سلام کیفیت خططتون بهتره شده ؟؟؟ و اینکه پینگ چطوری چیکار کردی برای تبدیلش و اینکه کدوم شهری داداشنقل قول:
Printable View
سلام کیفیت خططتون بهتره شده ؟؟؟ و اینکه پینگ چطوری چیکار کردی برای تبدیلش و اینکه کدوم شهری داداشنقل قول:
سرعت من به شدت افت کرده. برای شما هم همینطوره؟ از سرور ماکروسافت سرعت دانلودم 1 مگ هست!
از مودم میشه چک کرد سرعت رو چی ست کردند؟ رو مودم Adsl میشد دید.
مدل مودم هوایی دو پورت هست.
با سلام و احترام ،
اقا دوستی داریم کرمان است و میخواد این سرویس رو بگیره !
کسی از کرمان این سرویس رو گرفته ؟
فوری به من پیام بدهید و اینجا هم اعلام کنید.
ممنونم.
برای دوست من پرسیدم گفت افتضاح شده دقیقا مثل شما.نقل قول:
تانوما مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا هستید؟نقل قول:
بعد این اتفاق ها ممکنه سرعتو کشیده باشن پایین
من الان دیدم سرویسها تو تغییر سرویس عوض شده و زده مثلا یک ساله و شش ماه و سه ماه من پس پرداختم البته و یه سری هم ماندگار حرفه ای و اقتصادی فکر کنم سرعت و حجم سرویسهای سرعت بالای 16 رو هم کم کردن داستان دقیقش چبه زیر 3 ماه هم نداره یعنی چی پس پرداخت مدت دار ؟ من 6 ماه بگیرم بعد 2 ماه بخوام جمع آوری کنم چی ؟ یا حجم هر ماه بازم سوخت میشه یا میمونه برای ماه بعد ؟ 2020 هم که فکر کنم اصلا حبر نداشته باشه مثل همیشه خودمون باید مهندسی معکوس کنیم طبق معمول.
دوستان کسایی که ftth پیش پرداخت هستن اگر میشه از سرویس هایی که داخل پنلشون هست یه عکس بزارن...
و اینکه آیا 50 مگ 500 گیگ بین ملل هنوز قابل خرید هست یا حذف شده؟ برای پس پرداخت ها چطور؟
و اینکه آیا 50 مگ 500 گیگ بین ملل هنوز قابل خرید هست یا حذف شده؟ برای پس پرداخت ها چطور؟[/QUOTE]
50 مگ 500 گیگ پس پرداخت ( 525 گیگ با 5% ) ماهی 160 تومان... اما 20 مگ حجم کم شده رو پس پرداخت 426.5 گیگ بود شده 341.25 ماهی 110 تومان و 30 مگ 420 گیگ ماهی 135 تومان همه حجم ها رو با 5% زدم و پنل من پس پرداخته پیش ها رو ندارم
جهت مشاهده تعرفه های پس پرداخت ( روی قبض) کمپین ماندگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
جهت مشاهده تعرفه های پیش پرداخت ( نقدی) کمپین ماندگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
دوستان یه نکته جالب که تو جداول پست قبل FTTH سرعت 16 و 20 تا 200 بازه و قیمت ماندگار حرفه ای 7 20 مگ با حجم 137 گیگ 80 تومن و 16 بدون کمپین 183.75 گیگ هم 80 تومن !! خوب سرعت که بازه 16 مگ بهتره که کمپین چه فایده ای داره ؟
و نکته دوم ماهانه کلا حذف شده ؟ زیر 3 ماهه نیست چه کمپین چه بدون کمپ زدن یعنی حجم 3 ماه یا 6 یا 12 یک جا میدن ؟
برای خونه ویلایی تک واحد که فاصله اش تا مرکز مخابرات زیاده فیبر میدن یا نه ؟؟؟
به فاصله از مخابرات ربطی نداره. وجود FAT نزدیکی منزل شما مهم هست.نقل قول:
سلام
من دچار گیجی حاد به خاطر گزارش مصرف حجم شدم.
در عکس بالا مقدار ارسال و دریافت رو به گیگ بین الملل زده اما جمع رو در 4 ضرب کرده.
حالا در عکس بالا که می بینید مقدار حجم کم شده 100 گیگ (ضربدر 4) رو از بین الملل کم کرده! در صورتی که باید 25 گیگ بین الملل کسر می شد.
چطور ممکنه؟!
اون حجمی که مخابرات نشون میده حجم داخلی هست نه بین الملل! درست حساب کرده بین الملل رو چهار برابر حساب میکنه یعنی حجم بین الملل کل بسته شما 420/4=105 گیگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در توضیحات بسته نوشته 400 گیگ بین الملل
fat چیه؟نقل قول:
.............
به چیز تو این مایه هاستنقل قول:
یا
دوستان کسی هست سرعت دانلودش بالای ۱۵۰ باشه
اپلودشم بالا باشه؟
مخابرات شیوه نمایش و عنوان حجم رو تغییر داده. برای کسایی که جدیدا سرویس خریداری یا تمدید کنن داخل پنلشون حجم به بین الملل نمایش داده میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه نرم افزار هنوز برای ریز مصرف بروز نشده باشه. در شمارنده اصلی (همین دایره ها) ایا 4 برابر کم میکنه؟نقل قول:
پنل بر می داشت ترافیک بین الملل و ضربدر 4 می کرد! بعدحاصل رو از ترافیک بین الملل (400 گیگ) کم می کرد! :biggrin: دقیقا توی همین دایره ها دیدم 4 برابر کم کرده و از ریز مصرف متوجه شدم موضوع از چه قراره. اینکه دیدم یه روزه چجوری 100 گیگ ازم کم شد!!!نقل قول:
یعنی 25 گیگ مصرف داشتم x 4 کرده بود.
پریروز زنگ زدم 2020 کلی توضیح دادم اپراتور هنگ کرد ولی خوشبختانه تونستم بقهمونم موضوع چیه... ارجاع زد و امروز چک کردم دیدم درست شده. حالا دیگه ترافیک بین الملل و ضرب در 4 نمی کنه
به جاش داخلی رو تقسیم بر 4 می کنه. فقط موضوع اینه که اون 100 گیگ که ازم کم شده رو باید 75 گیگ بهم برگشت بزنن که نزدن. باید زنگ بزنم امیدوارم اوکی کنن. 75 گیگ خیلیه خودش :blink:
بستگی داره کجا باشه این سرعت معمولا رو داخلی میده بعضی لینکهای خارجی تا 24 مگابایت هم میره دانلود. آپ لود هم معمولا بهتره اما من سرعت بالا تا حالا لازم نداشتم برای اپلود تست کنم و همه اینا با کابل رو PC هست نه وایفای. برای چه کاری لازم داری لینک بده من تست کنمنقل قول:
سرعت داخلی هم باشه من کارم روال میشهنقل قول:
از tel2 ندرلند شهر امستردام تک کانکشن یا مولتی چقد میده بهت؟
بعد از سرور داخلی تک کانکشن چقد سرعت اپلود داری
پینگ ؟
واسه استریم نیاز دارم برا ی بنده خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
TCI
این سرویس کمپین ماندگاره؟نقل قول:
اینکه نوشته تا 200 مگ بازه درسته؟!
حرومت بشه ... ;)نقل قول:
شوخی کردم ...:tongue:
کیفش رو ببر ...
هزینه و سرویس چطوریه؟نقل قول:
زمان راه اندازی؟ و اینکه کدوم مرکز؟
با سلام و احترام ،
اقا دوستی داریم کرمان است و میخواد این سرویس رو بگیره !
کسی از کرمان این سرویس رو گرفته ؟
فوری به من پیام بدهید و اینجا هم اعلام کنید.
ممنونم.
