به درد ما مي خوره يا بكنيم بندازيمش دور ؟ :31:نقل قول:
اطلاعات بيشتري داري ؟
Printable View
به درد ما مي خوره يا بكنيم بندازيمش دور ؟ :31:نقل قول:
اطلاعات بيشتري داري ؟
این بار دوم هست که سوال میکنم
خواهش میکنم
آخه تا کی تایپ من باید مخفی باشه
چه جوری میشه بدون داشتتن سی دی نصب سونی اریکسونk750i برنامشو تو رایانه نصب کرد
راستش منم اطلاع زیاد ندارم. فقط قبلا تو چند تا سایت خارجی عکس این آنتنها رو دیده بودم.نقل قول:
[QUOTE=الهام_الهام;3250164]این بار دوم هست که سوال میکنم
خواهش میکنم
آخه تا کی تایپ من باید مخفی باشه
چه جوری میشه بدون داشتتن سی دی نصب سونی اریکسونk750i برنامشو تو رایانه نصب کرد[/QUOT
دوست عزیز اگه سی دی گوشی های دیگه ی سونی اریکس.ن دری رو نصب کن
در غیر اینصورت بستگی به نوع ویندوزت داره که بتونه گوشیتو بشناسه که اگرم بشناسه فقط اطلاعاته رمتو میشناسه
حالا که تاپیک بالا اومده ، یه سوال : شیشه دوربین گوشی من خش دار شده یعنی اون لایه mc روی شیشه داره از بین میره و پاک نمیشه .... آیا راهی وجود داره که بشه شیشه دوربین k750 رو عوض کرد ؟؟؟
2- کیفیت عکسها ش پایینه و خیلی روشنه و نویز داره (نویز سفید) این مربوط به همون مشکله یا کلا دوربین هم مشکل داره ؟/
مشکلت ممکنه نرم افزاری باشه ولی در کل میتونی دوربین یه گوشی رو عوض کنی... ولی من پیشنهاد میکنم گوشی رو ببر پیش یه تعمیرکار معتبر.نقل قول:
حالا که تاپیک بالا اومده ، یه سوال : شیشه دوربین گوشی من خش دار شده یعنی اون لایه mc روی شیشه داره از بین میره و پاک نمیشه .... آیا راهی وجود داره که بشه شیشه دوربین k750 رو عوض کرد ؟؟؟
2- کیفیت عکسها ش پایینه و خیلی روشنه و نویز داره (نویز سفید) این مربوط به همون مشکله یا کلا دوربین هم مشکل داره ؟/
سلام ،(این سؤال رو داخل تاپیک مشکلات ایجاد شده در اجرای بازی ها نوشتم ولی کسی جواب نداد.شرمنده که این جا می نویسم. )چند تا بازی ریختم روی گوشیم ولی اجرا نمیشه.
بازی های این صفحه:یه سؤال دیگه هم داشتم؛وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنیم باید داخل چه قسمتی بازی رو بریزیم. قسمتی به اسم game داخل گوشی نیست.من داخل other می ریزم.کد:http://gsm.ir/a13.asp?protype=0&ostype=35&per=999
بریز تو Other و بعد با گوشی برو نصب کننقل قول:
یه سؤال دیگه هم داشتم؛وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنیم باید داخل چه قسمتی بازی رو بریزیم. قسمتی به اسم game داخل گوشی نیست.من داخل other می ریزم. ____________
تو کا750 چون رمش کمه بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنهنقل قول:
سلام ،(این سؤال رو داخل تاپیک مشکلات ایجاد شده در اجرای بازی ها نوشتم ولی کسی جواب نداد.شرمنده که این جا می نویسم. )چند تا بازی ریختم روی گوشیم ولی اجرا نمیشه.
تا حالا هیچ کدوم روش اجرا نشده. 12 تا ریختم ولی هیچ کدوم جواب نمیده یعنی از بین اینا حتی یکیش هم نباید اجرا بشه؟ حتی برنامه هم که روش می ریزم اجرا نمیشه فقط یه برنامه اجرا شده،بازی ها هم که همه مخصوص همین گوشی بوده،پس چرا اجرا نمیشه؟نقل قول:
ممنون جواب دادین.
نمیدونم چرا اجرا نمیکنه ولی میتونی یه مستر ریست یا فلش کن ببینن جواب مبدهنقل قول:
تا حالا هیچ کدوم روش اجرا نشده. 12 تا ریختم ولی هیچ کدوم جواب نمیده یعنی از بین اینا حتی یکیش هم نباید اجرا بشه؟ حتی برنامه هم که روش می ریزم اجرا نمیشه فقط یه برنامه اجرا شده،بازی ها هم که همه مخصوص همین گوشی بوده،پس چرا اجرا نمیشه؟
ممنون جواب دادین.
سلام.ببخشید متوجه نشدم.نقل قول:
ببخشید شما مطمئن هستید که فایل Jar رو میریزید یهو اشتباهی فایل های Zip , Rar رو نریزید ها :20:نقل قول:
توتنظیماتش هستش که نوشته Master Reset یه بار این کا رو بکن ببین چی میشهنقل قول:
سلام.ببخشید متوجه نشدم.
نه :18:Zip , Rar !؟نقل قول:
قاب فابریک k750 چنده؟خودم میتونم عوض اش کنم؟
روی قابش صفحه کلید و جویستیک هم هست یا باید اونا رو جدا بکیرم؟
اگر نیست اونا چنده؟
خودت میتونی عوض کنی ولی مواظب باش مثل من دوربینش رو خراب نکنی.موقع بستن قاب پشتی گوشی باید درب دوربین باز باشه وگرنه اهرمش میشکنه و با بازکردن درب دوربین دیگه دوربین کار نمیکنه.
قیمت و بقیه ی سوالام چی؟
سلام
من از خط ایرانسل استفاده می کنم. چند وقته که با k750 نمی تونم sms بفرستم. ولی تو گوشیای دیگه می شه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
دوست عزیز شما پسوندش رو تغییر بده به jar و بعد بریز روی گوشیتون :46:نقل قول:
قاب فابریک من اون موقع که داشتم 9 تومن در میومـــد ولی حالا نمیدونمنقل قول:
اره خودت میتونی خیلی راحته ولی همونجوری که ایمان عزیز گفتن :20:
روی قاب صفحه کلید هست ولی جویستیک نـــه . . .نقل قول:
موقع بستن قاب پشتی گوشی باید درب دوربین باز باشه وگرنه اهرمش میشکنه
صفحه کلید که روی قاب هستش چه فابریک چه غیره فابریک . قیمت جویستیک :41:
قیمتی هم نداره یـــه پلاستیک :31:
ببین مسج سنتر عوض نکردی :13:نقل قول:
مسج سنترت رو با گوشی های که میفرستن یکی کن:11:
موفق باشید!:40:
چک کردم(=چک کرده ام). ولی باز درست نشد
ای بابا،با پسوند jar میریزم دیگه.:18: ولی هر کاری کردم درست نشد دیگه بی خیالش شدم.:41: ممنون.نقل قول:
با درود
آیا می شه توی گوشی کا 750 شمار پیامک های ذخیره شده رو افزایش داد؟
تنظیمات مسج رو ین نگاهی بنداز یا ریست تنظیمات کن اگه مسج سنتر درسته :46:نقل قول:
با این پسوند میریزی برنامه اجرا میشه یا پسوند ناشناخته میزنه روی گوشی اینا رو هم بگو تا مشکلت رو برطرف کنیـــم :20:نقل قول:
پیامک های ذخیره شده رو فکر نکنم ولی میتونی حجم Inbox رو به تعداد خیلی زیاد افزایش بدی با پچ . . . :11:نقل قول:
نقل قول:
با سپاس.
اگر شدنی هست پچ افزایش گنجایش اینباکس رو معرفی کنید؟
بفرما عزیز . . .:11:نقل قول:
این پچ نیســـت ولی همین فایل زیپ هستش که با فلش کردن روی گوشی فضای مسج ها افزایش پیدا میکنه . . .:46:کد:http://vike.parsaspace.com/HaDiiiii/Increase_SMS_Storage.zip
سلام گوشی من نور صفحش کم شده یعنی یه جوری شده...و همچنین باتری رو خالی نشون میده و باتریش شارژ نمیشه...جالبه که باتری دوستم که پر بد رو گذاشتم تو گوشی اون رو هم خالی نشون میده....میدونین مشکل کجاست و چقدر خرج داره؟؟؟
با سلام.هر وقت که بازی با فرمت jar و با سایز 176*220 بر روی گوشی k750میریزم فایل رو به صورت ناشناخته نشون میده.یعنی اصلا این فرمت رو نمی شناسه.مطمئن هستم که فرمتش jar هست ،تا حالا کلی برنامه جاوا هم روش ریختم ولی هیچ کدوم رو جز یکی اجرا نکرده.نقل قول:
گوشی شما چیـــه دوست عزیــــز :20:نقل قول:
شما یه ببر گوشیتو بده برات فلش کنن 100 درصـــد میشه گوشی خودمم همینجوری شده بود ولی نوکیــــا که با فلش زدن درســـت شـــد :11:نقل قول:
سلام
گوشی من چند روز توی محیط دوربین درست و حسابی نمیره
یعنی کاور دوربین رو که باز می کنم یه لحظه وارد میشه و دوباره می پره بیرون
چی کارش باید بکنم؟؟؟
دوست عزیز شما ببینید کاور دوربین گوشیتون درستـــه لق یا شل نشـــده :13:نقل قول:
کاور رو باز کنید و به پایین فشار بیارید ببینید بازم از دوربین میپره که اگه خارج نشد کاور شل یا لق شــده :20:
اگه بازم همونجور که ببر برات فلش کنن درایو دوربین بهم ریختــــه :5:
نقل قول:
دوست عزیز شما ببینید کاور دوربین گوشیتون درستـــه لق یا شل نشـــده
کاور رو باز کنید و به پایین فشار بیارید ببینید بازم از دوربین میپره که اگه خارج نشد کاور شل یا لق شــده
ممنون H.VIKE جان
کاور دوربین مشکلی نداره لق نشده
من وقتی حتی از منو های خود گوشی هم می خوام به داخل دوربین برم گزینه دوربین رو که انتخاب می کنم یه چشمک می زنه و دوباره به حالت قبلی بر می گرده.....
فکر کنم باید فلشش کنم چند تا سوال داشتم:
1) با master reser مشکلم حل نمیشه؟؟؟
2) خودم هم می تونم گوشی ام رو فلش کنم یا تجهیزات خاصی می خواد؟؟؟؟
3) چه اطلاعاتی ام برای فلش کردن از بین میره؟؟؟؟
گوشی من k750 هست...سلام گوشی من نور صفحش کم شده یعنی یه جوری شده...و همچنین باتری رو خالی نشون میده و باتریش شارژ نمیشه...جالبه که باتری دوستم که پر بود رو گذاشتم تو گوشی اون رو هم خالی نشون میده....و تا وقتی گوشیم به برق وصل باشه کار میکنه در غیر این صورت خاموش میشه....میدونین مشکل کجاست و چقدر خرج داره؟؟؟
اگه لق نبوده که مشکلتون با فلش درست میشه درایو دوربین بهم ریخته . . .نقل قول:
1) نمیدونم فکر نکنم چون مستر ریست ربطی به درایو دوربین نداره :41:
2) چون مبتدی هستی یکم سخته ولی تو قسمت هک و سونی اریکسون بری بخونی یاد بگیری خوبه دیگه احتیاج نیســـت بری بدی تعمیرگاه خودت درست میکنی!!!
3) از جمله شماره هااا . مسج هااا . و چیزایی که تو حافظ گوشی هستن . مموری رو در بیـــار موقعی که میدی برات فلش کنن یا خودت یاد گرفتی فلش کنـــی :11:
شما ببر یه تعمیرگاه شاید مشکلت سخت افزاری باشــــه !!!نقل قول:
اگه نبود که بهشون بگو برات فلش بزنن :46:
من یه k750 دارم
بعد یه مدیته بلوتوثش کار نمیکنه
یعنی اگه بخوام از گوشی دیگری فایل بگیرم نمیشه
ولی میتونم به همون گوشی فایلی چیزیی بفرستم
بعد usb ش هم کار نمیکنه
یعنی یه بار نصب کردم درست بود
ولی از وقتی ویندوزمو عوض کردم بعد خواستم دوباره بریزم و امتحانش کنم کامپیوترم قاط میزنه! در صورتیکه واسه گوشیای دیگه که امتحان کردم هیچیش نشد
کلا درب و داغون شده : دی
ولی کسی میدونه علت اینا چیه ؟ ویروسی شده ؟ : دی
سلام
یه سوال داشتم امیدوارم تکراری نباشه
چون تعداد صفحات زیاد بود و اینجا سرعت اینترنت کمه نمیتونم همه صفحات رو بخونم
من یه کا 750 دارم که ریجستر نشده است
در ضمن دادم واسم تبدیلش کردن به W800
می خواستم بدونم اگه با برنامه های هک بخوام فضای اس ام اس رو افزایش بدم یا کارای دیگه بکنم باید از پچ های کا 750 استفاده کنم یا w800
در ضمن واسه گوشی ( چون ریجستر نشده و تبدیل شده است ) مشکلی پیش نمیاد
خیلیییییییییییییی ممنون
:11:
دوست عزیز شما ببین حافظه داخلی گوشیت پر نشـــده چون اینجوری نمیتونی فایل بگیری با بلوتوث:13:نقل قول:
چه جوری قاط میزنــــه !!!
اینجور گوشی هاااا ویروسی نمیشــــه دوست عزیز :41:
نه عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد دادین تعمیرگاه براتون تبدیل کنــــه !نقل قول:
بعد از تبدیل باید از فایل هااا و پچ های w800 استفاده کنید مال K750 دیگه نمیخونــــه !؟!
من K750 قدیمیم رو به W800 تبدیل کردم ، می خواستم آپدیت کنم همون K750 شناخت سایت سونی اریکسون ...
نه تازه زدم هر چی داشتم پاک کردم !نقل قول:
دوست عزیز شما ببین حافظه داخلی گوشیت پر نشـــده چون اینجوری نمیتونی فایل بگیری با بلوتوث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری قاط میزنــــه !!!
اینجور گوشی هاااا ویروسی نمیشــــه دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی سی دی رو واسه نصب برنامه usb میزارم بعد کامپیوتر قاطی میکنه مجبورم سی دی رو در بیارم اصلا نمیشه باهاش کار کرد
قبل از عوض کردن ویندوزم خیلی خوب بود ولی از وقتی ویستا نصب کردم نمیشه !
یعنی ممکنه مشکل از ویندوز باشه یا سی دی خیلی قدیمی شده ؟!!
ویروسی نمیشه ؟ : دی ببخشید خووو ! من بلت نیستم !!
اره دیگه باید هم K750 بشناســــه !!!نقل قول:
شما دارید گوشیتون رو هک میکنید یعنی دستکاری نرم افزاری !؟!
سایت سونی موقع اپدیت جزئیات سخت افزاری و سریال رو چک میکنه که مال شما میشــه K750 دیگـــه:20:
دوســـت عزیز شما باید دنبال PC Suite های باشـــی که که تو ویندوز ویستا هم کارایی داشته باشــهنقل قول:
این برنامه ای که شما استفاده میکنی رو ویستا بالا نمیاره گوشی رو !!! شما برید PC Suite ورزن بالاتر امتحان کنید به احتمال زیاد روی ویندوز ویستا جواب بده و گوشی رو بالا بیاره:11:
..........
اگه تازه زدی پاک کردی حالا امتحان کن ببین میتونی بلوتوث بگیری !؟!
سلام با اینکه تازه کارم ولی چون بار ها گوشیم رو باز کردم فک کنم بدونم مشکل usb شما چیهنقل قول:
قسمتی که usb رو به مادر بودر گوشی وصل کرده چیز ضعیفیه (حد اقل تو کا750 ) شما یه راه داری گوشیو باز کنید قسمت usb conector رو در بیرین زیرش رو تمیز کنید و احتما90% درست میشه تریقه باز کردنش رو اگه نمی دونید که احتمال زیاد میدم می دونید بگید تا به صورت تصویری تو ضیح بدم.:31::11: