بچه ها این طرح برای اعتباریاس؟ یا مشترکین دائمی هم میتونن بزنن؟
با تشکر:n16:
Printable View
بچه ها این طرح برای اعتباریاس؟ یا مشترکین دائمی هم میتونن بزنن؟
با تشکر:n16:
فرقی ندارهنقل قول:
من دایمی بودم
والا من قبضم ماهی ۱۰یا ۱۵تومنه برام ۵۰۰۰داد ولی برا دوتا از آشناهام ۱۰۰۰داد
از دائمی ها بصورت خدمات ارزش افزوده تو دو قبض 5 هزار تومن و در میان و این عیدی مثل مکالمه عادی براشون سود آور میفتهنقل قول:
خودشو کشت امروز هزار تومن داد تازه اس نداد که فعاله اینقدر زدم تا گفت قبلا فعال شده موجودی گرفتم هزار تومان!!!! جالبه تو خیابون تبلیغ نسل چهار همراه اول دیدم هنوز نسل سومش تو تهران داغونه!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من gprs گوشیمو از طریق سایت همراه اول غیر فعال کرده بودم .الان روی نسل 3 که میخام بزارم شبکه رو پیدا میکنه ولی رجیستر نمیشه .نمیدونم چون انتن نداره اینطوریه یا به خاطر غیر فعال کردن gprs هست.کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
برای رجیستر شدن کار خاصی نیاز نیستنقل قول:
گوشی رو درحالت نسل 3 قرار بدید و از طریق خود سایت و یا کد هم می تونید دوباره فعال کنید
دوست من هم قبلا غیر فعال کرده بود ولی وقتی دوباره فعال کرد کار نمیکرد !!نقل قول:
زنگ زد به اپراتور اونا درست کردن !! شما هم به اپراتور زنگ بزن
میدونم منظورم اینه که نمیدونم چرا روی حالت wcdma که میزارم نسل 3 رو پیدا میکنه ولی وقتی انتخابش میکنم وصل نمیشه بهش .من دنبال دلیلش هستم نه روش استفاده :n02:نقل قول:
میخام ببینم مشکل از نبود انتن دهیه یا چیز دیگه .چون نمیدونم اینجا انتن دهی داره یا نه
امروز کد فعالسازی رو زدم، بعد از تقریبا ۲-۳ دقیقه، ۵ تومن داد…
من همه روش هایی رو که زده رو با 3 تا خط تو خونه تست کردم با هیچ کدوم جواب نداد ! :|نقل قول:
این عیدی که میده
خدمات ارزش افزوده در میان یا نه ؟ من میترسم مثل شتاب در پرداخت که یک روز هدیه میداد بعد هر ماه 2500 تومن خدمات ارزش افزوده در میمومد اینم اینطوریه ؟
به نظر من روی سیم کارت دائمی همراه اول نباید هیچ طرحی رو فعال کرد !! بدجوری میندازه تو پاچه آدمنقل قول:
من خط داداشم قبلا ها یه بار قطع شد و بعد از وصل مجدد 4 تا دوره هزینه وصل کردن رو فاکتور میکردن نامردا !! :n29:
======
الان 2 هزار تومن برای من هم عیدی داد !! :دی
بله متاسفانه فقط یادم نیست عید سال پیش طرحش یک جور دیگه بود خدمات ارزش افزوده گرفتن یا نهنقل قول:
از دائمی ها کسی یادش هست ؟
من همچنان نمیتونم وصل بشم!
برای همراه اول حتما باید یک طرح فعال کنیم تا به اینترنت وصل بشه؟طرح یک روزه هم میشه؟
نیاز به طرح نیست. توی تنظیمات، APN رو بذار روی mcinet و بعدش یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن. بعضی وقتا خاموش کردن آنتن کفایت نمیکنه.نقل قول:
بجز تهران بقیه شهر ها می تونند بدون بسته و بصورت مصرف آزاد به شبکه رجیستر کنندنقل قول:
اگه به بسته باشه حتما باید هفتگی یا ماهیانه رو انتخاب کنید
تهران هم نیازی به بسته نداره. چند ماهه بدون بسته به 3G وصلم. اگه وصل نشد یه بسته فعال کن و بعدش فعالسازی خودکار رو قطع کن. از اون به بعد هر جا پوشش بده، وصل میشینقل قول:
خودش این تنظیمات رو اتوماتیک سیو و فعال کرده.با تنظیمات توی سایت هم هیچ فرقی در جزئیاتش نداره.نقل قول:
خاموش کردن آنتن؟
تهرانم.در شهرری،سیمون بولیوار و اریا شهر تست کردم هیچ کدوم وصل نشد. :n03:نقل قول:
حتی اگه انتن 2g هم باشه بدون بسته وصل نمیشه؟یا اینکه وصل نمیشه به معنای این هست که لااقل 3g هست؟
خاموش کردن آنتن یا airplane modeنقل قول:
اگه به 2G هم وصل نمیشی مشکل از تنظیماتت هست ولی اگه وصل میشی اما 3G نمیگیری، کاری که تو پست قبل گفتم رو انجام بده درست میشه
چگونه با هدبه همراه اول بسته اینترنت خریداری کتیم؟
بسته 11-8 فعال کردم, , باقی مانده هدیه چک کردم هیچی از مبلغ هدیه کم نشده..!
با مبلغ هدیه نمیشه بسته اینترنت خریدنقل قول:
به گفته خود شون باید بشه با هدیه همراه اول از اینترنت عادی شبانه روزی استفاده کرد , ولی نمیشه بسته اینترنت خریداری کنیم
نقل قول:
شرايط طرح:
این عیدی بصورت اعتبار داخل شبکه بوده و مشترک می تواند برای مکالمه(داخل شبکه)، پیامک(داخل شبکه) و اینترنت از آن استفاده نماید.
امکان خرید سایر بسته ها و یا استفاده از سرویس های ارزش افزوده، تماسهای رومینگ و خارجه با این اعتبار امکانپذیر نمی باشد.
سلام
حجم بسته من زودتر از موعدش تموم شده..یعنی چیزی حدود 10 12 روز زودتر...الان میخوام تمدیدش کنم میگه امکان پذیر نیست و تا پایان روز بسته که میشه 15 فروردین باید صبر کنی... :n04: به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه نمیشه کاری کر کلا برای همه اینجوریه .. این دیگه چه داستانیه آخه..
سلام
حجم بسته من زودتر از موعدش تموم شده..یعنی چیزی حدود 10 12 روز زودتر...الان میخوام تمدیدش کنم میگه امکان پذیر نیست و تا پایان روز بسته که میشه 15 فروردین باید صبر کنی... :n04: به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه نمیشه کاری کر کلا برای همه اینجوریه .. این دیگه چه داستانیه آخه..
سیستم همراه اول کلا این مشکل را داره و واقعا مسخرس!
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
نمیشه کاری کرد..کلکی چیزی؟؟ نت لازم دارم شب عیدی تو مسافرتم.. :n13:
من شنیدم اگر mms هم که داده تمام کنی میتونی بسته جدید بخری.
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.2)
اصفهان خ امام خمینی دوباره بیخود شده
9 کیلوبایت:n29:
سلام
چند روز پیش رفته بودم آبادان
سرچ کردم
LTE همراه اول پیدا شد:
محتوای مخفی: LTE
من تا حالا اینترنت موبایل رو فعال نکردم و نمیدونم چکار کنم
فعلا میخوام یکماهه فعال کنم و اگه خوشم اومد ماه بعد دوباره فعال کنم . چطوری بسته یکماهه رو فعال کنم ؟
وقتی یکماه تمام بشه خودش اتومات قطع میشه ؟ نکنه هر ماه برام توی قبض هزینه بیاد
سرعت اینترنت 3G من در این چند روزه, بسیار بد شده احتمالاً بخاطر تعداد زیاد استفاده کنندگانه! (با اینکه در خانه استفاده میکنم و مکانم ثابته ولی سرعت بعضی اوقات از E کمتره و بعضی اوقات هم سرعت صفر میشه!)
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تا حالا اینترنت موبایل رو فعال نکردم و نمیدونم چکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا میخوام یکماهه فعال کنم و اگه خوشم اومد ماه بعد دوباره فعال کنم . چطوری بسته یکماهه رو فعال کنم ؟
قابلیت تمدید اتوماتیک دارهنقل قول:
وقتی یکماه تمام بشه خودش اتومات قطع میشه ؟ نکنه هر ماه برام توی قبض هزینه بیاد
ممنون ازتوننقل قول:
اگه پس از یکماه پشیمون شدم و نخوام که فعال باشه چکار باید بکنم ؟
عدد 8 رو به 8080 اس کنید یا از کد 111 استفاده کنیدنقل قول:
حجم تون رو کامل تمام نکنید
سلام
من تا به حال نتونستم 3g سیمکارتمو ببینم
هر چی بوده یا gprs بوده یا نهایتا edge حالا باید حتما بسته های هفته ای یا یکماه فعال کنم تا نسل سوم فعال شه؟
سلامنقل قول:
خیر اگر در منطقه تان پوشش 3G داشته باشید باید بدون خرید بسته هم علامت H کنار آنتن گوشیتان ظاهر بشه!
برای اینکار :
به قسمت Settings گوشیتان بروید و در از قسمت Mobile networks بخش Network mode را انتخاب کن و بعد گزینه WCDMA only را انتخاب کن
اگر علامت H کنار آنتن گوشیات ظاهر شد یعنی در آنجا میتوانی از 3G استفاده کنی و آنوقت برو بسته بخر!
البته برای من حتی در حالیکه انتن 2g بود فقط با فعالسازی بسته ارتباط برقرار شد.سرعت هم که :n03:نقل قول:
خب اگر دیتا فعال نباشه که اون علامت H نمیادنقل قول:
البته من وقتی روی WCDMA only میزارم هر نقطه تهران که باشم آنتن میپره
واسه همین گفتم حتما باید یک بارم که شده بسته های هفتگی یا ماهانه رو فعال کنم تا از این به بعد مشکلی نباشه
انتخاب شبکه 3g یا GSM ربطی به روشن بودن یا خاموش بودن دیتا روی گوشیتان نداره! من وقتی کارم با اینترنت تمام میشه دیتا را غیرفعال میکنم اما باز هم H سرجایش هست و پیامک میاد و میره و تماسها هم برقرار میشه! بسته خریدن ربطی به پر شدن یا خالی شدن آنتن شبکه 3G ندارهنقل قول: