امروز همه چیز تغریبا وفق مراد ما بوده:دی
همه صدر نشینا مساوی کردن و تیم هم با یک بازی خوب فعلا جلو هست ایشالا که تا انتهای بازی هم همین جور بازی کنیم
در کل این بازی 50% از راه پرسپولیس واسه قهرمانی هست
Printable View
امروز همه چیز تغریبا وفق مراد ما بوده:دی
همه صدر نشینا مساوی کردن و تیم هم با یک بازی خوب فعلا جلو هست ایشالا که تا انتهای بازی هم همین جور بازی کنیم
در کل این بازی 50% از راه پرسپولیس واسه قهرمانی هست
آخه این چه بازیه انجام دادن:n01: باید حداقل 6 تا میزدیم امروز:n02:
خیلی موقعیت خراب کردیم ، این دهنوی کلا چیکار میکنه تو زمین ؟ اولین بازیکنی که باید فروخته بشه همین دهنویه در حد لیگ برتر بازی نمیکنه
باید شاکر خدا باشیم که دوباره لطفش شامل حال ما شد
شجاع اون اشتباه رو بکنه و پرسپولیس سپاهان ده نفره رو 2 بر 0 ببره
خیلی پیام داره
خیلی دوست دارم خدایا
من حرف زیادی ندارم
فقط هنوز برام سواله که چرا سپاهان با این فوتبال تک ضرب روی زمین با این تعداد بازی ترکیبی شیشتایی نشد
خداییش پرسپولیس امسال یکی از مشکلاتش چمنهای داغون ورزشگاه ها توی شهرستانها بود
این تیم فوتبال بازه این تیم توپ رو میدوونه اهل بازی مستقیم نیست
شرط اول خوب بازی کردنش چمن مناسبه که متاسفانه فقط توی آزادی در دسترسشه
انشاالله بتونیم از قرعه مناسبی که اواخر لیگ بهمون خورده نهایت استفاده رو ببریم
البته با لطف و کمک خدا
چند جلسه توجیهی میخواد این بشر:دینقل قول:
باید بهش تفهیم بشه که خداوکیلی از نیمه زمین جلوتر نیاد
برد رو هم تبریک یمگن واقعا برد شیرینی بود:n12:
اول از همه جا داره یادی کنیم از استاد عزیز جناب آقای قهرمانی:n02:
از نظر نتایج ، بد فرم ترین پرسپولیس لیگ با رو فرم ترین سپاهان لیگ رو به رو شدند که انتظار این نتیجه با توجه به شرایط دو تیم نمی رفت اما پرسپولیس خیلی خوب خودش رو د دقایق بازی چلو انداخت، به نظرم بهترین کار در لیگ ایران هم همین هست که در همون دقایق اولیه بازی به نتیجه دلخواه برسی چون نمیشه انتظار تاکتیک های فنی سینک شده بر دقایق بازی داشت و هدف گذاری کرد که مثلا تیم در چه دقایقی فشاری بیشتری بیاره.
بازیکنا بین دو نیمه خوب تفهیم نشدن واسه 6 تایی کردن سپاهان :n02: البته واقعا 6 تا گل جا داشت که به ثمر برسه!:دی اون درگیری هم انگار یه انگیز و جدیت جدید به دو تیم داد که کمتر شل بگیرن بازی رو . چون قبلش هر دو تیم زیاد رغیبتی برای تغییر نتیجه نداشتن. یکم دقت میکردن پرسپولیس به گل های زیادی میرسید.
همه چیز در این هفته طبق میل ما پیش رفت امیداوارم بچه امیدشون رو واسه قهرمانی از دست نداده باشن درسته که تو مهم ترین دوره ی نتیجه گیری ناموفق بودیم و امتیاز های مهمی از دست دادیم اما فرصت برای رسیدن به جام هنوزم هست...فقط غیرت ، خواستن و البته تصمیمات درست میطلبه.
رضا حقیقی هم یکم گیج میزد و چند جا بدجوری حرکت کرد. جیف گل که سید اینزاگی زد ولی آفساید گرفتن:(
شانس قهرماني هست ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
تبریک به همه پرسپولیسیها
شدیدا جای خالی پیام صادقیان حس میشد
وبرای اولین بار جای خالی محمد نوری با وجود بازی افتضاح دهنوی احساس شد . بنده خدا علی دایی از دست اینا چی میکشه:n02:
دمه بچه ها گرم....امدوز گل کاشتن...اگه یکم دقت کرده بودن سپاهان هم به جمع 6 تایی ها می پیوست
ایول علی دایی....امروز هم خوب بازی کردیم هم بردیم
به امید قهرمانی...
پرچم بالاست بدجورم بالاست...
Sent From Galaxy S4
کلا کم پست میدم تو اینجا
اما از نکات بازی به جنگدگی عباس زاده اشاره کرد ( مثل ماندوکیچ) اما تو ضربات پا اصلا خوب نبود .
دیگه دوران مهاجم هدف و کم تحرک تموم شده البته کلا از سید صالحی خوشم نمیاد من جمله بعد از اون مصاحه چند سال قبلش بعد از بازی سپاهان پرسپولیس.
نیلسون خوب بود اما عالی نبود .
دفاع خوب بود اما نمیدونم این ماهینی چرا یه روند ثابت نداره و غیر قابل پیشبینی هست.
حقیقی الکی کار خودش رو سخت میکنه و داستان درست میکنه.
اما اون صحنه ای که کارت قرمز با شریفی داد به نظر من زرد داشت و داور سختگیری کرد قرمز داد.
کلا بازی خوب بود اما تو ضربه های اخر خوب نبودیم .
کماکان منتظر داش مهرداد پولادی هستیم که یه زمانی بچه محل بود.
سلام و تبریک
نکته خوب بازی : تعصب بازیکنان
انصافاً بچه ها با تعصب بازی کردن و خوب موقعیت ساختن و خوب موقعیت خراب کردن! بخصوص دهنوی جان ِ عزیز و دوستانش!
فجر جوان رو در خانه با تدبیر و همین انگیزه شکست بدیم بعد تو آزادی پذیرایی خوبی از صبا داشته باشیم! 6 امتیاز در مشتمان هست!
نتایج مهیج هفته های پایانی! را هم امیدواریم به نظاره بنشینیم!
در ضمن همچنان خدا را شاکریم که پــرسـپـــولـیـــس ، هستیم..
من کلا فوتبال ایران رو دنبال نمیکنم
حدودا یه 3 الی 4 سالی میشه
ولی اینو در مورد علی کریمی تو یکی از سایت ها دیدم واسم جالب بود !! :n29: (( بجز توپ طلا چیز دیگه ای هست تو این نباشه ؟؟ :n02: ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گفتم چیز خاصی نبود
همینجوری اسپم دادم :n02:
شیرینی هر بدی داشته باشه این مصاحبه هاش بدجور طرف رو می سوزونه:
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد سپاهان هنوز سه امتياز به اين تيم بدهکار است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد شيريني پس از پيروزي اين تيم برابر سپاهان اظهار کرد: با وجود کسب اين پيروزي دلچسب ما هنوز سه امتياز از سپاهان به دليل اتفاقات بازي رفت طلبکاريم. بر خلاف بازي رفت، امروز داور مسابقه هيچ نقشي در نتيجه نداشت و حتي گل سالم سيدصالحي به گواه فردوسيپور گزارشگر بازي، بيدليل آفسايد اعلام شد.
به گزارش تسنيم، او ادامه داد: شايد اگر کمي خوششانس بوديم و از موقعيتهاي خود بهتر استفاده مي کرديم، ميتوانستيم سنگينترين شکست تاريخ سپاهان در ليگ برتر را به اين تيم تحميل کنيم اما باز هم خدا را شکر ميکنيم که بيعدالتي بازي رفت را در زمين مسابقه پاسخ داديم.
سرپرست پرسپوليس افزود: متاسفانه برخي بازيکنان سپاهان جنبه باخت را نداشتند و رفتارهاي حاشيهاي را بروز دادند که جالب نبود.
شيريني در پايان گفت: به عنوان يک هوادار پرسپوليس از همه پرسپوليسيها ميخواهم 5 هفته آينده را متحد شوند و دست به دست هم بدهند تا تيم محبوبمان بتواند با هدايت دايي و همت بازيکنان به قهرماني برسد.
راستی یکی از بازیکنان گفته خیلی از ما حتی فقط 10 درصد از قرارداد خود را گرفتیم و شرایط سخته و فلان و ...
فرض قرار دادشون 500 میلیونه که 10 درصدش میشه 50 میلیون در عرض 7 یا 8 ماه!!!!
من در سال 8 میلیون حقوق می گیرم!!اما دارم زندگی می کنم و ...بی خیال
کاش منم سالی نصف این مبلغ درآمد داشتم، کاش!! :n03:نقل قول:
دهنوی: از ابتدای فصل تنها 50 میلیون تومان دریافت کردیم
کسی اشاره نکرد گفتم یادمون نره از بازیکن جوونمون حرف بزنیم
میلاد کمندانی
توی اون دقایق کوتاهی که به بازی اومد هم توی دفاع خوب بازی کرد هم توی حمله
استرس داشت اما نشون داد یه فانتزی باز دیگه باید به لیست بازیکنای فانتزیمون اضافه کنیم
وقتی تیم میبازه خوب بلدیم مربی عوض کنیم
اما انصاف اگر داشته باشیم باید به کارای خوب علی دایی هم اشاره کنیم
بازی گرفتن از عباسزاده در حساسترین بازیها و یا میدون دادن به جوونایی مثل کمندانی
بعد از مصدومیت کفشگری و حقیقی و 2 بار محرومیت صادقیان که باعث شد تیم کمی دچار شوک بشه و نظمش رو از دست بده تیم کم کم تونست با شرایط کنار بیاد
و امروز در غیاب صادقیان و نوری و مدومیت کفشگری و عالیشاه بهترین بازی خودش در این لیگ رو انجام بده
ای کاش چمنها توی شهرستانها هم خوب بود
خب اولا خوشحالم بابت برد. ایشالا که استمرار داشته باشه این بردهامون
من دوست ندارم ساز مخالف بزنم، اما خداییش این چه وضعه بازی بود؟؟
نه خداییش اگه دفاع سپاهان اون سوتی رو نمیداد، اگه نیلسون اونجوری همه توپها رو نمیگرفت، اگه شانس نمیاوردیم،
اون موقع این پرسپولیس با اینهمه موقعیتی که خراب کرد، با این طرز بازی میتونست بازم برنده بشه؟؟
نه خداییش فکر کنین ما همون 1 گل رو زده بودیم، بعدم دفاع سوتی نداده بود و 1 گل هم خورده بودیم،
اون موقع چقدر باید حسرت اینهمه موقعیت خراب شده رو میخوردیم آخه؟!؟!
توی این بازی خب شانس آوردیم و دوتا زدیم و هیچی نخوردیم
توی یه بازی دیگه که مثلا کلا 3 تا موقعیت گل به دست میاره تیم، اگه بخایم با همین آمار موقعیت خراب کردن بازی کنیم که آخر فصل هویج هم دستمون نمیدن به جای جام!!!
پرسپولیس باید حداقل 4 تا میزد توی این بازی
و بازم تاکید کنم که یادمون نره،
اگه نیلسون نبود حتما حداقل 1 گل رو خورده بودیم!
آقا من یه سوال میپرسم
کلا فوتبال رو یه 3 تا 4 سالی میشه دنبال نمیکنم (( مثل اینکه یکسری چیزا یادمون رفته ))
این چند روز هم برف اومد تو گیلان حدود 1 هفته استان تعطیل شد بیکار بودم گفتم نود نگاه کنم
خبرنگار از بازیکن پرسپولیس پرسید وضع مالی چطوره
بعدش بازیکن پرسپولیس گفت وضعمون اصلا خوب نیست -- رفتم 50 میلیون وام گرفتم تو این 2 تا 3 ماه تا پایان لیگ زن و بچه گرسته نمونن !! :n04::n04:
من حساب کردم 50 میلیون واسه 3 ماه روزی 550 هزار تومان حدودا میشه !!!!!!
واقعا زندگی الان روزی 550 هزار تومان هزینه داره ؟؟؟
البته منظورم پرسپولی نیست
ولی تو فوتبال این مملکت چی میگذره ؟؟
مردم ماهی 500 تومان حقوق نمیگیرن بعدش بازیکن فوتبالمون میگن وضعمون خرابه با 50 میلیون باید 3 ماه طی کنیم !!! :n04:
البته تاپیک منحرف میشه اما اینها(کلاً ورزشکار جماعت) به گنده خوری عادت کردن به لارج زندگی کردن خو گرفتن.کار شاقی هم نمی کنن یعنی تمریناتشون از کار کارگران سخت تر نیست.تازه عشق و حال و مسافرتشون هم به راههنقل قول:
من غروبا تو ماشین رادیو ورزش گوش می کنم.یه بابایی از یکی از ورشهای رزمی که ملی پوش بود از دستمزد کمشون می نالید.مجری ازش پرسید روزی چقدر خرج داری؟گفت یکی دو تومن(میلیون) :n04: یا همین چند روز پیش احسان قائم مقامی هم می گفت دستمزدمون کمه و ...آخه اینا چکار می کنن که اینقدر خرج روزانه دارن؟شکم لامصب یه جا دیگه کم میاره و پس می زنه.تفریح هم که قربونش برم...
ما یه ماه پنجاه هزار اضافه میاریم ذوق مرگ میشیم نمی دونم چکارش کنیم
جای من بودن و 14 ماه پولم ته کشیده چه می کردن؟!
به خاطر همینه خیلی دیگه تو هواداری شلوغش نمی کنم و بیشتر برای شوخی و اذیت و البته کمی هم شیطونی و کرم ریختن مطالبی می نویسم
ولی خوب خود اصل فوتبال سرگرمی خوبیه
محمد رویانیان صبح امروز دوشنبه با حضور در دانشگاه پرسپولیس و با لباس نظامی از فوتبال خداحافظی کرد.
دیشب منم وقتی نود دیدم پیش خودم گفتم دم زن و بچه محسن بنگر گرم که تو دو ماه 50 میلیون میخورن !!!!نقل قول:
ب نظرتون هادی نوروزی یا حتی غلمرضا رضایی از این فرزاد حاتمی بهتر نبودن ؟؟
دیشب ک بازی نفت نشون میداد هادی نوروزی خوب بازی میکرد !!!
پرسپوليسيها براي دومين بار اعتصاب کردند:n04:
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اين بار در زمان مديرعاملي علي پروين اعتصاب کردند.
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اين بار در زمان مديرعاملي علي پروين اعتصاب کردند.
يکي از دغدغههاي اصلي بازيکنان پرسپوليس مشکلات مالي است و همين موضوع باعث شد تا آنها اعتراضهاي چندبارهاي را به محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشته باشند
حتي بازيکنان قرمزپوش يک بار در آستانه بازي با استقلال اعتصاب کردند و اين موضوع منجر به جدايي رويانيان و ناراحتي او از پرسپوليس شد اما امروز هم بازيکنان پرسپوليس در اعتراض به عدم رسيدگي به مشکلات بازيکنان در ورزشگاه درفشيفر حضور پيدا کردند اما به دليل عدم پرداخت مطالباتشان و عدم رسيدگي کامل به مشکلات اعتصاب کردند و درفشيفر را ترک کردند. اين در شرايطي است که بازيکنان به شدت به مسئولان باشگاه پرسپوليس اعتراض دارند و معتقدند آنها هيچ توجهي به مشکلات باشگاه ندارند.
پرسپوليسيها اعلام کردند که اگر اين موضوع ادامه داشته باشد اتفاقاتي ديگر در راه است.
------------------------------
اینا چشون شده !! بعد از 5 سال فرصت قهرمانی تو لیگو داریم این کارا یعنی چی دیگه ؟!
دلم میخواد رویانیان مبلغ قرارداد ها و دریافتی هاشونو افشا کنه ببینیم چقدر گرفتن که اینقد مسخره بازی در میارن...!
ديشب برنامه ٩٠
گزارشگر؛آقاى خلعتبرى در اون صحنه با شجاع خليل زاده چه اتفاقى افتاد؟
خلعتبرى؛اتفاق خاصى نيفتاد،آقا شجاع چون ٢-٠ عقب بودن خيلى عصبانى بود چون قبلش ميگفت من پرنده مو :n08: هيش كى نميتونه از سر من بپره،اما سيد صالحى كه هى بالا سرش بودو عباسزاده هم كه از رو سرش پريد يه گل زد.
اينا فكر ميكردن تهران هم اصفهانه هر كارى دلشون بخواد ميتونن بكنن... :n02:
یعنی ترکوند این بشر با مصاحبه اش، دمش گرم :n12:
با مصاحبه جدید دائی ، دیگه یا کلا تیم نابود ، یا بدون پول ، به عشق هوادار ، تلاش برای قهرمانی!
پرسپولیس نیوز : بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس امروز برای اعتصاب در سومین روز پیاپی اختلاف نظرهایی داشتند. تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای سومین روز پیاپی برگزار نشد و قرمزپوشان حاضر به تمرینکردن نشدند.
جلسه علی دایی با بازیکنان هم ثمربخش نبود اما باعث شد تا اختلاف نظرهایی میان بازیکنان به وجود آید.
برخی بازیکنان معتقد بودند وقتی یک تیم و بازیکن 72 ساعت تمرین نمیکند بدنش وارد افت شدیدی میشود و از هماهنگی لازم خارج میشود.
برخی دیگر هم معتقد بودند که بازیکنان باید روی نظر خود بایستند و چون مسئولی برای رسیدگی به کار آنها به تمرین نیامده باید به اعتراض ادامه دهند؛ اما نکته جالب این بود که بازیکنان پرسپولیس به شدت از یکی از مدافعان قرمزپوشان که مخالف اعتصاب بود، ناراحت بودند و به وی انتقاداتی داشتند.
عجب گیری کردیما :|
نزنه به سرشون بگن ما شیراز نمیریم :|
من کاملا موافق اعتصاب بازیکنا هستم و ازشون حمایت میکنم
درسته که اونا به فکر خودشون هستن اما به نظر من خواسته یا ناخواسته دارن بهترین خدمت رو به پرسپولیس میکنن
البته به این شرط که مرد باشن و تا پول نگرفتن تمرین و بازی نکنن
مردم باید بفهمن که این تیم مال کیه مسئولش کیه کجا قراره ازش حمایت کنن
مسئولین سرتاپا ادعا هم باید تکلیف خودشونو روشن کنن
نماینده های بی سواد مجلس باید بفهمن که وقتی یه چیزی رو تصویب میکنن و حکم میدن که پرسپولیس باید خصوصی بشه نباید بعدش مثل ماست عمل کنن و چیزی رو که تصویب کردن دنبال نکنن
این سر کاری بزرگ و طولانی یک جایی باید تموم بشه
و بازم دم علی دایی گرم باور کنید مدیریت این داستان هم دست خودشه
یک تنه پای تیم ایستاده و به جای زور زدن برای یک قهرمانی که ته تهش یک هفته خوشحالیه
داره به تاریخ پرسپولیس کمک میکنه داره کاری میکنه شاید به غیرت آقایون بر خورد و حکم آزادی این تیم مردمی رو دادن
اگر ادعا میکنید که فوتبال حرفه ایه باید حرفه ای هم عمل کرد با بازیکن قرارداد بستین وظیفتونه بهش متعهد باشید
توی اسپانیا هم بازیکنا تعصب میکنن توی یونان هم تعصب کردن توی برزیل و...
اتفاقا همین رفتار کج دار و مریض بازکنا در قبال بی مسئولیتی و بدقولی مدیران تیمها بود که حرفه ای شدن فوتبال ما رو هی به تاخیر انداخت
اگر بازیکن راضی نمیشد بدون گرفتن مبلغ قرارداد فصل گذشته خودش پای قرارداد فصل جدید رو امضا کنه کار به اینجا نمیرسید
اگر مدیرا جرات نمیکردن با چک و سفته تیم ببندن سرانجام فوتبال ایران این نبود
امیدوارم و خدا کنه که آقایون خیری مثل هدایتی و... بازم برای خودشیرینی نیان و با دادن دو سه میلیارد دوباره تمام صورت مسئله رو پاک کنن
بازیکن کم میگیره یا زیاد برای من یکی زیاد مهم نیست و حداقل اولویت اول من نیست
چیزی که من دارم میبینم اینه که این اعتصاب برای پرسپولیس خوبه اگر ادامه پیدا کنه و صد البته اگر به شکل گسترده رسانه ای بشه حتی در سطح جهانی
این مسخره بازی در آوردن و نرفتن سر تمرین نمیتونستن بعد بازی مقابل فجر که تا بازی بعدی تیم در آزادی حدود 10 روزی فاصلست انجام بدن
آخر فصلی دارن گند میزنن به همه چی-علی پروین هم که معلوم نیست داره چیکار میکنه قبل بازی با سپاهان به تیم وعده پاداش داده هنوز تو همونش مونده:n29:
دم علی پروین گرم ک فقط بلده زیرآب بزنه !!!
اگه قرار بود با گدایی از این اون پول جور کنن چرا زیرآب رویانیان زدن !!!
برداشت من اینه که پروین پس از فتح مدیرعاملی پرسپولیس و رسیدن به آرزوی دیرنه خودش، در قدم بعدی می خواد دایی رو زمین بزنهنقل قول:
عباس جان اصل مطلب همین جاست داداشنقل قول:
تو بین قهرمانی این فصل و روشن شدن تکلیف این تیم کدوم رو انتخاب میکنی
البته من میدونم تهش یه جوری مثل همیشه ماست مالی میشه
اما گفتم اگر اینا مرد باشن و پای حرفشون بمونن حتی به قیمت بازی نکردن مقابل فجر
اون موقع میبینی که جو رسانه ای چجوری این مسئولین رو از خواب خرگوشی بیدار میکنه
الان پول بدن مشکل حل بشه آخرش چی
همیشه تیم گیر ایناست میتونن با شل کن سفت کن هاشون هر سال در جاهای حساس لیگ خرمون رو بگیرن
این تیم باید اعتراض کنه هر جوری شده از بازیکناش تا طرفداراش حتی اگر به خاطر منافع شخصی هم باشه از نظر من در دراز مدت به سود پرسپولیس هستش
مسئله همینجاست اخرش این جریان با تزریق پول ماست مالی میشه میره(حالا فردا معلوم نیست بازیکنا و مسئولان تیم میخوان چه تصمیمی بگیرن)نقل قول:
وزارت ورزش دلش برای پرسپولیس نمیسوزه که در غیر این صورت یکی از بهترین مدیر عاملهای تیم بعد عابدینی(سردار رویانیان) عذرش نمیخواست تا پروین بزاره جاش
یا سر خصوصی شدن هر سال یک سناریوی مسخره دارن که این تاریخ تیم واگذار میشه بخش خصوصی بعد هر کسی که تمایل به خرید سهام باشگاه داره فراری میدن
برای من خیلی زور داره ثمره زحمات این تیم تا اینجای فصل با این کارا به هدر بره چون اخرش هم چیزی عوض بشو نیست :n29:
پروین بالاخره در تمرین پرسپولیس حاضر شد/پرداخت پاداش بازی با سپاهان و جلسه با بازیکنان
علی پروین پس از سرپرستی باشگاه پرسپولیس بالاخره امروز در تمرین سرخپوشان حضور پیدا کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی پروین سرپرست باشگاه پرسپولیس پس از سه روز اعتصاب قرمزپوشان، برای اولین بار در پست جدیدش در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد.
وی ابتدا جلسهای با بازیکنان برگزار کرد و سپس پاداش بازی با سپاهان را به آنها داد.
پروین هماکنون در تمرین پرسپولیس حضور دارد.
تمرین امروز سرخپوشان از ساعت ۱۱ در ورزشگاه درفشیفر آغاز شده است.
پرسپولیس چی شد! به کجا داره میره
ما نفهمیدیم تکلیف این لیگ ما چیه!
میگیم حرفه ای شدیم،
حالا بازیکن پول نمیگیره اعتراض میکنه،
میگن بی غیرت هستند!
بلاخره این لیگ باید غیرتی باشه یا حرفه ای؟ :n13:
کلاً مشکوک میزنه این ماجرا، چرا هیچ مسئولی پاسخگو نیست؟؟ فقط دائی داره گله می کنه و...
حالا میگن پروین ok بده، بازیکن ها جریمه میشن! تو قرار داد مگه اومده حتی بدون پول هم باید تابع دستورات باشگاه باشن!!؟؟
خیلی راحت میتونستن یوخده! پول بدن و ماجرا رو موقتاً تموم کنن، ولی مسئله چیز دیگه ای هست شاید میخوان دائی استعفا بده!
امیدوارم اینبار گند این بازی های پشت پردشون رو بشه! عمرن!!!
نامه پروین و دوستانش به وزارت ورزش ارسال شد
پرسپولیس را ۴ سال به ما بدهید/ بدهیها را نصف نصف پرداخت کنید
علی پروین و تعدادی از دوستان وی و پیشکسوتان پرسپولیس نامهای را به وزارت ورزش دادند که پرسپولیس را ۴ سال به دست بگیرند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بحث مشکلات پرسپولیس و عدم پرداخت مطالبات بازیکنان که منجر به اعتصاب شد باعث شد تا پروین و هیأت مدیره به خودشان بیایند.
از همین رو پروین پس از جلسه با برخی پیشکسوتان و دوستانش نامهای به وزارت ورزش نوشت و خواهان به خدمت گیری پرسپولیس به مدت 4 سال شد.
پروین در نامه خود به وزارت ورزش نوشت: شما 4 سال پرسپولیس را به ما بدهید، سود و زیانش با خود ما.
پروین همچنین در خصوص بدهیهای پرسپولیس نیز اعلام کرده بود که هیچ دخالتی در این بدهیها ندارد اما با اصرار برخی مسئولان وزارت قبول کرد که نصف بدهیها را تیم پروین پرداخت کند و نصف بدهیها را وزارت ورزش.
پس از این نامه، پروین و دوستانش با توجه به شرایط بد پرسپولیس اعلام کردند که منتظرند هرچه سریعتر تکلیف قرمزپوشان و درخواستشان مشخص شود.
وزیر ورزش نیز مسئول مستقلی برای بررسی نامه مشخص کرده است.
حالا چرا 4 سال!؟ ( پس چند سال!!؟؟ )
خلاصه تا 20 فروردین میخوان واگذار کنن یا بدن به این و اون!!؟؟
واگذار بشه بهتر نیست؟ اینطوری از دست وزارت در میاد دیگه نه؟؟
ولی اگه موقتی بدن به کسانی! یجورایی احتمال اینکه بازم همین آش و همین کاسه و دهن سوخته بشه زیاده!
یعنی ممکنه این بازی ها واسه همین جریان گرفتن تیم باشه؟
خوب بازی با فجر هم مساوی شد و تقریبا میشه گفت قید قهرمانی رو امسال هم باید زد
با برد نفت و سپاهان هم بعید بدونم سهمیه هم بگیریم
وقتی بازیکنای با غیرت ما به خاطر یکی دو ما حقوق ندادن اعتصاب میکنن بهتر از این هم نتیجه نمیشه گرفت
البته باید به بازیکنا حق داد بیچاره ها از کجا بیارن خرج زن و بچه کنن ... بیچاره ها پول تو جیبیشون هم از باباشون میگیرن
درود
یک بازی ضعیف دیگه در خارج از خانه که طبق معمول با عدم نتیجه گیری همراه بود .
از اول فصل پرسپولیس داره چوب عدم تمرکز و کیفیت مناسب در بازی های خارج از خانه رو میخوره و فقط توی آزادی میتونه خوب بازی کنه !
دو پیروزی در بازی های خارج از خانه آمار وحشتناکیه و اگه عملکرد خوب در بازی های خانگی نبود الان وضعیت در جدول فرق میکرد .
هر چند که سطح رقابت ها هم مثل گذشته نبوده .
به هر حال شانس خیلی خوبی رو برای کم کردن فاصله از دست دادیم و فقط میتونیم امیدوار باشیم که رقبا امتیاز از دست بدن .
همین الان نفت تهران با نتیجه 2 بر صفر از تراکتور جلو افتاده و شرایط رو سخت تر کرده .
ببخشید فکر کنم 3 تا باشه؟!نقل قول:
بعد ادعاشونم میشه خدای تعصب هستن...باز دم استقلالیا گرم:n27: