-
زولا: از ترك چلسي پيشمانم
------------------
جان فرانكوزولا، اسطوره باشگاه چلسي از اينكه با ورود رومن آبراموويچ، مالك ميليارد چلسي، استمفوردبريج را ترك كرد، ابراز پيشيماني مي كند.
اين اسطوره ايتاليايي در گفت و گويي با اسكاي اسپورتس اين چنين گفت: "باعث ناراحتي است كه زماني كه من در چلسي بودم، موفق به چشيدن طعم شيرين پيروزي در ليگ برتر نشدم. اما هنوز هم احساس ميك نم كه جزئي از اين باشگاه هستم. زيرا كسي كه حتي براي مدت كوتاهي به چلسي بپيوندد، براي هميشه جزءآن خواهد بود.
-
بكهام: كين مربي بعدي شياطين خواهد بود
-هنوز هوادار يونايتد هستم
----------
ديويد بكهام، ستاره انگليسي رئال مادريد به حمايت از رفتار و شخصيت روي كين هم تيمي سابقش در منچستريونايتد پرداخت.
بكهام در اين باره اظهار داشت: اگر بخواهم از ميان بازيكنان كه پيش از اين با آنها در اولترافورد توپ زده ام، يكي را به عنوان سرمربي شايسته آينده تيم معرفي كنم، كين را معرفي مي كنم.
مربي ها بايد جذبه داشته باشند تا بازيكنان از آنها بترسند و كين اين شخصيت را در خود داشته و دارند و قطعا يكي از بزرگان فوتبال خواهد شد. او كاپيتان شياطين سرخ است و حرف او در باشگاه شنونده دارد. شخصيت فوق العاده قوي دارد و همه به او و نظرياتش احترام مي گذارند.
بكهام در پايان افزود: "من خودم همچنان هوادار يونايتد هستم و به نظرم امسال حداقل در يك عرصه موفق مي شوند. رئال هم بايد پيروز شود. ما نمي توانيم يك سال ديگر را بدون پيروزي پشت سر بگذاريم. "
-
اعلام اسامي بهترين بازيكنان سال قاره آفريقا
---------------------------
محمد بركات ملي پوش خط مياني تيم فوتبال الاهلي مصر به عنوان تنها بازيكن حاضر در باشگاه هاي آفريقايي درليست دريافت جايزه عنوان بهترين بازيكن سال قاره سياه قرار گرفت.
در ليست پنج نفره بهترين بازيكنان قاره آسيا نام بازيكناني مثل اوكوچا بازيكن نيجريه اي تيم بولتون انگليس، ساموئل اتوئو مهاجم كامروني تيم بارسلونا، مايكل اسين و دروگبا از تيم چلسي انگلستان، اوبافمي مارتينز مهاجم تيم فوتبال اينتر ميلان نيز قراردارد. نكته جالب توجه در خصوص بازيكن مذكور اين است كه تمامي آنها به استثنا محمد بركات بازيكن تيم الاهلي مصر در باشگاه هاي اروپايي بازي مي كنند.
-
خبر قبلي صحت نداشت
بارسلونا، لمپارد را نمي خواهد
------------------
مقامات بارسلونا اعلام كرده اند كه ديگر در تلاش براي جذب فرانك لمپارد، هافبك چلسي نيستند.
بگريستين، مدير امور ورزشي بارسا روز يكشنبه گذشته گفته بود كه مقامات باشگاه قصد دارند مهره انگليسي چلسي را جذب نيوكمپ كنند.
اما سايت بارسلونا روز گذشته اعلام كرد: "بگريستين، مدير امور ورزشي بارسا گفتگوي منتشر شده رد مطبوعات اسپانيايي درباره لمپارد را تكذيب كرده است."
-
كروچ متعجب از هواداران خشمگين
-----------------------------
پيتركروچ، مهاجم تيم ليورپول انگلستان اظهار داشت كه از سيل انتقالات طرفداران خشمگين انگليسي حيرت زده شده است.
كروچ موفق نشد تا در ديدار ماه گذشته تيم ملي انگلستان برابر تيم ملي اتريش گلزني كند، با اين وجود وي مطمئن است كه به زودي و در مصاف روز شنبه برابر تيم ملي آرژانتين، ناكامي هاي پيشين خود را جبران خواهد كرد.
وي مي گويد: "تا به حال گمان نمي كردم كه طرفداران فوتبال تا بدين حد منفي فكر كنند. حقيقت اين است كه اينگونه طرفداران تنها به تابلوي نتايج مي نگرند و نه زمين بازي. پيوستن به يك باشگاه بزرگ اينگونه عواقب را هم در پي دارد. براي مثال شما به يك سوژه هميشگي براي طرفداران و منتقدان تبديل خواهيد شد."
وي در ادامه افزود: "تا زماني كه مربي مسوولان باشگاه و هوادران ليورپول از عملكرد رضايت دارند، اجازه نمي دهم تا اينگونه انتقالات بر روي من تاثير بگذارد."
-
روبينيو: از تصميم لوكزمبورگو ناراحت نيستم
رابسون ده سوزا ستاره برزيلي رئال مادريد در مصاحبه با آس اسپانيا گفت: هرگز از تصميم لوكزمبورگو ناراحت نيستم.
روبينيو گفت: هر دو پنالتي كاملا سالم و واضح بودند و داور به درستي اين دو پنالتي را سوت زد. در مورد پنالتي اول، تا حدودي ترسيدم و پاهايم سست شد اما خيلي دوست داشتم، پنالتي دوم را خودم به گل تبديل كنم. دستور لوكزامبورگو چيز ديگري بود و من با اينكه به شدت تحت تاثير محيط بودم، در يك لحظه كنار رفتم و تسليم صلاحديد لوكزامبورگو شدم. من هميشه تابع دستورات مربيان هستم و بخاطر چنين روندي، هرگز روحيه خود را از دست نداده ام، كارلوس كوهي از تجربه است و مطمئن بودم كه پنالتي دوم را به گل تبديل مي كند.
-
گليزرها ده ميليون پوند به فرگوسن دادند
------------------
خانواده گليزر مبلغ 10 ميليون پوند را براي حضور و خرج كردن در بازار نقل و انتقالات ژانويه در اختيار سرآلكس فرگوسن قرارداده اند.
فرگي كه قصد دارد دو خريد بزرگ براي تيمش انجام دهد، در اين باره گفت: "آنچه كه در نظرمن است ، بهبود وضعيت منچستر است، اما شانس اين را ندارم كه از باشگاه هايي كه احتمال موفقيت آنها در ليگ قهرمانان بالاست، مهره بگيرم و همين مساله انتخاب هاي مرا پايين تر مي آورد. در حال حاضر از وضعيت كيفي تيم رضايت دارم، اما تيم ما در حال حاضر بيش از پيش روي مهره هاي جوانش تكيه كرده است و ما تمام انرژي تيم را از روي كين، گري نويل و هاينز مي گيريم.
تيم كوچك ما در حال پيشرفت است و همه مهره ها فوق العاده درخشيده اند و هيچكدام ما را تنها نگذاشته اند."
-
سونس:امره شبيه بكهام مي شود
گرام سونس، سرمربي تيم نيوكاسل انگلستان، امره بيست و پنج ساله را به ديويد بكام تشبيه كرد.
امره كه در فصل تابستان گذشته با دريافت 8/3 ميليون پوند از تيم اينتر ميلان به جمع زاغ ها پيوسته، موفق شد تا در ديدار نيوكاسل برابر ساندرلند براي تيمش گلزني كند.
مربي زاغ ها بااشاره به عملكرد خوب امره مي گويد: "از نحوه بازي او رضايت كامل دارم. به عقيده من امره جاي رشد زيادي دارد و در سال هاي بعد از او بيشتر خواهيم ديد. او ستاره ارزشمند فوتبال تركيه است و به عقيده من لقب ديويد بكهام تركيه شايسته اوست. گفتني است كه تيم نيوكاسل انگلستان در تاريخ 19 نوامبر مصاف سختي را برابر آبي پوشان لندني پيش رو دارد."
-
شوستر: به داور توهين نكردم
-----------------------------
برندشوستر مربي آلماني ختافه در مورد اخراج خود توسط داور مسابقه تيمش مقابل بارسلونا گفت: "من هرگز به داور مسابقه توهين نكردم و دليل اخراج خود را هم نمي دانم."
شوستر گفت: "من هيچ توهيني به داور مسابقه نكرده ام و هنوز هم نميدانم كه چرا او مرا از زمين مسابقه اجراج كرد. شكست ما مقابل بارسلونا قبل از آنكه بخاطر اقتدارمسلم بارسلونا نسبت به ما باشد. تقصير هوادارانمان بود. آنها با شعارهاي نژاد پرستانه عليه اتوئو، حتي اعصاب من و مردانم را هم خرد كرده بودند و جو بسيار ناسالم در ورزشگاه ساخته بودند."
بارسلونا بهترين تيم لاليگا است و من اصلا نمي توانم بازيكن خودم را با همتاي او در بارسلونا مقايسه كنم.
-
ماگات:هرگز مغرور نمي شويم
بايد جاي خالي بالاك را پر كنيم
--------------------------
بايرن مونيخ با پيروزي 3 بر يك مقابل وردربرمن رقيب نزديك خود ، با اختلاف 15 امتياز در صدر جدول باقي ماند تا يك قدم ديگر به قهرماني در بوندس ليگا نزديك شود.
مردان باواريا مي خواهند با اقتدار ديگر رقبا را از پيش رو بردارند تا براي دومين سال پياپي، ليگ آلمان را فتح كنند. فليكس ماگات بيشتر از بازيكنان تشنه قهرماني است.
*بايرن با اقتدار وردربرمن را شكست داد؟
ما مي دانستيم كه براي ماندن در صدر جدول بايد مقابل برمن با قدرت بازي كرد. شاگردانم براي اين رقابت بسيار آماده بودند. وقتي دقت كنيد متوجه خواهيد شد ما يك گل زود هنگام خورديم اما بازيكنان بدون آنكه از نيمكت دستوري دريافت كنند دو دقيقه بعد جبران مافات كردند. ما كار برمن را در همان نيمه اول تمام كرديم تا در نيمه دوم فقط به دنبال ما بدوند. حالا با اختلاف زيادي در صدر جدول قرارداريم.
*يعني به قهرماني نزديك شده ايد؟
نه، هنوز خيلي زود است كه بخواهيم در خصوص قهرماني صحبت كنيم. اگر به فصل گذشته برگرديم خواهيم ديد كه شالكه پس از پيروزي مقابل ما در گلزن كرشن سرود قهرماني سرداد و هفت هفته به پايان ليگ خود را قهرمان بوندس ليگا مي دانست، اما در پايان اين بايرن بود كه با اقتدار و اختلاف زياد قهرمان شد. اما از تجربيات گذشته استفاده مي كنيم و هرگز مغرور نمي شويم.
*اما اگر بايرن با اين سرعت پيش رود مجددا بوندس ليگا را فتح مي كند؟
ما با سرعت بيشتري پيش خواهيم رفت تا پيش از پايان فصل قهرمان شويم. هميشه قهرماني در راس برنامه هاي باشگاه قرار داشت. بازيكنان خوبي داريم و اين فصل براي فتح 3 جام از جان مايه مي گذاريم.
*شكست مقابل يوونتوس براي بايرن مشكلاتي را ايجاد خواهد كرد. قرار گرفتن در سكوي دوم و ديدار با تيم هاي سر گروه هشت گانه، جدال شما را براي مرحله بعدي دشوار مي كند آيا اين طور نيست؟
اين شكست طبيعي بود. اما بايرن به اين حوادث دلخوش نيست وقتي مي خواهيد قهرمان اروپا شويد بايد همه تيمهاي مقابل را شكست دهيد براي ما هم تفاوتي ندارد كه با چه تيمي روبرو خواهيم شد. ما مي خواهيم همه تيمها را با شكست مواجه سازيم تا با اقتدار قهرمان اروپا شويم.
*و در خصوص جدايي ميشائيل بالاك؟
در اينكه او بازيكن بزرگي است شكي نيست. اما نمي شود به اجبار از او خواست كه قراردادش را تمديد كند. او آزاد است و هر زمان كه خواست مي تواند اين كار را انجام دهد. حالا مي خواهد براي كسب تجربيات بيشتر به خارج از كشور برود و ما هم نمي توانيم كاري انجام دهيم. با رفتن او به بازيكنان ديگر دلخوش خواهيم بود تا بتوان جاي خالي اين ستاره بزرگ را پر كرد.
*روي ماكاي هفته ها به موفق گلزني نشده بود اما مقابل برمن به گل رسيد، نظرتان در باره عدم گلزني وي چيست؟
او يكي از بهترين مهاجمان فوتبال جهان است. به هر حال براي هر بازيكن و تيمي چنين شرايطي پيش مي آيد كه روي نوار بدشانسي گام بردارد. من اعتقاد راسخي به او دارم و هميشه از ماكاي استفاده كردم. بارها انتقاد صورت گرفت اما مي دانستم او به جايگاه اصلي اش باز مي گردد. خوشخبتانه به برمن گل زد تا از زير فشار خارج شود. مطمئن باشيد دوباره او را با گل هاي زياد خواهيد ديد.
*به تعطيلات زمستاني نزديك مي شويم آيا قصد داريد بازيكن جديدي را به خدمت بگيريد؟
با كمبود بازيكن مواجه نيستيم. تا نيم فصل دوم فيليپ لام به شرايط آرماني بازي بر مي گردد تا تيم كامل تري را در اختيار داشته باشيم. با همين بازيكنان هم مي توانيم به روياهايمان دست يابيم.
*آيا فيليپ لام مي تواند بازيكن موثري براي شما باشد در حالي كه ليزارازوي با تجربه در جناح چپ حضور دارد؟
لازم يك بازيكن جوان و با آتيه اي است . زماني كه در اشتوتگارت بودم توانايي هايش را به من ثابت كرد. او مي تواند در جناح چپ بايرن و تيم ملي مثمرثمر باشد. بايد به او اين فرصت را داد تا به شرايط بازي برسد و مطمئن باشيد لام جانشين شايسته اي براي ليزارازو در بايرن خواهد بود.
*و بازي هفته آينده مقابل بيلفلد. شما فصل گذشته مقابل آنها با نتيجه 3 بر يك مغلوب شديد. اين بار چگونه مقابل آنها مقابله خواهيد كرد؟
بيلفلد حريف سرسختي است. هر چند كه در اين فصل آن اقتدار گذشته را ندارد اما براي آنها احترام خاصي قايل هستم. تيم ما هم نسبت به فصل گذشته هم فرق كرده است. ما براي يك پيروزي ديگر به آنجا مي رويم تا همچنان به صدرنشيني خود ادامه دهيم.
-
احتمال بازگشت كالون به اينترميلان
-------------------------
مقامات باشگاه الاتحاد عربستان از احتمال بازگشت مجدد محمد دادكان بازيكن سيرالئوني تيم الاتحاد به باشگاه اينترميلان ايتاليا خبر مي دهند.
محمد كالون بازيكن سيرالئوني با هدف حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به عنوان بازيكن قرضي از تيم موناكوي فرانسه به تيم الاتحاد انتقال يافت. درخشش كالون در اين رقابت ها و انتخاب وي به عنوان بهترين بازيكن اين دوره از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا سبب شد تا در حالي كه هنوز مدت قرارداد كالون با باشگاه موناكو به اتمام نرسيده است مقامات تيم فوتبال اينتر ميلان ايتاليا بار ديگر به فكر جذب بازيكن سيرالئوني تيم فوتبال موناكو باشند.
انتظار مي رود كالون طي روزهاي آينده براي عقد قرارداد خود با مقامات اينترميلان به اين كشور سفر كند.
-
فيگه روآ: گل من همه چيز را تغيير داد
--------------------
لوچه فيگه رو آ، مهاجم ويارئال كه با گل خود مسبب شكست والنسيا شد، گفت: "گل من همه چيز را تغيير داد و يك پيروزي شيرين خانگي به بار آورد."
وي گفت: "مانوئل پلگريني مربي تيم، بايدبيشتر به من اطمينان كند. من از شانس بدست آمده استفاده كردم و گل بسيار مهمي را به ثمر رساندم و سرنوشت بازي را در هفته يازدهم لاليگا تغيير دادم." مهاجم سابق بيرمنگام سيتي انگلستان افزود: "اميدوارم پلگريني ارزش گل مرا درك كرده باشد. من اعتماد به نفس خود را پيدا كرده ام و از اين به بعد بيشتر براي ويارئال گلزني مي كنم، ما توان قهرماني در لاليگاي امسال را داريم."
فيگه رو آ در مورد واكنش پس از گل خود گفت: من گل خود را به روح برادر خود تقديم كردم چرا كه در زندگي هر چه دارم مديون او است.
-
در غياب 6 ملي پوش؛
تمرين سنگين پاس زير بارش شديد باران برگزار شد
-------------------
تيم فوتبال پاس تهران صبح امروز يك جلسه تمرين را در ورزشگاه دستگردي زير نظر علي گل تكين برگزار كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تمرين صبح امروز پاس راس ساعت 11 و زير بارش شديد باران شروع شد. در ابتدا بازيكنان با دويدن به دور زمين و انجام حركات كششي و نرمشي بدن هاي خود را براي شروع تمرين آماده كردند.
در تمرين امروز نيز دنيزلي به دليل سفر به تركيه حضور نداشت و بازيكنان زير نظر دستيار او گل تكين تمرين كردند. بارش باران هم حال و هواي خاصي به تمرين سنگين پاس داده بود.
بعد از اينكه بدن ها گرم شد تمرينات استقامتي و سرعتي در دستور كار قرار گرفت تا بازيكنان از نظر بدني در شرايط خوبي قرار بگيرند. به هر حال بازيكنان پاس بعد از برگزاري هفته دهم سه روز استراحت كرده بودند و به همين خاطر مربيان پاس تمرينات سنگين بدني را براي بازيكنان در نظر گرفتند.
-
مدير فني پرسپوليس تمرينات اين تيم را تحريم کرد؛
پروين:تکليفم را روشن کنيد
------------------------
علي پروين مدير فني تيم پرسپوليس اعلام کرد تا اطلاع ثانوي در تمرينات پرسپوليس شرکت نمي کند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) وي که روز گذشته در اولين جلسه تمرين پرسپوليس بعد از شکست مقابل استقلال غايب بود اعلام کرد
تا تعيين اعضاي هيات مديره باشگاه و مشخص شدن تکليف خود در تمرينات اين تيم حضور نخواهد يافت .
پروين مي گويد : از وضعيت نامشخص باشگاه ناراحت هستم چون هيچ کس پاسخگوي مشکلات و مسائل تيم نيست .
گفتني است بحث حذف پروين از هيات مديره جديد پرسپوليس که هنوز رسما معرفي نشده به ميان آمده است.
-
ماتزونه در راه بازگشت به كالياري
---------------------
با بيشتر شدن احتمال بركناري داويد بالارديني از مربيگري كالياري، شايعه بازگشت كارلوماتزونه به ساردينا بيشتر شد.
، باشگاه كالياري از عملكرد بالارديني راضي نيست و با توجه به فشار فراوان تيفوسي ها براي بركناري اين مربي اكنون نام كالو ماتزونه بعنوان جانشين وي مطرح شده است.
ماسيمو چلينو رئيس كالياري كه به خاطر خارج شدن اين باشگاه از بحران با ترك خانه خود در ميامي آمريكا بار ديگرساردينا بازگشته اعلام كرده هنوز تصميمي براي اخراج داويد بالارديني نگرفته است ولي در صورت رفتن اين مربي جوزپه پايادوپولو و ماتزونه بيشترين شانس را خواهند داشت. در صورت انتخاب شدن ماتزونه اين مربي اهل رم براي سومين بار به كالياري باز مي گردد، او از سال 91 تا 93 و در فصل 97-96 رهبري اين تيم را برعهده داشته است.
-
منچيني اميدوار به آينده
هنوز چيزي تمام نشده است
----------------
روبرتو منچيني هنوز باور ندارد كه اينتر از كورس قهرماني خارح شده و اميدوار به بازي هاي آينده است.
مربي اينتر در مصاحبه با كانال تلويزيوني نراتزوريها تصريح كرد هنوز ليگ به پايان نرسيده و او اميدهايش را از دست نداده است.
وي گفت: از صدر جدول دور شده ايم اما كورس براي قهرماني تمام نشده و من اطمينان دارم در بازي هاي آينده جبران خواهيم كرد. بازي با پارما آغاز كارمان خواهد بود ولي اين بازي براي رفع مشكل تيم كافي نيست و ما به همه بازي ها فكر مي كنيم احساس مي كنم در ماه دسامبر وضعيت اينتر خيلي خوب نشود. اينتر بازي به بازي بهتر مي شود و اين راه به همه قول خواهم داد.
-
كاكا: قدرتمنديم، اما راه طولاني است
--------------------
ريكاردو كاكا از بابت برتري 5 بر يك مقابل اودنيزه خيلي خوشحال است ولي معتقد است براي رسيدن به هدف نهايي راه طولاني در پيش دارند.
مهاجم برزيلي ميلان معتقد است دوئل بين ميلان و يوونتوس تا روزهاي آخر ليگ ادامه خواهد داشت و آنها راه طولاني را در پيش دارند.
وي گفت: پيروزي برابر اودنيزه خيلي اهميت داشت و اين برتري نشان دهنده قدرت بالاي ميلان در اين فصل بود. ما همانند فصل قبل ليگ را خيلي خوب آغاز نكرديم اما شرايط سريعا برايمان عادي شد و توانستيم بحران را پشت سر بگذاريم. از بازي خودم مقابل اودنيزه چندان راضي نيستم ولي به هر حال توانستم يك گل زيبا بزنم.
-
شروع تمرينات تيم ملي امارات براي بازي با برزيل
------------------
تيم ملي فوتبال امارات به منظور برگزاري يك ديدار دوستانه برابر بازريكنان تيم ملي برزيل در تاريخ دوازدهم نوامبر تمرينات آمادگي خود را از امروز عصر آغاز خواهد كرد.
، ملي پوشان اماراتي اولين تمرين خود را در ورزشگاه شهرزايد زير نظر بدر صالح مربي برگزار كردند.
اين تمرينات روز چهارشنبه در دو مرحله صبح و عصر ادامه خواهد داشت. بدر صالح سرمربي موقت تيم ملي امارات در خصوص اين مسابقه اظهار داشت: بازي با تيم ملي برزيل بي ترديد يك بازي مهم و تاريخي براي تيم ملي امارات به شمار مي آيد.
بدر صالح همچنين گفت: شخصا معتقدم اين مسابقه براي تمام بازيكنان كه در آن بازي حضور خواهند داشت به عنوان يك حادثه مهم در زندگي ورزشي آنها ثبت خواهد شد.
همچنين قرار است تيم ملي امارات دومين ديدار تداركاتي خود را روز شانزدهم ماه جاري برابر تيم ملي سوريه برگزار كند.
اسامي بازيكنان تيم ملي امارات براي حضور در اين بازي به شرح زير است:
اساعيل ربيع، معتزعبدالله، صالح عبيد، عادل نصيب، عمران الجسمي، علي مسري، حميد فاخر، محمد خميس، بشير سعيد، حيدر آلوعلي، عبدالرحيم جمعه، علي عباس، يوسف موسي، علي الوهيبي هلال سعيد، سبيت خاطر، نواف مبارك، يوسف عبدالعزيز، فيصل خليل، سعيد الكاس، سالم سعد، اسماعيل مطر.
-
ترزه گه فقط مقابل آلمان بازي مي كند
---------------------
باشگاه يوونتوس فقط حاضر است با حضور داويد ترزه گه در يك بازي تيم ملي فرانسه موافقت كند و آن ديدار با آلمان خواهد بود.
، بعد از يك مصدوميت تقريبا طولاني اكنون ترزه گه بار ديگر به بهترين شرايط رسيده است و به همين خاطر يوونتوسي ها دوست ندارند به خاطر بازي 16 نوامبر تيم ملي فرانسه مقابل كاستاريكا و انجام يك سفر طولاني باز هم شاهد دردسرهاي جديد باشند.
براي همين سران توريني به فدراسيون فوتبال فرانسه اعلام كردند اين مهاجم را فقط براي بازي شنبه آينده مقابل آلمان در اختيار آبي پوشان قرار خواهند داد و بعد از انجام اين ديدار ترزه گه بلافاصله بايد در تمرينات يووه شركت كند چون اين تيم در هفته دوازدهم بازي سختي مقابل آ.اس رم خواهد داشت.
-
ناراحتي ليپي براي كاسانو
------------------
مارچلو ليپي براي دعوت نكردن آنتونيو كاسانو دليل قانع كننده اي دارد ولي به هر حال از اينكه وي مدت هاست بازي نمي كند ابراز تاسف كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان (ايپنا)، در روزي كه مربي تيم ملي ايتاليا از مربيان سري A درخواست كرد تا ملي پوشان را براي هماهنگ تر شدن و حضور موفق در جام جهاني كمي زودتر در اختيار او قرار دهند وي از بابت بازي نكردن آنتونيو كاسانو در تيم باشگاهي اش ابراز تاسف كرد و اذعان داشت دوست دارد اين بازيكن هر چه سريعتر اختلافات را برطرف كند و به فوتبال باز گردد.
وي گفت: در ايتاليا و اروپا تعداد زيادي از بازيكنان هستند كه شرايطي مثل كاسانو را دارند ولي در مورد او مي خواهم هر چه سريعتر وضعيت مشخص شود و دليل عدم دعوت از آنتونيو فقط بازي نكردن او در تيم رم مي باشد و دليل ديگري وجود ندارد.
-
سايت گل - بررسي عملكرد لژيونرهاي آسيايي در اروپا
سايت گل روز سهشنبه طبق روال هر هفته به بررسي عملكرد لژيونرهاي آسيايي حاضر در ليگهاي اروپايي پرداخته است.
** هيدهتوشي ناكاتا (ژاپن، باشگاه بولتون)
ناكاتا در دقيقه ۶۲وارد زمين شد و بولتون با پيروزي ۱برصفر مقابل تاتنهام به رده سوم رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي انگليس صعود كرد.
** پارك جي سونگ (كره جنوبي، باشگاه منچستريونايتد)
پارك تنها ۱۰دقيقه براي منچستر بازي كرد اما به تيمش كمك كرد از برتري ۱برصفر خود مقابل چلسي دفاع كند.
** وحيد هاشميان (ايران، باشگاه هانوفر)
وحيد از آغاز نيمه دوم به ميدان آمد. تيم هانوفر در ديدار با ماينز موفق شد دو گل خورده را جبران كرده و نهايتا به تساوي ۲بر ۲دست يابد اما وي نتوانست نامش را در فهرست گلزنان ثبت كند.
** سئول كي هيون (كره جنوبي، باشگاه ولورهمپتون)
يكي از گلهاي تيم ولورهمپتون مقابل نوريچ را به ثمررساند كه موجب شد با برتري ۲برصفر، بعد از شش ماه انتظار اولين برد خود را دشت كنند.
** علي كريمي (ايران، باشگاه بايرن مونيخ)
در دقيقه ۶۶براي تيم بايرن وارد زمين شد. بايرن موفق شد وردربرمن را ۳بر ۱مغلوب كند.
** شونسوكه ناكامورا (ژاپن، باشگاه سلتيك گلاسكو )
۹۰دقيقه تمام بازي كرد تا سلتيك به برتري ۳برصفر مقابل فالكريك دست يابد و در صدر جدول ليگ باشگاههاي اسكاتلند باقي بماند.
** سون جيهاي (چين، باشگاه منچسترسيتي)
۲۲دقيقه پاياني را براي منچسترسيتي بازي كرد اما تيمش ۲بر ۱مقابل فولهام تن به شكست داد و به رده پنجم سقوط كرد.
** مهدي مهدوي كيا (ايران، باشگاه هامبورگ)
هافبك آماده باشگاه هامبورگ ۹۰دقيقه تمام براي تيمش بازي كرد اما درخششي نداشت و ديدار با بروسيا دورتموند بدون گل پايان يافت.
** جونيچيرو ايناموتو (ژاپن، باشگاه وست برومويچ)
با تركيب اصلي وارد زمين شد اما نتوانست مانع از شكست ۱برصفر تيمش مقابل وستهام شود.
** شينجي اونو (ژاپن، باشگاه فاينورد)
فعلا مصدوم است و در ماه دسامبر به ميدان بازخواهد گشت.
-
پلاتيني شانس اول قهرماني جام جهاني آلمان را به برزيل داد
--------------------------
" مشيل پلاتيني" ستاره اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه ابراز عقيده كرد كه تيم ملي فوتبال برزيل وضع مطلوبي براي دفاع از عنوان قهرماني جهان خوددر مسابقات جام جهاني ۲۰۰۶آلمان دارد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، پلاتيني گفت: برزيل در مسابقات جام جهاني آلمان كه تابستان سال آينده برگزار خواهد شد، وضع بهتري از ديگر رقباي خود دارد. وي به نشريه ورزشي "گازته دلو اسپورت" چاپ ايتاليا گفت: "اين يك پيش بيني طبيعي است زيرا، برزيل پنج يا شش بازيكن برجسته و ستاره در خط حمله دارد و از خط دفاعي خوبي نيز بهره ميبرد." پلاتيني همچنين ابراز عقيده كرد كه پس از برزيل، تيمهاي ملي فرانسه، ايتاليا، آلمان، اسپانيا (در صورت صعود)، آرژانتين، انگلستان و هلند امكان كسب عنوان قهرماني جام جهاني آلمان را دارند. به گفته وي ، كسب مقام اول فوتبال در جام جهاني توسط هر يك از تيم ها بستگي به اين دارد كه كداميك از آنها بهترين شكل بازي و از موقعيتها استفاده ميكنند.
-
استمداد هواداران پرسپوليس از رئيسجمهوري
------------------------
تمرين روز گذشته پرسپوليس امروز تحت تأثير حضور علي پروين قرار داشت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)حضور سرمربي پرسپوليس پس از اخباري كه در مورد ترك پرسپوليس تا مشخص شدن اوضاع هيأت مديره در محافل ورزشي پخش شد بسياري از فوتبالدوستان را غافلگير كرد.
اما مسألهاي كه روز گذشته در تمرين پرسپوليس بسيار حائز اهميت بود استمداد هواداران پرسپوليس از رياستجمهوري بود.
آنها طي شعارهايي مختلف در حمايت از احمدينژاد خواهان حمايت ايشان از پرسپوليس بودند.
حدود سيصد هوادار پرسپوليس ديروز در حمايت از احمدينژاد شعارهايي را سر دادند، ضمن اين كه پس از آن نيز شعارهايي بر عليه مديرعامل سابق مطرح شد.
-
ابراهيم ميرزاپور:
كادر تيم ملي از شكست نمي ترسد
--------------------------------
ابراهيم ميرزاپور دروازه بان ملي پوش تيم فولاد خوزستان دوست دارد همراه با تيم ملي به مصاف تيم هاي قدر برود و از دروازه اين تيم دفاع كند .
وي در اين زمينه گفت: به عنوان دروازهبان تيم ملي دوست دارم مقابل تيمهاي مطرح و قدرتمند جهان بازي كنم ولي اين خواسته نيازمند شرايط و موقعيت خاص خود است.
دروازه بان ملي پوش فولاد ادامه داد : كادر تيم ملي از شكست نمي ترسد ، آنها دوست دارند با تيم هاي بزرگ بازي كنند اما اين امر نياز به هزينههاي گزاف دارد و بايد بودجه و شرايط ايران را هم در اين مورد در نظر گرفت.
ميرزا پور در خصوص بازي تيم ملي فوتبال كشورمان مقابل مقدونيه اظهار داشت : بايد منتظر ماند و روز مسابقه ، اين تيم را ديد. مقدونيه اصولا" تيم خوبي است چون ديگر هيچ تيم ضعيفي در دنيا وجود ندارد.
وي درباره شرايط فعلي تيم ملي تصريح کرد: از آنجا كه بازيكنان در كوران رقابتهاي ليگ قرار دارند از نظر بدني در شرايط خوبي هستند و در آمادگي كامل به سر مي برند . من هم كاملا" آماده هستم و بدون هيچ مشكلي به تمرينات خود ادامه ميدهم.
-
فرشاد پيوس:
در نيمه اول كار را تمام ميكنيم
تعطيلي ليگ هم به نفع تيم تراكتورسازي بود هم به ضرر اين تيم، اما سعي كرديم از آن استفاده بهينهاي داشته باشيم.
فرشاد پيوس سرمربي تيم تراكتورسازي تبريز در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما پس از پيروزي شيرين مقابل پگاه در روند رو به رشدي قرار داشتيم كه تعطيلي باعث شد با اين مسأله فاصله بگيريم.
اما سعي كرديم در اين مدت تمرينات بيشتري انجام دهيم تا بازيكنان به مرز ايدهآل از لحاظ آمادگي و هماهنگي دست يابند.
وي ادامه داد: در اين مدت تيمها سعي كردند با جذب بازيكنان جديد و رفع مصدوميت نفرات خود با قدرت بيشتري در مسابقات شركت كنند. البته بازيكنان ما نيز آماده حضور در اين مسابقه هستند و قصد داريم با ارائه يك بازي زيبا و هجومي دل هواداران خود ر ا شاد كنيم.
سرمربي تيم تراكتورسازي افزود: در اين ديدار از سه بازيكن هجومي استفاده ميكنيم در صورتي كه مهاجمان از موقعيتهاي خود به خوبي بهره ببرند، در نيمه اول كار را تمام كرده و نتيجه دلخواه را به دست آوريم.
البته فيلم دو بازي صنايع را برابر پگاه و دانشگاه آزاد ديدهام و از نقاط ضعف و قوت اين تيم به طور كامل آگاه هستم.
پيوس در پايان تصريح كرد: از هفتههاي هشتم به بعد خيلي از چيزها مشخص ميشود، ضمن اينكه گروه ما بسيار سخت است اما مطمئن باشيد تراكتورسازي يكي از دو تيم صعودكننده به مرحله بعد است.
لازم به ذكر است در اين مسابقه تراكتورسازي نميتواند از وجود دو بازيكن خود به نام دغاغله و خطيبي به علت مصدوميت استفاده كند.
-
شهيد قندي با دو مصدوم مقابل صباباتري به ميدان مي رود
تيم شهيد قندي يزد دوشنبه هفته آينده در ورزشگاه خانگي ميزبان صباباتري تهران است.
در شرايط فعلي اين تيم نمي تواند در مقابل ميهمان تهراني خود از دو بازيکن اصلي اش استفاده کند.
هادي طباطبايي در صورت رضايت كادر پزشكي از روز شنبه تمرينات خود را آغاز خواهد كرد و در اين ديدار حضور نخواهد داشت.
ضمن اينكه عبدالحسين ميان دربندي نيز كه از ناحيه ديسك كمر با مشكل مواجه شدهاست، براي معاينات نهايي به تهران سفر كرده است.
او در حال حاضر بايد بيست جلسه فيزيوتراپي انجام دهد و در صورتي كه پس از آن مصدوميتش بر طرف نشود بايد كمر خود را به تيغ جراحان بسپارد كه در اين صورت به احتمال زياد تا پايان نيم فصل قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.
-
پس از يک روز غيبت؛
پروين در تمرين پرسپوليس شرکت کرد
--------------------------------------------------
عصر امروز تمرين تيم پرسپوليس با حضور علي پروين مدير فني اين تيم برگزار شد .
در اين تمرين که از ساعت 30/14 تا 16 برگزار شد بازيکنان زير نظر ناصر ابراهيمي و حميد استيلي تمرينات آماده سازي را برگزار کردند .
علي پروين در اين تمرين با لباس شخصي حاضر شد و با حرکت در کناره هاي، زمين بطور کامل عملکرد نفرات تيم را زير نظر گرفت .
وي در پايان تمرين در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ايپنا به مسائل مهمي اشاره کرد که تا دقايقي ديگر متن کامل اين مصاحبه را روي خروجي خبرگزاري ايپنا مشاهده خواهيد کرد.
-
پرويز مظلومي:
چاره اي جز پيروزي نداريم
-------------------------------------
نمي دانم بعد از حدودا چهل و پنج روز تعطيلي تيم ما چگونه در مسابقات شركت خواهد كرد.
پرويز مظلومي سرمربي تيم صنعت نفت آبادان ضمن بيان مطلب فوق گفت: در زمان تعطيلي مسابقات ما چند بازي دوستانه انجام داده ايم ولي تفاوت مسابقات تداركاتي با ديدارهاي رسمي زمين تا آسمان است.
وي ادامه داد: در حال حاضر نه ما و نه هيچ تيم ديگري در شرايط مسابقه نيست، اما در اين ديدار تلاش ويژه اي انجام خواهيم داد تا بتوانيم با پيروزي به تيم برق، 3 امتياز كامل مسابقه را به دست آوريم.
سرمربي صنعت نفت افزود: ما براي برد به تهران مي آييم تا همچنان جزو مدعيان قرارداشته باشيم، براي رسيدن به اين هدف چاره اي جز پيروزي مقابل برق نداريم.
وي همچنين اظهار داشت: برق شرايط ويژه اي دارد زيرا در دو مسابقه قبلي خود نتيجه نگرفته است.اين تعطيلي به نفع آنها بود تا به وضعيت خود سر و سامان دهند اما براي ما خوب نبود زيرا روند موفقيتمان را متوقف كرد.
مظلومي در پايان تاكيد كرد: برق تيم خوبي است كه از يك مربي با تجربه استفاده مي كند اما ما مي خواهيم مقابل اين تيم خوب، بازي قابل قبولي كه توام با پيروزي باشد از خود ارائه دهيم.
لازم به ذكر است تيم صنعت نفت در اين مسابقه سلامي بخش و مهدي سلماني را به علت مصدوميت در اختيار ندارد، ضمن اينكه وضعيت نهايي بختياري زاده هنوز مشخص نيست.
-
سرمربي تيم ملي مقدونيه در گفتگوي اختصاصي با ايپنا:
مربيان کروات در همه جاي دنيا موفق هستند
----------------------------------------------
تيم مقدونيه با ترکيبي از لژيونرها و بازيکنان زير 20 سال خود به ايران سفر کرده است. البته برخي ديگر از بازيکناني که در داخل مقدونيه بازي مي کنند سابقه حضور در جام يوفا را دارند.
ميرساد خونوس سرمربي تيم ملي مقدونيه ضمن بيان مطلب فوق گفت: از تيم ملي ايران شناخت کاملي ندارم ولي مي دانم ايران يکي از بهترين تيمهاي آسياست و چند بازيکن آن در مسابقات بوندس گيا آلمان حضور دارند.
البته قرار بود پيش از ما تيم روماني به ايران سفر کند ولي به دلايلي آنها صرف نظر از آمدن کردند و ما به ايران آمديم.
مربي مسلمان مقدونيه در ادامه گفت: دليل اصلي حضور ما در تورنمنت تهران حضور تيمهاي ايران، توگو و پارگوئه است چرا که از سه قاره برتر دنيا در اين تورنمنت حضور دارند و ما مي توانيم تجربه خود را با رويارويي با آنها افزايش دهيم.
وي تصريح کرد: اين تيم خود را براي مسابقات جام ملتهاي 2008 اروپا آماده مي کند و در حال حاضر مي توانيم ادعا کنيم که شصت در صد آماده هستيم.
سرمربي بوسنيايي الاصل که در مقدونيه زندگي مي کند ادامه داد: از فوتبال ايران شناخت زيادي ندارم ولي مي دانم که اين تيم تلفيقي از تکنيک اروپايي و آمريکايي را داراست و پرقدرت است.
وي درباره عدم صعود مقدونيه به جام جهاني گفت: ما در مهترين بازيهاي خود شکست خورديم و از گردونه رقابتها حذف شديم.
يکي از اين شکستها در آخرين ديدار خارج از خانه بود. دليل راه نيافتن مقدونيه به جام جهاني نيز همگروهي با تيمهاي قدرتمند بلوک شرق اروپا به حساب مي آيد.
خونوس درباره سرمربي تيم ملي ايران گفت: برانکو ايوانکوويچ از جمله مربياني است که نام کرواسي را يدک مي کشد، مربيان کروات به هر کجاي دنيا که سفر مي کنند موفقيت را به همراه دارند.
او درباره تفکرات ايوانکوويچ و القابي که به وي نسبت مي دهند و او را متهم به بازي دفاعي مي کنند گفت: پيش از هر چيز بايد بدانيم سيستم دفاعي چيست؟ مهمترين اصل در فوتبال دفاع است و اگر تيمي بتواند به خوبي دفاع کند مي تواند نتيجه خوبي نيز بدست آورد. هر تيمي بهتر دفاع کند شرايط بهتري نيز خواهد داشت.
وي همچنين درباره قهرماني يونان در جام ملتهاي اروپا بواسطه سيستم دفاعي گفت: پس از تفکيک يوگسلاوي سابق، کشورهاي بلوک شرق با يک سيستم واحد بازي مي کردند که تاکيد آنها بر کار دفاعي است.
اين تيمها هميشه باعث تعجب همگاني بوده اند به طور مثال کرواسي و يونان که توانستند به جام جهاني هم راه پيدا کنند.
ميرساد خونوس در پايان گفت: پيش از اين نيز با ايران بازي کرده ايم و مي دانيم تيم قدرتمندي است، بدون شک بازي سختي در پيش خواهيم داشت.
-
كاپلو: خوشحالم كه ترزه گه اين جا ماند
-------------------------------------------
فابيو كاپلو مربي يوونتوس از اينكه داويد ترزه گه در تابستان گذشته اين تيم را ترك نكرد و باقي ماند خيلي خوشحال است.
هواداران يووه در جريان پيروزي 3 بر صفر مقابل ليورنو از كاپلو تشكر كردند كه مانع رفتن داويد ترزه گه شده است. دن فابيو به رغم پيشنهادات خوب بارسلونا و چلسي حاضر نشد مهاجمي را كه در طول فصل قبل مصدوم بود و فايده اي براي تيم نداشت را از دست بدهد. او مي گويد: در حالي كه فقط چند روز به پايان فصل نقل و انتقالات باقي مانده بود و ترزه گه در نزديك رفتن به بارسا بود او را فراخواندم و ازش خواستم بماند و حالا خيلي خوشحالم كه چنين تصميمي گرفته ام. ما يك تيم بسيار خوب هستيم و ترزه گه يكي از بهترين هاي يووه است. مي دانستم او در اين جا موفق مي شود.
-
كلايورت: اگر در تركيب ثابت باشم، ثابت مي كنم
--------------------------------------------
پاتريك كلايورت ستاره ستاره هلندي والنسيا كه افت و خيز زيادي طي 2 سال گذشته داشته است گفت: "اگر در تركيب ثابت باشم، خيلي چيزها را ثابت مي كنم."
"من فقط 3 دقيقه آخر بازي والنسيا مقابل ويارئال فرصت پيدا كردم در تركيب تيم باشم و معلوم نيست كه چرا هواداران از من راضي نيستند! اگر در تركيب ثابت و اصلي والنسيا باشم، و نتوانستم به وعده هاي خود عمل كنم، در آن صورت هواداران حق دارند از دست من ناراضي باشند. هواداران والنسيا حق دارند، از ما طلب تكرار قهرماني 2 سال گذشته را داشته باشند اما بايد بدانند كه ما راه سختي را در پيش داريم و بايد توسط آنها حمايت شويم. اگر آنها هم ما را هو كنند و رهايمان نمايند، ديگر اميدي به ادامه راه نداريم."
-
ميلان بدون ملي پوشان تمرين كرد
-------------------------------------
چهارشنبه آخرين روز استراحت ميلاني ها بعد از پيروزي 5 بر يك مقابل اودنيزه بود و كارلو آنچلوتي بودن سيزده بازيكن ملي پوش تمرينات تيم را از سر گرفت.
در حالي كه تصور مي شود با توجه به تعطيلي يك هفته اي ليگ سري A و عدم حضور ملي پوشان ميلان كمي ديرتر از مرخصي باز گردد. اما كارلو آنچلوتي اعلام كرد تمرينات اين تيم از امروز آغاز مي شود و آنها بدون 13 بازيكن غايب روزي يك نوبت تمرين خواهند كرد و شنبه و يكشنبه آينده را تعطيل خواهند بود. كالاچ و يانكولوفسكي و دو گل تيم هاي ملي كشورشان را در پلي آف اروپا همراهي مي كنند و ديدا، كافو، كاكا، كالادزه، شيميچ، گاتوزو، پيرلو، نستا، ويه را و جيلاردينو هم به همراه تيم هاي ملي در بازي هاي دوستانه شركت خواهند كرد.
-
كاسانو تمديد مي كند
او به تورين خواهد رفت
----------------------------
آنتونيو كاسانو براي از دست ندادن فرصت حضور در جام جهاني قصد دارد قرارداد خود را با رم تمديد كند اما در آينده راهي يوونتوس مي شود.
3 پيروزي متوالي آ.اس رم موجب شده تا كاسانو مواضع خود را در مقابل سران باشگاه تغيير دهد و در حالي كه ليپي از بابت بازي نگران او و عدم حضور در تيم ملي ابراز تاسف مي كند اين مهاجم اهل باري اعلام آمادگي كرده تا قرارداد خود را فعلا با اين تيم تمديد كند و براي از دست ندادن فرصت بازي در تيم ملي شرايط رم را بپذيرد و با 2/3 ميليون يورو در سال و امضا قرارداد 2 ساله فعلا به اين مشكلات پايان دهد. همچنين بابت فسخ قرارداد بين 15 تا 18 ميليون يورو در نظر گرفته خواهد شد. اما به هر حال كاسانو بعداز رسيدن به جام جهاني و در تابستان آينده راهي يوونتوس مي شود تا به آرزوي خود دست پيدا كند.
-
غييرات اساسي در يوونتوس
آنيلي ها به دنبال رياست يووه
--------------------------------------
باشگاه يوونتوس در فصل آينده دچار تغييرات اساسي خواهد شد كه مهمترين آن رفتن لوچانو موجي به اينتر و حضور جان الكان بعنوان رئيس جديد است.
روزنامه لارپوبليكا خبر داد كه لوچانو موجي مدير موفق يوونتوسي در پايان مدت قراردادش با اين باشگاه در ژوئن 2006 راهي اينتر خواهد شد چرا كه ماسيموموراتي از مدتها قبل خواهان حضور او در باشگاه نراتزوري است. اما ديگر تغيير مهم در يووه انتخاب رئيس جديد است كه بطور حتم يكي ديگر از خانواده آنيلي راهي يووه مي شود. جان الكان فرزند مارگريتا آنيلي و آلن الكان و همينطور آندره آ آنيلي فرزند اميرتو آنيلي كانديداي بدست گرفتن پست رياست يوونتوس هستند.
-
كاكا: به قدرت ميلان شك نكنيد
--------------------------------------
ريكاردو كاكا معتقد است رقابت اصلي بر سر اسكودتو همانند فصل قبل باز هم بين ميلان و يوونتوس خواهد بود.
هافبك برزيلي ميلان در فرودگاه مالپنزا در انتظار پرواز به سوي امارات مقصد بعدي و شركت در اردوي تداركاتي تيم ملي كشورش براي بازي مقابل امارات در دوحه بود كه مصاحبه اي را با كانال Sky انجام داد. او گفت: براي ديدن تيم قهرمان فعلا بايد صبر كرد، ماراتن اين فصل طولاني تر و فشرده خواهد بود ولي يقين دارم باز هم نبرد اصلي بين ما و يوونتوس خواهد بود.
كاكا افزود: براي ما تمام بازيها مهم است. با پيروزي بر يوونتوس و اودنيزه تيم نيرو و انگيزه بيشتري پيدا كرد و شك نكنيد كه قدرت ميلان خيلي بيشتر شده است.
-
موتو:انگلستان را به ايتاليا ترجيح مي دهم
--------------------------------------------
--آدريان موتو، مهاجم تيم يوونتوس معتقد است كه بازي در سري A بسيار دشوارتر از بازي در ليگ برتر است.
موتو به علت استفاده از داروي نيروزا در ماه ژانويه توسط مقامات باشگاه لندن اخراج شد و بعد از آن به تيم يوونتوس ملحق شد.
شايد روزهايي كه موتو در چلسي بازي مي كرد مشكلاتي هم وجود داشت اما هيچ گاه علاقه خود به ليگ برتر را فراموش نخواهد كرد.
بازيكن سابق چلسي و مهاجم كنوني يوونتوس در مصاحبه اي اظهار داشت: "فوتبال انگلستان با دوام تر و با قاعده تر از فوتبال ايتالياست زيرا در انگلستان هر روز بهتر از روي قبل مي توانيد بازي كنيد. بعنوان مثال در سري A زماني كه دو تيم رو درروي يكديگر قرار مي گيرند تنها به فكر مستحكم كردن ديواره دفاعي هستند چون از شكست و گل خوردن مي ترسند، اما در انگلستان حتي اگر احتمال بدهند كه شكست مي خورند باز هم به بازي و حملات خود ادامه مي دهند."
وي افزود: در انگلستان بازيكنان دو تيم را با يكديگر مقايسه نمي كنند به حديكه بازيكن انگيزه اصلي خود را از دست بدهد. اما در ايتاليا هميشه گفته مي شود كه بايد بهتر از بازيكن حريف بازي كني يا بايد باهوشتر از او عمل كني و من فكر مي كنم كه اصولا مقايسه در بازي فوتبال تا اين حد شديد پسنديده نيست."
موتو در خاتمه گفت: "فوتبال ورزشي است كه در آن تنها قدرت جسمي مطرح نيست بلكه بازيكن بايد از نظر روحي و فكري نيز در حد بالايي باشد."
-
جرارد:دوست دارم مربي ليورپول شوم
------------------------------------------------
استيون جرارد، كاپيتان ارزشمند تيم ليورپول از تمايل خود براي مربيگري در آنفيلد رويايي خبرداد.
هافبك 25 ساله قرمز پوشان در مصاحبه با وب سايت رسمي باشگاه اظهار داشت: "در طي اين سالها همواره به دوراني مي انديشم كه ديگر قادر به انجام فوتبال حرفه اي نخواهم بود. دوست دارم تا پس از بازنشستگي در آنفيلد بمانم. من از سن هشت سالگي در اين باشگاه بودم و فكر مي كنم تا زماني كه شرايط اجازه بدهد. در همين باشگاه زندگي خواهم كرد.
البته من در حال حاضر تنها 25 سال دارم و تا پايان دوران فوتبالم زمان زيادي باقي مانده است، اما آينده همواره ذهن مرا به خود مشغول مي كند. اميدوارم تا هر اتفاقي در آينده من مي افتد به نوعي در ارتباط با باشگاه ليورپول باشد."
-
وودگيت: حيف شد، مقابل بارسلونا نيستم
------------------------------------------------
جاناتان وودگيت مدافع متعصب رئال مادريد كه بخاطر مصدوميت براي 4 هفته استراحت مطلق خواهد داشت، گفت: "خيلي حيف شد، مقابل بارسلونا نيستم و به شدت براي خط دفاعي رئال مادريد نگرانم."
وودگيت كه در دقيقه بيست و سوم ديدار مقابل رئال ساراگوسا به شدت مصدوم شده است، گفت: "خيلي ناراحت و عصباني هستم. من مي خواستم مقابل بارسلونا بازي كنم و اين براي من يك آرزوي بزرگ بود. هر بازيكني آرزو دارد در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشد و نقشي در جدال بزرگترين باشگاه هاي جهان ايفا كند."
ستاره 25 ساله رئال مادريد گفت: "من واقعا بدشانس هستم و طاقت يك دوره استراحت ديگر را ندارم."
-
براي حضور در پلي آف
مورينتس آنفيلد را به مقصد مادريد ترك كرد
---------------------------------------------------
فرناندو مورينتس مهاجم سرشناس ليورپول انگلستان جهت حضوردر ديدار پلي – آف اروپا ميان اسپانيا و اسلوواكي، راهي پايتخت كشورش شد.
مورينتس شانس نخست گلزني در ويسنته كالدرون مادريد محسوب مي شود و لوئيس آراگونس مربي كهنه كار اسپانيا قصد دارد با كمك او و زوج مناسبش رائول گونسالس در ديدار رفت كار را يكسره كرده و با خيالي آسوده راهي اسلواكي و ديدار برگشت شود.
مورينتس در فرودگاه لندن خطاب به خبرنگاران حاضر در سالن كنفرانس مطبوعاتي گفت: ما بايد اتحاد تيمي را حفظ كنيم و در كالدرون جشن صعود بگيريم. همه چيز بايد شنبه شب آينده مشخص شود. ما در گروه خود خيلي بدشانسي آورديم و حق فوتبال اسپانيا اين نيست كه در پلي – آف نگران صعود به جام جهاني باشد.
-
كلينزمن: روني را تضعيف نكنيد
او مي تواند انگلستان را قهرمان كند
-------------------------------------------
يورگن كلينزمن، مربي تيم ملي آلمان معتقد است كه انتقاد از روني به هيچ وجه منصفانه نيست.
ستاره سابق تاتنهام و مربي كنوني تيم ميزبان مسابقات جام جهاني برخلاف نظر مطبوعات و رسانه ها مبني بر اينكه وين روني براي تيم ملي انگلستان مشكل ساز خواهد بود اظهار داشت: "روني يكي از با استعدادترين فوتباليستهاي دنياست و حضور او در تيم انگلستان از ارزش خاصي برخوردار است."
وي افزود: "روني بازيكني است كه مي تواند بدون وقفه بازي كند و نتيجه بازي را به نفع تيم خود پايان دهد."
كلينزمن در پايان خاطرنشان ساخت: "اميدوارم كه هواداران و مطبوعات با چنين اظهارات بي پايه و اساسي روحيه روني را تضعيف نكنند تا او نيز بتواند در حد عالي بازي خود را انجام دهد زيرا به عقيده من انگلستان تيمي است كه با وجود چنين بازيكني مي تواند در جام جهاني 2006 همانند سال 1966 قهرمان شود.