هیچ بدردی نمیخورهنقل قول:
پارس خیلی ارزونه و از طرفی اپلودش هم رایگان
Printable View
هیچ بدردی نمیخورهنقل قول:
پارس خیلی ارزونه و از طرفی اپلودش هم رایگان
شما مطمنی اپلود رایگانه؟ اگه اینطوری باشه که خوبه هرچی اپلود کنی حساب نکنهنقل قول:
طبق قانون، محاسبه ی میزان آپلود در سرویس هایی همچون ADSL، مجاز نیست و این ربطی به پارس آنلاین و غیره نداره؛ تا جایی که میدونم تمام شرکت ها چند سالی هست که آپلود رو دیگه محاسبه نمیکنن.نقل قول:
دلیل این موضوع تکنیکی هست و مربوط به محدودیت های تکنولوژیک که باعث ناموازی بودن این سرویسا میشن (مثلاً در ADSL حداکثر 1Mbps آپلود دارید (مهم نیست دانلودتون رو روی 20Mbps بسته باشن یا 1Mbps) که اونم اگر فول استفاده کنید، اگرچنانچه نویز خط کم نباشه، باعث کاهش کیفیت ارتباطتون میشه که به صورت ping timeout یا افزایش تأخیر مشاهده میکنید).
اگر مودمو عوض کنی snr زیاد تغییری نمیکنه فوقش 3-2 واحدنقل قول:
ولی اگر پرش لینک داری مودم های با چیپ برودکام میتونن این مشکلو حل کنن
اگر پرش لینک نداری همین مودمو نگه دار
الان ارزونترین مودم باچیپ برودکام که کیفیتش خوب باشه چنده قیمتش؟(مدل؟)نقل قول:
یادمه یه برنامه مخصوص برای چیپهای برودکام وجود داشت.با اون برنامه ریت خط رو میشه پایین اورد درسته؟
به اندازه محمود هنوز استاد نیستم.:n02: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا قضیه این ترکر پارس آنلاین که اتوماتیک به تورنتا اضافه می شه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این رو کسی استفاده کرده؟
50 گیگ میخری، 40 گیگ هم هدیه بهت میده میشه 90 گیگ حجم. البته فقط تا چهارشنبه اعتبار داره.
نمیدونم اگه چند تا از این بسته بخری، برای همهاش این هدیه رو میده یا فقط برای یکیش.:n13:
oh lolنقل قول:
احتمالاً اگر فایل torrent. ـی رو دانلود کنید به فایل اضافه میکنه! WTF :n09:
با vp.n فایل torrent. رو بگیرید.
البته اگر بعداً داخل کلاینت اینجکت میشه، شاید local peer discovery رو غیر فعال کنید دیگه نیاد...
gods damn it! همین چند روز پیش 50 گیگ گرفتم... :jealous:نقل قول:
لینکش رو یادم رفت اضافه کنم:نقل قول:
این ترکرها رو خود ISPها برای افزایش سرعت و کاهش هزینههای پهنای باند خودشون اضافه میکنن و به BEP 22 معروفن. قبلن صبانت هم این کار رو کرده بود. برای جلوگیری از این مشکل باید تو تنظیمات نرمافزار تورنت گزینه bep22 رو غیرفعال کنی. فکر کنم برای utorrent تو بخش advanced settings تحت عنوان isp.bep22 باشه.نقل قول:
نقل قول:
همین چند روز پیش نامحدود گرفتم حالا نمی تونم گیگ بگیرم
آره وقتی local peer discovery رو غیرفعال کردم، درست شد
دیگه مسخره شو درآوردن. تورنتم کنترل می کنن
اگه ISP ازش درست استفاده کنه میتونه به عنوان cache باعث افزایش سرعت دانلود تورنت بشه. اما تو ایران بیشتر ازش برای شناسایی کاربرای استفاده کننده از تورنت استفاده میکنن که نتیجهاش اعمال محدودیت روی سرویس تورنت اونا میشه. به هر حال غیرفعال کردنش بسیار بهتره تو ایران.نقل قول:
من الان 20 گیگ خریدم اما اون 15 گیگ اضافه نشد، مودم رو هم ریستارت کردم، کِی اضافه میشه، مگه سیستمش خودکار نیست؟نقل قول:
dlink 2730u هست که فکر کنم جدود 80 تومن باشه که خیلی هم کمیابه البته مشکی رنگش چون سفید هم داره که برودکام نیستنقل قول:
tplink w8960n هم هست که حدود 120 باید باشه که خودم دارم و خیلی عالیه
اره یه برنامه هست برای مودمای برودکام که میشه استریم ها رو باش تغییر دارد
راستش من هنوز نخریدم. پیامکش اومد واسهام. خواستم بخرم اما نگران همین اشکالی که شما گفتین شدم. واسه همین اینجا مطرح کردم که اگه کسی خریده و کار میکنه، منم بخرم. اگه بعد از یکی دو بار دیگه ریست مودم بازم اضافه نشد، به نظرم با بخش فروش یا پشتیبانی یه تماسی بگیرین و موضوع رو مطرح کنین.نقل قول:
-----------
نقل قول:
اون 2 تا نوشته روی ویدئو اضافه شده و در هنگام خرید وجود ندارن اما قاعدتا باید بعد از خرید به جای 50 گیگ 90 گیگ به حجم باقیمانده اضافه بشه
پیگیری کنید خبرش رو بدید تا بچه ها هم خرید کنن
ممنون
پارس رو پروفایل گیم عجب کیفیتی داره
پینگ اروپا 100 امریکا 150
تک کانکشن 6 7 مگ با استریم 9
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اسیاتکو جمع کردی؟نقل قول:
snr رو 9مگ چنده برات؟
نهنقل قول:
روی یه خط دیگه پارس گرفتم
snr=8 9
خطت خیلی نویز داره.نقل قول:
امروز پشتیبانی خطمو 14مگ گذاشت.پروفایل گیم هم فعال کرد.
پینگ داخلیت چنده راستی؟
ارهنقل قول:
فاصله از مخابرات زیاده کاری از دستم برنمیاد
30 40
پینگ که خوبه پروفایل گیم هم ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=44 time=75.6 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=44 time=75.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=44 time=74.9 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=44 time=74.8 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=44 time=74.8 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=44 time=74.2 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=44 time=74.8 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=8 ttl=44 time=76.1 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=44 time=74.3 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=10 ttl=44 time=74.4 ms
^C
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 received, 0% packet loss, time 9012ms
rtt min/avg/max/mdev = 74.219/74.948/76.193/0.645 ms
هر دو قمی هستید دیگه :n02:نقل قول:
این رفیقمون هم که شانس نداره زیاد ، از پارس که رفت صبانت در جا محدود شد ، عصرتلکام هم فکر کنم اومد که بازم محدود شد :n02::n08:
پینگ داخل چه طور است؟نقل قول:
خطت را چند مگ بستند؟نقل قول:
اتفاقا شانس داره در حد المپیک!:n02:نقل قول:
از همون صبانت یه دل سیر دانلود کرد بخاطر باگی که در صبانت شهرمون وجود داشت.:n09::n02:
+
دوستان یه سوال ذهن منو درگیر کرده. چرا با اکثر سرور های خارجی speedtest که تست میگیرم پینگ انقدر نجومیه؟
عایا پارس انلاین سرور های speedtest رو هم دستکاری کرده؟!:n13:
نه. این کار که از عهده پارس بر نمیآد. به نظرم یه حرکت اساسی از طرف خود زیرساخت انجام شده. الانه من تو محل کارم هستم که اینترنتش از رسپیناست. با اسپیدتست چک کردم، پینگ لندن رو به من حدود 90 تا داد و پینگ نیویورک رو 160 تا. این خیلی خوبه. چون قبلنا، پینگ اروپا (آلمان، فرانسه و انگلیس) حدود 150 تا 200 بودن و پینگ آمریکا همیشه بالای 200 بود واسه من. اما در همین لحظه خیلی بهتره.نقل قول:
متأسفانه ما تو محل کارمون پراکسی سرور داریم که همه سرویسها به غیر Http روش بسته است. نمیتونم trace کنم. فکر میکنم اگه trace بگیری از مثلن 8.8.8.8 باید اون hop مربوط به خروج از ایران خیلی اومده باشه پایین. قبلن اون hop معمولن بالاتر 100 میلی ثانیه بود.
دوستان درسته كه پارس با هيچ كدوم از چيز شكنا كار نميكنه؟؟؟
يعنى به هيچ كدوم وصل نميشه؟؟؟
isp ها دخل و تصرف و وظیفه ای در مسائل فیلترینگ و اختلالات عمدی ندارند و شرکت ارتباطات زیرساخت، مجری اعمال فیلترینگ و دیگر دستورات، بر تمامی مسیرهای ورودی پهنای باند به کشور هست. isp ها پهنای باند مورد نیاز خویش رو از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت/خریداری میکنند.نقل قول:
خوب درست ولى ميگم الان كار ميكنه با چيز شكن يا نه؟؟نقل قول:
اخه تو صفحه هاى قبل خوندم كه چند نفر گفتن پارس با چيز شكن مشكل داره
- - - Updated - - -
خوب درست ولى ميگم الان كار ميكنه با چيز شكن يا نه؟؟نقل قول:
اخه تو صفحه هاى قبل خوندم كه چند نفر گفتن پارس با چيز شكن مشكل داره
قرار نیست هر "چیز"ی که مدنظرتونه، روی پورت ها و پروتوکل های ارتباطی مشابه کار کنه که یک نفر بتونه با قطعیت بگه کلاً "چیز!" کار نمیکنه...!نقل قول:
چیز من مشکلی نداره و چیزی که روی شبکه ی یک isp در ایران مشکلی نداشته باشه، روی شبکه ی دیگر isp ها هم به احتمال زیاد به همان شکل هست چون همونطور که گفتم isp ها وظیفه ای برای دخل و تصرف در بحث فیلترینگ و غیره ندارند. چیز مورد نظرتون رو ببرید روی یک کامپیوتری که به شبکه ی پارس آنلاین وصله تست کنید تا اطمینان یابید.
فی الواقع که امروز زیرساخت موجی شده! احتمالاً چند تا از سیستمای شنود/فیلترینگ وسط راه رو دارن جابجا میکنن یا تغییراتی توشون میدن؛ هر چی که هست، هی قطع و وصلش میکنن و بیش از 100 میلی ثانیه به تأخیر اضافه و کم میکنه... :n09:
دوستان كلا پارس خوبه من سرويس بگيرم. من بيشتر دنبال تك كانكشن و كيفيت خوبم. شبانه واسم مهم نيست.
اگه نظر بدين ممنون ميشم. ما منطقه پونك تهران هستيم
این حرف کاملا اشتباه هست خود سرویس دهنده ها هم دخیل هستن در این موضوع خیلی از چیز ها که روی پارس جواب نمی ده روی اسیاتک یا مثلا صبانت به راحتی جواب می ده .نقل قول:
پارس انلاین اشغاله واقعا سرویس بگیرید پشیمون می شید .
دقیقا همینطوره وضعیت پارس در این موضوع واقعا افتضاحه، اینها چون از پارس اشتراک ندارند خبر ندارند این مشترکین چی میکشن!نقل قول:
نرم افزاری رو که در پارس نمیشه استفاده کرد روی شاتل و صبا استفاده میکنم، شاتل و پارس رو خودم دارم صبارو همسایم.
وضعیت پارس بقدری وحشتناک شده که میشه گفت 99% فیلترشکن ها رو کاملا از کار انداخته و یکی دوتای باقیمانده هم قطع و وصل میشوند و روی HTTPS جواب نمیدن
باز هم شک دارم ربطی به سرویس دهنده داشته باشه و ارتباطات زیرساخت ممکن است در مسیرهای ورودی مختلف، policy های متفاوتی رو set کرده باشه و مثلاً در فلان مسیری که صبانت ازش گرفته، فلان پورت رو جا انداخته باشن و نبسته باشن (و بالعکس)! سیستم فیلترینگ و اختلالات دستوری، متمرکز و حاکمیتی هست و از ریشه توسط ارتباطات زیرساخت اعمال میشه. تفاوت های جزئی، شک دارم ربطی به isp ها داشته باشن و شاید ناهماهنگی جزئیات سیستم در مسیرهای مختلف ارتباطی باشند.نقل قول:
بنده به شخصه تفاوتی در performance روش هایی که شخصاً استفاده میکنم، روی ارتباطات شرکت های مورد ذکر (و همچنین مخابرات و های وب) ندیدم. حالا این "خیلیای" شما رو باید به طور تخصصی هر پورت و روش ارتباطی و برنامه رو بررسی کرد. در بسیاری از موارد، علت مشکلات ارتباطیتان (بخصوص عدم ثبات) نه ربطی به isp دارد و نه حتی ارتباطات زیرساخت، بلکه مشکل خطوط مسی تلفن کم-کیفیت و خراب داخل ساختمان خودتان (یا مسیری که مخابرات کشیده) هست! کاربر عادی توان بررسی دقیق موضوع رو نداشته و همینطور میگه "تقصیر isp هست"...
پارس یعنی اینترنت میلینقل قول:
- - - Updated - - -
داداش مرکز شما مشکل پهنای باند دارهنقل قول:
وگرنه کیفیت پارس عالیه ( حداقل برای من)