بازم قرار نیست بازی رئال رو پخش کنن !!!!!
از وقتی رئال رفت صدر و بردهاش شروع شد دیگه بازی های رئال از بارسا تی وی پخش نشد !!!!!! بدجوری دارن میسوزن !! :n08:
سه شنبه هم بازی رئال رو شبکه سه پخش نمیکنه !!!!! :n08::n08:
بازم قرار نیست بازی رئال رو پخش کنن !!!!!
از وقتی رئال رفت صدر و بردهاش شروع شد دیگه بازی های رئال از بارسا تی وی پخش نشد !!!!!! بدجوری دارن میسوزن !! :n08:
سه شنبه هم بازی رئال رو شبکه سه پخش نمیکنه !!!!! :n08::n08:
بذار بترکن ، اگه اینجوری پیش برن فکر کنم ال کلاسیکو رو هم نشون نمیدن :n02:نقل قول:
برام مهم نیست دیگه شبکه ی 3 نشون نمیده
فقط امیدوارم شبکه ی ورزش نشون بده
بتونیم بازیو ببینیم
که زنده نشون نمیدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لینک بدید بازی رو آنلاین ببینیم !!!!!!!!!
از تلویزیون ایران انتظار زیادی نمیره !!!!
سلام دوستان بازی 0-0 مساوی هست و به استقبال بازی می ریم.
امیدوارم بازی زیبا و پر گل با نتیجه خوب باشه.
چه پا قدمی داره این شبکه ورزش!(به محض پخش)
گل برای رونالدو!
باز هم یه مصدوم دیگه
ای خدا !!!!!!!!
مصدوم پشت مصدوم
اینبار از مهاجم ها !!!
و نکته جالب اینکه یه خودی زد بازیکن خودی رو مصدوم کرد !!!!!!
امیدوارم مصدومیت بنزما جدی نباشه !!!!!!
بازی رو شبکه ورزش داره پخش میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من دارم آنلاین میبینم دیگه اعصاب ندارم !!!!
اره بعد بازی بایرن دارن نشون میدن!نقل قول:
بازی رو شبکه ورزش داره پخش میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم آنلاین میبینم دیگه اعصاب ندارم !!!!
چه استرسی بود این 10 دقیقه آخر!
البته موقعیت خلق نمیکردن اما خب همشون جلو بودن و هی الکی توپ میریختن و هر لحظه امکان اشتباه بود!
گل رو روی نبوغ گرت و کریس زدیم..
گرت عالی توپ رو آورد جلو و منطقه بازی رو عوض کرد و در نهایت کریس با یه حرکت عالی دروازه رو باز کرد..
جالب اینکه دوبار دیگه هم اینکار رو به فاصله 7-8 دقیقه انجام دادیم که یکیش رو دروازه بان عالی گرفت و اون یکی هم بیرون رفت (سر همون صحنه کریم مصدوم شد)
این مصدومیت کریم هم جالب بود..
یادمه یه بازیکن گفته بود وقتی خوردم به کریس، فکر کردم به دیوار خوردم..
الان درکش کردم...کریم کریس رو زد، بعد خودش مصدوم شد!!
امیدوارم مشکلی نداشته باشه...یه مهاجمه رفتن به الکلاسیکو راحت نیست..
+
داور بازی هم شاهکار بود!
قشنگ 3 تا پنالتی نگرفت برامون بخصوص همون دقیقه 5 بازی که واقعا عجیب بود...
از چه کانالی میدیدی؟نقل قول:
قشنگ 3 تا پنالتی نگرفت برامون بخصوص همون دقیقه 5 بازی که واقعا عجیب بود...
من هرچی کانالای هاتبردو اینبر اونبر کردم هیچکدوم نشون نمیداد؟
این برد شیرین و با استرس زیاد رو تبریک میگم
من 20 دقیقه ی آخرو دیدم ، یعنی ساعت 12 tv رو روشن کردم بازی رو ببینم دیدم دارن زنده نشون میدن
منو میگی
راحت تو 20 دقیقه ی آخر میتونستیم یه دونه بزنیم ، اون توپی که آخرش معلوم نشد خسه چه کرد باهاش
شوت کرد ، پاس داد ، هر چقدر این خسه خوب باشه یه بدی داره که خیلی کم پاس میده
در کل مهم اینه که بردیم ، آماده برای بازی لیگ قهرمانان و ال کلاسیکو :n12:
گله خیلی خوبی زدیم ، پاس عالی بیل و تموم کردن خیلی بهتر کریس
1tv افغانستاننقل قول:
از چه کانالی میدیدی؟
مصدومیت بنزما خبر ندارید تا چه حد جدی هست ؟؟؟
هیچ خبری هنوز نیومده ؟؟ :n27:
ديشب مالاگا خيليً خوب بازي كود.هرلحظه تيم بوي گل تساوي رو مي داد.چقدر اين واران خوبه..يه مدافع ويژه و بازيساز...مودريچ هم كه الان در كنار راكيتيچ اماده ترين هاي ميانه ميدان هستند.البته ديشب اتلتي هم به زحمت اسپانيول رو مغلوب كرد.
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلونسو:
الکلاسيکو مهم است اما تعيينکننده نيست
هافبک رئال مادريد معتقد است بازي الکلاسيکو مهم است اما براي قهرماني تعيينکننده نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژابي آلونسو پس از پيروزي شب گذشته تيمش مقابل مالاگا اظهار داشت: مالاگا ما را در نيمه دوم تحت فشار زيادي گذاشته بود و تلاش زيادي کرديم تا اين نيمه را به سود خودمان به پايان برسانيم.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: پاسکاري ما در خط هافبک و حمله به اندازه کافي دقيق نبود و ضربههاي آخر خوبي نداشتيم.
وي ادامه داد: مالاگا عالي کار کرد و يک مسير فرار براي ما گذاشت. ما سه امتياز مهم از اين مسابقه گرفتيم و يکي ديگر از بازيها را پشت سر گذاشتيم.
هافبک رئال مادريد خاطرنشان کرد: وقتي تيم عملکرد خوبي نداشته باشد، همه مقصر هستند و نبايد شخص خاصي را نشان داد. الکلاسيکوي هفته آينده ديدار مهمي است اما قهرمان لاليگا را مشخص نميکند.
باز هم یه دوره بازی های فشرده شروع شد !! :n15:
من نمیدونم چرا هر وقت بازی های حساس و فشرده برگذار میشه فدراسیون اسپانیا چهاشنبه و پنجشنبه هم تصمیم میگیره لیگ رو برگذار کنه !!!:n15:
سه شنبه 27 اسفند باید با شالکه بازی کنیم که خب میشه گفت یه بازی تدارکاتی هست
یکشنبه 3 فروردین باید با بارسلونا بازی کنیم که با توجه به حساسیت بازی خیلی سخت خواهد بود !!!
بعدش چهارشنبه 6 فروردین باید با سویا تو خوش بازی کنیم که تیم هفتم هست و سخت !!!
و بعد شنبه 9 فروردین هم تو لیگ بازی داریم
تو 12 روز باید 4 بازی برگذار کنیم !!!!!!!
2 بازی حساس تو لیگ رو باید تو 4 روز بازی کنیم !!! (( بارسا و سویا ))
امیدوارم تو هر 2 بازی جون سالم به در ببریم !!!
هر چند بازی های زود زود سخته برای تیم ( البته تیمی به بزرگی رئال نباید این چیزا براش مهم باشه )
ولی من به شخصه از اینکه این همه بازی پشت هم رئال داره خوشحالم ، چون میتونم بازیاشونو ببینم ، البته اگه این صدا و سیما ... نشون بدن
به هر حال امیدوارم امتیاز از دست ندیم
و هم چنین :
تو مرحله ی بعد لیگ قهرمانان به یه تیم خوب بخوریم
امار فوق العاده خسه
ظاهرا با از کار افتادن گل فارسی تاپیک ها یه مقدار تحلیل رفتن!
چند تا خبر پراکنده:
با وجود برنامه ریزی نه چندان جالب یوفا در همزمان نبودن زمان در دو سال اخیر برگزاری بازی های مراحل حذفی، خوشبختانه هر دو بازی آینده تیم در خانه هست و تیم با خستگی مرتبط با سفر روبرو نمیشه.
کارلو در مورد بازی فردا گفته کریستیانو، خسه، موراتا و ایسکو از ابتدا بازی می کنن.
بنزما به بازی فردا نمی رسه، اما امیدواره که بتونه به ال کلاسیکوی یکشنبه آینده برسه.
در مورد خسه به طور ویژه گفته که خیلی خوش شانسه که در 21 سالگی در یک کنفرانس مطبوعاتی لیگ قهرمانان شرکت می کنه در حالی که خود کارلو در دوران بازیگری خودش اولین بار در 30 سالگی همچین موردی رو تجربه کرده.
همچنین کارلو در مورد تیم های مختلفی که مربی گری کرده، گفته که با حضور همزمان بازیکنان با تجربه، بازیکنان جوان و شخصیت کلی، این کامل ترین تیمی هست که تا حالا زیر دست خودش داشته [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
پپه که در بازی با مالاگا برخورد جدی {اما اتفاقی} با دودا بازیکن مالاگا داشت، در بعضی از رسانه های اسپانیایی دوباره مورد انتقاد قرار گرفته.
اما در یک اقدام جالب همسر دودا از پپه دفاع کرده و گفته این برخورد عمدی نبوده و دودا و پپه مثل دو دوست روابط خوبی دارن و عکسی از پپه با بچه های دودا رو قرار داده!
با بازی این هفته مقابل مالاگا، تعداد بازی های آلونسو برای رئال با تعداد بازی های فرناندو ردوندو آرژانتینی اسطوره سابق باشگاه برابری کرد، این آمار بیشتر از این جهت قابل توجه هست که هر دو بازیکن تقریبا پست یکسانی رو در تیم ایفا می کردن و ردوندو به نوعی در بین الگوهای دوران نوجوانی آلونسو به حساب میاد، در همین راستا پدر آلونسو گفته که افتخار می کنه که ژابی به همچین درجه ای برسه و با ردوندو بزرگ مقایسه بشه.
+
جان توشاک که در دو مقطع، هر بار برای یک سال، سرمربی تیم بوده، از جمله در سال 99 و اوایل حضور کاسیاس در تیم نقش پررنگی داشته، در مورد بیل گفته بیل مثل یک ماشین تیونینگ شده هست که تا زمانی که به فرم صد درصد خودش نرسیده نمی تونه قابلیت های خودش رو نشون بده و معتقده که مثل مودریچ با یک پیش فصل مناسب، در فصل آینده بیل واقعی رو می بینیم.
توشاک ادامه داده که: من در برابر افرادی که به توانایی بیل شک دارند، فقط می تونم بخندم. حاضرم روی هر چیزی شرط ببندم. فقط افراد نابینا نمی تونن توانایی های بیل رو ببینن. او همشهری من به حساب میاد و اهل کاردیف هست. مدرسه ای که در اون درس می خوند رقیب دیرینه مدرسه من بود. [منبع هر دو خبر مارکا]
تصویر قدیمی از توشاک و کاسیاس مربوط به سال 99:
بنزما به الکلاسيکو ميرسد
مصدوميت ستاره فرانسوي خط حمله رئال مادريد آنقدر که تصور ميشد شديد نبوده است و او ميتواند به حساسترين بازي اين فصل لاليگا برسد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلو آنچلوتي، سرمربي ايتاليايي تيم فوتبال رئال مادريد اعلام کرد، کريم بنزما، مهاجم فرانسوي کهکشانيها به بازي هفته آينده اين تيم برابر بارسلونا خواهد رسيد.
به گزارش تسنيم، بنزما در جريان بازي قبلي رئال مادريد در خانه مالاگا که با پيروزي يک بر صفر تيمش خاتمه يافت، به خاطر ناهماهنگي با کريستانو رونالدو، همتيمي پرتغالياش هدف ضربه برترين بازيکن جهان در سال 2013 قرار گرفت و آسيب ديد و به سبب همين آسيبديدگي بازي خانگي فرداشب (سهشنبه) کهکشانيها برابر شالکه در دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد اما طبق گفته کارلو آنچلوتي او به الکلاسيکو خواهد رسيد.
آنچلوتي در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش با شالکه اظهار داشت: بنرما فردا نميتواند به ميدان برود اما او مطمئناً براي بازي يکشنبه شب آماده خواهد بود. بنزما براي ما بازيکن بسيار مهمي است اما خوشبختانه به اندازه کافي براي پر کردن خلاء او به هنگام مصدوميت بازيکن داريم.
کارلتو در ادامه در خصوص الکلاسيکو تصريح کرد: بازي روز يکشنبه پاياپاي خواهد بود اما ما پيش از آن بايد با شالکه بازي کنيم که آن هم ديدار بسيار مهمي است. پيروزي در اين بازي بهترين شيوه کسب آمادگي براي الکلاسيکو است.
رئال مادريد فردا شب در شرايطي از شالکه پذيرايي ميکند که در بازي رفت 2 تيم در آلمان 6 بر يک به برتري رسيد.
/////////
تو الکلاسیکو بیشتر از اینکه از بارسا بترسم از داور میترسم !!! :n15:
بنزما: رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است/پدر شدن حس خیلی خوبی است
مهاجم فرانسوی رئال مادرید همتیمی پرتغالیاش را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال دانست.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کریم بنزما درباره آخرین اخبار رئال مادرید، شرایط خوبش و عملکردش در تیم ملی فرانسه با یک برنامه تلویزیونی صحبت کرد.وی در پاسخ به اینکه پدر شدن چه احساسی دارد، گفت: فوقالعاده است. همه دوست دارند پدر شوند. اکنون آرامش خیلی بیشتری دارم.بنزما ادامه داد: دوران سختی داشتم اما همیشه اعتماد به نفس داشتم. سال خوبی برایم رقم خورد.وی در باره بازی پلیآف فرانسه مقابل اوکراین گفت: گل من مقابل اوکراین مهمترین گلم در تیم ملی بود زیرا باعث راهیابی تیم به جامجهانی شد.مهاجم فرانسوی رئال مادرید خاطرنشان کرد: از نظر من کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تمام تاریخ است. این فرصت را داشتم که در کنار بهترین بازیکن دنیا بازی کنم. خیلی خوشحالم که در کنار کریستیانو هستم.وی با بیان اینکه زیدان باعث میشود که او هر روز بازیکن بهتری شود، افزود: از نظر من رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است و چیزی بزرگتر از آن نیست.بنزما تأکید کرد: هیچ کس از ما انتظاری در جامجهانی ندارد. ما مدعی نیستیم و این برای ما خوب است.
پسر دوم زیدان، Luca، که تو پست دروازبان واسه آکادمی رئال بازی میکنه به تیم ملی زیر ۱۶ ساله های فرانسه دعوت شد. پیش از این، پسر بزرگتر زیدان، Enzo، نیز به تیم ملی زیر ۱۹ ساله های فرانسه دعوت شده بود، هرچند که وی پیشتر برای زیر ۱۵ ساله های اسپانیا نیز بازی کرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتی در کنفرانس خبری بازی رئال-شالکه۰۴ : "سخت هست که مقایسه کنی، من تیم های با کیفیتی داشته ام، اما راضیم چون این تیم از هرچیزی یکم داره: تجربه، جوانی، کیفیت، کرکتر و شخصیت. میتونم بگم که این کاملترین تیمی هست که مربیش بوده ام." وی درباره ی اینکه آیا فصل بعد نیز در رئال خواهد بود یا نه گفت: "سخت هست که جواب بدی، من دارم نهایت تلاشم رو میکنم. از اینکه اینجا هستم بسیار خوشحالم، اما همیشه فکر میکنم که درباره مربیان با توجه به نتایجی که کسب میکنن قضاوت میشه. تو فوتبال مدرن، سیستم به این شکل هست. " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keller، مربی شالکه۰۴ به تمجید رئال مادرید پرداخت: "به نظر من، بایرن و رئال دو تیم برتر حال حاضر هستن. اونا بازیکنان فوق العاده ای دارن." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که بازی مقابل شالکه به نوعی تشریفاتی هست، بهتر هست درباره ال کلاسیکو صحبت کنیم.
تو ۳۰ دقیقه پایانی بازی آخر مقابل مالاگا، بچه ها کمی خسته بودن، که شاید دلیلش عدم بازی تو وسط هفته باشه که نتیجش تمرینات سخت تر و فشرده تر هست.
با اینکه رئال یکی از تیم هایی هست که این فصل همه ازش تعریف میکنن و از بازی مقابلش میترسن (و حتی کاپلوی بزرگ وقتی رئال سوم بود، پیش بینی کرده بود که لالیگا مالِ ماست)، اما جلوی تیم های بزرگ خوب کار نکردیم (اتلتیکو، بارسا و یوونتوس). هرچند جز بازی برگشت مقابل اتلتیکو که دو گل بد خوردیم (مخصوصاً گل دوم)، ۳ بازی دیگه همشون نیم فصل اول بود و اون مقطع تیم مثل الان هماهنگ نبود.
الان تیم آماده تر هست (با کمی مصدومیت های جزئی)، رونالدو شاید رونالدو ی همیشگی نباشه و مدام هتریک نکنه، اما بجای یک هتریک بی فایده، تک گل سه امتیازی برامون میزنه و جای تیم سوم و اول جدول رو عوض کرده.
فشار روی تاتا زیاد هست و از الان مطبوعات دارن درباره جانشینش صحبت میکنن و این ال کلاسیکو برای تاتا یا مثل تولد یک ققنوس هست یا مثل آب سردی.
سلام دوستان:n12:
سایت گل نظر سنجی مبنی بر انتخاب بهترین خط حمله های(سه نفری) تیم های مختلف باشگاهی در ادوار مختلف تاریخ گذاشته
BBCمعرف رئال مادرید هم هست:n12:
و همینطور دی استفانو،پوشکاش،جنتو هم از رئال هستن:n12:
***رئال مادرید تنها تیم هست که دو نماینده داره***
دوستان این خبری که مربوط به نامزد رونالدو ( دوست دخترش ) میشه چیه ؟؟
من یکی دو جا خوندم ولی چیز خاصی ننوشته بودن
اگه کسی میدونه بهمون بگه
ممنون
کریم بنزما در صحفه فیسبـوک:
Treatment with Juan
!!!Hala Madrid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب میزبان ۴۰۰۰ تماشاگر شالکه هستیم که تا دقیقه آخر تیمشون رو تشویق میکنن.
دشمن رو نباید دست کم گرفت...
داستان تعویض اجباری خسه چیه ؟؟
من از دقیقه 60 بازی رو دیدم !!!!!!
مصدوم شد دیگه ... داستان نداره :دینقل قول:
داستان تعویض اجباری خسه چیه ؟؟
من از دقیقه 60 بازی رو دیدم !!!!!!
پای راست بود فک کنم.
+
رونالدو : هــــــَــــــ ......هــــَـــــــــ ........ هـــــــــــــَــــــــــ ــــــــــــ ...... نیومد
هــــــَــــــ ......هــــَـــــــــ ........ هـــــــــــــَــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــتــــــــــــ ...... نیومد :n02:
جدی !!!!!!!!!!!نقل قول:
بعد از بنزما و آربلوا الان نوبت خسه شد !!!!!! :n27:
تو 1 ماه 3 تا مصدوم دادیم !!!!!!
مصدومیتش جدی هست ؟؟؟؟:n29:
به نظر که جدی بود ، بد شانسی پشت بد شانسینقل قول:
به هر حال امیدوارم بنزما و خسه برسن به ال کلاسیکو
چون جسد بنزما می ارزه به این موراتا داغون
تبریک میگم این برد و سعود به مرحله ی بعد رو ، البته تو همون بازی رفت کارشون رو تموم کرده بودیم
امیدوارم به یه تیم خوب بخوریم ، دوستان دقیقا قرعه کشی 1 فروردینه یا ... ؟
حیف شد رونالدو میتونست حتی رکورد بیشترین گلو بشکونه که شانس باهاش یار نبود و دو تا توپاش خورد تیرک
بیل که دیگه گل کاشت ، خیلی خوب بود ريا، دمش گررررررم اساسی
+
بازی با بارسا باید خیلی بهتر از اینا بازی کنیم
درسته این بازیو بردیم ولی خیلی خوب بازی نکردیم
اوه اوه اوه.......
فیسبوک دیدم میگن خسه رباط صلیبی پاره کرده :n28:
نه بابا :n04:نقل قول:
جدی ؟؟؟
ای تو روحه اون بازیکنه ( شماره 8 بود 6 بود چند بود ) خیلی بد بازی میکرد
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
متاسفانه مصدومیت خسه از ناحیه رباط صلیبی، طعم پیروزی رو به کاممون تلخ کرد. تا فصل دیگه خسه رو نخواهیم داشت. تو این سن کم مجبورِ با یه همچین مصدومیتی مقابله کنه...
مصدومیت ها تو پایان فصل که مهمترین و سخت ترین بازی هامون رو خواهیم داشت، زیاد شده.
بیل دو پاس گل دیگه هم داد تا از نظر آماری جوابی واسه منتقدین نذاره. رونالدو فقط دو گل دیگه میخواد تا رکورد بیشترین گل زده تو یک دوره رقابت CL که مال مسی هست رو بشکنه (رونالدو تا اینجا ۱۳ گل زده، یک گل بیشتر از فصل پیش). متاسفانه دیشب موقعیت زیاد خراب کرد، دوتا هم دیرک زد.
ایسکو ۹۰ دقیقه بازی کرد که عملکرد خیره کننده داشت. کاملاً در جریان بازی بود و توپ رو از دفاع به حمله منتقل میکرد (۱۰۷ تا تاچ). ۵-۶ تا دریبل فوق العاده داشت، مخصوصاً یک صحنه که دو نفر رو تو محوطه جریمه محو کرد اما در نهایت تک به تک خراب شد.
ناچو هم تو دفاع راست بازی کرد که واقعاً خوش درخشید. مخصوصاً تو صحنه ای که یه Last Tackle زد رو پای Draxler.
بعد برخورد، لحظه مصدومیت خسه
در شبی که بیل دو پاس گل عالی داد
رونالدو به رکورد گلزنی در لیگ قهمرمانان حمله کرد
و متاسفانه خسه بدجور مصدوم شد
با مصدومیت خسه و کریم باید جلوی بارسا موراتا رو بذاریم؟:n15:(دیشب بدجور موقعیت از دست می داد)
مثل اینکه خسه 6 ماه از میادین دوره !!!!!!! :n03:
ببین چه موقعی مصدومیت ها سراغمون اومده !!!!!
بنزما به الکلاسیکو میرسه ؟؟؟؟
/////////
رونالدو به رکورد پوشکاش رسيد
ستاره پرتغالي رئال مادريد با به ثمر رساندن دو گل در ديدار مقابل شالکه به رکورد پوشکاش در رئال مادريد رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کريستيانو رونالدو دو گل اول تيمش را در پيروزي سه بر يک شب گذشته مقابل شالکه به ثمر رساند. دو گلي که او در اين مسابقه به ثمر رساند رکورد گلهاي زده او را به 242 گل فرانس پوشکاش در رئال مادريد رساند. رونالدو هماکنون با چهارمين گلزن برتر تاريخ رئال مادريد برابر شده است. رائول (323 گل)، دي استفانو (307 گل) و سانتيانا (290 گل) بالاتر از او قرار دارند.
رونالدو با اين دو گل تعداد گلهاي زده خود در ليگ قهرمانان را به 13 گل رساند تا در صدر گلزنان اين مسابقات قرار بگيرد. ستاره پرتغالي مادريد تنها يک گل با 14 گل که رکورد بيشترين گل تاريخ اين مسابقات است فاصله دارد. آلتافيني (1962)، رود فان نيستلروي (2003) و لئو مسي (2012) اين رکورد را به ثبت رساندهاند.
رونالدو در رقابتهاي ليگ قهرمانان امسال 13 گل در 630 دقيقه بازي به ثمر رساند يعني در هر 48.5 دقيقه يک گل. ايبراهيموويچ هر 59.8 دقيقه يک گل، مسي هر 56.25 دقيقه و ديگو کاستا هر 53.42 دقيقه يک گل زدهاند.
:n09:
رائول 323
دی استفانو 307
سانتیانا 290
رونالدو 242
تا 2 فصل آیده فکر کنم به رائول برسه !!!!!
مصدومیت خسه همه چی رو بهم ریخت..
امیدوارم بعد از برگشتش، بتونه همین فرم فوق العادش رو دوباره کسب کنه...:n12:
طبق گفته as، کریم به الکلاسیکو میرسه...
+یخورده آمار* رئال تا به اینجا موفق به زدن 29 گل در لیگ قهرمانان شده و از این نظر بهترینه
* رئال تبدیل به نخستین تیم تاریخ شد که در 33 بازی پیاپی در لیگ قهرمانان گلزنی میکنه
* آمار کریس در رئال در لیگ قهرمانان :
47 بازی - 48 گل - 13 پاس گل
* گرت هم تا به اینجای کار 14 گل زده و 15 تا پاس گل داده که با توجه به مصدومیت ها، فوق العاده بوده آمارش...
* آمار کارلئو هم تا به اینجا خیلی عالی بوده:
44 بازی - 36 برد (84.09 درصد) - 6 مساوی - 2 باخت - 22 کلین شیت - 119 گل زده - 33 گل خورده - کسب 85.61 درصد از کل امتیازات ممکن
صدرنشن مطلق لالیگا - حضور در فینال کوپا دل ری - حضور در جمع 8 تیم لیگ قهرمانان (از مهمترین شانس های قهرمانی طبق آمار بنگاه های شرط بندی)
اینا رو داشته باشید تا شب که کلی آمار خیره کننده از کریس براتون بذارم تا نشون بده چرا این پسر بی نظیره:n12:
با کلی بازی کمتر!نقل قول:
تا 2 فصل آیده فکر کنم به رائول برسه !!!!!
+
پیشاپیش فرارسیدن نوروز و سال نو رو به همه ی دوستان رئالی شادباش میگم.
امیدوارم سال نو رو با برد شیرین در الکلاسیکو و یک سه گانه دلچسب شروع کنیم :n12:
پ.ن :منم تهران پذیرفته شم :n19:
امیدوارم تو مرحله ی بعد لیگ قهرمانان اروپا با برنده ی بازی منچستریونایتد با المپیاکس بخوریم
پیش بینی من برای قرعه مرحله بعد :
چلسی - بایرن
اتلتیکو - psg
دورتموند - بارسلون
رئال - منچستر
بهترین حالت برای قهرمانی هم همین قرعه هست فک کنم.
به نظر من مورینیو و چلسی توان حذف کردن بایرن رو دارن. اگر هم چلسی حذف شد حداقل ما انقدر زود به بایرن نخوردیم و این خوبه.
زمان انتقام فرا رسید.
دورتموند به ما خورد....
بازی رفتم ساتیاگو برنابئوی اگه اشتباه نکنم
خوردیم به دورتموند
درسته دورتموند اون تیم ساله قبل نیست ولی باز تیمه قویه