سر کار هستم NVRAM رو اینجا ندارم برم خونه چک میکنم
Printable View
سر کار هستم NVRAM رو اینجا ندارم برم خونه چک میکنم
سلام دوستان.نقل قول:
۱. الان اگه مودم ایرانسل بخریم و ورژن ۱۹۶ باشه، نمیشه آنلاک کرد؟
۲. اگه الان بخرم ۱۰۰ درصد ورژن ۱۹۶ نصبه؟
بعید میدونم آپدیت شده باشه
من خودم حدود 2 ماه پیش خریدم ورژن 192 بود ولی چند شب پیش آپدیت شد به 196
شرکت هم نمیاد این همه مودم رو آپدیت کنه
هروقت فروش برن و روشن بشن مث مال من خود بخود آپدیت میشن
بعید میدونم آپدیت شده باشهنقل قول:
من خودم حدود 2 ماه پیش خریدم ورژن 192 بود ولی چند شب پیش آپدیت شد به 196
شرکت هم نمیاد این همه مودم رو آپدیت کنه
هروقت فروش برن و روشن بشن مث مال من خود بخود آپدیت میشن
196 هم باشه برا ایرانسل آنلاک میشه . نگران نباشید .نقل قول:
فلگ crc این NVRAM 3 هست که balong_nvtool ساپورت نمیکنه اگر وقت کنم بررسی میکنم سعی میکنم الگوریتمشو پیدا کنم اضافه کنم به nv-tool ولی اگر خیلی براتون عوض کردن Nvram ضروریه میتونید از کامندهای At رو خود مودم استفاده کنید و فایل رو از روی مودم بردارید و مجدد NvRam خودتون رو بریزیدنقل قول:
من NVRAM I60 رو با At command تا حالا کاری نکردم برای همین با مسئولیت خودتون انجام بدید و حتما قبل اعمال تغییرات بکاپ از Nvram داشته باشید
پست شماره ۶ رو ی نگاه بندازید در مورد تغییر شماره سریال ه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حسین بپرسید راهنمایی کنه چون من اخرین نسخه رو گرفتم این CRC رو ساپورت نمیکنه و اینکه با At کامند همونطور که گفتم میتونید انجام بدیدنقل قول:
بعضی از دوستان گفتن دست نگه داریننقل قول:
به نظرت خطری نیس
من دو ماه نشده که مودم رو خریدم میترسم قفل بشه
نقل قول نوشته شده توسط juolipuoli مشاهده تاپيک
دوستان فروم دقت کنند تا مشخص شدن علت این مشکل از انلاک کردن مودم فریمور 196 ایرانسل خودداری کنند تا احتمالا دچار چنین مشکلی نشوند!
خیر اصلا رو ورژن 196 ایرانسل مشکلی وجود نداره و راحت انلاک میشه .نقل قول:
برای تغییر سریال i60 میتونید از این فایل استفاده کنید
برای تغییر سریال i60 میتونید از این فایل استفاده کنید
دوستان منویرایش سوم جناب حسین و ریختم و همه چی تکمیله. سوال اینکه واجبه آی پی مودم و192.168.0.1 عوض کنم؟
- - - Updated - - -
دوستان منویرایش سوم جناب حسین و ریختم و همه چی تکمیله. سوال اینکه واجبه آی پی مودم و192.168.0.1 عوض کنم؟
شما نمیتونید ip ورود به مودم رو عوض کنید بلکه ip ورود به مودم با این فریم ویر : 192.168.0.1 هستش و اگر از این فریم ویر استفاده میکنید مجبورید با این ip وارد شوید .نقل قول:
مشکلی ندارم باهاش.ممنونم
برید به قسمت setting. بعد گزینه DHCP رو انتخاب کنید و از اونجا هر آیپی آدرسی که خواستید برای مودم مشخص کنیدنقل قول:
nvram مودم هواوی tfi-60 ایرانسل :
سریال نامبر و imei خودتون رو داخل فایل ویرایش کنید و به مودم تزریق کنید .
نقل قول:
ممنون دوست عزیز برای بکاپ گیری و تزریق nvram از چه طریقی باید انجام داد ؟
دوباره مودم رو باید باز کرد و با usb وصل کرد یا از طریق لن میشه ؟
دستوراتش چیه ؟
ممنون
آنلاک میشه مشکلی نداره که
باید رو مودمتون فریمور مود شده مثل ویرایش سوم آقای موسوی که دارای قابلیت تلنت و adb هست نصب باشه تا راحت از طریق دستورهای adb اقدام به بک آپ nvram و ویرایش داخل برنامه balong nvtools و باز گردانی از طریق adb کنید .نقل قول:
چند صفحه قبل دوستان دستوراتش و برنامه های مورد نیاز و مشکلات و راه حل اونها رو قرار دادن . میتونید از همونها استفاده کنید . با این روش نیازی به باز کردن مودم و وصل usb و بردن به حالت دانلودینگ نیست .
کسی میدونه مک آدرس چطوری میشه روی مودم برگردونیم
با این دستور تست کننقل قول:
کد:ifconfig [interface_name] hw ether [new_mac_address]
من این مودم آی 60 ایرانسل رو امروز از نمایندگی خریدم به قیمت 360 تومان به همراه 30 گیگ اینترنت بین الملل 6 ماهه 50 تومان برای سیم کارت TDD . فروشنده گفت محل شما تو محدوده زرد هست و احتمالا آنتن نمیدهد و یا خیلی ضعیف هست باید رو حالت FDD سیم بزاری استفاده کنی که در اون صورت اون 30 گیگ اینترنتت از بین میره و قابل برگشت نیست و مودم هم اگر کلا آنتن نداد پس نمیگیریم با این وجود من خریدم.درضمن اون خانم فروشنده خیلی اصرار داشت سیم کارت اعتباری ایرانسلم رومجانی به داثمی تبدیل کنه گفت بیا تبدیل کنم قیمت مکالمه هات از 90تومان دقیقه ای میشه 30 تومان و آخر ماه هم یک قبض ناقابلی هم برات اس ام اس میشه برو پرداخت کنبعلاوه هزینه مالیات و غیره که اگه هیچی هم استفاده نکنی بازم برات قبض میاد در عوض چند گیگ اینترنت رایگان بهت میدم به زور فرمهاش رو داد دستم پرکنم از من انکرار از خانم اصرار . خلاصه گفتم نمیخوام بیخیال ما شو مودم رو فقط بده ما بریم و موفق شدم از نمایندگی بیام بیرون نمیدونم چقدر پورسانت به کارکنانشان بابت راضی کردن مشتری برای تبدیل به داثمی میدن که اینقدر اصرار داشت . و آوردم تو خونه روشن کردم رو حالت TDD فقط چراغ قرمزش روشن میشد هیچ سیگنالی نداشت بردم تو فضای باز روشن کردم اونجا 3 تا آنتن داد بعد دوباره آوردم تو اتاق روشن کردم بعد از مدتی 3 تا چراغ سیگنالش روشن شد بعد از چند دقیقه یک چراغ دیگه هم اضافه شد و تا این لحظه 4 تا چراغ سینگنال دارم و چراغ پنجمی هرکار کردم روشن نشد.وارد صفحه تنظیماتش شدم دوستان گفتن وفقط تنظیماتش مختص به تغییر رمز مودم و وایرلس و نام مودم هست و خیلی ساده هست و تنظیم دیگه ای ندارد ولی تنطیماتش نسبتا از نظر ینده زیاد هست مانند یک مودم ADSL پنل اس ام اس و آپدیت و کدهای دستوری شارژو فایروال و مک وغیره داره که من زیاد سررشته ندارم میتونم حالت وای فای ش رو خاموش کنم یا مخفی کنم و فقط با کابل لن از طریق کامپیوتر استفاده کنم و یا پراکسی براش تعریف کرد که نیازی به نرم افزار جانبی در گوشی یا کامپیوتر نداشته باشیم .در حالت TDD که من سیم کارت گداشتم اینترنت رو 4G+ نشان میدهد و درحالت FDD چون بسته فعال نداشتم تست نکردم ببینم 4.5G میشه یا نه.و فروشنده گفت مودمت رو امشب تا صبح روشن بزاری به طور خودکار آپدیت میشه و بعضی مشکلات و باگهاش تا حدودی برطرف میشه.بهرحال من که مودم رو لاک خریدم و فعلا هم آنلاک نمیکنم چون گارانتیش احتمالا باطل میشه و همین بسته ایرانسل تا 6 ماه کار میکنه.و قیمت بسته های شرکتهای دیگه هم که من تعرفه هاش رو نگاه کردم نسبت به ایرانسل بالاتره.البته برای مصرف پایین .از نظر سرعت هم تست کردم در سایت داخلی دانلود 7.70 مگابایت و آپلود 3.23 مگابایت بود عکسش رو اگر شد در اینجا قرار میدم. در سایت خارچی هم سرعت دانلود 8.30 مگابایت و آپلود 2.96 مگابایت برای من بود که نسبت به خیلیها ضعیف بود.سرعت دانلود هم از سایت داخلی با آی دی ام 1.041 مگابایت در ثانیه بود که اون هم نسبت به اینترنت ADSL که دارم ضعیفتر بود.و وای فای ش نسبت به مودم تی پی لینک که دارم قوی تر عمل میکنه از طبققه بالا تا طبقه پایین که استفاده کردم همه سیگنالهای وای فای موبایل پر بود و نوشته سیگنال خیلی قوی .ولی با این وجود چون من گوشیم 3G هست این مودم رو خریدم تا از اینترنت 4G استفاده کنم و در کل ظاهر زیبایی داره و فعلا که بعد از گدشت چند ساعت از خریدم راضی هستم .درضمن کارشناس نمایندگی هم گفت این مودم تا پایان سال 2018 موجود هست و بعد از اون موجود نیست هر کی میخواد الان باید بخره .طرح تعویض وایمکس با این مدل هم الان نداشتن وگرنه من یک مودم وایمکس داشتم عوض میکردم در مورد رنگ بندی چراغ سیگنالش از من با 4 چراغ روشن به رنگ بنفش هست که نمیدونم نشانه چیست که وقتی سیگنال نباشد قرمز هست. و نمیدونم میشه آنتن مودم ADSL به این دستگاه وصل کنم تا هر 5 چراغش روشن بشه از لحاظ سایز که میخوره ولی تو راهنماش نوشته آنتن دستگاه دیگه ای رو بهش وصل نکنین امکان آسیب وجود دارد. این بود نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل. ببخشیم که زیاد تجزیه تحلیل کردم.:n11:
سلام دوستان من مودم i60 رو دو سه روزه که از یکی از دوستان برای تست آنتن دهی منطقه قرض گرفتم... سیم tdlte که میذارم که به زور سرعت به 8مگابیت میرسه و یک یا دو تا از چراغهای آنتن بیشتر روشن نمیشه... سیم 4g هم سه یا چهار تا چراغ روشن میشه و سرعت معمولا حدود 16مگابیت هست... آیا تنظیمات خاصی در مودم هست که باعث افزایش سرعت بشه؟ در مورد آنتن چطور؟ آیا کسی از دوستان با آنتن خاصی تست کرده تغییرات سرعت رو؟ واقعا ارزش داره در حد 100 تا 250 تومن هزینه بشه برای خرید یک آنتن؟
سلام من مودم انلاک کردم
ایا برای تغییر فریمور باید سیم usb وصل کنم
با سیم lan می شود
تنظیمات خیر ندارهنقل قول:
سرعت تی دی معولا رو ۲۰ تا ۳۰ مگابیت هست در شرایط خوب خیلی خفن نیست
واسه انتن باید کل خونه رو زیر و روکنی که بهترین حا روپیدا کنی
مودم من از سقف اویزون هست ۴ تاش پره
واسه راهنمایی بیشتر تو فروم اینترنت ثابت ایرانسل مطالعه کنید
سلام
کسی میدونه ایسی فلش برای پروگم کردن کدومه ؟
اینم عکس از مودم خودم :
داداش یه سوال داشتم شما نمیتونی emmc مودم رو پیدا کنی به چه دردت میخوره کسی بهت بگه کدومهنقل قول:
بعد هم یکی از دوستان گفته شما با پروگرام Emmc نمیتونی مودم رو درست کنی چون efuse تو یه چیپ دیگه سوزونده شده و شما هر کاری میخوای بکنی با اون چیپه نه چیپی که رام توش لوده
به نظر من کار خودتون نیست و اگر ای سی فلش رو هم پیدا کنید باز نیاز به اداپتور مخصوص اون ای سی فلش هست که فکر نکنم هر جایی پیدا بشه . بدید بیرون هم براتون فلش کنن راحت بالای 150 ازتون میگیرن + یه مودم سالم باید پیدا کنید و بدید از ای سی فلش اون کپی کنن . این کار رو هم هر کسی قبول نمیکنه .
این مورد رو نمیدونم ولی در کل من از یک متخصص پرسیدم گفتن . در مواردی با پروگرام کردن ای سی فلش امکان انلاک هم وجود داره . در کل گفتن مودم بریک شده باشه و راهی برا فلش کردن از نظر نرم افزاری نمونده باشه برا احیای مودم میتونیم ای سی فلش رو پروگرام کنیم و مودم رو احیا کنیم .نقل قول:
سطر اول یا دوم آیسی هارو در گوگل سرچ کنید و دیتا شیت اونارو بدست بیارید و بخونید ( فایل PDF ) بعد نیاز به هیتر و پروگرامر اون آیسی دارید. من این امکانات رو دارم. البته این مودم چیپهاش از نوع فوق ظریفه و کمی مشکله. مثلا مودم های ADSL راحت بارها فلش کردم و آنبریک کردم. ولی این مودم آیسی فلشش چندان رایج نیست. شاید هم اطلاعات من کمه. ولی برام جالبه. شما خیلی پیگیر هستید در تعمیرات. از خیلی سال پیش و این خوبه. مودم رو نگه دارید. ممکنه بعدا راهی برای راه اندازیش پیدا کنید.نقل قول:
روشهایی هم مثل جیتک وجود داره . معمولا مودمها پینهای جیتگ دارن. گوشیها و اکثر دستگاه ها دارن. باید پین هاشو شناسایی کرد ( مثل همون پین دانلود مود ) بعد با پروگرامر مخصوص میشه فریمور بهش داد.
من فکر میکنم این مودم بعد از مدتی با استفاده از روشهای نرم افزاری براحتی قابل حل خواهد شد مشکلش و نیاز به کارهای خیلی سخت نخواهد بود
امکانش هس اطلاعات یه مودم انلاک شده رو موم ورژن ۱۹۶ مبین نت انتقال داد اونم انلاک کرد؟نقل قول:
من تا حدی که اطلاعات و تجربم یاری داد و تشخیص دادم براتون نوشتم. پشت برد چیز خاصی نبود جز یه آیسی تغذیه و یه آیسی که روش مطمئن نیستم. روی برد چیپهایی که شناسایی کردم اکثرا مطمئنم . بعضیاشون رو ولی زیاد مطمئن نیستم. مثلا چیپ فلش رو مطمئن نیستم ( همونی که مد نظر شماست ) بعضی ها هم پردازشگر اصلی و فلش با هم در یک چیپ ادغام شده. خلاصه چیپ فلشش هر چی که هست زیاد رایج و راه دست نیستنقل قول:
منم همین سوال رو از متخصص پرسیدم گفتن در مواردی امکان داره و کامل پاسخ ندادن .نقل قول:
نقل قول:
از همه دوستانی که کمک میکنند ممنونم
قطعا راهی دارد . منم چند ماهی میشه خریدم و همینطور بلااستفاده انداخته است و باید چاره ای اندیشید
اگر کسی بتونه PDF سرویس منوال -service manual- و دیتاشیت بورد این مودم رو پیدا کنه تقریباً میشه گفت همه چیز ممکن میشه...
باید کسی توی مرکز تعمیرات این مودمها آشنا داشته باشه بتونه این فایلها رو گیر بیاره ازش... من که هرچی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم...
من دیروز مودم رو روشن کردمبرای بار اول بدونسیم که ببینمچه ورژنی هست که ۱۹۲ بود
بعد برای تست سیم تی دی مودمقبلی رو گذاشتم روشن کردم ودر سرعترینزمان ممکن اپدیت شد به ۱۹۶ در کسری از ثانیه
دوستانی که مودم نو میگیرن ومیخان انلاک کنن به این نکته توجه کنند
سلام خدمت دوستان؛
مودم مبیننت نسخه 196 آنلاک میشه ؟
با تشکر
دوستان جهت اطلاع ، ورژن 196 ایرانسل به راحتی و بدون مشکل آنلاک شد و با همه اپراتورها به خوبی کار میکنه. (ورژن 196 ایرانسل تبدیل شد به ورژن 192 هوآوی)
چند جا که آنلاک انجام میدادند زنگ ردم پرسیدم گفتند نمیشه چون آپدیت شده ، اما با همین آموزش موجود توی انجمن به راحتی هر چه تمام آنلاک شد.(طبیعتا نسخه مبین نت هم باید به همین راحتی آنلاک بشه)
کل پروسه آنلاک هم 2 تا نکته داره ، یکی استفاده از ویندوز 7 صرفا ، دوم لحیم صحیح کابل usb (کابل شارژ موبایل بود کابل من)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش یکی از دوستان به صورت جامع و ویدیوئی مراحل آنلاک رو میزاشت