دوست عزیز شما وقتی سرویس ویزه art3 داشتی سرعت دانلودت چقدر بود؟نقل قول:
درسته که تو سرویسه art در ماه از یه مقدار بالا تر دیگه نمیزارن دان کنی؟
شما خودت تو یک ماه چند گیگ دان داشتی؟
دوست عزیز شما وقتی سرویس ویزه art3 داشتی سرعت دانلودت چقدر بود؟نقل قول:
درسته که تو سرویسه art در ماه از یه مقدار بالا تر دیگه نمیزارن دان کنی؟
شما خودت تو یک ماه چند گیگ دان داشتی؟
مودمو کانکت و دیسکانکت بکن تا یه مسیر خوب بهت بخوره و پینگت درست شه :n06:نقل قول:
بین 20 تا 30 گیگ میتونی مصرف کنی؛ اگه بکوب رو دانلود نذاری، احتمالا تا 30 گیگ مشکلی پیش نیاد...نقل قول:
سلامنقل قول:
-شما حتما باید برای تلفن و هر چیزی که به خط وصله ، اسپیلیتر بذاری.
-سرعت دانلودتم باید رو 2 مگابیت باشه که به احتمال بسیار زیاد به خاطر نویز خطت ، rate خطت اومده پایین و سرعتت کم شده ؛ یه عکس از قسمت status مودمت که SNR Margin و Attenuation و غیره رو مشخص کرده ، بذار.
-اگه مصرفت بالاست و سرعت بالا برات مهم نیست، از سرویس های آرت استفاده کن...
سلام دوستان
برای اینکه لود صفحات خوب باشه، چکار باید کرد ؟
من برای چک کردن یک ایمیل ساده بیش نیم ساعت همیشه معطل میشم
شرکت هم هر موقع تماس میگیرم، الکی میگه همه چیز اکی هست
سرویس ارت ۱ دارم
حتی اینستاگرام رو هم به سختی باز میکنه
سرعت دانلود بین ۸۰ تا ۱۰۰ هست
شب که اصلا نمیشه استفاده کرد،
ممنون
من اومدم، همین رو بگم که دیدم شما دیگه زحمت رو کشیدید.نقل قول:
خیلی افتضاح شده؛
کافیه یه K e r i o رو شن کنی دیگه هیچی باز نمیکنه. :n21::n21::n21::n21:
این باز نکردن https ها از عنایات دوستان دیگست .
نقل قول:نقل قول:شما می تونید این کارا رو انجام بدین :نقل قول:
1- انتخاب یه dns خوب از طریق برنامه DsnJumper و ست کردن آن ؛ یا اینکه از dns های زیر ساخت که اتفاقن خوب هم هستند استفاده کنید: 217.218.127.127 و 217.218.155.155
2- انجام تغییرات زیر در موزیلا:
در قسمت url ، بنویسید about:config ؛ بعد enter رو بزنید ؛ بعد در بالا ، این عبارتو search کنید network.http.pipelining و مقدارش رو true کنید و همچنین موارد زیر رو به این صورت تغییر دهید:
network.http.proxy.pipelining=true و network.http.pipelining.maxrequests=32 .
و همچنین عبارت browser.sessionhistory.max_total_viewer رو سرچ کنید و مقدارش رو 0 ( صفر ) قرار بدید.
بعد در یه فضای خالی راست کلیک کنید و برید به new و Boolean رو بزنید و برای the preference name این عبارتو بنویسید browser.turbo.enabled و مقدارش رو true کنید.
بعد دوباره در یه فضای خالی راست کلیک کنید و برید به new و Integer رو بزنید و اسمشو این عبارت بنویسید nglayout.initialpaint.delay و مقدارش رو 0 ( صفر ) قرار بدید.
انجام همه ی این موارد بهتون کمک می کنه...
اسپلیتر قرار دادم البته روی کابلی که به تلفن وصله.نیازی که نیست یکی دیگه هم به کابلی که مودم خورده قرار بدم؟چون رو دوتا پریز جداگانه هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم مصرفی ماهیانه من تقریباً 10 تا 15 گیگ هست سرعتی هم که مد نظرم هست بین 300 تا 400 هست
سرعتهای ART بالاتره یا ECO ؟هر دو تقسیم بر 8 میشن؟الآن سرویس من ECO 256 هست که نهایتاً سرعت به 80 میرسه البته بالا و پایین زیاد داره
-به مودمت هم اسپیلیتر وصل کن ، کیفیت خطت بالاتر میره ؛ وقتی به مودمت اسپیلیتر وصل کردی ، یه عکس از مودمت دوباره بذار :n06:نقل قول:
-متاسفانه کیفیت خطت پایینه و نویزتم بالاست ؛ اگر منزلتون به مرکز مخابراتی نزدیکه و زیاد فاصله نداری ، حتما مشکل از سیم کشی خونتونه و باید مودمو ببری سر خط و اونجا تست کنی که اگه خوب شد کیفیت که معلوم میشه مشکل از سیم کشی داخلیه ، در غیر این صورت مشکل از سیم کشی ای هستش که مخابرات کرده و یه جایی وسط راه مشکل داره که دیگه باید اونو به مخابرات بگی که پیگیری کنن قضیه رو...
-با این حال خطت تا 4مگو میکشه و حتما زنگ بزن به 23089 و بگو که خطتو ببندن روی 2مگ و اگه گفتن که نویزت خطت میره بالا و این حرفا ، بهشون بگو که با مسئولیته خودم ببندین ؛ واقعاااا عجیبه که شاتل خطتو رو 576 بسته ، عجب آدمایی هستن اینا!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
این تغییرات فایرفاکس چی هست ؟لطف میکنین کمی توضیح بدین ؟
ممنون
باعث بهینه شدن و افزایش سرعت وب گردی میشه...نقل قول:
این ماه آرت ۱گرفتم.ابتدای ماه سرعتم رو روی ۱۳۰۰بسته بودند.الان چک کردم دیدم شده ۲۴۰۰داستان چیه؟!سرعت سرویس ها ارتقا پیدا کرده؟
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
ممنون، شما خودتون امتحان کردین ؟ موثر بوده ؟من تغییری مشاهده نکردم!
این browser.sessionhistory.max_entries نباید تغییر کنه ؟
ضمنا این firefox booster هم اثری داره ؟بررسی کردین شما ؟
ممنون
سلامنقل قول:
-بله من خودم انجام دادم و صفحات سریع تر لود میشن...
-نه نیازی نیست تغییر کنه.
-نه والا استفاده نکردم و نمیدونم چیه.
خواهش میکنم :n06:
تازه از شر پارس راحت شده بودیم اومده بودیم شاتل ، شانسم نداریم از شاتل راضی ایم یهو میان خطو فیبر نوری می کنن :n35::n35::n35:نداشتن یه ماه شه قرار دادمون :)
خداحافظ شاتل :n27:
کدوم شهری دوست عزیز؟! اگه تهرانی ، کدوم مرکز؟!نقل قول:
تهران -شهید لطیفینقل قول:
سلامنقل قول:
یه جا خوندم که برای افزایش سرعت لود شدن هست
اگر بخوام تمام تغییرات به حالت اول برگرده چکار باید انجام بدم ؟
ممنونم
برای برگردوندن به حالت اول ، میری به منوی Help و بعد روی گزینه Restart with Add-ons Disabled کلیک میکنی و بعدش فایرفاکس بسته میشه و یه صفحه باز میشه به نام Safe Mode و میتونی چیزایی که میخوای Reset شه رو انتخاب کنی و به حالت اول برگردونی... :n06:نقل قول:
اما با این روش ، نشد!نقل قول:
این کار برای Add-ons ها هست
وقتی شما روی Restart بزنی ، فایرفاکس بسته میشه و یه صفحه میاد به اسم Safe Mode که چندتا گزینه داره ( Reset Toolbars and Controls و Reset All User Preferences to Firefox Defaults و Restore default search engines ) که هم Add-ons ها ریست میشه و هم اگه بخوای گزینه های دیگه!نقل قول:
هممچنین میتونی تو همون منوی Help ، روی Troubleshooting information بزنی و گوشه بالا سمت راست ، اونچه که نیاز داری رو کلیک کنی!
مسخره کردن خودشونو . 132 تومن نمیشه ! میشه 160 تومن
جالبه به یکی دیگه زنگ زدم میگه 150 تومن !
کدوم اپراتور 256 نامحدود داره ؟؟
یه اسپلیتر هم به مودم وصل کردم الآن شد یکی به مودم یکی به تلفن از دو پریز جداگانهنقل قول:
به نظرم نویز خط بالا رفته
عکس زیر برای قبل اینکه اسپلیتر بندازم رو مودم و فقط یکی رو خط تلفن بود
پینگ 4.2.2.4
پینگ 8.8.8.8
این هم سرعت دانلود به 100 هم میرسه اما تا 35 پایین میاد
جالبه که به مودم اسپیلیتر وصل میکنی، کیفیتت میاد پایین!!!!! واسه من برعکسه...نقل قول:
Rate خطت که هنوز رو 576 عه!!! چرا زنگ نزدی به 23089 که خطتو رو 2مگ ببندن؟!!
زنگ زدم گفتن فعلاً مشکل داریم تا دو سه هفته آینده درست میشه یعنی همونی میشه که شما میگینقل قول:
سلام دوستان من الان شاتل 128 eco دارم راضیم می خوام سرویس point-to point بگیریم میگن تعرفه هاش مثل همین معمولی هاست چون من کارم تو فیلم و سریال میخواستم بدونم تو سرویس نقطه به نقطه شبا زیاد دانلود کنی محدود نمیشی ؟؟؟:n13::n13::n36:
سلام.
دوستانی که شاتل دارن پینگش خوبه؟برای بازی انلاین خوب هستش کلا؟
و این که بهش اطمینانی هست که ازش این طرح یک ساله رو بگیریم؟
ممنون
سلام به همه دوستان و بخصوص مدیران محترم
میخاستم یه 128 نامحدود شاتل بگیرم که شنیدم ماهی 30 گیگ می تونی ترانسفر داشته باشی یه نفره (خودش زده حداقل تبادل 11 گیگ) سالی 360 ت باید بدی
حالا سوالم اینه اگه بخام مثلا 256 بگیرم و دو نفره مصرف کنم چقدر ماکز میتونم تبادل داشته باشم اگه کسی میدون بگه.خلاصش اینه که میخام با یه همسایه شریک شم که ارزون تر در بیاد
من تغییر سرویس دادم به ECO 2048
SNR به شدت کم شده!!!
قبل از تغییر سرویس
دوست عزیز با افزایش استریم خطنقل قول:
اس ان ار کاهش پیدا میکنه
و وکلا خطت داغونه
از سر خط تست کن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
وقتی خطتو بالاتر میبندن ، 100% snr میاد پایین دیگه!نقل قول:
حالا اگه مودمت خوب باشه و چیپستش برودکام باشه ، لینکت نمیپره و نباید قطعی داشته باشی! الان قطعی و پریدن لینک داری؟!
تایم اوت زیاد شده اما قطعی محسوس ندارمنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
تو Internet Setup ، قسمت Dial-up mode رو بذار روی Manual که اگه لینکت پرید ، به صورت خودکار نتت کانکت نشه و بفهمی که قطع شده یا نه. :n06:
نقل قول:
کسی اگر میدونه جواب بده.تشکر
سلام دوستان این خط روی چند مگ بسته شده و نویزش چطوریه؟راهنمایی کنید لطفا
فاصلتون با مرکز مخابراتی زیاده
حداکثر به 2 مگ برسه
و نسبت سیگنال به نویزتون 14
سرعت آرت ۱رفته بالای ۲مگ؟!مال من که اینجوری شده(تهران-سعادت آباد)فکر کنم شاتل میخواد همه رقبا رو سوسک کنه!
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk