الان بزنی رو برکس دکمه resume اضافه نشده؟نقل قول:
Printable View
الان بزنی رو برکس دکمه resume اضافه نشده؟نقل قول:
نه ... بعد که resume رو بزنی ادامه زمان باقی مانده Boots رو میره.نقل قول:
بعدشم کلا resume میره .
نمیدونم بعضی وقت ها میاد این ... خیلی بدرد بخوره .
پس بازی شما آپدیت نیست از گوگل پلی نسخه آخر بازی رو نصب کنید.نقل قول:
وقتی بازی maintenance break یا از دسترس خارج میشه بوست ها متوقف و علامت resume میاد که حق کسایی که جم زدن ضایع نشه!نقل قول:
ولی نه از دسترس خارج شدم و نه maintenance break اومد ...
فقط از بازی خارج شدم و بعد چند دقیقه دوباره برگشتم که اینطور شد
سلام
من که بازیمو امروز فروختم ...پونصد تومن، ارزون فروختم؟ البته مشتری پیدا کردن سخته ...
البته یه اکانت لول 90 هم دارم ..از امروز اونو بازی می کنم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
الاگ که فروختی نمیتونی به جیمیلت یا اکانتت دسترسی داشته باشی ؟نقل قول:
من میخواستم یه اکانتی بخرم ولی همش فک میکنم کسی که ازش میخرم شاید دوباره اکانتو واسه خودش بقاپه!
شک دارم به این خرید فروشا
پسورد جیمیل رو همون لحظه باید عوض کنینقل قول:
ولی اگه طرف بخواد اکانت رو برگردونه مثل آب خوردنه
میل میزنه به سوپرسل میگه اقا میلم رو هک کردن پسورد رو عوض کردن یکی دو تا سوال در مورد زمان ساخت بازی کشور و در مواردی هم رسید جم و... می خواد بعد کار تمومه
خرید و فروش بازی هم کلا ممنوعه و سوپرسل قبول نداره دیگه هیچ کاری نمی تونی کنی
والا دست زیاد شده همه دارن می فروشن دیگه خوب فروختی به نظر مننقل قول:
یه سوال حدودا چند وقت رو این اکانت کار کردی شما؟
اصن الان به کسی که فروختم حتی رمزشو عوض نکرده دیوانه! ولی خب من اهل دزدی و اینا نیستم !نقل قول:
ولی باید رمز رو عوض کنی وقتی خریدی!
البته طرف حتی رمزشم عوض کنه من میتونم پسوردمو از گوگل ریکاوری ریست کنم ...چندتا سوال که ارین پسوردت چی بود و کی ایمیل رو ساختی و اخرین بار کی استفاده کردی و اینارو میپرسه و اگه درست جواب بدی رمزشو میتونی عوض کنی و پس بگیری ....کلا بهتره از کسی که بهش اعتماد داری بخری!
نمیدونم ...خیلیا میگن ارزون فروختم ...اره قیمت این اکانت حدود یه میلیونه اما کو مشتری؟نقل قول:
والا من هشتصد تومنم مشتری داشتم ولی اینترنتی بودن همشون و خب اون اول میگه رمز بده من میگم تو پول بریز و خلاصه توافق نمیشه کرد ...اعتمادم نمیشه کرد ...
باید ارزون بفروشی تا بخرن ...منم یکی از اشناهای دوستام گفت میخاد بخره و بهش فروختم ...
من تقریبا 9 ماه بازی کردم ...خیلی زحمت کشیده بودم براش ...
از یه طرف ادم میگه حیفه ...از یه طرفم میگم بازی ارزش نداره ...نمیدونم هنوزم دو دلم ....یهویی اتفاق افتاد ...باید زود تصمیم میگرفتم ...
طرف به من پیام داده میگه اول رمزو بده چون وقتی رمز رو به من میدی و تو ساین اوت نکرده باشی تو میشی ادمین و من میشم بازدید کننده جیمیل و اگه پولو نریختم راحت میتونی منو از جیمیل کیک کنی:n19:نقل قول:
روند معاملات غیر حضوری اینه که یه سایت معتبر رو واسطه قرار میدن و اگه طرف بهونه آورد مشخصه که کلاهبرداره!
واسه منم پیش اومده ...بنظرم اینا خودشونو الکی خلق جلوه میدن که رمزو بگیرن ...نقل قول:
من از یکی دیگه هم پرسیدم گفت که دو طرف عکس از کارت ملی و اینا میفرستن بعد نصف پول رو خریدار باید بفرسته و بعد از گرفتن رمز بقیه پولو میفرسته ...اگه پولو نداد یا طرف رمزو نداد هم میشه شکایت کرد ....بهرحال دردسر زیاد داره ...
منم که گرون تر میخواستم بفروشم مشتر ی بود ولی حرف از کارت ملی اینا میزدم کلا میرفت ازش خبری نمیشد ...کلاهبردارن 99 درصدشون ...
دراگـــون رفت واسه لول چهار
چهارده روز دیگه !!! :n04:
بچه ها برای تاون حال نه رو چی برای آگرید و اتک وار کار کنم؟ چ روشی بیشتر به کار میاد؟ چیارو آپ کنم اول؟
لول 90
5 بیلدره
دفاع فول، دیوارها همه لول 7
دراگ3، هوگ4، پکا2، ویز، بالن، جیانت، آرچر 5، بقیه عادی، کینگ 8
چقدر ارزش داره بذارم برا فروش؟
ضمناً ایمیل اصلیم هست، نمیدونم چیکار کنم
سلام
برای ساین کردن اکانت گوگل توی بازی ارور " خدمات گوگل پلی در گوشی شما موجود نیست " رو دریافت میکنم که بعد از نصب گوگل پلی استور هم حل نمیشه !
لطفا راهنمایی کنید واجبه
اگه منظورت چیدن نیرو برای اتک وار هست باید بگم روش ( گولم ، پکا ، ویزارد ) عالیه در صورتی که بلد باشی چجور باهاش اتک برینقل قول:
روش دیگه هم هوایی هست که خوراک خودمه :n02: ( لاوا _ بالون _ مینیون )
------
گولم رو مکس کن اول بعدش پکا و لاوا همینطور به ترتیب تا بقیه نیرو ها این چنای اول اگه لول بالا باشی عالیه
خودم تمام نیرو های دارکم مکسه به جز والکری که نیازی بهش ندارم . همینطور مینیون که دیشب رفت واسه لول 5:n09:
google play service باید نصب کنی از ایرادات زبان فارسی روی گوشی همینه که معلوم نیست چی میگه:n15:نقل قول:
برای خرید و فروش میتونید از وبسایت ایسام استفاده کنید.
یه مقداری رو به عنوان کارمزد به رییس سایت پرداخت میکنید اما مطمئن هستید که خرید و فروشتون تضمینی هست.
خیلی ها بودن که خریدار واقعی خودشون رو جلوه دادن اما وقتی حرف از ایسام و وبسایت های واسطه اومد، با دلیل های الکی منصرف شدن.
دوستان من الان با جیمیلی به بازی وصلم . اگه جی میل جدید رو به پلی استور گوگل ساین این کنم و با جیمیل جدید به بازی کانکت شم ، بازی روی این ایمیل جدید سیو میشه یا نه؟
در این صورت چه مساله ایی پیش میاد؟
من الان با بالون 6 خالی با مینیون اتک میدم اصلا هر جور میزنم سه نمیشه این ویزارد تاورا ایردیفنسا پدر میارننقل قول:
اتکای بالون با لاوا هم دیدم بازم خوب نیس طبیعیه؟ زمینی بیشتر بنظرت جواب میده یا هوایی!؟
چند روز دیگه جیانتم 6 میشه باید تصمیم بگیرم یا زمینی یا هوایی تقویت کنم !
نقل قول:
چرا اتفاقا اتکای با بالون و لاوا راحت سه میشن بستگی داره چجور نیروهاتو پیاده کنی و اسپل چی ببری
ببین بستگی داره بیس طرف چجور باشه بعد باید تصمیم گرفت بهترین روش براش کدومه
من هر دو روش رو انجام میدم
زمینی اگه نیرو مکسی خیلی با درصد بالا میتونی 3 بکنی
اگه تازه تاون رو نه کردین فعلا هوگ رو مکس کنید و با هوگ اتک برید بعد که قوی تر شدین بنا به سلیقه خودتون با گالم و ویزارد یا بالون و مینیون اتک برین.نقل قول:
دوستان من کاپم 2700 هست . بنظرتون با جاینت 6 میشه به چمپیون رسید ؟ لوت خوبی داره ؟
ببینید مهمرین کلید این نوع اتک ، از بین بردن آرچر کویینه . اگه کویینش در کناره های مپ هست ، براحتی میتونید با استفاده از قهرمان از بین ببریدش .نقل قول:
اگه هم در مرکز مپه باید با استفاده از پاپ های لاوا و همچنین استفاده از اسپل ریج از بین ببریدش .
آخه این بالونای خنگ نمیان آرچر کویینو بزنن!! اکثرا هم کویین میذارن وسط! وسط هم ک باشه فاتحه میخونهنقل قول:
دوستان هوگ 5 و دراگ 4 برای اتک وار تاون حال نه کارایی داره روش سرمایه گذاری کنم؟
من تازه تاون هال 7 هستم. واسه ارتقاها به ترتیب چه چیزی رو انجام بدم؟
نخير این نیروها برای تان 8 خوبهنقل قول:
تان نه رو زمینی بزنید بهتر جواب میده به نظر من
گولم پکا ویز استراتژی خوبیه رو اینا سرمایه گذاری کن به نظر من
اینجا رو مطالعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از زمانی که این آنتن نارنجی رنگ نمی یاد اصلا کلش واسم خیلی شیرین شده :n19:
خیلی الان لذت بخشه :دی
بچه ها یه عکس از بیس تون و پروفایلتون بزارید ببینیم چیکاره اید? :دی
اول از همه گولم رو چهار کننقل قول:
بعدش پکا رو سه کن
ویزاردم که حتما تو تان هال هشت پنجش کردی و گفتن نمیخاد
وال برکر هم همینطور ...
اسپل هیل و ریج هم هردوشون ماکس باشن خیلی خوبه ...
اولای تان هال نه که باشی تو وار روبروتو بخای بزنی خب ایکس بوهاش لول یکن و کلا تاور ارچراش ده و خلاصه زیاد قوی نیستن و میتونی با هوگ چهار یا پنج سه بزنی ..البته خیلی وقتها ممکنه فقط تان هال بمونه و تک ستاره بشه! جلوتر که بری با هوگ بخای بزنی این مشکلو خیلی بهش برمیخوری ..
اگه از من میشنوی از همین الان برو سمت ات گولم ...هم حرفه ای هست و هم اگه بلد باشی سه ستاره میکنی ....حتی اگه بلدم نباشی دو ستاره تضمینه ...
تو وار هم تان هال های نه همشون دوستاره میشن و سه ستاره خیلی بندرت پیش میاد ...البته من بعضی اوقات سه ستاره میکنم که خب بستگی به تجربه داره ...
اتک بالن هم دقیقا مثل هوگ هست بنظرم ...یه دوست دارم تو کلن عشقه اتکه بالنه ...همیشه هم خراب میکنه :n02: کلا بالن اصلا تضمین نیست حتی هوازناش لول شیش هم باشن ...البته باز به مپش بستگی داره
اما چه بری تان هال ده چه تو تان هال نه 95 درصد با گولم میزنن ...چون دوستاره تضمینه همیشه ...
شدنش که میشه ولی بهترین استراتژی برای رسیدن به چمپیون استفاده از بالون و مینیون و پنجاه کردن مپ حریف هست. برای لوت اصلا توصیه نمیشه چون فقط اونایی که فول آپ شدن لوت خوبی دارن که مسلما نمیشه زدشون. برای موندن در چمپیون هم حتما باید دیفنس ها مکس باشه و هیروها بالای 30 باشن وگرنه اصلا نمیتونید منابعی که غارت میکنید رو نگه دارید.نقل قول:
تاون گوشه یا تاون هال 8 اصلا برام پیدا نمیشه . کارگرا هم دارن بیکار میشن . با بالون اگه اتک بدم خرج خودشو درمیاره ولی سود آنچنانی نداره .نقل قول:
برای منابع هم تاون رو میزارم گوشه و اکثرا مواقع بین 1 تا 5 کاپ کم میکنه . یکی دو روز دیگه با جاینت امتحان میکنم.
یکی از دوستام تاون هشته و همیشه فول دراگ اتک میده و چون مپ های آسون تری براش میاره ، الان کاپش به 3400 رسیده و مخازنش هم همیشه پره اما برای تاون 9 خیلی سخته
نقل قول:
بالون نمیزنش ، مگه اینکه چندتا بالون بیفته روی سر کویین که بعیده . تنها راه استفاده از پاپ های لاواست.
هوگ 5 برای تاون 9 اکثر مواقع سه ستاره نمیشه . مگه اینکه همراهش ویز ببرید و تاون رو هم بزنید تا 2 بشه .
دراگ چهار برای مپی که تاونش دقیقا وسط نیست خوبه . من در وار چند بار با درگ ، 2 ستاره کردم .
من نیروهای زمینیم ضعیفه و بیشتر با بالون لاوا مینیون اتک میدم. و همیشه هم 2 یا 3 ستاره میشه .
سلام خدمت دوستان
دوستان من رو بازی جیمیل اصلیم سینکه
اگه بخوام زمانی بفروشمش
کاریش میشه کرد؟
ارزون فروختی , ولی همین که به آدم مطمین فروختی ارزش داره.نقل قول:
یا باید ازطریق وبسایت معتبر خرید و فروش کرد یا با آشنای درجه یک.
نقل قول:
این هم پیشرفت بنده در این مدت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه به خاطر لوت میخواین برین چمپیون همونطور که گفتم بهتره منصرف بشین چون مپ غیرفعال اصلا پیدا نمیشه و لوت های خوب رو مپ های فول آپ دارن ولی اگه برای گرفتن جم میخواین که بالون و مینیون پیشنهاد میشه و قبل رفتن مخازن رو فول کنید.نقل قول:
این پلیر ها رو هم که میبینید مپ های عجیب میچینن و مخازنشون در دسترسه فقط مواقعیه که آنلاینن و قبل خروج از بازی مپ رو تغییر میدن!
دوستان شبیه سازی جز xmod وجود نداره؟ xmod واسه این که چجوری نیروها پخش میشن استفاده میکردم که خوب بود اما گاهی در بازی یه جور دیگه پخش میشدن که امشب با دقت زیاد علتشو فهمیدم
توی وار با xmod یه امتحان کردم و به راحتی سه شد و پنج دراگ اضاف اومد اما توی بازی یه ستاره شد! دقت کردم که چرا گاهی طور دیگه پخش میشن نیروها
توی xmod فقط جای کینگ بربر رو نشون میده و خود کینگ حضور نداره و وقتی اتک وارمو زدم کینگ از جایگاهش دور شده بود و اومده بود نزدیک دراگ ها و دراگ ها به خاطر کینگ پیچیدن و رفتن دنبالش! و همه چی عوض شد
میشه کاری کرد xmod کینگ رو هم نشون بده؟جایگزینی واسه xmod هست؟ فقط واسه اتک وار میخوام
در Xmod وقتی میخوای اتک بزنی به صورت sandbox ( یا همون مجازی که ثبت نشه ) مپ حریف تله ها رو نشون نمیده.نقل قول:
تله ها مثل فنرها , بمب های زمینی و هوایی + هایدن تسلا ها ...
که همینا خودش کلی تاثیر میذاره .
وگرنه باقی موارد درسته و فرقی بین اتک وار اصلی با شبیه ساز نداره
تله ها رو موقعی نشون میده که اتک اصلی رو داری میره ( به صورت Real Time ) نشون میده
نه... جایی که من اطلاع دارم خـــیرنقل قول:
تو xmod تازگیا واسه من جوری شده که واسه وار وقتی scout رو میزنم به جای اینکه مپ وار طرف رو بیاره مپ معمولی طرف رو میاره .
واسه شماها درسته ؟
وقتی توی مپ وار میری اینطوری میشه ؟نقل قول: