چرا محدود کنن؟ دقیقا دنبال این هستن که حجم تموم شه حجم اضافه با قیمتهای نجومی بفروشن خیلی دقیق و سریع پیام رو 85% مصرف میاد و بعد رو اتمام حجم که بدو حجم بخر.
Printable View
چرا محدود کنن؟ دقیقا دنبال این هستن که حجم تموم شه حجم اضافه با قیمتهای نجومی بفروشن خیلی دقیق و سریع پیام رو 85% مصرف میاد و بعد رو اتمام حجم که بدو حجم بخر.
این تعرفه ها احتمال زیاد اشتباه هست مثلا برای ۲۰ مگ :نقل قول:
12 ماهه 1680 گیگ 17,030,160 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 2640 گیگ 24,328,800 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 3900 گیگ 13,380,840 ریال ( 7 درصد تخفیف )
نمیشه که حجم بیشتر قیمت کمتر بشه
مودم که چیپ dslش Broadcom باشه تو بازار چی هست؟
چیپ مودم 9960چیه؟
مودم که چیپ dslش Broadcom باشه تو بازار چی هست؟
چیپ مودم 9960چیه؟
دوستان من رفتم مخابرات گفت VDSL نمیتونن بدن بهم خطم فیبر نیست
گفتم درخواستم بدم فیبر نمیکنید ؟ من و من کرد :\
شما تجربه دارید ؟ فیبر میکنن با هزینه یا خیر
گفتم زنگ بزنم 2020 ببینم اون حرفش چیه ...
یعنی چی خط باید فیبر باشه ؟ من همچین چیزی نشنیدم. یه باکس تو کوچه خودتون یا دورو ور نباید زیاد دور باشه بخطر اینکه VDSL فاصله زیاد جواب نمیده. تا اون باکس با فیبر نوری پهنای باند لازم رو میارن و تجهیزات مورد نیاز هم ADSL و هم VDSL رو داخلش نصب میکنن و خطهای تلفن اطراف رو میارن داخل باکس یعنی از باکس تا خونه شما همون سیم مسی که بود هست دیگه و سرویس میدن. یا بد متوجه شدی یا طرف خودش آگاهی نداشته یا یه چیزی گفته که بیخیال بشید. شاید گفته خطی که داری PCM یا فیبره که وقتی درخواست میدی برای اینترنت باید مسی بشه که نیاید مشکلی باشه. برو مرکز با رئیس مرکز صحبت کن یا معاون خلاصه گیر بده مثل انجام دادن بقیه کارها. سر کوچه ما با کلی داستان بعد یکی دو سال نصب شد باکس برای سه کوچه سرویس میده از کسی که داشت روش کار میکرد پرسیدم گفت فقط ADSL تجهیزات VDSL هنوز نصب نشده داخلش !!! خیلی جالبه روش کارشوننقل قول:
مدیاتک هستنقل قول:
vdsl میخوای برادکام باشه؟
دوست من تو مبحث VDSL بحث برودگکام دیگه خیلی سنخیت ندارهنقل قول:
چون فاصله شما فیکس هست یا 300 متر یا زیر 300 متر
دی لینک 2877 AL مودم وی دی اس ال مجبوبی هست
ولی پورت هاش 100 مگی هست
بین تست هایی که توی مودم های v301یا dsl224 و 9970v2 و مودم zyxel vmg5301-t20a انجام دادمنقل قول:
بهترین مودم بدون crc error مودم 9970v2 با چیپ broadcom هست مودم zyxel با چیپ مدیاتک پینگ پایینتری تا bras داره ولی crc ارور بیشتری داره
همه مودم ها روی یک خط و interleaved تست شدن
مودم v301 و dlink dsl224 از چیپ realtek استفاده میکنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مثلا من اگه این سرویس گیگ پلاس رو بگیرم سرعتم محدود رو 4 میشه یا تا جایی که خطم میکشه باز هست؟کسی از این گیگ پلاس ها گرفته روی vdsl؟
من گرفتم تا 8 مگ سرعت میده.نقل قول:
معمولا طرحی که میخرید رو 2 برابر سرعت خریداری شده براتون می بندننقل قول:
من تو پنلم این سرینو گیگ پلاس رو ندارم. این هنوز هست؟نقل قول:
این طرح های گیگ پلاس فعلا برای مشترکین پیش پرداختهنقل قول:
برای پس پرداخت ها تو پنلشون نیست کلا
ممنون.نقل قول:
---------------------
من پیش پرداخت و پس پرداخت رو مقایسه کردم در طرح های همنام در 1 و 3 ماهه هیچ تفاوتی در قیمت ندارند و فقط در 6 و 12 ماهه در پیش پرداخت، کمی بصرفه تر میشه. در طرح های دیگه اگه محدودیت سرعت نباشه اونها بهتره مثل همون طرح های 4 مگ
سلام به همه دوستان کسی تو مرکز مخابرات ایت منطقه مجیدیه کرمان جنوبی پیش شماره تلفن 77852758 تونسته وی دی اس ال بگیره اگر کسی داره بگه ممنون میشم بهم بگین ما هم بگیریم اینجا انتن موبایل افتضاحه کمک کنید ممنون میشم
بله من حدود دو سال هست vdsl مخابرات تبریز استفاده میکنم. خوبه تا 50 مگ دانلود رو باز گذاشتن 20 مگ هم آپلود داره. اولش تا 130 مگابیت باز گذاشته بودن که همون نهایت ظرفیت خط بود که باعث میشد تلفن زنگ میخورد قطع بشه که با کم کردن تا 50 مگ درست شد و snr رفت بالای 25. البته تعرفه vdsl کمی از adsl بیشتر هست.نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من adsl بودم و از طرح 16 مگ هم تقريبا 70 گيگ مونده بود رفتم تبديلش كردم به vdsl مودمم vr400 هست خلاصه مودم رو ريست كردم از اول تنظيم كردم
قبلا سرعتم توي adsl دانلودم 15mbps بود واپلود زير 1mbps الان كه تبديلش كردم به vdsl سرعتم اينه فقط اپلودم سريعتر شده براي همه همينه يا مشكلي هست ؟! خونه دقيقا چسبيده به كافوي مخابرات
الان سرعتم اينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط خوبه، دانلود تا 100 مگ هم میکشه، آپلود هم تا 40 مگ. ولی الان دانلود روی 18 مگه گذاشتن. زنگ بزن بگو بالاتر بذارن.نقل قول:
کیفیت خط تون محشره :)نقل قول:
دانلود تا 100 مگ و آپلود تا بیشتر از 40 مگ جا داره
یا تو سایت مخابرات تغییر سرویس بزنید که کانفیگ اینترنت درست بشه
یا اگه از بسته تون زیاد مونده یا پیش پرداخت هستید می تونی توی سایت تیکت بدی یا به 2020 زنگ بزنی که سرعت رو بالاتر ببندن براتون
(همچنین حواستون هم باشه که مخابرات معمولا سرعت رو 2 برابر سرعت خریداری شده می بنده. یعنی اگه توی سایت به سرویس 16 مگ دوباره تغییر بزنید سرعت دانلودتون میشه 32. ولی اگه سرویس 50 مگ رو بخرید سرعت روی 100 براتون بسته میشه)
یکی به من بگه چرا با پینگ ۵۰ ۶۰ adsl تاخیر توی بازی بیشتر از گوشی با پینگ ۸۰ هست! دو سه روزه اینطور شده سرویسم ۸ مگ هست
تو گیم علاوه برو Latency شما Input lag هم داری که معمولا بسیار پایین هست ولی من با اینترنت ایران دیدم Input lag میره بالا و عملا میاد رو پینگ و پینگ 60 حس پینگ 200 رو داره به خصوص input lag بسیار اعصاب خرد کن هست. مثلا شما در بازی overwatch یک latency داری و یک IND !نقل قول:
IND تقریبا همیشه رو 20 هست حتی اگر پینگ 200 هم باشه ولی با با نت ایران من میبینم گاها IND میاد رو 60 که اون موقع روانی میکنه. صدا ها با انمیشن out of sync میشن و گاها اصلا انیمشن صدا ندره و بعضا انمیشن های سریع skip میشن و شما هیچ چیزی رو اسکرین نمی بینی و teleport کردن کاراکترها هم از این قبیل هست. خلاصه احتمال زیاد شبکه مشکل داره و شما Input lag تو بازه میره بالا و کاملا جدا از latency هست !
هیچ راهکاری برای حل این مشکل وجود نداره که کاربر انجام بده؟نقل قول:
دوستان الان چطور میشه متوجه شد ک خط خونه ماهم میشه vdsl داد؟
باید زنگ زد 2020؟
می تونین زنگ بزنین شرکت های مختلف بپرسین، ولی یچیز رو در نظر بگیرین اگه فاصلتون تا مرکز مخابرات یا کافو زیاده سرویس vdsl هزینه اضافی و فرقی با adsl نمی کنه براتون یا اگه کیفیت خطتون پایین باشه.نقل قول:
از صفحه اول مودمتون با status مودم ی عکس بزارین دوستان بهتر می تونن راهنماییتون کنن.
من الان از شاتل اینترنت دارم و سیم کشی خونه وصله به مودم اگر جداش کنم کیفیتش ی کوچولو بالاتر میره کشش میرسه به 18 مگنقل قول:
تماس هم زدم به 2020 گفتش ما بررسی نمیکنیم!
ارسال میکنیم شمارتون رو به مرکز مخابراتیتون شرایطش باشه زنگ میزنن راهنمایی میکنن
شاتل خودش هم vdsl میده.نقل قول:
اونم زنگ بزنی فکر کنم همین طوره درخواست می دن بعد بررسی زنگ می زنن.
الان
line Attenuation
برای دانلود به نظرم بالاست همیشه همین قدره؟
بقیه دوستان بهتر می دونن نظر بدن بهتره.
تو تهرانش درست حسابی نمیدهنقل قول:
باز از لحاظ پوشش مخابرات فک کنم بهتره
گیم فعاله و سیم کشی کل خونه ک داغونه الان متصله ب سیمی ک مستقیم کشیدم از سر در خونه
اینارو بردارم تا 18 مگ رو راحت کشش داره
خلوت باشه نویز نباشه تا 21 میکشه
والا برای من استفاده از وی پی ان های مخصوص بازی تنها راه حل هست. اونم نه وی پی انهای ایرانی . من با این سرویسهای دخلی مخصوص گیم مثل Godping, و .... همین مشکل رو همچنان دارم. من یک مدت از Nord استفاده میکردم بد نبود ولی بعد رفتم WTfast رو تست کردم خوب بود ولی گه گداهی با نت ایران به مشکل میخورد و اصلا وصل نمیشد. الانم چندین ماه هست که از Exitlag استفاده میکنم و تقریبا این مشکل رو به طور کامل رفع کرده و پینگشم با اوروپا و حتی خاورمیانه بهترین بوده. اگر از گیم مورد نظرتون پشتیبانی کنه به نظرم بهترین وی پی ان گیم خارجی برای نت ایران هست.نقل قول:
فکر کنم منظور دوستمون این بود که بازی موبایل سبک تر هست و طبیعی هست که لگ کمتری داشته باشه .نقل قول:
من کلا بازی رو ps4 منظورم هست،گقتم شاید بشه تغییراتی تو مودم ایجاد کرد که بهتر بشهنقل قول:
ps4 هم از pc سبک تره سیستم عاملش هم فرق میکنه
تازه اکثرا تو ایران ps میزنن وقتی بازی میکنی سه سوت پیداشون میکنی نه مثل pc
من سرویس adsl داشتم الان vdsl برام فعال شده طرح سرینو رو گرفتم ولی سرعت تغییری نکرده چرا؟ باید روی مودم تنظیمات رو تغییر بدم یا مودم vdsl بگیرم؟
باید مودم VDSL بگیری.:mellow:نقل قول:
سرویس ۸ مگ داشتم الان ۳۰ مگ vdsl مگه نباید با همین مودم adsl سرعت بره بالاتر!نقل قول:
مودم VDSL کاملا بحثش جداست . البته مودم داریم که هر جفت ADSL و VDSL رو ساپورت کنه . به هر برای سرعت بالاتر مودم شما حتما باید VDSL رو پشتیبانی کنه.نقل قول:
همین مودم adsl تا 24 مگ ساپورت میکنهنقل قول:
الان سرعت چقدره؟ یه عکس از وضعیت خط بذارنقل قول:
امروز سرعت رو باز گذاشتن ولی تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره زنگ زدن از مخابرات گفتن خط شما کشش نداره درخواست بدین دوباره برگردونن به adsl ! من که سر در نمیارم واقعا با مودم vdsl هم بیشتر از این نمیره؟نقل قول: