اگر در تب health نرم افزار hdtune خطایی ثبت نشده میشه گفت مشکلی وجود نداره.نقل قول:
بله این ویندوز خیلی خوبه.
Printable View
اگر در تب health نرم افزار hdtune خطایی ثبت نشده میشه گفت مشکلی وجود نداره.نقل قول:
بله این ویندوز خیلی خوبه.
نخیر مشکلی نداره و همچیش اوکی هست خیلیا این مشکل صدای هارد رو در این لپ تاپ دارند و بعضی هاشون گفتند به مرور زمان صداش میفته!!!نقل قول:
دوستان میخوام این لپ تاپ رو بخرم i5 8gb بدون گارانتی با یک هفته فرصت تست به نظرتون بدون گارانتی دارم میگرم امکان داره مشکلی پیش بیاد چون با گارانتی 100 تومن گرونتره و واقعا دیگه بودجه نمیرسه!
همون صد تومن به اندازه دو سال برات در میاره.رم هشت برای i5 زیادیه همون رم شیش رو بگیر دیگه با گارانتی دو سالهنقل قول:
سلامنقل قول:
واقعا گارانتی 100 هزار تومنه ؟:n28:
من 30 تومن دادم برا گارانتی یکسالهنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
گارانتی سازگار هست 2130 تومن بدون گارانتی 2030 به نظرتون مشکلی پیش میاد با توجه به هفت روز فرصت تست از کیمیا آنلاین میخوام بگیرمنقل قول:
همونطوری که دوستان گفتن بهتره با رم 6 و با گارانتی بگیرید به هر حال وسیله الکترونیکی هست و. غیرقابل پیش بینی ولی فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیادنقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید خودم
یه مشکل واسه من پیش اومده...
امشب همینجوری نگاهم به فرکانس cpu افتاد...دیدم که از روی 0.77 ghz نکون نمیخوره...
هر چی توی energy manager هم تغییر میدم و روی high performance میزارم تغییر نمیکنه...
در حالی که قبلا اینجوری نبود...تا اونو میزاشتن روی high performance فرکانس می رفت حدود 3 ghz....
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل چیه....:n03::n03:
مطمئن هستید که موجود داره؟نقل قول:
اینجا را هم ببین z510 گارانتی سازگار با 6 گیگ رم 2.099.000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من امروز این لپ تاپ رو i5 8gb از کیمیاانلاین سفارش دادم فردا به دستم میرسه در موقع تحویل به چه نکاتی توجه کنم؟ و اینکه چه سیستم عاملی روش بهتری جواب میده؟ و موقع نصب ویندوز لپ تاپ تو شارژ باشه؟
ویندوز 8.1 نصب کننقل قول:
بهتره تو شارژ باشه که شارژش اگه تموم شد خاموش نشه وسط نصب
با نرم افزار hd tune. هم هاردشو تست کن مشکلی نداشته باشهنقل قول:
هیچ کس راه حلی نداره؟نقل قول:
سلام.
ذوستان من تازگی ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما در قسمت Action Center این مشکل رو میگیره:
Compatibility issue between your power management system and Windows
Your power management system isn't compatible with this version of Windows.
The model name of your power management system is Lenovo ACPI-Compliant Virtual Power Controller.
امتحان کردم مثلا وقتی در Power Plan زمان Sleep رو تغییر میدم تاثیری نداره و همون به صورت Default عمل میکنه. اخرین درایور Energy Managment رو هم نصب کردم اما تاثیری نداره.
کسی راه حلی داره
احتمالا نسخه Energy manager مناسب نیست. برای من اصلا نسخه 8.1 کار نمیکرد و نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم . شاید مشکل شما هم با نصب ورژن 8 رفع بشه. در کل درایورهای مخصوص ویندوز 8.1 خیلی مناسب نیستن ...نقل قول:
تمام درایورای مخصوص ویندوز 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کننقل قول:
نقل قول:
ممنون میشم اگه کسی از دوستان بتونه کمکی کنه...:n29:
دوستان به نظرتون برای استفاده از لپ تاپ بزنم یه سره به شارژ باشه
یا اینکه هر وقت باتریش تموم شد بزنم به شارژ ؟
کدوم حالت باتری بیشتر عمر میکنه ؟
من امروز این لپ تاپ به دستم رسید i5 8gb بسیار زیباست( از کیمیا آنلاین گرفتم بسته بندیش چنگی به دل نمیزد فقط دور کارتن یه پلاستیک پیچیده بودن ولی قیمت خیلی خوب بود بدون گارانتی شد 2030 هزینه ارسال هم به تنکابن شد 15 با تیپاکس )خیلی سریع روش ویندوز 8.1 نصب کردم تمام درایورهاش رو از سایت لنوو دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد تازه درایورهای ویندوز 8.1 همراه لپ تاپ بود تا الان کاملا راضی هستم صفحه نمایش هم خوبه فقط برای شما هم رنگ سفیدش مات هست یا براقه ولی اصلا جای اثر انگشت روش نمیمونه
فقط یک سوال دوستان چه بازیهایی را برای بازی با این لپ تاپ پیشنهاد میکنید؟
بنظرم بهترین حالت این است که لپ تاپ را به برق وصل کنی و حالت conservation mode را در برنامه energu management فعال کنی.نقل قول:
سعی کن که نگذاری باتری کاملا خالی بشه و بعد بخواهی شارژ کنی.
اگر مدت چند روز از لپ تاپ استفاده نمیکنی، شارژش را به 60 درصد برسان و بعد خاموشش کن. حالت conservation mode هم همین کار را میکنه.
سلامنقل قول:
مبارکت باشه
ایشالا فنش برات بچرخه:n26:
هر بازی دوست داری روش بریز :n02:
سلام تبریک میگم اخوینقل قول:
ایشالا به سلامتی و دلخوشی ازش استفاده کنی
یه سوال : کیفیت صفحه نمایشش داغون نیست؟ راضی هستی؟
سلام کیفیت صفحه نمایشش اول خوبه عالی نیست.ولی...نقل قول:
ولی تو تنظیمات intel graphic با تنظیم کنتراست و رنگ قرمز و آبی کیفیت صفحه نمایش فوق العاده میشه.فکر نمیکردم اینجوری عالی شه!!! فقط باید خودت تنظیمش کنی دیگه مطمئن باش خوشت میاد ازش
سلام مبارکه چرخش برات بچرخه.والا من سیستم خونه دارم تو این لپتاپم بازی ریختم بتلفیلد رو با گرافیک high خیلی خوب میاره ولی تو ultra فریم افت میکنه ولی بازم بدک نیست. همون high عالیه اگه بازی کنی. most wanted رو با فول گرافیک خوب اجرا کرد و...نقل قول:
کلا بازی های روز رو میتونی روش حساب کنی.
ولی من زیاد راحت نیستم با لپ تاپ بازی کردن.چشم خستگی میاره.ولی سیستم کامپیوتر اصلا یچیزه دیگس خداییش.
شما هنوز نخریدی؟نقل قول:
خیلی وقت بود که میخواستی بخری!!!
دوست عزیز یکی از ضعف های این مدل صفحه نمایش ضعیفش هست ولی در اون حدی که شما فرمایش میکنی داغون نیست.!!!!:n29:
آره عزیز هنوزم نخریدم چیزینقل قول:
بین برخی گزینه ها تردید دارم ... حرف های ضد و نقیض راجع به این مدل زیاده .. یکی میگه عالیه .. یکی میگه خوبه یکی میگه داغونه ...
فعلا نظرم رو z5070 هست!
میشه یه عکس از تنظیماتی که انجام دادید بزاریدنقل قول:
متاسفانه تو این مدل هار وقتی ی فایل بزرگ ترنفر میکنی میموری پر میشه و دیگه اصلا نمیتونی هیچ کاری با لپتاپت کنی ... ! تا کپی کردن تموم شه ...لااقل این مشکل و من دارم:n27:
برای کپی از برنامه ی دیگری مثل tera copy استفاده کن.
ضمنا میتوانی کلا برنامه Directory Opus را نصب کنی که جایگزین explorer ویندوز میشه و امکاناتش هم بسیار بالاتر است.
کیفیت صفحه نمایش اولین روز خیلی اذیتم میکرد چون قبلش با مانیتور full hd کار کرده بودم ولی بعد یک روز بهش عادت میکنید ولی فوق العاده سخت افزار قویی داره اگه هم یه خورده صفحه نمایش بدجوره برای روکش مات هست که کلا کمی شفافیت رو میاره پایین یکی از دوستان تو همین انجمن برده بود گارانتی براش صفحه نمایش براق زده بودن که خیلی راضی بود البته برای من گارانتی ندارهنقل قول:
اگر نظر شما بر روی z5070 هست من دیدمش کیفیت صفحه به خاطر full hd بودن و روکش براق عالیه ولی کیفیت ساخت و سخت افزار و زیبایی به z510 نمیرسه
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم ولی چیزی که صدرصد بهتون پیشنهاد میکنم اینکه حتما قبل از خرید چند دقیقه با لپ تاپ کار کنید
یا علی
دوستان امروز بازی most wanted رو نصب کردم خیلی راحت رو high Z جواب داد ولی وقتی بازی watch dogs z رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی بعد از انتخاب new game میاد بیرون stopped Working میده
کارت گرافیک آپدیت هست چند تا کرک و hotfix دانلود کردم ترفند cmd رو زدم اصلا کاری نبود که انجام ندم ولی بازم اجرا نشد کسی میدونه مشکل از کجاست نسخه blackbox رو نصب کردم :n30:
دوست عزیز اینجا جای این بحث نیست.نقل قول:
لطفا به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.
باتشکر ... ولی این کار رو هم کردم ...تنها فرقش این شد که فضای اشغالی دیسک از 100 درصد به 99 درصد رسید ولی باز عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد تا کپی کردن تموم شه !!!:n27:نقل قول:
شما موقع کپی از روی هارد اکسترنال این مشکل را داری؟ الان درایو E شما اکسترنال است؟ USB2 است یا USB3?
جالبه. برای من موقع کپی هیچوقت اینطوری نمیشه. البته هارد من 1tb+8 gig SSD است.
یعنی ممکنه بخاطر نوع هاردش باشه؟
سایر دوستان هم برای کپی این مشکل را دارند؟
آره هاردش ضعیفه و فضاش پر میشه و صدا هم میده.صداشم بخاطر بدجا بودن هارده.خیلی بالا بستن هاردشو.نقل قول:
ولی اونی که میگی عملا نمیشه کاری انجام داد درست نیست. performance سیستم رو با برنامه منیجر باتری رو high قرار بدی خیلی بهتر میشه
این تنظیمات بندس البته تنظیمات اختیاری هستش و هرکی برحسب علاقش نسبت به کنتراست رنگ ها اونو انجام میده ولی باز این خدمت شما شرمنده دیر شد دوست عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم تصویر بک گراند صفحه نمایشم باز میتونید نسبت به این رنگ ها رو تنظیم کنید خدمت شما
بخاطرهادرشه، هارد شما مال شرکن سیگته، مدل. Stm xxxxx 12. و هارد من مال شرکت وسترن. Wd xxxxx 24نقل قول:
نه، درایو e. مال خود حافظه داخلی هاردمه، درواقع از ی درایو دارم کپی میکنم مثلا تو دسکتاپم... هارد اکسترنال ک بخوام وصل کنم فقط باید بااون کار کنم...البته فکر کنم کسایی ک هاردشون. Stm xxxx 24. هم باشن هم چنین مشکل را داشته باشن... هارد شما ک خوشبختانه هیبریدی است
بخاطرهادرشه، هارد شما مال شرکن سیگته، مدل. Stm xxxxx 12. و هارد من مال شرکت وسترن. Wd xxxxx 24نقل قول:
نه، درایو e. مال خود حافظه داخلی هاردمه، درواقع از ی درایو دارم کپی میکنم مثلا تو دسکتاپم... هارد اکسترنال ک بخوام وصل کنم فقط باید بااون کار کنم...البته فکر کنم کسایی ک هاردشون. Stm xxxx 24. هم باشن هم چنین مشکل را داشته باشن... هارد شما ک خوشبختانه هیبریدی است
ماله منم سیگیته و هیبردینقل قول:
اصلا همچین مشکلی ندارم
مال منم وسترن معمولیه موقع کپی 100% میشه هارد ولی خللی تو بقیه برنامه ها نمیزاره منظور شما از اینکه نمیشه هیچ کاری کرد چیه مثلا چه کاری؟نقل قول: