قبل اینکه برسه زنگ میزنهنقل قول:
Sent from my LG-D856 using Tapatalk
Printable View
قبل اینکه برسه زنگ میزنهنقل قول:
Sent from my LG-D856 using Tapatalk
خوب همین پیک ایرانسل قبل اومدنش زنگ نمیزنه موبایل طرف ببینه هست نیست؟ یادمه واسه وایمکس زنگ زد گفت دارم میام هستین؟ که منم نبودم :n02:بعد از یک هفته دوباره اومد که اینبار بودم. نمیخوام دوباره اونجوری بشهنقل قول:
خوب دوستان ، مودم من بعد از 24 ساعت به دستم رسید ، طبق گفته کسی که تحویل داد تا بعد از ظهر فعال میشه ،
عکس از مودم ها :
up.vbiran.ir/uploads/14984149439555411570_photo_2017-05-10_10-22-08.jpg
up.vbiran.ir/uploads/33550149439555411697_photo_2017-05-10_10-22-16.jpg
up.vbiran.ir/uploads/22654149439555430699_photo_2017-05-10_10-22-13.jpg
با توجه به اطلاعات روی مودم :
کت 4 هست قدرت 120 مگ دریافت ، 30 مگ ارسال رو داره ، از vpn هم پشتیبانی میکنه
داداش دوتا دوتا میخری [emoji23]نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
24 ساعت بعد از ثبت نام مودم به دستت رسید؟ خدا شانس بده والا :n38:نقل قول:
من امروز بعد از گذشت 1 هفته که ثبت نام کردم مجددا تماس گرفتم یک شماره پیگیری دیگه بهم دادن گفتن بعد از 48 ساعت اگر خبری نشد جهت پیگیری تماس بگیرید الان 3 تا شماره پیگیری دارم ولی هنوز هیچ خبری نشد لااقل جواب نمیدن که درخواست من ثبت شده نشده تو چه مرحله ای هست
با سلام به همگي دوستان و بزرگواران
ظاهرا مودم هاي z6000 و zw101 براي مديريت از پورت ٨٠٨٢ استفاده مي كنند و ssh دارند كه يوزر و پسورد خاصي دارند آيا كسي در اين مورد اطلاعات بيشتري دارد؟
:دی ، هنوز 4-5 تا وایمکس دیگه داریم :)) باید تعویض کنمشون ( خوبی این مودم اینکه سیم کارت ایرانسل هم میخوره واسه همین شما کجا میتونی یک مودم 2 پورت 4 جی مجانی بگیری ؟ )نقل قول:
اره ، یکی 2شنبه ثبت نام کردم یکی رو دیروز ، دیروز عصر باهام تماس گرفت برای نصب گفتم نیستم فردا بیا که صبح امد تحویل داد ( البته بنده مشهد هستم شهر های دیگه رو نمیدونم چجوریه )نقل قول:
اینطور که از ظاهر و مشخصاتش معلومه نباید مودم بدی باشه البته باید در عمل ببینیم چطوریه البته الان من 1 هفته است منتظرم که حداقل یک تماس بگیرند چشم به راهی هم بد دردیه :n28:نقل قول:
مودم بدی نیست به لحاظ کیفیت بعلاوه اینکه خب یه وایمکس بیکار داشتیم دیگه
ولی من هرجا استفاده کردم فقط 1 انتن داده
ظاهرا گیرندگیش ضعیف هست
یا شاید تو این فرکانس پوشش ایرانسل خوب نیست
چون جایی که مودم جیبی تی پی لینک دارم انتن میده (با سیم کارت ابرانسل) این مودم انتن نداد
مثل اینکه با 4g عادی فرق میکنه، ربطی ندارهنقل قول:
مودم تعویضی منو الان اوردن ببینیم سیمکارت کی فعال میشه
چند روز طول کشید تا مودم را دریافت کردید بعد از طریق فروشگاه ایرانسل اقدام کردید یا از سایت yelloنقل قول:
تلفنی از سایت یلونقل قول:
یک روز و نیم
من الان از طريق سايت يلو با شماره ٦٠٠ در خواست تعويض مودم وايمكس رو ثبت كردم. مودم بنام خودم نبود و اين مسئله رو عنوان كردم و خيلي راحت درخواستم ثبت شد.هيچگونه مشخصاتي هم از صاحب مودم نخواستن.هزينه اش هم فقط ٤٧ تومن واسه بسته اجباري بود. حالا سواي بحث اين تعويض اما فرضا زياد فرقي هم با خريد يك مودم نميكنه اين طرح تعويض - چونكه مثلا شما يه مودم كه ميخريد ميتونيد بسته ١٥٠ گيگ رو هم با تخفيف خوبي بخريد- من حساب كردم يه مودم و يك بسته ١٥٠ گيگ تقريبا ٢٦٠-٢٧٠ درمياد - كه الان من كه تعويض كردم بخوام اون بسته رو بخرم ٢١٠-٢٢٠ تومن ميشه. فقط ميمونه فرق مودم ها كه در طرح تعويض اين b5142 رو ميدن- من قبلا gp2101 رو خريدم و اصلا فريمور اين مودم استيبل نيست و مشكلات زيادي داره منجمله قطع ناگهاني اينترنت و ري استارت شدن در صورت خاموش نكردن wifi مودم.
متاسفانه اپراتور ایرانسل اطلاعات دقیقی به کاربران نمیده، گفتگوهای متعددی داشتم باهاشون و جواب های تکراری نتیجه بحثم بود، طفره رفتن از جواب مناسب فک میکنم سیاست کاری این اپراتور باشه، اطلاعات دقیق تری در مورد مودم خواستم فقط لینک صفحه خرید رو واسم ارسال کردن که مشخصات چشم گیر و دقیقی نداره فقط مشخصات ظاهریه، و طبق گفته دوستان که تغییر کالای فاکتور رو اعلام کرده بودن رو مطرح کردم کلا این موردو جواب ندادن و سکوت کردن، و مورد آخر اینکه در جواب چه مدل مودمی تعویض میشه پاسخشون بدون اشاره به مودم خاصی "یکی از مودم های داخلی خواهد بود" بودش ولی تمام درخواست کننده ها تا الان ۵۱۴۲ دریافت کردن.
سلام
میخواستم بدونم با با اینترنت ایرانسل نمیشه انلاین گیم بازی کرد
مودم 6000 دارم امتحان کردم نشد میخواستم بدونم همشون اینجوریه؟
4جی معمولی چطور؟
با ٦٠٠ تماس بگيريد پاسخگوييشون بهتر از اپراتور ايرانسل و در سايت خودشون يلو هم نىشته تعويض با ٥١٤٢ - مشخصات دقيقش هم در پست هاي قبلي دوستي از جعبه عكس گرفته و لينكش رو گذاشته
با ٦٠٠ تماس بگيريد پاسخگوييشون بهتر از اپراتور ايرانسل و در سايت خودشون يلو هم نوشته تعويض با ٥١٤٢ - مشخصات دقيقش هم در پست هاي قبلي دوستي از جعبه عكس گرفته و لينكش رو گذاشتهنقل قول:
شما که الان درخواستتونو ثبت کردین، چطوری به unstable بودنش پی بردین؟ قبلا استفاده کردین؟نقل قول:
کس دیگه ای قطع ناگهانی این مودم رو تایید میکنه؟ اگه آره که از اکبند خارج نکنم !!! من استفادم گاهی اوقات dota 2 ، پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
سلام ، TD و 4 جی رو نمیدونم اما من با 3g بازی میکنم و مشکلی نیستنقل قول:
4 جی که 100% بهتره
tD هم رو کاغذ که بهتره
من قبل از تعويض طرح تعويض مودم وايمكس يك عدد مودم GP2101 خريدم و بله اين نتيجه سر و كله زدن من براي ٢ هفته با اين مودم بود- يكي از مشكلات اينه كه بهد از چند ورود و خروج به پنل مودم - پنل هنگ ميكنه و اطلاعات رو نشون نميده و تنها راهش ريست مجدد هست تاكيد ميكنم ريست بازگشت به تنظيمات اوليه - درباره پرش و مشكلات واي فاي هم بله من در ١ ساعت ابتدايي كار متوجه شدم و بعد واي فاي رو خاموش كردم و مودم رو به يك روتر متصل كردم - در اين حالت مشكل قطع اينترنت و راه اندازي مجدد خودكار مودم كمتر شد. ميشه گفت پايدار تر شد- اما مشكل پنل به قوت خودش باقي است. اين تجربه بنده است. براي همين درخواست تعويض مودم وايمكس رو ثبت كردم كه ببينم آيا مودم جديدي كه در طرح تعويض ميدن چطورياست. براي من پايداري خط اينترنت مهمه مشكل واي فاي و اينا مهم نيست و نبوده چون اساسا بايد براي استريم خوب و پايدار از يك روتر بي سيم پهن باند استفاده كرد.نقل قول:
من الان دو روزه مودم 5142 رو تحویل گرفتم و تا حالا این مشکل رو ندیدمنقل قول:
البته سیم کارتم هنوز فعال نشده
امیدوارم که چنین مشکلی نداشته باشن
من یه مودم adsl تندا 2 آنتنه دارم , wifi اون دستگاه کار منو راه میندازهنقل قول:
احیانا اگه wifi این بد باشه میشه اونو روتر کنم و از نت این استفاده کنم؟ دقیقا چی لازمه؟ یه کابل لن که این مودم رو به اون مودم وصل کنم؟
انشالله که wifi خوبی داشته باشه چون آنتن wifi لپتاپم ایراد داره
البته نهایت میخوام 70 متر رو پوشش بدم، مساحت زیادی نیست
منم هنوز اين مودم جديد رو تست نكردم تازه مودم ٥١٤٢ رو امروز سفارش دادم و براي قضاوت هنوز زوده - اما براي اينكه متوجه بشيد مودم adsl كه داريد ميتونه بجاي روتر بي سيم هم عمل مي كنه بايد جعبه و مشخصات مودمتون رو چك كنيد و ببينيد كه آيا پورتي بنام WAN داره يا نه معمولا يا يك پورت جداگانه لن در پشت مودم بنام wan هست يا يكي از همون پورت هاي لن معمولي اين قابليت رو هم داره اگر اينطور باشه معمولا نوشته lan/wanنقل قول:
تست مودم td lte 5142 در طفر بلوار ارش:
با دو خط چراغ روشن دانلود ١٥.٥ مگابيت
اپلود ٥.٧
در همين لحظه تست ايرانسل مودم 4g تي پي لينك ثابت روميزي چراغ همه روشن انتن كامل
دانلود ٦٥ مگابيت !!!!!!
اپلود ٦.٥
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت TD به صورت کلی کمتر از FDD هست , اصلا نوع تکنولوژیش این جوریه مثلا cat 4 روی موبایل تا 150 مگابیت هست 50 مگابیت آپلود ولی توی cat 4 TD میشه 120 مگابیت دانلود و 30 مگابیت آپلودنقل قول:
سلام دوستان
من مودم z6000 دارم و واقعا از شدت قطع و وصل شدنش خسته شدم
یه آپگرید چندین صفحه قبل بود اونم ریختم ولی توفیری نکرد. کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟
در حدیه که میخوام مودم و بزارم سر کوچه برگردم به همون adsl ای که داشتم
یعنی همین سیم کارت های 4G که رو موبایل استفاده میکنیم رو قبول میکنه و میشه از اینترنت 3G یا 4G همین سیم کارتها استفاده کرد ؟ اینطوری باشه خیلی خوبه یعنی 2 کاره هستن این مودم ها ! CAT4 هستن یا نوع CAT6 هم وجود داره ؟ مثل اینکه مبین نت داره اینترنت + 4G و مودم های CAT 6 هم با این تکنولوژی (نقل قول:TD-LTE) ارائه میده !
طرح ویژه اینترنت بیسیم نسل 4.5 ثابت ( TD-LTE ) همزمان با بهرهبرداری از این فناوری توسط شرکت ارتباطات مبیننت ارائه شده و مشترکین این طرحها از امتیازات بسیار ویژهای برخوردار خواهند شد. این طرحها مختص مشترکینی است که برای اولین قصد خرید خدمات اینترنت پرسرعت TD-LTE مبیننت را دارند.
مبین نت
چند نکته راجع به مودم جدید B-5142:
1. SSID و پسورد پیش فرض WiFi مودم بر روی لیبل زیر مودم نوشته شده که SSID (اسم وای فای) مودم Huawei_A563FE هست ولی هیچ ارتباطی به شرکت هووای نداره و مثل
مودم D-100 ساخت شرکت Gemtek هست.
2. IP جهت لاگین به کنسول وب مودم 192.168.1.1 هست ولی یوزرنیم و پسورد admin رو جهت لاگین به صفحه وب مودم قبول نمیکنه و حتی پشتیبانی 707 ایرانسل هم نتونست در این خصوص کمکی کنه. جهت رفع این مشکل می بایست دکمه ریست فکتور روی مودم رو بمدت 10 ثانیه نگه داشت تا مودم ریست فکتوری بشه. پس از ریست شدن، SSID مودم
به Irancell-TD-B5142-9038_1 تغییر خواهد کرد ولی پسورد WiFi همون قبلیه و پس از ریست فکتوری با آی پی 192.168.1.1 و یوزرنیم و پسورد admin میشه به وب مودم لاگین کرد.
3. در کنسول مودم قسمت تنظیمات WAN میشه براحتی PPTP یا L2TP ست کرد و عملا" اکانت VPN رو بر روی WiFi و پورتهای LAN مودم Share کرد.
4. این مودم مثل سایر مودم ها با سیم کارتهای FDD 4G ایرانسل هم کار میکنه ولی نهایتا" 1 چراغ از چراغهای آنتن مودم روشن میشه (شاید به دلیل پوشش کمتر TD نسبت به FDD) بنابراین شاهد افت سرعت خواهید بود.
5. در قست VOIP مودم، بصورت پیش فرض آدرس سرور VOIP ایرانسل ست شده و قابل تغییر نیست. بنابراین امکان ست کردن سایر VOIP سرورها جهت استفاده از 2 پورت FXS مودم وجود نداره!
یه راه هست که مشکل قطع و وصلی رو حل نمیکنه ولی زمان برقراری مجدد کانکشن رو کاهش میده. در حالت دیفالت شما باید مودم رو ریستارت کنی و ریستارتش هم زمان میبره ولی اگه داخل پنل مودم قسمت LTE Settings, گزینه Connection Method رو تغییر بدید به Manual, یه دکمه زیرش میاد که دفه های بعد که قطع شد میتونید بیایید همین صفحه و روش کلیک کنید تا دوباره Connect شه. اینجوری خیلی سریع تر از ریستارت وصل میشه.نقل قول:
در ضمن آپشن WPS هم خاموش کنید که کمتر از CPU و رم مودم استفاده شه.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
دوستان کسی میدونه مودم b5142 که 2تا SSID داره.به چه درد میخوره؟
بله دارهنقل قول:
مدل d301 tenda
همین که وصل کنم کافیه یا لازمه تنظیم کنم؟
حالا اگه کسی این مودم رو تست کرده یه خبر بده، کلا وایرلسش خوبه یا نه ، منظورم همین مودم ایرانسله
طبیعتا چون آنتن نداره نمیشه انتظار زیادی داشت اما باید دید
راستی یه سوال، احیانا اگه td اینجا آنتن نده یا اینکه 4g گوشی بهتر باشه ( نمیدونم اسمش چی میشه)
راهی هست که با همون سیم بهlte معمولی وصل شد؟
بدرد اینکه شما میتونی برای کاربران مهمانی که در خانه یاشرکت ...میان این ssidو یک رمز جدا گانه بدیدنقل قول:
برای اینکه بخواهید یک اکسس پوینت خانگی معمولی با مودم خودتان درست کنیدنقل قول:
مهم نیست که پورت wan داره یا نه
فقط کافی هست در مودم adsl گزینه dhcp رو خاموش کنید وکابل مودم سیمکارتی را به یک پورت مودم adslوصل کنید
آی پی مودم Adsl یا cpe هم باید عوض شه که در رنج هم باشند و یکی هم نباشند. مثلا 192.168.1.1 و 192.168.1.2نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
ممنون ازدوستانی که راهنمایی کردن
حالا مودم رو اگه تحویل دادن، 100 ک% کامل برسی میکنم مشکلات و نقاط مثبت رو اعلام میکنم
سلام
هفته پیش چهار شنبه سفارشم رو زدم و امروز پنجشنبه تحویل گرفتم
مودم خوشگل B-5142 تحویل دادن به بنده . مامور بود . همکار بود کسی که اورده بود نمیدونم . هیچی نمیگفت و با لهجه شیرازی میگفت مودمیشو وایمکسو برو وردور بیار! خندم گرفته بود! خوب الان مسئله مهم این هست که سیم کارت رو چه جوری از پشت جا بزنم بره توش؟ هر کاری می کنم جا نمیخوره لول!
با پشتیبان ایرانسل به صورت انلاین صحبت کرده و شماره سیم کارت td lte را اعلام کردم با شماره تماس و کد پیگیری دریافت کردم و گفتن 24 ساعته فعال میشه و تماس میگیرن با بنده
در پست های قبلی گفتن که میخوای وارد پنل مودم بشی admin رو نام کاربری و رمز عبور میزنیم وارد نمیشه بعد باید ریست کنیم و... من اصلا همچین مشکلی نداشتم! به راحتی داخل وارد ای پی 192.168.1.1 با یوزر و پسورد admin شدم و به راحتی با گوشی به wifi متصل شدم
مال منم ریست نمیخواست ولی ۲۴ ساعت تقریبا گذشته و سیمکارت هنوز فعال نشده.نقل قول: