سلام
آقا یه ست تاپ باکس بی دردسر که امکان پخش divx و زیرنویس فارسی رو داشته باشه چی بخریم ؟
ایکس ویژن ؟ بلوسنس ؟ برایت ؟ یا ...
Printable View
سلام
آقا یه ست تاپ باکس بی دردسر که امکان پخش divx و زیرنویس فارسی رو داشته باشه چی بخریم ؟
ایکس ویژن ؟ بلوسنس ؟ برایت ؟ یا ...
ایکس ویژن امکان پخش مولتی مدیا نداره. بلوسنس DivX رو با زیر نویس فارسی پخش می کنه. برایت رو نمی دونم...!
دوست عزيزنقل قول:
يه برنامه هست كه usb---- ها هم cd اش رو ميدن .. اونو فكر كنم بايد نصب كني يا يه درايوري چيزي.
اصلا برو تو قسمت درايور هات ببين درايورشو داري
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
xvision بهترين كيفيت رو داره دوست عزيز. ولي usb اش نميتونه divx پخش كنه. البته دستگاه هايي كه usb شون فيلم هم پخش ميكنه آنچنان چنگي به دل نميزنننقل قول:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نقل قول:
آنتن هوايي نه دوست عزيز
همون آنتن كوچيكي كه داره كفايت ميكنه
بله ميگيره . اين وبلاگ همه سئوالات رو جواب ميده
کد:www.maadiran.mihanblog.com
بلوسنس چطور ؟ ایراد خاصی داره ؟نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
بله به صورت آزمايشي در استان قزوين اه افتاده
البته به جاي 14 كانال 8 تا ميتوني بگيري فعلا
اگه واسه LCD بخوای و با غیر HDMI دار ها مقایسه کنی خیلی سر تره. از لحاظ اقتصادی هم به نظر من بلوسنس و پروویژن به صرفه ترن. چون جدا از اینکه پخش کننده دیجیتالند یه پلیر متوسط هم به حساب میان. در ضمن من هنوز نفهمیدم چرا می گن خروجی HDMI کیفیت نداره! به نظر من اگه روی LCD ببینید کیفیت خوبی هم داره.نقل قول:
لوول ! حالا چرا فقط برای LCD ؟نقل قول:
با CRT کار نمی کنه ؟
سلامنقل قول:
چرا خروجی برای CRT هم داره اما من تصویر رو با AV که به LCD دادم تصویرش تعریفی نداشت.
اگر در قسمت دیوایس منیجر شما dvbt وجود داشته باشد شما می توانید شبکه های دیجیتال را دریافت کنید و برای این کار اولا برنامه dvbviewer , و سپس کداکهای h.264 را دریافت کرده و استفاده کنید( برو سایت دریا کامپیوتر دانلود کن )نقل قول:
ضمنا آنتن خونه را وصل کنید و یاد بگیرید بعد برید سراغ آنتن خودش
نقل قول:
سلام دوستان
آیا از تبدیل اسکارت به کامپوننت هم کسی استفاده کرده ؟ کیفیت تصویر کامپوننت چطوره ؟
سلام من یک گیرنده DELL گرفتم
همه چیزش درسته فقط فقطی اسکن میکنه کانالها رو پیدا نمیکنه
usb هم هست
مشکل چیه ؟
لیونل مسی عزیز شما مطمئنی که DELL اصل هست؟ من که تا حالا ندیده بودم DELL گیرنده دیجیتال ----T MPEG-4 H.264 AVC بزنه! ان شاء الله که قلابی نیست.
اگه همه چیز نصبه و اوکی هست و واقعا سرچ می کنه و پیدا نمیکنه پس صد در صد از تنظیم نبودن آنتنه.
شما اگر تهران هستید این کار رو بکنید: اون آنتن هوایی که به این دستگاه می زنید رو، به یک وسیله ای که کانالها رو به صورت آنالوگ دریافت می کنه متصل کنید، مثل تلویزیون معمولی. بعدش شبکه خبر رو باهاش (به صورت انالوگ) بگیرید.
اگر شبکه خبر رو مثل آینه به صورت آنالوگ گرفتید مطمئن باشید دیجیتال رو هم می گیره.
به این دلیله که شبکه خبر و تلویزیون دیجیتال دقیقا با یک میزان قدرت دریافت می شن و من در تهران امتحان کردم این موضوع رو. در شهرستان این کار جواب نمی ده چون اونجا شبکه خبر آنالوگ رو مثل تهران پخش نمی کنند.
یه جور راهنمای دریافت در تهران اینه.
سلام دوباره
ممنون از راهنمائی
شبکه خبر رو مثل آینه نکرد ولی خوب بود
بقیه شبکه ها با جابجائی آنتن کوچیک خوب میشد
ولی تو pc هنوز هیچ کاری نکرده شاید مشکل فرکانس داره تو نرم افزار blazevideo
چون کار نکردم نمیدونم
آنتنت ضعیفهنقل قول:
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
این dell ریمارک است و ساخت شرکت dell نیست قیمتش هم 28000 تومانه
قیمتش 24 گرفتم در ضمن پس دادن مشکلی نبود
بهترین مارکش چی هست که صد در صد روی pc جواب بده
lg خوبه
خبر فوري كاهش قيمت پروويژن
الان سايت پروويژن T+7 رو زده 75000
و پروويژن T-7 رو زده 65000 تومانکد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=129
کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=127
تقریبا تمام مدلها رو امتحان کردم تمام چیپهاشون یکیه حالا فرقی نمی کنه 20 تومانی باشه یا 50 تومانینقل قول:
حتما از برنامه blazedtv ورژن 6 به بالا استفاده کن
سیستم باید قوی باشه
آنتن خودش معمولا خوب جواب نمی ده می تونی با آنتن هوایی کانالها رو بگیری بعد به آنتن خودش وصل کنی
سلام
این شبکه آی فیلم که اخیرا صدا و سیما راه اندازی کرده ، روی شبکه دیجیتال پخش می شه؟
فکر نمی کنم این کار رو بکنند. اینا اگر عقل داشتند در تهرانی 13 میلیونی که شاید 1 درصدشون هم عربی در حد مکالمه بلند نیستند، کانال الکوثر و العالم رو پخش نمی کردند! من بارها ازشون تقاضا کردم اگر می تونن جام جم 2 و 3 که برنامه های متنوع تری رو دارند پخش کنند منتها کو گوش شنوا؟نقل قول:
العالم و الکوثر و آی فیلم خوبه برای استان هایی که درشون ایرانی های عرب زبان هستند نه تهرانی که بیشترشون سبزواری و آذری و لر و همدانی و تویسرکانی هستند!
بعدشم این آی فیلم بر خلاف تبلیغاتش هیچ چیز جدید نداره! مثلا اومدن سریال اغماء رو به زبان عربی دوبله کرده اند یا مریم مقدس یا همه فیلم ها و سریالهایی که قبلا 100 بار فارسیش رو پخش کرده اند!
این خرج های اضافی از بیت المال رو من نمیدونم برای چی میکنند؟ کانال الکوثر همه این سریالها و فیلم هایی که الان آی فیلم میخواد نشون بده رو قبلا نشون داده و این کانال دوباره می شه موازی کاری با الکوثر!
من از خود اعراب تو سوریه شنیدم که میگفتند اینکه فیلم های ایرانی زنان رو حتی در خونه شخصی با چادر و روسری نشون میده واقعا خنده داره و ما تا وقتی این همه سریال هندی و ترکی و خارجی هست اصلا چنین چیزهایی رو بهشون اعتنا هم نمیکنیم. بعد اینا انقدر هزینه الکی میکنند.
به جای این ولخرجی های مزحک نکردند برای مملکت 75 میلیونی که نصفشون جوان هستند یه کانال مخصوص ورزش راه بندازند!
یعنی واقعاً کانال i-Film که بر روی 2 ماهواره پخش میشه از رسیدگی به نیازهای جوانان خود کشورمون واجب تر بود؟!
خدا بهشون عقل بده!
نقل قول:
با آنتن خودش من تست کردم هیچی نمیگیره. مینویسه no signal درسته؟
با آنتنی که باهاش تلویزیون رو میگرفتیم تست کردم. زدم سرچ کنه هیچی نیافت !!!!! البته تنظیماتش رو گذاشتم رو ایران و این جوری شده بود.
بعد رفتم گذاشتم رو universal و بین فرکانش فکر کنم 600 تا 700 زدم سرچ کرد و همه شبکه ها رو آینه گرفت.
سلام
اگه ممکه دوستان راهنمایی کنند حومه تهران اسلامشهر هم دریافت میکنه منظورم میگیره یا نه!
ممنون
از اطلاعاتتون ممنوننقل قول:
اما فكر نكنك وارد كننده هاي ايران اين مسذله برايشان مهم باشد ! اينها حتي براي ارزان تر شدن محصول خودشون از كيفيت كابل AV همراه دستگاه كم مي كنند و حتي در يك مورد از دو تا باتري نيم قلم براي كنترل دستگاه دريغ شده بود.
اما همانطور كه من عرض كرده بودم فعلا فقط از طريق تبديل كننده AV به RF مشكل شما حل مي شود . فكر كنم به دنبال يك تبديل كننده خوب بگرديم مطمئنا به جوا مي رسيم اما شك دارم واردكننده ----T آنقدر برايش مهم باشد كه دستگاه با مودلاتور ار اف وارد كند !!!
بله ما براي شهريار ، وارمين ، قرچك ، اسلامشهر ، هشتگرد فرستاديم و كار كردهنقل قول:
گيرنده ديجيتال :
کد:www.--------/----t.html
سلام به همه
گیرنده برایت هم گویا به بازار اومده که تاییدیه تکتا رو هم داره. کسی نمیدونه کیفیتش چطوره؟
:18:نقل قول:
بهتر بود بگب همهچيش درسته فقط كار نميكنه
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
xvision قيمتش 28.900 كيفيتشم خوبه . البته به قول آقا رضا كيفيتش با رقيباش فرق زيادي نداره ولي حداقل گارانتيش عاليه و اگر دستگاهت خراب شد راحت پس مي گيره و دستگاه سالم بهت ميدهنقل قول:
سلام دوستان
وضعیت استان گیلان چطوره ؟
رشت و شهرهای اطراف(30 کیلومتر اونورتر از رشت!:دی)
گيرنده برايت ، مورد تاييد سوني ايران هم هست . البته واردكننده اين دستگاه سوني هستش و در نمايندگي هاي سوني هم به فروش ميرسه با گارانتي "پارسيان صوت آريا" . سرعت تعويض كانال هاي عاليه .نقل قول:
قیمتش چنده؟نقل قول:
اصلا یه تلویزیون ال ای دی که توش تیونر هم داشته باشه و این دیجیتال ها رو بدون مشکل خاصی بگیره چند میشه ؟
یعنی سرعت تعویض کانال هاش چقدره؟ من بلوسنس دارم 3 ثانیه طول می کشه کانال عوض شه. برایت چقدر طول می کشه؟ در ضمن HD پلایر هم هست؟ یا نه؟نقل قول:
شرکت سونی سری EX 700 و از اون گرونتر سری NX 700 اینها خودشون گیرنده دیجیتال دارند.نقل قول:
چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟نقل قول:
ال سی دی چه طور ؟
بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟
کیفیتشون چه طوره ؟؟؟
ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.
بچه ها این سینام مدل 8847 تصویر در تصویر نداره؟ :41:
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام .
چون اين تاپيک زياد پست داره ، من نتونستم جوابم رو پيدا کنم ، اگر سؤال تکراری هست ببخشيد :
من دستگاهProvision T-7Plus تهيه کردم که نرم افزار 221887.00517.1 رو داره .
مشکلی که باهاش دارم اينه که زيرنويس های فرمت SRT رو نشون ميده و مشکل نداره ولی فرمت IDX/SUB فارسی رو نميتونه نشون بده . ميخواستم بدونم آيا با بروز رسانی نرم افزار دستگاه ، اين مشکل رفع ميشه ؟ اگه جواب مثبت هست لطف کنيد لينک دانلود فايل آپديت رو قرار بديد ، ممنون .
هيچ راهي براي نمايش زير نويس فارسي در پرويژن مدل t7 معمولي وجود نداره ؟
غیر از شرکت سونی مدل هایی از فیلیپس و پاناسونیک هستند که گیرنده داخلی دیجیتال دارن و اگه دنبال مدل هایی از ال ای دی هستی می تونی مدل های فیلیپس رو چک کنی...من یه مدل 42 اینچ فیلیپس رو دیدم واقعا معکره بود (قیمت حدود 2 میلیون) تصاویر به شدت زنده و حرکت تصویر بدون کوچک ترین مکث و وقفه ای انجام می شد...دوستان با توجه به افزایش عجیب و ناگهانی قیمت برق پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مدل های LED و اینج های 32 و حداکثر 37 اینچ برن...چون مصرف برق خیلی خیلی کمتری دارن...نقل قول:
درباره 3D هم باید بگم سازگاری با پلیر 3D ربطی به LED و یا LCD بودن TV نداره...
درودنقل قول:
همه آنتن ها ولتاژ خیلی کمی برق دارن اما قاعدتا نباید مشکلی برای دستگاه بوجود بیارن تنها نکته ای که وجود داره اینه که اگه از آنتن چند پره هوایی استفاده کنی کیفیت و جزئیات تصویر بهتری دریافت می کنی (البته در بعضی از کانالها) به نظر من که حیفه TV سری NX داشته باشی و از یه آنتن خوب استفاده نکنی!
من الان زنگ زدم شرکت فولاد رايانه و گفتن که فقط زيرنويس های پسوندSRT رو ساپورت ميکنه و هنوز هم آپديتی برای اين دستگاه نيومده .
سلام متشکرم.در مورد این صحبتتون میخواستم بگم مطمئنید اگه از آنتن معمولی استفاده کنم کیفیت بالاتر میره؟چون که الان تصویر شطرنجی نمیشه ومشکلی در مورد قدرت سیگنال وجود نداره اما کیفیتش خودم احساس میکنم یه خرده کمه.حالا چه فرقی هست بین انتن معمولی وخفاشی که کیفیت تصویر تفاوت داره؟نقل قول:
نقل قول:
من هم با توجه به سیستمی که تصاویر به نظر سه بعدی میرسن فکر کردم ربطی نداره ولی نرم افزار سه بعدی ساز یا به اصطلاح دراویرش رو که رو لپ تاپم نصب کردم دیدم مینویسه که مانیتورم رو ساپورت نمیکنه !!!! حالم گرفته شد... البته با خود نرم افزار برای تنظیم فاصله و .... تست کردم یه کم سه بعدی شد ولی جالب نیود اصلا.
فکر کنم یه ربطایی داشته باشه و مانیتور های غیر سه بعدی رو نشه به جای سه بعدی ها به کار برد.
البته تصویر همه دو بعدیه و عینک که میزنیم یه دلیل جدا شدن نور خاصی که بسته به نوع عینک متفاوته ، تصویر دو تا میشه و به هر چشمی یک تصویر متفاوت میرسه. نتیجه اینه که ما فکر میکنیم فیلمی که داریم میبینیم سه بعدی هست. باز رو این مانیتور و تی وی ها باید بررسی کنم شاید نقطه ی تفاوتشون رو پیدا کنم.