با سلام کسی تونسته مودم z6000 ایرانسل رو انلوک کنه ؟ لطفا راهنمایی کنید
Printable View
با سلام کسی تونسته مودم z6000 ایرانسل رو انلوک کنه ؟ لطفا راهنمایی کنید
انلاك كني كه به كجا وصلش كني!؟نقل قول:
جايي ديگه فهلا نيست كه رو ٣٥٠٠ سرويس تي دي بده
واسه همين ارزش نداره و حتي فرقي هم نداره
چه مودمی الان هست که 4g+ ایرانسل رو ساپورت کنه و ترجیحا پرتابل هم باشه
برای استفاده از سیم کارت همراه اولنقل قول:
سایت ایرانسل خودش گذاشته. این مدل هست:نقل قول:
CA60 قیمتش هم 350 هزار تومان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه لینک بذارم. به جای سه نقطه یه نقطه بذارید. وارد سایت شدید اون بالا در قسمت "مودم" برید بخش 3g/4g.
همراه اول TD-LTE نداره. اینها هم من هرچی گشتم نشد اطلاعاتی پیدا کنم که آنلاک کنی اونها رو.نقل قول:
کدوم مدل این انتن 4G+ ایران رو ساپورت می کنه ؟
Huawei E5186s-22a
Huawei E5186s-61a
قطعا فقط 22Aنقل قول:
اپدیت جدید برای 3372 نیومده؟
دوستان من مودم b315s-22 رو دارم راهی هست به شبکه 4g+ وصل بشم ؟
رابط یا ..... ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنند
نقل قول:
خیر
پلاس به چیپ و سخت افزار برمی گرده
بعد از آنلاک کردن 3372 بالای آنتن به جای ایرانسل میزنه 432 11 . سیم کارت جدید همراه اوله.
مشکلی نیست؟
بعد از آنلاک برای استفاده باید چه کنم؟ کار خاصی لازمه؟
تشکر دوست عزیز فقط من موقعی که فرکانس ها رو جابجا هم می کنم باز پهنای باند تقسیم میشه!چون روی سه جی هست اینطوری میشه؟نقل قول:
راهی نیست که پنهای پاند بین دو مودم تقسیم نشه؟ مثلا استفاده از یه مودم روتر که دانگل چهار جی بخوره؟
اگر firmware مودم رو به روز نکردید از طریق صفحه اول همین تاپیک میتونید نحوه به روز رسانی رو مشاهده کنیدنقل قول:
و به این طریق میتونید به فرکانس ها دسترسی داشته باشید
همونطور که توی تصویر میبینید باید یک مودم رو روی باند 3 بذارید و یک مودم رو هم باید روی باند 7 بذارید
به این ترتیب دیگه با هم تلاقی پیدا نمیکنند
و اگر به 3G متصل میشید اون قسمت که نوشته Preferred Mode گزینه Auto رو به LTE only تغییر بدید تا فقط به شبکه 4G متصل بشید
سلام دوستان
من یک مودم ZTE MF820D دارم که سیم کارت لاک هست.
کسی توانسته آنلاک کنه؟
باتشکر
لطفا اگه امکانش هست برا b68l همراه اول فریمور انلاکس رو هم بزارین
اپديت جديد براى مودم3372اومده؟
سلام
مودم E5577C آنلاک میشه ؟
میخام یه دونه بخرم
سلام
من یه مودم 8372 هووای دارم اما سرعت دانلودم باهاش بسیار پایینه. در حالی که با گوشی سرعت بالاتری دارم؟ مشکل از چیه؟ ایا آنلاک کردن مودم تاثیری توی سرعت داره؟ چجوری آنلاکش کنم؟
ممنون
دوستان من 3372 دارم انلاکش کردم ،سیم کارت یوسیم همراه اول میندازم توش شبکه رو 4G انتخاب میکنم No service میاد
فریمور مودمم ایرانسل هست
دوست عزیز به احتمال زیاد منطقه اتون پوشش نداره چون همراه اول گستردگی ایرانسل رو ندارهنقل قول:
با گوشی LTE هست هانقل قول:
بسته آلفا پلاس باید بگیری .نقل قول:
دوستان من 3372 دارم انلاکش کردم ،سیم کارت یوسیم همراه اول میندازم توش شبکه رو 4G انتخاب میکنم No service میاد
اخه نمیتونه معنی دیگه ای داشته باشه چون شما میفرمایید انلاک کردید پس دیگه فرقی نداره چه سیم کارتی روش بذارید من خودم الان تو همین مدل مودم انلاک کردم همراه اول دارم بی هیچ مشکلی البته در طول شبانه روز چند بار Noservice میشه ولی ریست میکنم باز میاد که اون هم مشکل اپراتوره ولی شما میفرمایید اصلا بالا نمیادنقل قول:
درسته؟
البته خطهای همراه اول بدون بسته وتنظیمات گاهی اوقات نت نمیده ولی وصل نشدن به bts بعید میدونم بخصوص که این یو سیم های همراه اول ۲گیگ نت اولیه رایگان داره
گرفتمنقل قول:
مودم روینقل قول:
3Gکه میزاری انتن میده
خوب پس دیگه قضیه بسته منتفیه فقط همون پوشش میمونه گرچه شما میفرمایید گوشی نت داره لطفا بفرمایید آنتن گوشی کاذب نیست یعنی نت میگیری ازشنقل قول:
دوست عزیز باند 7 چه مزیتی به باندهای دیگه داره و ایا از lte advanced بهتره؟ و اینکه rssi , sinr , rsip بر اساس تجربتون چه اعدادی باشند بهتر هستش؟ ممنون:n16::n16:نقل قول:
توی فرکانس بالاتر شما سرعت (throughput) بیشتری میگیری
Rsrp هر چی به هفتاد نزدیک بشه بهتر
اس ان ار بالای 15 خوبه
ار اس آر کیو هم کیفیته و هر چی به منهای سه نزدیک بشه بهتره
منهای سه تا شش عالیه
توی 2600 با اس ان ار 15 14 و ار اس ار پی 95 می تونید حدود سی چهل مگ سرعت بگیرید
در حالت ادونس چند تکه فرکانس باهم تجمیع میشن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:]با تشکر از مطالب مفید و ارتقاء e3372
من مودم e3372s را آنلاک کردم و firmware 22.300.09.00.00 را فلش کردم و سپس webui 17.100.12.00.356 مربوط به هند و شرکت idea را روی آن فلش کردم که امکاناتش کامله و از USSD هم پشتیبانی می کنه اما صفحه خیلی شلوغ و تبلیغاتی است و تا کنون اغلب webui های جدید که فلش کردم در وسط فلش با خطای error 19 download failed مواجه شدم و فقط چند تا وب یو آی فلش شد که متاسفانه امکان پشتیبانی از USSD را نداشت ...
لطفا اگه وب یو آی مناسبی که هم از دستورات USSD پشتیبانی کنه و همینطور قابلیت دریافت و ارسال پیامک را داشته باشه سراغ دارید و تست کردید معرفی کنید. اغلب وب یو آی های mod شده که تست کردم با پیام خطای error 19 مواجه میشوند و وب یو آی فعلی که مربوط به هند است و امکاناتش کامل است خیلی تبلیغاتی است و عکس پشت زمینه شلوغی داره
تاکنون از بین حدود 50 وب یو آی و فریمور که تست کردم فقط حدود 3 عدد بدون خطا و کد خطای error code 19 download files با موفقیت نصب شد که پشت زمینه خلوتی داشت اما از دستورات USSD پشتیبانی نمیکرد و منوو برای این کار نداشت و یک نمونه وب یو آی روسی هم نصب شد که USSD کار میکرد ولی در قسمت پیامک پیامکها قابل مشاهده نبود و چندین فریمور و وب یو آی داخل این تاپیک را هم تست کردم که همگی در وسط نصب خطای 19 را می داد و نصب نمیشد و فعلا با همون وب یو آی هندی که کامل است ولی پشت زمینه شلوغ و تبلیغاتی داره دارم کار می کنم. اگه راه حلی به نظر دوستان می رسه از توضیحات شما ممنون میشم.با تشکر
سلام
من مودم E3372 دارم. در حالت وبگردی اصلا قطعی ندارم ولی موقع دانلود حتی یه فایل 170 مگی رو
هم بدون قطعی نمیتونم دانلود کنم. وسط دانلود قطع میشه باید مودم رو دربیارم دوباره بزنم تا وصل
بشه.
خیلی اعصاب خردی داره.
مشکل از مودم هست یا ایرانسل؟
ممنون از جواب کاملتون . بسیار استفاده کردم و الان ار اس ار پی من حدود 91- و سی ای ان ار 11 و ار اس ار کیو -4 و -5 . روی باند 7 هستم . مودم من بی 315 هست و از دبی خریدم نکته ای که ذهنمو مشغول کرده اینه که ایا راهی هست من شماره دکل و فرکانس هارو از تو خود مودم تغییر بدم واینکه چطوری دی ان اس رو توی مودم عوض کنم چون یه جایی داره که فقط مربوط به اترنت هست.نقل قول:
sinr رو فرمودین سمت 15 باشه؟ چون من ندارم cinr
سلام کسی میدونه این ارور دلیلش چیه؟ موقع فلش مودم (آنلاک) huawei E5573s-320
کد:https://drive.google.com/file/d/0ByznNgTjioHBRUVOZkpzTVBHU1U/view?usp=sharing
نقل قول:کد:https://drive.google.com/file/d/0ByznNgTjioHBRUVOZkpzTVBHU1U/view?usp=sharing
فعلا دو سه مدل مودم توی بازار ایران هست که پلاس رو ساپورت میکنه . یکی رو خود ایرانسل آوره CA60 با قیمت 350 .نقل قول:
سلام.نقل قول:
من مشکلی مشابه مشکل شما داشتم. مشکل از اون پورت USB بود که مودم رو بهش وصل می کردم. من به پورت جلوی کیس وصل می کردم که کمی گشاد شده بود. با وصل کردن مودم به پورت پشت کیس مشکلم حل شد.
اینجا کسی هست که موفق به آنلاک مودم fastlink E5573s-320 شده باشه؟
ضمنا تموم کد های آنلاک رو هم زدن و تعداد کد ها الان صفر هست
نکته ی بعدی اینکه کد فلش رو دارم و وقتی میره برای فلش خوردن ارور 17 میده
متن ارور
EROR CODE:17,the wireless insertedis not E5573,UPDATEwizard can not continue.
:n36::n41::n41:
سلام دوست گرامینقل قول:
من به پورتهای پشت کیس هم وصل می کنم بازم قطعی دارم.
دوستان من میخوام مودم Huawei E5577s بخرم.خوبه آیا؟
فقط یه مشکلی داره که قفل نمیکنه روی شبکه 4G.آیا Firmware اومده که این مشکلو رفع کرده باشه؟
راضی هستی از این مودم؟نقل قول:
من میخوام اینو بگیرم ولی چون روی 4G قفل نمیکنه نمیتونم خوب تصمیم بگیرم.
firmware برای حل این مشکلش نیومده ؟ هیچ راهی نیست که قفل کنه؟
من هم مودم e3372 ایرانسل دارم که آنلاک کردم و فریمور جدید با وب یو آی کشور هند را نصب کردم و اصلا مشکل قطعی در حین دانلود ندارم و از برخی سایتها در حالت 4G حتی تا سرعت 40 مگ هم دانلود کردم ولی بطور میانگین سرعت دانلود حدود 16 مگابیت است.نقل قول:
احتمال داره داخل تنظیمات مودم شما در قسمت setting داخل فریمور شما گزینه قطع اتوماتیک بعداز 10 دقیقه یا بیشتر فعال شده که باید گزینه Auto Disconnect را روی حداکثر که 120 دقیقه است بگذاری و apply کنی... البته با آپدیت فریمور و وب یوس آی دیگه چنین گزینه ای وجود نخواهد داشت و اتواتیک مودم قطع نمیشه...
احتمال دوم میتونه از این باشه که آنتن دهی مودم و منطقه شما ظعیف باشه و در حین دانلود آنتن به صفر می رسه که باعث قطع دانلود میشه که یا باید از آنت خارجی و تقویت آنت استفاده کنی یا اینکه اگه روی 4G آنتن مودم ضعیفه از حالت 3G استفاده کنی که ممکنه در این شبکه آنتن دهی قوی تر باشه اما سرعت دانلود میاد پائین تر