اگه كم و كسري داره بگو تا كاملش كنم
------------------
AM!R--------
گفتم كه من از گيم نت پرهيب هستم
پنجراه سناباد
سمت راست
الان ديگه اسمش شده شاهين
از هر كي بپرسي بلده
dr تشکر. در مورد لول 1 اطلاعات دارم. در مورد ریپیک می خواستم بدونم.
چند نکته جالب:
برای هیروهای obsidian destroyer-tinker-treant protector آیتم آواتار ببندین ببینید چه اتفاقی میوفته.
برای doom bringer آقانیمز (aghanims) جمع کنید تاثیر داره. در لول 16 لول 6 دووم در 16 ثانیه 80 دمیج می زنه.ولی اگه این ایتم بیاد بالا در 18 ثانیه 120 دمیج می زنه.
آیتم ایس و سنگ یاشا دوبل ارب نیستند و با هم عمل می کنند.
به نظر من فقط تينكر خوشكل ميشه
خيلي باحال ميشه
ولي حيف كه به دردش نمي خوره
ها هاه هاه ها
من هم دقيق نمي دونم چي ميشه وقتي رپيك مي كني
ولي فكر كنم سرعت هيروي بعدي زياد تره
در ضمن obsidian كاري نميشه كه فقط گنده ميشه
ولي Protector ميشه شكل تاور ها
چرا میگی تینکر فرقی نمیکنه؟؟؟ شبیه تانک میشه.
دسترویر هم روی یه صندلی میشینه. تو پچ های 6.40 6.42 امتحان کن.
eeeeeeeee
حرف توي دهن آدم ميزاري
من كه گفتم تينكر قشنگ ميشه
در ضمن براي دوم
نوشته روي Aghanim
اسم اين هيرو هست
Lucifer
راست میگی اصلا دقت نکرده بودم!!!
کسی در مورد لول های چلنینگ(Chaneling) چیزی می دونه؟؟؟من فکر کنم اگه براشون آقانیزم ببندیم قوی بشن. مثلا لول 3 شادوشامن و لول 1 سند کینگ. شما چی می دونید؟؟؟
لول های چنلبنگ لول هایی هستند که چند ثانیه ای هستند تا اجرا باشند و اگر عاملی روی هیرو تاثیر بزاره از بین میره..من با کریستال میدن مثال میزنم...
اگر توی لول 6شش :
-حرکت کنی
-stun بشی
-تور بشی
و...
لول 6ت از بین میره...
در مورد لول 6 سند کیگن هم تا 2 ثانیه همین حالات وجود داره
لول های چنلبنگ لول هایی هستند که چند ثانیه ای هستند تا اجرا باشند و اگر عاملی روی هیرو تاثیر بزاره از بین میره..من با کریستال میدن مثال میزنم...
اگر توی لول 6شش :
-حرکت کنی
-stun بشی
-تور بشی
و...
لول 6ت از بین میره...
اگر توی لول 6شش :
-حرکت کنی
-stun بشی
-تور بشی
و...
لول 6ت از بین میره...
در ضمن اون ترکیب اقانیزم میشه گفت بی استفاده هست برای doom چون نسخه ی 6.37 بازی میشه توی مسابقات که اقانیزم کار نمیده روی doom
:31:
قابل توجه بچه هاي شهرستاني تو تهران پچ مسابقات 6.41 يا با توافق 6.43 بازي ميكنن
اونم ap
خوبه كه شماها هم اينجوري بازي كنيد
نقل قول:
فكر كنم غلطه...ديگه سانج كار نمي كنه...ولي movement speed و attack speed رو داري!
سلامممم......ميگم كسي تا حالا LvL6 كريستال ميدن رو بي نهايت كرده يا اصلا ديده همچين چيزيو.....
اخه من ديدم replay اينو ولي از اولش نبود كه بفهمم چه جوري اين كارو كرد فقط داشت راه مي رفت ولي شيشش عمل ميكرد!!!!!!!!!!
در ضمن با اين كريستال ميدن چه جوري ميشه LvL6 دوم رو خنثي كرد!!!!
ديروز يه بازيه 2 & 2 زديم....ما كريستال ميدن & سناتور بوديم و حريفsummon gorgon و DOOM بود..با اينكه سول بوستر هم چيده بودم ولي يه دوم مي خورد روم مجبور بورم به سرعت به چشمه برگردم!!!!! اشكمو در آوردد......
ممنون از رپلی قشنگتنقل قول:
مربا بابا:40::11:
برای 6 کریستال یا جینا اگه وقتی لول 6 زدی شروع کرد به زدن یکی از افراد حریت از ایتم اولیه هکث استفاده کنه و تورو بفرسته هوا وقتی بیای پایین 6 تو همیشه فعاله بدون استفاده از مانا که یه باگه:21:نقل قول:
فكر كنم كه mode بايد lm يا normal باشه
-ap تيم ها خيلي قوي ميشن و بازي خيلي طول ميكشه
ما هم كه ديروز مسابقه داديم بازي normal بود
امشب هم مي خوايم تيم ها رو عوض كنيم و دوباره بازي كنيم
مي خوام توي تيم 1 pandaren يا همون panda رو بردارم
واقعا هيروي خوبي
اگه طرف 100000000000000000000000000000000000 هم اتك بده اتكش ميس ميشه
تازه لول 3 هم dodge ميده
يعني جاخال ميده
تازه لول 6 كلي آبگريد ديگه دارن
هيرو نيازي به هكث و stun نداره
dr.bronxعزیز اولا اینکه مقدار میس پاندا(اگر لول2 ش را روی یکی بزنه)میشه 99 درصد و 100 درصد نمی شه
بعدشم اگر شما برای یه هیرو 4 تا battlefry ببندی بازم امکان داره دمیج بخوری...یه جوری بعضی موقع ها میشه دو بار با هم میس یه دمیج بشه...(منظورما خوب نرسوندم ولی امکانش هست بازم دمیج بخوری)
پاندا هیروی خوبی هست
من گرفتم چی میگی. منم همچی عقیده ای دارم. ولی هیشکی باور نمی کنه. نمی دونم چرا. :(نقل قول:
عزیز اولا اینکه مقدار میس پاندا(اگر لول2 ش را روی یکی بزنه)میشه 99 درصد و 100 درصد نمی شه
بعدشم اگر شما برای یه هیرو 4 تا battlefry ببندی بازم امکان داره دمیج بخوری...یه جوری بعضی موقع ها میشه دو بار با هم میس یه دمیج بشه...(منظورما خوب نرسوندم ولی امکانش هست بازم دمیج بخوری)
پاندا هیروی خوبی هست
سلام به برو بچ dota باز
من یه سوال ناشیانه داشتم
چطوری از روی عکس های پایین (سر/ پا /مشت)میفهمین هیرو از کدوم نوعه (agility ......
سر: Int
پا: Agi
مشت: Str
پا يعني سرعت و agility اين هيروها هم نزديك ذن داره و هم دور زن
سر كه يه قسمتش آبي هست يعني Intellegince يعني از فكرش استفاده مي كنه
اين هيرو ها هم دور زن دارن و هم نزديك زن و اسپل هاي قوي
مشت به معني قدرت و توان است و ميشه Strengh اين هيرو ها فقط نزديك زن هستن البته يك دونه استثنا هست
Sacred Warriot فكر كنم رنجش 300 بايد باشه يادم نيست دقيقا
فعلا
اینتلجنسها میلی هم دارن دوست من مثل اوگر مجی بخشید از اساتید امر
sang yasha با ice ببند برو رو روشن هم میم میشه هم ایس.
در مورد 6 جینا همچین چیزی نشنیده بودم . تازی وقتی جینا 6 بزنه کسی تو 6 وای نمیسه همه میان عقب مثل 6 مون رایدر.
در مورد ارگی مگی تنها هیروی اینتلیجنسی هست که میلیه ولی بجاش استرنج خیلی زیاده داره.
شما برای (ertahshaker) چی می بندین؟؟؟ منظورم ایتم های حیاتیشه. به نظر من آیتم مانا و (بتلفوری یا رادیانس) هرت ایتم های اصلیش هستند.
در مورد لول های چلنینگ هم ممنون.
به نظر من در 2تا هیچ چیزی 100 درصد نیست.و شانس و اقبال هم خیلی دخیله.میس پاندا هم جز اوناست.برای این مورد میشه 1000 تا مثال زد که در 2 تا هیچ چیز 100 نیست.نقل قول:
یه دوستی گفته بود که اگه برای سول کیپر وین باک بیاری از جای پاش معلوم میشه در صورتی که غلطه و معلوم نمیشه.
در مسابقات رسمی از چه - استفاده می کنن؟؟؟lm ؟؟؟
آقا من براتون دو تا ریپلی جالب میزارم ببینین بعد نظرتونو راجبش بگین:11:
یک سری هیروهایی هستند که عجیب عجیبند مثل ogre magi(ما بهش میگی اوگی مگی)و یا na`x
اوگی مگی استرنجش از انتلی جنسش بیشتره ولی انتل هست
na`x اگیلیتیش و انتلیجنسش(اینتلیجنسش در لول 25 را میگم)بیشتر از استرنجش هست ولی به خاطر لول 1ش (لایف استیل 40 %)استرنج هست.
جالب اینه که na`x بیشترین اگیلیتی بازی را داره وattack speed و armor غریبی داره
توی مسابقات رسمی از -lm (بخونید منفی ال ام)استفاده میشه که مخفف لیگ مود هست هر نفر که زیر صفحش تذکر میده که نوبت تو هست 20 ثانیه وقت داره هیرو برداره در غیر این صورت دیگه نمی تونه هیرو برداره
من اصلا از earthsharker خوشم نمیاد یه حالی هستش با اینکه استرنج هست لول هاش مانای زیادی می خواد برای همین (به صورت غیر حرفه ای)تازه کارامون براش هکس می بندند...
جون میده جلوی تینکر برش داری
در ضمن اگه كسي توي اون بيست ثاينه فرصت برنداره انگار اين كلمه رو تايپ كرده - random
براي ارث شاكر اينارو ميبندن معمولا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك يكم مي خوام درد دل كنم
خيلي حالم گرفتس........... از موقعي كه تو final با ختيم 2 تا سكه پررررررررررررشد نميخواستم ديگه بازي كنم
كه اين راهش نبود. خوب درسته يك روز ميبري يك روز ميبازي وليييييييييييي...........
خيليا رو حذف كرديم(14 تيم) ولي تيم آخر كه انتخاب كرديم بد نبود ولي خوب جواب نداد(raxxar وtiny)
تيم مقابل (sven ,vangufel ) نشد با اين هيرو ها كه ما ورداشتيم ونگوفلو خوب از كار بندازيم تا براي sven خريد نكنه تا المانهاي واجبشو كه اگه ببنده پوست ميكنه نبنده
آ هههههههههههههه
من کاملا با این ترکیب مخالفم. من واسه ES اینارو می بندم:نقل قول:
در ضمن اگه كسي توي اون بيست ثاينه فرصت برنداره انگار اين كلمه رو تايپ كرده - random
براي ارث شاكر اينارو ميبندن معمولا
1- dagger
2-boots of travel
3- refresher orb
4- arcane ring
5- gunisoo
6- heart
البته جایه آیتم پنجم هم می تونید یا Linkens sphere ببندید یا Battle Fury.
اگه تا آخر بازی تونستید اینارو جم کنید میتونید جایه آیتم چهارم Battle fury یا LS ببندید و به آیتم پنجم دس نزنید.
من مثال زدم
شما نظر خودتو داري
آقایون یه سوالی داشتم این آیتم هایی که اسم می بندید را به ترتیب اولویت هست دیگه؟آخه توی هیچ بازیی نمیشه این همه پول در اورد زود تر بازی تموم میشه
نظرتون راجب لول 3 زیوس چیه؟
یکی به من بگه هیروی ضد magnataur (ببخشید اگه غلط املایی داره) چیه . چه آیتم هایی براش برم؟
نه ببيننقل قول:
ممكنه شما توي يه بازي انقدر پول در بياري كه همه ي اين آيتم ها رو ببنيدي
شايد هم توي يك بازي فقط يكيشو ببندي
ميبيني يه هيرو جلوته كه عقب واي ميسته مثلا تو دور زني اون نزديك زن و زياد جلو نمياد
و تو راحت ميتوني پول در بياري
يا مثلا يه هيرو داري كه اسپل دست جمع زياد داره و راحت پول در مياري
ولي به ترتيب اولويت نيست نسبت به موقعيت بازي اينارو مي بندي
لول 3 زئوس وقتي كه شما لولي رو استفاده مي كنيد مثلا لول 2 رو ميزنيد يه مقدار بيشتري دميج مي خوره هيروي مقابل يعني مثلا قراره 300 تا بخوره 350 تا ميخورهنقل قول:
آنتي ميج خيلي ازيتش مي كنه و حالشو ميگيره يكي به خاطر لول 3 و اينكه بلينك داره مي توني يه دونه Linken Spherr واسش ببندي كه لول هاش بخوره به اون و از بين بره و وقتي مانا نداشته باشه كاره زيادي نمي تونه بكنهنقل قول:
Enchantress هم خوبه چون وقتي كه مگي لول 6 ميكنه لول 6 آهو هم اونو مي گيره و قفل ميشه و كلا يه دونه اتك مي تونه بده
فعلا همينارو يادمه ديگه:31:
زوسی یا همون آهو - وارچیف-پاندا-فانتوم اسسینت-دووم و .... .نقل قول:
اولین ایتم و حیاتی ترین ایتم این هیرو بتلفوری هست. اگه این ایتم براش بسته بشه همه ی ایتم های دیگش بالا میاد . چون پول همه ی یونیت هارو میگیره. بعدش استانیک و هرت و کیر تو کال. هر چه تعداد بتلفوری بیشتر باشه بهتره. یکی از هیرو هایی هست که می تونه تریپل کیل بگیره.
منظورتون کریتیکاله دیگه نه کیر تو کال فکر کنم قبلا هم تذکر دادن بچه ها؟:41:نقل قول:
موافقم
خيلي كلمه بديه
اقلا جاش بگين بوريزو بهتره
از اين كه بهتره
در ضمن مگه چند تا بتل فوري هم كار مي كنه جز مثبتي كه ميده
از راهنمایی ها تون متشکرمکد:www.dota-247.blogfa.com
کسی میدونه تاریخ ثبت نام مسابقات شهرداری کیه؟ و ایا محل برگزاری مسابقات همون مکان قبلیه؟
لطفا سریع جواب بدید:10: