شاید زیاد به چند پست اخیر مرتبط نباشه ولی توضیحش رو لازم دیدم
ببینید دوستان بذارید من یه چیزی رو براتون روشن کنم که خیالتون راحت بشه
شما حتی اگر به بازار جهانی هم دسترسی داشته باشید که من الان دارم بازم نمیتونید اون چیزی رو که میخواید بخرید
چرا ؟
دلیلش روشنه نه اینکه پول نداشته باشی بحث اینه که شما به اندازه پولی که میدی به دست میاری یا نه ؟
مثلا من میتونم اکثر مدل های هدفون shure رو بخرم ولی این کار رو نمیکنم چرا چون واقعا وقتی که میشینی حساب میکنی میبینی معقول نیست حالا شاید یکی انقدر داره میگه مهم نیست ولی بازم من میگم منطقی پشتش نیست
از یه قیمتی که بالاتر میره واقعا بعد از خرید حس خوبی نداری وقتی میبینی گوش ادم حتی توانایی درک تفاوت رو نداره !!!
اکثر رویو ها هم که میخونید یا نرم افزار تست کرده یا گوش طرف ولی من به این رسیدم که گوش خود آدم باید حس خوبی رو به آدم بده مثلا شاید یکی با یه هدفون 20 تومنی هم کارش راه بیفته مهم اون حسه است نه قیمت !!
مطلب بعدی هم اینه که به قیمتی که آمازون و اینها میدن ملاک درستی برای تخمین قیمت نیست درسته شاید در آمریک فقط شما بتونی با اون قیمت بخری که باز اونم tax و shipping بهش اضافه میشه خارج از آمریکا هم که قیمت حسابی میزنه بالا
پس با خیال راحت از هدفون هاتون لذت ببرید حتی همون مدل های موجود در ایران و نگران اینکه الان چی میشد اگر من دسترسی به اینها داشتم نباشید
با پوزش اگر آف تاپیک شد ولی توضیحش رو ضروری دیدم