داخلی هست ها و خود مخابرات، من که داخلی کاری ندارم بعضی وقتها خانواده نماوا ببینن شاید. فقط از شر خط تلفن راحت شدمنقل قول:
سرویس عادی هست ماندگار چیز جالبی نداشت و سرعت داخلی که 200 یا بالاتر بازه ابتدای تست 400 هم میزنه خارجی نه، خوبه اما بندرت به 200 برسه بعضی وقتها لیمت سرور ارسال کننده هم هست من جایی یه لینک میگیرم 10 12 مگ بالاتر نمیره اما هم زمان لینک دوم اونم 10 12 تا میده خیلی جاها 5 بزور میده. و همیشه هم نمیشه ملاک رو سایت speedtest گذاشت باید تو استفاده دید چطور جواب میده فیلترینگ فیبر هم نابود میکنه ..اما کلا که برای ایران و سرویس خانگی مثل خواب و رویا میمونه فعلانقل قول:
هزینه رو که من چندین بار زدم اینجا الان یه کوچولو تغییر کرده بدتر شده تو حجم بالا من از 8 مگ میگم بدون کمپین چون خیلی زیاد میشه بعدا اسکرین میدم اگه وقت شد و من پس پرداختم پیش پرداخت تو پنلم نمیادنقل قول:
8 مگ ماهی 94 گیگ 50 تومن ***** 16 مگ ماهی 183 گیگ ماهی 80 تومن ***** 20 مگ ماهی 341 گیگ 110 تومن **** 30 مگ ماهی 420 گیگ 135 تومن ***** 50 مگ ماهی 525 گیگ 160تومن همه با 5% حجم اضافه و خورده های جزیی رو زدم که اشتباه نشه و از این ماه کم تر از 3 ماهه نداره هنوز فرصت نشده پیگیری کنم ببینم جریان چیه
من تهران هستم مرکز شیخ فضل الله زمان راه اندازی من 2 ماه و نیم بود و 450 تومن برای کابل کشی دادم و مودم هم حدود 900 سرویس هم که مخابراته دیگه پشتیبانی نصف و نیم بند اما با شرایط و قیمت الان ISP ها من کاملا راضی هستم
شما این پینگ رو با کانال مود fast گرفتی؟نقل قول:
سرویس فیبر نوری مخابرات هست مگه fast داره ؟ من خبر ندارم اگه باشه سرویس من 20 مگابیت هست فکر کنم FTTH کلا سرعت بازه حجمی که میدن تفاوت داره و اون پینگهای پایین داخلی هستندنقل قول:
دوست عزیز مگ بستر سیمی یا dsl هست؟نقل قول:
فیبر هست!
میزان تاخیرش زیر چند میلی ثانیه اس
زیر چند میلی ثانیه یعنی چی متوجه نشدمنقل قول:
این پینگهای FTTH عملا تفاوتی با DSL نداره. الان پینگ من با سرورهایی که شما گرفتی تفاوت خیلی کمی داره. سرویس 18 مگ
این سرو داخل
نقل قول:
کرمان بعد از سفر وزیر ارتباطات و با تو پ و تشر او یه چند صد متر فیبر کشیدن و بعد هم ولش کردن به امان خدا . الان تنها کسی که تو کرمان فیبر داره یه کارمند مخابرات هست تو مخابرات مرکزی به اسم مرکز سید الشهدا طبقه دوم که روزا باهاش ور میره بازی میکنه .
سلامنقل قول:
میشه یه اسکرین شات از صفحه تعرفه ها بزارید؟
ما داستان پیدا کردیم با این مرکزمون میگه این 50 مگ 500 گیگو نداریم که توی پنلت فعال کنیم...
پنل من خوب استان تهران هست مثل اینکه سیاست هر منطقه فرق میکنه اگه نمیدن با اسکریت شات هم کاریش نمیشه کرد فکر کنم، میگرم تقدیم میکنم الان یه کم درگیرم شرمندهنقل قول:
تو فناوری ADSL کمترین پینگ داخلی ممکن 5 هستش ک باید تهران باشی ولی توی فناوری ftth کمترین پینگ ممکن اگه خوده تهران باشی از 1 تا 3 هستشنقل قول:
برای مسیر های خارجی هم همش به روتنیگ رپط داره ولی در این شکی نکن ک ftth هزار برابر adsl بهتره