سلام :n01:
یه سوال توسایت اصلی نوَشته (به علاوه همه اونا یی که گفتید)هاردیسک 1ترا (7200)
ایا این کانفیگ هم الان موجود هست یا نه؟
Printable View
سلام :n01:
یه سوال توسایت اصلی نوَشته (به علاوه همه اونا یی که گفتید)هاردیسک 1ترا (7200)
ایا این کانفیگ هم الان موجود هست یا نه؟
منم کم کم قید JK رو زدم، میخوام این 4 تومنی که قرار بود به این بدم بذارم توو بورس، سود کنم بعد باهاش کم کم هرچی دوس دارم بگیرم!
برا سیستم هم منم میخوام دیگه یه pc بخرم و ببندم، چون هم قدرتش برا بازی بیشتره (حتی از لپ تاپ های گیمینگ!) هم بالاخره بعد 3-4 سال میشه فقط بعضی از قطعات رو که قدیمی شدن و قدرتشون کم شده رو ارتقا داد!
هرچند خدایی این لپ تاپ واقعا شاخ بود، ولی منم نظرم اینجوری شد :-(
من حس میکنم اگه یه ps4 بگیرم با یه لب تاپ سبک و نازک مثل مثلا اپل یا نه اونجوری پول هدر دادنه یه کامپیوتر کلا با 4 تومن جمع کنم با یه گوشی کدوم؟؟؟
تنها راه:دوستان عزیز qazlmp و hacker13 ما یه روزی میخواستیم با هم asus n550jk بگیریم....میدونم این تصمیم رو تون خیلی فشار میاره ولی لپ تاپ برا گیم نسیت یه لپ تاپ معمولی بگیرین که کارتونو مثله وب و ...
راه بندازه....با بقیش یه ps4 بگیرین ولی بزارین _ک بشه بعد بخرین بازی ها هم که ماشاالله گرونه 200 300 تومنه.......بزارین _ک بشن اونوقت بگیرین....تازه خیلی بیشتر از بازی کردن تو لپ تاپ حال میده:n02:
15 16 اینچ رو با 30 35 40 اینج که 2 برابر بیشتره خیلی بیشتر حال میده
من فکر میکنم اولیه بهتره......کامپیوتر برای گیم نیست و همه جا نمیتونی ببریش ولی لپ تاپ رو همه جا میشه برد.......در مورد play station 4 هم که جون میده برا گیم......موبایلم که یه ذره بهتر یه ذره بدتر فرقی ندارهنقل قول:
نمیخوای که پز بدی....موبایلتو داری واسه زنگ زدن دیگه:n02:....به نظر من حرف اولت قابل قبول تر بود:n16:
من احتمالا یه ps4 بگیرم با یه لبتاپ اگه بشه که همین jk رو میگیرم . حالا اینا چند در میاد ؟؟؟
اخه بازی های ps4 کپی خور هم نیستند بدبختی داریم باهاش
هر کدام از کنسول های نسل جدید که زودتر -- شد ارزش خرید داره ولی یک کاره دیگه هم میشه کرد چون بازی های این 2 کنسول قیمتی معادل 200 الی 300 تومان دارند ولی اکثر دوستان یک بازی اول میخرند و وقتی توموش کردن یا دلشونو زد به سایت ها و مغازه های کسنولی سر میزنند و بازی قبلی را میدن+30 الی 40 تومان پول و بازی جدید میگیرند که به صرفه تره ....
ولی اگه من بخوام خودم را جای شما بزارم که اولویت اولم بازی باشه به ترتیب این کارها را مناسب تر میدونم :
1-با اون 4 تومان یک PC میبندم که اندازه ی فیزیکی گرافیک کارتش فقط هم اندازه ی باتری N550 باشه + سایر اقلام و یک مونیتور 20 الی 27 اینچ فول hd که 3D هم هست :n09:
2-اولویت بعدیم خرید کنسول (البته اگه کنسول -- بشه میاد اولویت اول) که پیشنهادم PS4 در کسنول -- نشده
3-لپ تاپ گیمینگ بالای 6 تومان از سری ایسوس یا Alienware دل یا MSI ...
------------------------------------------------
حول و حوش 5700نقل قول:
سلام این لینکه جند سایت برای n550jk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n01:
سلام این لینکه جند سایت برای n550jk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n01:
بچه ها راسته که توسط گروه redox -- شده این لامصب مردا ی گور به گور شده(ps4)....XD) بابا خودمون نمیتونیم هکش کنیم؟
مگه خیارههه :n02:
اگه -- بشه تا چند روز اینده خبرش میاد امید وارم که زودتر -- شه که ادم بتونه راحت انتخاب کنه
آره منم امیدوارم -- شه.....اون دستش منو کشته dualshock 4 خعلی توپه.....کاش --بشه من امیدوارم
اینم -- میشه مثل همون Jk که گفتیم وارد بشه اخر دوبار نظرمون عوض میشه :n08:
سلام
آیا هارد 1ترا ssd موجود است ؟ قیمتش چنده؟
می تونیم موقع خرید لب تاب، هارد 1ترا خود لب تابو عوض کنیم همون موقع یک ترا ssd برامون بزاره، بعد مابه تفاوتش رو به فروشنده بدیم؟:n13:
یه سوال دیگه اینکه می دونید کدوم پاساژ ها تو تهران ارزون تر و مطمئن تره؟:n13:
ممنون میشم جواب بدین
آقا شرایط خییییییییییییییییییلی سخته!
اصلا نمیتونم درس بخونم، همش وسواس گرفتم و فکرم مشغوله که اینو بخرم یا سیستم!!!
همونطور که قبلا هم گفته بودم توو لپ تاپ یکی از فامیلامون که سونی وایو بود و 8 سال پیش گرفته بود، هر سال تابستون ها و عید ها که همدیگرو میدیدیم، همش بازی میکردیم! توو این 8 سال هر چی بازی بود با تنظیمات دیفالت خود بازی (ینی بدون دستکاری تنظیمات گرافیکی بازی!) کردیم، فقط پارسال مجبور به کاهش یه درجه ای رزولوشن توو بازی مترو لست لایت شدیم! اینجوری که حساب میکنم میبینم خب پس این لپ تاپ هم خوووب بازی ها رو میکشه و جای نگرانی آنچنانی نیس! حتی الان یکی از رفیقام اس داد بهم که امروز واچ داگز رو خریده و با لپ تاپش (z510 a lenovo) داره با کیفیت high بازی میکنه!!! گرافیک gt 740m اگه بتونه high واچ داگز رو بکشه پس gtx 850m که میکشه هیچ، امیدی بیشتری برای ساپورت بازی ها تا چند سال هم داره! کلا گیج شدم! این لپ تاپ واقعا خواستنی هس، ولی سیستم هم امکان تعویض فقط قطعات قدیمی و قدرت بیشتر از مزایاشه!
چقد تصمیم گیری سخته
منم واقعا قاطی کردم میخوام یه سیستم جمع کنم چون این داغونه با یه ps4 ولی از بازی کردن با دسته خوشم نمیاد تازه -- هم نشده بعد دلم لبتاپ میخواد میخوام اینو بگیرم بعد میگن خب اگه ps4 بگیری دیگه لازم نیست اینو بگیری بعد میخوام برم یه الترا بوک بگیرم میبینم قیمتش هم اندازه اینه یه کانفیگه خوبش و برند خوب مثل اپل اصلا بد قاطی کردم بدجور اگه یکی بیاد بگه که میشه با این لبتاپ تا 4 ساعت در روز بازی کرد و حالا حالا ها خراب نمیشه من میخریدمش وگرنه نمیصرفه پول کانفیگی رو بدی که نشه ازش استفاده کرد
هارد ssd یک ترا الان 2600 هست اندازه پول یه لبتاپ باید هارد بخری بهترین کار اینه که جای دی وی دی رایترش یه ssd کم بندازی 128 که فقط بازی یا ویندوز رو بریزی روش این بهترین تصمیم برای این لبتاپ هست مگر اینکه شما پولش رو داشته باشینقل قول:
ای بابا کلم نمیکشه....دیگه نمیتونم درس بخونم همش فکرم پیشه ایناست.....داداش مطمعنی دوستت رو high بازی میکرد؟ خوب از یه طرفی بازی با دسته باحال نیست ولی خوب یک نوع گیم پد هست براش عین همین موسو کیبردهخوب داداش اگه لپتاپ بگیری بازم میگن حالا که لپتاپ داری کنسول به چه دردت میخوره؟¿
بابا هرجوری حساب کنیم.....از هم نظر عاقلانه تر اینه که 4 ملیونو از جوب در نیاوردیم....باید درست استفاده کنیم من میمگم یه کنسول بگیریم وقتی -- شد پی اس 4 بعد سال بعد یه چیز جدید بگیریم تولد و عیدی و ....بقیه به علاوه ی این پول اضافه اومده از کنسول از این چهار تومن'1/5 میره برا کنسول....2/5 میمونه .....یعنی سال بعد با عیدی و تولد 1/5 در نمیاری بزاری رو این 2/5 ؟¿ مسلما میاری......بعدش با اون پول یه لپ تاپ خوب میگیری........یا هر چی که دوست داری...تو دعا کن -- بشه.....بقیش با خودت......
این لب تاپ اون بازی که شما میگی رو رو الترا هم اجرا میکنه من قول میدم ولی مشکل اینه که کلا بازی با لبتاپ خرابش میکنه من از این می ترسم وگرنه مطمئنم اجرا میکنه اگه روزی 4 ساعت باهاش بازی کنی چی میشه ؟؟؟ من فکر کنم بعد 1 سال نشده خراببشه پس مجبوریم برای بازی یه ps4 بگیریم بعد اون وقت لبتاپ یا PC خواستیم بگیریم بدیگه برای بازی نمیگیریم اینجوری ارزونتر در میاد و انتخاب هم اسون تر میشه من امتحان ریاضی دارم هیچی هم نخوندم .:n08::n27::n22::n03::n28::n29::n29::n29::n29::n29 :
دقیقا درسته بهتره منو شما و qazlmp جان وایسیم -- شه بعد ps4 بگیریم بعد سال بعدش با اون دو و نیمی که داریم یه 2/5 یا حالا میگیریم 1/5 میزاریم میشه 4 لپ تاپ میخریم.......درست نه لپ تاپ نه کامپیوتر برای گیمینگ نیست.....اگه بخوای روزی با لپ تاپ 4 ساعت گیم بازی کنی حالا میگیریم 3 ساعت 365 روز رو در سه ضرب کن یه 160 یا 170 ازش کم کن....داغون میشه لپ تاپآهه....چه جالب ما هم برا شنبه ریاضی داریم منم زیاد نخوندم...کی حوصله داره......کلی چیز اثپات کنه....من برای زیست اینا میخونم ولی ریاض نه.......در کل یه 50 صفحه ای مونده که همین امشب تموم میکنم فردا یه 6 -7 ساعت دوره و تمام و بعد از اون آزاد freedom
دوستان اینجا نوشته کلوپ N550 من چیزی درباره مشاوره امتحانات مدرسه یا تصمیم گیری در خرید کنسول یا ه.ک شدن کنسول ها یا....یا....ندیدم گفته شده باشه خواهشا این بحث ها را شخصی دنبال کنید.
من هی میبینم این تاپیک آپ شده و میام بلکه مطلب فنی یا آموزشی درباره لپ تاپ باشه هی میبینم بحث امتحان و .... این چیزاست کلوپ های لپ تاپ های دیگه را نگاه کنید از این بحث ها هست؟
بله دوست عزیز شما درست میگید ولی نکته اینجاست که ما برای خرید این لبتاپ یا کنسول دودل هستیم و به همین دلیل یه سری بحث های کنسول هم به اینجا کشیده میشه ولی شما درکل شما درست میگید و حق با شماست
:n16:
بله،بله.......حرف شما کاملا منطقی هستش.....من)ما(عذر میخوایم.....ولی تمام این مشاورات و اخبار در قسمتی.از موضوع یا پست های دوستان و من هستش و بیشتر این ها درباره ی اسم اصلی تاپیک میباشد......در هر صورت بازم جدا عذر میخواهیم....با تشکر برای خبررسانی به موقع و مطلع کردن ما......نقل قول:
دوستان خبر جدید:غول جدید ایسوس لپ تاپ گیمینگ asus g550jk به تولید شده......که تقریبا مثله asus n550jk هستش با این فرق که از رم 16 گیگ بهره میبره......و اسم لپ تاپ گیمینگ روشه......اگه بیاد قمتش هول و هوش 4/300 یا 4/400 500 هستش
چه فایده وقتی سخا افزار قوی باشه ولی باتری ضعیف ؟؟؟ 1 ساعت هم نمیشه باهاشون کار کرد زود خالی میکنه و باهاش هم هر چقدر بگی گیمینگ نمیشه مثل کنسول یا pcبازی کرد
درسته کاری نمیشه کرد......جز انتظار
نقل قول:
G550JK رو قبلا توو سایت ایسوس دیده بودم، اینکه این لپ تاپ از سری G و گیمینگ ایسوس به شمار میاد نشون میده که لپ تاپی مثل N550JK که تمام مشخصاتشون عین هم هستن چقد قوی هس و میتونه بازی ها رو راحت بکشه! پس توو قدرت و کشش بازی ها توسط لپ تاپ N500JK دیگه نباید هیچ شک و تردیدی باشه!!! فقط میمونه بحث عمر دستگاه و باطری که اونو دیگه من نمیتونم نظر بدم، باید اونایی که دارن و استفاده میکنن بگن!
اینم فید جدید از همون دوستمون آقای کارنما: (عین فید نقل شده)
همين حالا دارم splintercell blacklist رو روي ultra بازي ميكنم البته خيبي داغ ميكنه
توی خوده گیم لگ نمیزنه ولی توی فیلم های بازی یکم لگ میزنه
بابا ولش کن دیگه لپ تاپ برا گیم نیست یا کنسول یا pc....ولی توی قدرتش میشه شک کرد...اون سریه گیمینگه هر چی باشه یه سرو گردن از سری غیر گیمینگ بهتره....من میگم از این چهار تومن 1/5 ps4 بدین و 1/5 موبایل یک میمونه با ساله بعدش میشه 4 اونموقع حتمالپ تاپ ها جدید تر هم اومدن...
اوووه....من فکر کنم لپ تاپ بگیرم.......رفتم توی یکی از سایت های خارجی یکی که خرید بود خیلی ازش تعریف میکرد....بعد ازش پرسیدم سر باتری مشکلی هست گفت با وای فای on تا 3/5 تا 4 ساعت جواب میده.....در مورد لمسم گفت حرف نداره....بعدش یه چیز دییگه که ازش پرسیدم گفتم در مورد گیم چه طوره گفت skirym رو روی high و کرایسیس 3 رو نرمال و واچ داگژ هم رو high البته گرافیکش 2 گیگ بود با چهار گیگ حتما رو الترا میریم و اینکه گفتم چه تنظیماتی رو off کردی برام عکس گذاشت ثابت کرد که فقط دو تارو نزاشته یادم رفت اسمارو......و خیلی ازش راضی بود...حالا من نمیدونم کنسول بگیریم یا این خوشگلرو؟
گرافیک 4 چندان فرقی با 2 گیگ در گیمینگ نداره و فقط در بعضی بازی ها کمتر از 2-3 فریم بهتر میشه (که عملا تاثیری نداره :n02:)نقل قول:
برای مشاوره در مورد خرید و ... بهتره در بخش مربوط تاپیک بزنین
بعیده وارد بشه چون g56 هم بود که وارد نشد البته اگر بشه هم فرق چندانی با همین n550 نداره و فقط رنگش مشکیه!! :n02:نقل قول:
دوستان خبر جدید:غول جدید ایسوس لپ تاپ گیمینگ asus g550jk به تولید شده......که تقریبا مثله asus n550jk هستش با این فرق که از رم 16 گیگ بهره میبره......و اسم لپ تاپ گیمینگ روشه......اگه بیاد قمتش هول و هوش 4/300 یا 4/400 500 هستش
عزیزم طرف صحبتم با جنابعالی نبود
در این شکی نیست که بازی ها رو High یا حتی ultra اجرا میکنه من اصلا با این موضوع مشکلی ندارم ولی مشکل اینه که به مدت طولانی نمیشه باهاش بازی کرد وقتی رو high اجرا کنه ولی نتونه ادم درست لذت ببر و 5 ساعت بشینه پاش بدرد نمیخورخ حالا اصلا بگو رو very ultra :n02: اجرا میکنه:n08::n14:نقل قول:
شما انتظار داری لپتاپت بازیارو با باتری رو high یا حتی medium اجرا کنه !؟! نه عزیز واسه بازی باید به شارژ باشه چون اولا باتری نمیتونه جریان مورد نیاز پراسسور رو برای پردازش های قویتر تامین کنه و اینکه خود باتری بعد یه هفته نابود میشه .نقل قول:
همین واچ داگز رو Low هم فک نکنم بتونید با باتری بازی کنید .
بله بدون باتری نمیشه باید همیشه به باتری باشه تا بتونه به پروسسور کمک کنه...در هر صورت میشه با یه سری دستکاری روی باتری مثلا به جای استفاده از high performance از balance یا power saver استفاده کرد که موجب میشه مدت بیشتری کار کنه....................ولی روی low میشه چون با خود کسی که حرف زدم گفتش میتونه یک ساعت و نیم با normal بدون شارژر استفد کنه اما v_sync رو off و texture quality رو رو نرمال گذاشت:n02:
من نمیگم بدونه اینکه بزنی به برق
من میگم با اینکه بزنی به برق نمیشه باهاش 5 ساعت در روز بازی کرد چون ضعیفه پس تصمیم میگیریم لبتاپ رو بیخیال شیم یه ps4 or pc بخریم حالا اگه واقعا واجبه یه الترابوک مثل اپل که خیلی نازک هست و سریع بخریم من همینکار رو میکنم
بابا یه ps4 بگیر نه pc نه laptop برا گیم نیستند برای چی اسمشون رو زدن کنسول؟چون باهاشون بازی میکنن............نقل قول:
اپلو بی خیال شو(با گفتن این حرف استیو جابز(خدا بیامرزدش:n14:) تنش تو گور میلرزه:n08:.....اپل برای برنامه نویسی نه بازی...........در ضمن اپل خیلی گرونه.....با این پول برو کنسول با یه موبایل بخر سال بعد پول جمع کردی برو لپ تاپ بخر.............ساده ترین تعریفش همینه :n02:
دوستانی که n550jk غیر لمسی میخواستم میتونند مدل زیر را تهیه کنند بجاش
آقا یه مدل جدید هم اومده بازار ما خبردار نشدیم!!!
N550JR ولی من تا جایی که فهمیدم تا الان گرافیکش GT 760M هس انگار و به درد ما و بازی نمیخوره!!! ولی عجب سرعت وارداتی داریم ها، البته این به خاطر اینه که کشور مصرف کننده ای هستیم و مصرفمون بالاس :-)