چه مشهدیای مثبتی اینجا در رفت و آمدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اهل شعر و هنر و بر وبچ.ما منفیای اهله بازی و فوتبالم راه میدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه مشهدیای مثبتی اینجا در رفت و آمدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اهل شعر و هنر و بر وبچ.ما منفیای اهله بازی و فوتبالم راه میدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این 209 صفحه چجوری رفته جلو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من سوال شده الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سختي :دی ...نقل قول:
سلام به بر وبچ.
بر و بچ وكيل آباد و همون طرفها به من پيام بدهند تا با هم بيشتر آشنا بشيم.
thank you.
babay
اینجوریه؟بر و بچه طرقبه و شاندیز و اطراف خونه ما پخ بزنن.خونمون تو سیمتریه.ولی شما هر جا باشین ما قبولتون داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
باز سرو کله من پیدا شد !
خوش میگذره ؟ راستی ، دیگه مثل سابق گزارشی از قرار ملاقاتها نمیذارین ؟ این نامردیه ها !
من جمعه ها نیستم ، دوست دارم بیام ، ولی خب ...
antonio666 جان ، من و یکی از بچه های دیگه تو وکیل آباد هستیم . اگه امری هست ، در خدمتیم .
اسم و سن و قد و وزن و ... را بگو ببينم چي ميشه
من تو محدوده ي فرامرز عباسي مي شينم
سلام
چه خبر شده اینجا چقدر شلوغ پلوغه
شده مثل چت روم ...:41:
هرکی میخواد با برو بچ مشهد آشنا بشه خوب بیاد تو قرار ها شرکت کنه با همه آشنا میشه :31:
و ما اصل ماجرا ...:20:
همین طور که میدونین یه شاید هم نمیدونین
تو این هفته نمایشگاه لوازم صوتی تصویری در نمایشگاه بین المللی دایر هست
من میخوام 5شنبه عصر برم هرکی میخواد اعلام کنه که باهم بریم :10:
ااااااااااااااا:18:
ببخشید من اشتباهی اومدم:21:
خوب نیا:27:
من میام.ساعت چند؟نره غولا فقط سناتونو بگین نیام ببینم همتون سنه بابامین:31:
من 20 سالمه.سریعا هر کی میاد اعلام کنه:27:
من 21 ساله ام ولی نمیتونم بیام چون مشهدی نیستم:31::21:
برات دعوتنامه نفرستادن مشهدیا:27:.نیا شهرمون خز میشه:27::31:
سلام
به تمام دوستان قدیمی و جدید
چقدر نامردین نه حالی نه احوالی از ما می گیرید؟
قرار 5 شنبه نمی تونم بیاد
از ساعت 4 تا 8 بعد از ظهر دانشگاه کلاس دارم
نمی شه قرار ها رو 4 شنبه بعد از ظهر بذارین
چون تنها روزیه که من بعد از ظهر کلاس ندارم
از بچه های جدید کسی دانشجوی دانشگاه سجاد هست؟
سلام
اینا ی که گفتی راسته؟نقل قول:
شمارمو برات می فرستم
هر وقت خواستی یک زنگ بهم بزن
فقط قبلش یک پیام خصوصی بده شاید دانشگاه باشم
اسمو فامیلت یادت نره
دانشگاه سجاد آزادشهر؟نقل قول:
دوست من اونجا درس ميخونه:10:
جالبه:5:
بر بچ مشهدي فروم با هم قرار ميگذارند و همديگر را ميبينند به صورت گروهي؟:10:
آره؟
میخوای دعوا کنی که این مشخصات رو میگیری !؟نقل قول:
اسم و سن و قد و وزن و ... را بگو ببينم چي ميشه
توی قرار ها بیا تا منو ببینی ، اگه الان بگم ممکنه جا بزنی و بترسی !
حریف میطلبیم ! در ضمن ، این هفته من با بچه محلی هام میام سر قرار !!!
ولی نه جدی ، این هفته از 5 شنبه ظهر دارم با یه تیم حرفه ای دوچرخه سوار میرم کلات . جمعه شب بر میکردم .
مجید جان ، نمایشگاه هیچ خبری نیست . مثل سالهای قبل ...
فقط خانومهای با شخصیت خوبی پیدا میشه !!!
قابل توجه شیردل !
خوش بگذره .
پس قرار کنسله؟:27:
راستی اگه قراره دعوا گذاشتین منو خبر کنین.کلا برای دعوا مناسبم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يهني چي :دی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احسان چرا حالا من ؟ يو که بايد بدوني من نسبت به جنس لطيفه حساسم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون احسان اطلاع رساني کردي ، ايکاش زودتر ميگفتي بابا بزرگ ميرفت يک غرفه ميگرفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چاکر بابا بزرگ هم هستيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام عليكم.
با توجه به اين پست
نقل قول:
اعلام ميدارم كه اين هفته قرار ما ساعت 7 شب يا 19 مورخه پمشمبه 10/8/1386 جلوي درب اصلي نمايشگاههاي بين المللي مشهد واقع در بلوار وكيل آباد داير ميباشد و شايد هم مربع يا متوازي الاضلاع ....
دوستاني كه جديدا مايلند يا راست يا هم كجند كه به ما جمع سرد وخشك و كينه توزانه ي ما بپيوندند تا ساعت 17 ميتوانند جهت هماهنگي و مزاحمت هاي احتمالي شماره ي تماس خود كه ترجيحا شماه موبايل باشد را به اينجانب هر كي كه ميخوام باشم پيام خصوصي نمايند . ( مثل هومن و اين چند نفر ديگر )
در ضمن اين نويد را به شما ميدهم ( منظورم نويد منصور نيست كه بدم به شما منظورم مژده است ( منظورم مژده خانوم نيست ها ) ) كه من و شيردل هم شرفياب ميشويم .
با هماهنگي هايي كه برنامه ريزهاي بنده انجام داده اند اميدواريم قول مساعد بابابزرگ و نويد و بهنام و مهدي بي جي و پيشي و ..... را براي حضور جلب كنيم.
** با تشكر سازمان نفت و تلگراف وتلفن **
میگم میزاشتی فردا صبح اعلام میکردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنده ممکن است عصری شرف یاب شوم به همراهه یکی از دوستانم.اگر حتمی شد پ خ روانه مینمایم:27:
سلام
گزارش قرار ملاقات روز 5 شنبه :46:
.
.
.
:18::18::18::18::18::18::18::41::41::41::41:
احسان چرا بن شوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
بیخیال گزارش این مهم تره
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای .... :18::18:
من خیلی تنهام. بیوگرافی خودم اون بالا هست.
مهدی بی جی جان ممنونم.
یکی کمکم کنه از تنهایی بیرون بیام.
یا علی.
من هومن هستم. زندگی نامه منه. دیگه دنیا همینه. سراشیبی زیاد داره.نقل قول:
ممنونم.
ممنون.
سلام
نقل قول:فقط صبح ها می تونم اینجا بیامنقل قول:
هر وقت خواستی یک زنگ بهم بزن
فقط قبلش یک پیام خصوصی بده شاید دانشگاه باشم
دیروز یعنی جمعه منو مجید رفتیم بیرون
البته محمود بچه خوشکل هم قرار بود بیاد ولی گفتم من مشهد نیستم
رفتیم یه دوری زدیم یه خورده برای مجید خالی بستم بعد هم خداحافظی
ولی مسله مهم خیلی مهم بود که این مسله مهم رو مجید باید براتون بگه چون این مسله مهم بقدری مهمه که مجید جون باید این مسله مهم رو بگه
موفق باشین
بای
سلام به همگینقل قول:
مهدی جان این مسله بقدری مهم بود و هست که الان منم نمیتونم بگم
فقط دیشب رفتم تو تاپیک علی ... پکم باهم صحبت کردیم و علی هم منو تهدید به بن کردن کرد و من هم همه چیز رو لو دادم
در مورد اون موضوع دیگه که صحبت کردیم امروز تتوشو در اوردم :10:
حاج مهدی کجاست؟؟؟
الان اينجاس ، کاريش داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میبینم خوش میگذرونین.ای نامردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاي شما خالي ... :31:نقل قول:
سلام
نه به این که بعضی وقتا ایجا یک اسپم خونه (چت روم) میشه نه
به حالا که ..........
این پیشی دم بریده کجا هستش ؟
امیر کنگلی :دی
.
سلام اقا مهدي چي عجب ياد همشهريات كردينقل قول:
يك وقت تو قرار ها نياي ها:10:
كجايي پسر معلوم هست ؟ بيا ديگه حاج مهدي و امير در مورد تاپيك هرف نميزنن:31:
الان فكر كنم تو لباساش باشه :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان فكر كنم تو لباساش باشه
لباساشو بگو بیاد اینجا باهاش کار دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
میگم mehdi bkm رو باز چرا بن کردن؟هر کیو میبینی جدیدا جز بن شده هاس.
ای بابا این یارو bravehurt هم که بن شده.عجب دنیای نامردیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافیا برگشته با بابک شروع کردن دو نفری بن کردن ...نقل قول:
میگم mehdi bkm رو باز چرا بن کردن؟هر کیو میبینی جدیدا جز بن شده هاس.
دو نفر آخری که بن شدن هم همشهری بودن :
حاج مهدی .
شیردل .