بچه ها من این برنامه رو دانلود کردم ، تا الان چند تا از برنامه هامو پاک کرده ، چیجوری جلوش رو بگیرم ؟
بچه ها من این برنامه رو دانلود کردم ، تا الان چند تا از برنامه هامو پاک کرده ، چیجوری جلوش رو بگیرم ؟
برید تویه قرنطینه ببینید هستش!نقل قول:
بعد هر فایلی رو که خواستیدrestore کنید !
و بعد اون رو به فایل هایه امن کومودو اضافه کنید!
دوستان نسخه رایگان و پولی چه فرقی با هم دارن؟از نظر قدرت فایروال و شناسایی ویروسهاوتروجانها با هم فرق دارن؟
ممنون میشم جواب بدید
فرق نسخه پولی و رایگان در حدی است که کاربران نسخه رایگان کومود در این تاپیک درخواست کی و سریال و کرک و تریال ریست نمیدن.....نقل قول:
حتی تاپیک کرک و سریال کومودو اینجا نداریم.....
اینه فرقش!
اگه اینطوری که شما میگی باشه کودومو مگه مشکل داره بیاد نسخه پولی بده!!!نقل قول:
اگه امکان داره واضع توضیح بدید که فرقی داره:n06:
نسخه پولی ساپورت آنلاین دارن. یک پشتیبان که به شما کمک میکنه..... همین که الان دوستان فرمودند برنامه ها را پاک کرده و یا فیفا مشکل پیدا کرد...و از این موارد که پیش بیاد پشتیبانی کمکتون میکنه... البته این فرق در محصول(کومودو اینترنت سکیوریتی) نیست.سرویسی هست که ارائه میشه و پولشو میگیرند... (البته امیدوارم یه ویژگی مشابه برای کاربران اینجا دست و پا کنیم.. تو فکرش هستم... البته رایگان... ببینیم ملیح مدیرعامل شرکت کومودو چیکار میکنه)نقل قول:
سیستمت ویروسی بشه و نتونن درست کنند، یه مبلغی به عنوان خسارت بهتون میدن فکر کنم 500 دلار...
اما مهمترنش اینه: Wi-Fi Data Encryption > ترافیک شبکه بی-سیم را رمزگذاری میکنه... اگر هکری در بین راه ارتباط و دیتا را بدزده... بسته ها رمزگذاری شده هستند.... بنابراین شنود شبکه بی معنی میشه.
البته یک فضای رایگان ابری برای نگهداری فایلها و ... بهتون میده که البته بصورت رایگان این فضا تا 5 گیگ در اختیار همه (همون کاربران نسخه رایگان) است.
کومودو از آنتی ویروسش پول در میاره(راه های دیگه فعلا مد نظرم نیست که ربظی به آنتی ویروسش نداره)، از طریق Comodo Endpoint Security که مربوط به سیستمهای متصل به شبکه LAN هست. در واقع نسخه تجاری.
و اینکه محصول پولی و رایگان بدون کم و کاست نقاط اشتراک دارنددر > آنتی ویروس..ارائه آپدیت... فایروال...HIPS..سندباکس..کیوسک. ..ابزارهای پاکسازی و ....
درود دوستان چون سوالم مربوط به انتی ویروس خاصی نمیشد گفتم اینجا بپرسم. تکلیف فایلهای پچ یا کیجن یا کرکی که در سایت virustotal بعضی انتی ویروسها خطرناک میشناسند بعضی نه چیه ؟ مثل مورد زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
به نظر میرسه این کرک سالم باشه
اول اینکه کسپر فایل رو شناسایی نمیکنه , خیلی بعیده که ویروس باشه و همه آنتی های معروف بشناسن ولی کسپر نشناسه! (کسپر کرک ها رو ویروس نمیشناسه)
دوم اینکه به شناسایی ها توجه کنید متوجه میشید که ویروس نیست مثلاً به شناسایی Ikarus توجه کنید "not a virus - hacktool"
بقیه شناسایی ها هم به همین شکله و آنتی ها معروف بیشتر با نام Hacktool میشناسن که مربوط به کرک ها است
به نظر میرسه کرک معروفیه که این همه آنتی شناساییش کردن
بله یک فایل پچ هست ، الان یادم نیست مال کدوم برنامه بود ولی روی ایکون پچ brd نوشته . چندین کرک و کیجن و پچ دارم میخوام ببینم تو توتال به موردی برمیخورم که باید حذفش کنم یا نه. بازم تشکر از راهنماییتون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی آقا در مورد کرک سالم و ناسالم بحث کردننقل قول:
خود من تا جایی که امکان داره سعی میکنم از برنامه های رایگان به جای کرک شده استفاده کنم الان تو سیستم من فقط خود ویندوز :دی و IDM (البته کرک که نه , از روش مهران برای بلاک نشدن سریال استفاده کردم) کرک شدن(در کل بحث سریال با کرک فرق داره)
ولی اگر مجبور شدم از کرک استفاده کنم بهترین کار برای من استفاده از ویروس توتال هست , فایل رو در ویروس توتال اسکن میکنم اولویت شناسایی برای من کسپرسکی , آوست , دکتروب و بیت دیفندر (تا حدودی) هست اگر هر کدام از اینا شناختن بیخیال کرک میشم ولی اگر نشناختن به شناسایی بقیه آنتی ها توجه میکنم اگر مثل عکس بالا باشه که از شناسایی میشه فهمید فایل کرکه و نه ویروس که از فایل استفاده میکنم ولی اگر غیر از این بود سعی میکنم به دنبال کرک دیگه ای باشم و اگر نبود با توکل به خدا از این کرک استفاده میکنم :دی
سلام علی جان
چطور میشه فلش یا هارد اکسترنالی رو که الوده هست توی محیط کیوسک اسکن کرد؟
من چند باری تست کردم گزینه اسکن کومودو روی راست کلیک هست اما اسکن نمیکنه؟
اگر این امکان در محیط کیوسک وجود نداره در چنین شرایطی چه کار باید کرد؟ (lمنظورم فقط محیط کیوسکه)
با سپاس فراوان
سلام دوستان من تازه cis رو نصب کردم و فایل آپدیت 137 مگ داره دانلود میشه. یه مشکل کوچیک دارم نمیدونم حل میشه یا نه:n02: وقتی میخوام یکی از کارها (مثلا" آپدیت) رو به پس زمینه بفرستم توضیحات پس زمینه باز میشه و حتی اگه تیک گزینه (دیگر این توضیحات را نشان نده) را هم بزنم دفعه ی بعد باز هم این توضیحات را نشان میدهد. این مسئله در Minimize کردن هم وجود دارد. لطفا" راهنمایی کنید. ورژن هم 6.2.282872.2847 هست و از سایت cnet دانلود کردم.(سایت خود کومودو لینک میده به cnet)
موفق باشید.
تست نکردم ببین چی میشه اسکن میکنه یا نه یا راه حلش چیه..... چون یه کار بی مورد هست و وقت واسه این کارها و آزمایشها نمیزام!!نقل قول:
شما فلش را وصل کن به سیستم و اصلا اسکن هم نکن.... دوران اسکن دستی گذشته...آنتی ویروس و بخش حفاظت فعال باشه... اصلا کاری با فلش نداشته باش... فقط عین اینکه فلش آلوده نیست راحت کار کن... حفاظت بی درنگ محافظ شماست.
در چنین شرایطی.... شرایط چی؟ ... ولی در کل هیچ کار خاصی نباید کرد.... اصلا فلش عددی نیست. فراموش کن اون دوران را که میگفتن فلش را زدی به سیستم اول اسکن کن، الان میگن فلش را وصل کن و مستقیم برو توش و کارتو انجام بده.
نقل قول:
تیک این گزینه را بردار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه مشکل پابرجاست! مثل این که قرار نیست حل بشه.نقل قول:
موفق باشید.
EDIT: در ورژن جدید این برنامه این مشکل حل شده! ورژن من 6.2.282872.2847 بود که الآن آپدیت کردم به 6.2.285401.2860 . در لینک زیر به این موضوع اشاره شده:Fixed "Do not show this message again" does not work while updater is running[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از راهنمایی دوستان:n16:
موفق باشید.
آقا وقتی یه فایل رو از قسمت submite file واسه تحلیل کومودو میفرستیم از کجا باید جواب این تحلیل رو ببینیم؟ یعنی از کجا بفهمیم جواب کومودو در مورد اون فایل چیه، تو همون قسمت میزنه؟
من ویندوزمو عوض کردمو الان میخوام کومودو رو دوباره نصب کنم میشه بگید تنظیماتش رو چی باشه تا مشکلی برام پیش نیاد
شما همون تنظیمات پیشفرض رو نگهدارین بهترینه :n06:نقل قول:
اگرم خواهان تغییر تنظیمات هستین، تو این تاپیک بطور کامل درمورد تنظیمات اعمال شده بحث شده
سلام داداشینقل قول:
این پست رو 1 نگاه بنداز ...فکر کنم کمکت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از طریق نرم افزار فایل رو ارسال کنید جوابی به شما داده نمیشه ولی اگر از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید جوابش از طریق ایمیل برای شما ارسال میشهنقل قول:
(البته من خیلی وقته از طریق وبسایت ارسال نکردم و به همون نرم افزار بسنده کردم )
سلامنقل قول:
دیشب گزارش دادم..... گفتن بررسی میکنیم.... الان دارن دنبال نخد سیاه میگردند!!:n27:
اول تشکر بکنم از دوستان که بسیار عالی جواب دادند....:n16: بعد اینکه یک توضیحی بدم در مورد اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه کار ارائه دادم: من کاربران تازه کار را به دو بخش تقسیم کردمنقل قول:
1- اون دسته از کاربران واقعا مبتدی که آشنایی بسیار کمی با دنیای امنیت و کامپیوتر و ... دارند. منظورم کاربرانی هستند که اصلا راه این فرومها را هم بلد نیستند. اصلا عضو این انجمن ها نیستند. سالی یکبار هم به اینجا سر نمیزنند و .... این دسته بعد از نصب به تنظیمات دست نمیزنند و اگر کس دیگری هم کومودو را برای آنها نصب کرد بهتره خیلی تنظیمات را دستکاری نکنه... در واقع توصیه من برای آنها تنظیمات پیشفرض است برای آنها. قبلا هم عرض کردم که میشه یکی دوتا کار انجام داد که من اصلا اسمشو تنظیم نمیزارم.. چون خیلی ساده است و حتی این دسته از کاربران هم بعد از یک هفته متوجه میشن که باید این دو سه تا تنظیم را انجام بدن. یکی اینکه بهتره آنتی را ظوری تنظیم کنید که بعد از شناسایی ویروس پیغام بده و اتوماتیک قرنطینه نکنه... دوم اینکه فایروال را بزارید روی حالت کاربر...
2- برای اون دسته از کاربران که تازه کومودو را نصب کردند ولی تا حدودی آشنایی با مسائل امنیتی و آنتی ویروسها و ... دارند. یا اون دوستانی که هر از چند گاهی میان به این فرومها و مطالبی را میخونند... تنظیمات ارائه شده برای این دسته از کاربران خوب و بدون اغراق باید بگم عالی است(من قول امنیت 99 درصد بهشون میدم به شرط اینکه نحوه کار با کومودو را هم که در همان پست ذکر کردم یاد بگیرند). ولی به شرط اینکه خودشون اون پست و چند پست مرتبط دیگر که اتفاقاً لینکش در همان پست تنظیمات برای کاربران تازه کار اومده قرار داره را بخونند... نه اینکه شما براشون انجام بدید(مثل دوستان و آشنایان). برای اینکه من در همان پست تنظیمات و پست دیگری که مربوط به تنظیمات فایروال و نحوه پاسخگویی به سوالات برای کاربران تازه کار است و همچنین پست دیگری که مربوط به پاسخ به سوالات HIPS هست مطالبی را گفتم که بتونید با کومودو و HIPS کار بکنید، بدون اینکه مشکلی داشته باشید.
پس شد سه پست: 1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2- تنظیمات فایروال و نحوه پاسخ دادن به سوالات فایروال 3-سوالات HIPS و نحوه پاسخ دادن
که باید هر سه پست را خودِ کاربر بخونه.... همینطور که عرض کردم فقط کافیه وارد پست اول بشید. لینک دو پست دیگر هم در همان پست قرار داره.
و نکته آخر اینکه: با خواندن مطالب اون سه پست و تنظیماتش دیگه شما هیچی کم ندارید.... میمونه یکی دو تا تنظیم دیگه که توی کتاب اشاره شده.... و احتمالا شما نیازی بهش ندارید. البته اینو گفتم تا بعداً اگر تنظیمی دیدید نفرمایید اقا اینها را که قبلا نگفتید!! .... اگه نگفتم> به پیر به پیغمبر شما نیازی بهش ندارید.....
راستی علی آقا کتاب کی منتشر میشه ؟ :دی
شوخی: منتظر مجوز وزارت ارشاد هستم.....:n02:..... خدا وکیلی تو میخونیش، حتی اگر کومودو داشته باشی بازم نمیخونیش...:n09:نقل قول:
CMS تموم بشه... اونم حله!
دوستان پست صفحه قبل را هم بخونند
:دی باور کن میخونمش :n09:نقل قول:
آخه به یکی از دوستام وقتی میگم باور کن میگه مسعود باور کن ینی دارم دروغ میگم :دی
ولی نه خداییش میخونم، چون بهش علاقمند شدم :n06:
پس بی صبرانه منتظریم پهلوون :n18: :دی
------
راستی تو پست قبلی سوتی دادم نه؟ :9:
سلام دوستان من یه مشکل دیگه با آخرین ورژن cis premium دارم. وقتی نرم افزار باز باشه سرعت دانلود من لحظه به لحظه نوسان می کنه و ثابت نیست. یعنی چند لحظه رو 100 بعد برای چند ثانیه میشه 0. در این حالت هیچ فایلی نمیشه دانلود کرد و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه. اما به محض این که از نرم افزار خارج بشم مشکل حل میشه م سرعت برمیگرده به حالت اول.
فایروال رو در همه حالت ها( کاربر، امن، آموزشی و مسدود) امتحان کردم نتیجه نداد. حتی فایروال رو غیر فعال کردم باز هم نتیجه نداد. لطفا" راهنمایی کنید.
موفق باشید.
به نظر من یک بار اپدیت کن بعد امتحان کن.نقل قول:
ببخشید اگه نتونستم کمک کنم.
من كمودو نصب كردم اما سرعت سيستم موقع شروع بكار سيستم كه مياد بالا خيلي كم ميكنه راهي نيست اين مشكل برطرف كنم ممنون ميشم جواب بديد.
علی آقا یه مشکلی برای من پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد خورد، من فلشم ویروس شورت کات گرفته بود، از اینا که فلش رو باز میکنی توش یه شورتکات از اسم فلش هست و باید روش کلیک کنی تا محتویات فلش رو ببینی، من با آویرا اسکن کردم دیدم این ویروس رو شناسایی کرد ولی خودم از قصد پاکش نکردم ببینم کومودو در مقابلش چیکار میکنه
تنظیمات سند باکس رو گذاشتم رو Fully Virtualized و روی اون شورتکات کلیک کردم، ظاهرا ویروس به این صورت عمل میکنه که فایل RunDll32 رو تو پوشه system32 اجرا میکنه، و متاسفانه وقتی رو شورتکات کلیک کردم کومودو هیچ پیغامی نداد و وقتی محتویات فلش باز شد اون ویروس سیستم من رو آلوده کرد
البته با آویرا کل سیستم رو اسکن کردم و ویروس رو شناسایی و پاک کرد ولی خواستم بدونم چجوری defense کومودو جلوی ویروس رو نگرفت؟ فکر میکنم به این دلیل که فایل Rundll32 رو یه فایل امن میدونه به راحتی گذاشته اجرا شه و سیستمم از طریق اون ویروسی شده، میخواستم بدونم شما با این ویروس کار کردید که ببینید کومودو جلوش رو میگیره یا نه؟
در ضمن من برای اطمینان یه log گرفتم ببینم کومودو در زمان باز کردن فلش آلوده کاری انجام داده یا نه که دیدم نه هیچ کار خاصی انجام نگرفته
سلامنقل قول:
کومودو اینترنت سکیوریتی دارید؟
وقتی سندباکس روی Fully Virtual باشه، به فایلها اجازه اجرا میده و پیغام خاصی هم دریافت نمیکنید. حتی اجازه دسترسی به پروسه های امن را هم میده، منتها با این تفاوت که همه را در محیط مجازی اجرا میکنه...
بنابراین فایل اجازه فعالیت را داره در مسیر VTRoot و شاخه مربوطه در رجیستری..... که با پاکسازی سندباکس محیط تمیز میشه.
اگر هم سندباکس روی Fully Virtual نباشه دسترسی مخرب به یک فایل/پروسه امن قطع میشه، چون CIS به هدف (RunDll32/Svchost/explorer/etc) نگاه نمیکنه که امن هست، به Parent App نگاه میکنه که مخرب هست.
آلودگی در کجا بوده.... قبلش پاکسازی سندباکس را انجام دادید؟ Log کاملا خالی است؟ لیست امن کومودو را چک کن....
نمونه را دارید؟....فلش آلوده را دارید، اگر بله، یکبار با HIPS خالی تست کنید....
در کل دوستان دیگری هستند که با فلش مشکل ویروس داشتند؟ کسی آلوده شده؟
سلام کومودو فلش رو خیلی زود اسکن می کنه چطور میشه دقتش رو با لا برد؟
میشه تنظیم کرد هر فلشی که متصل شد پیغام اسکن بده؟یعنی بپرسه که اسکن شود؟
ممنون.
سلامنقل قول:
نه فایروال کومودو دارم
بله میدونم وقتی رو کاملاً مجازی باشه فایل به صورت مجازی اجرا میشه ولی باید تو قسمت log این فعالیت مجازی ثبت شده باشه که نشده، در ضمن یه پیغامی هم میده که فلان فایل به صورت مجازی سندباکس شده،درسته؟
آلودگی تو درایو ویندوز تو همون پوشه system 32 ایجاد شد، طوری که وقتی چندتا فلش رو زدم به سیستم همون ویروس شورت کات رو از سیستمم گرفتن
لیست امن رو دونه دونه سرچ و چک کردم فایل مشکوکی ندیدیم و اون ویروس هم تو لیست نبود
ببینید ویروسش جوری نیست که یه فایل باشه و بتونم آپلودش کنم براتون، فقط یه شورتکات هست، با hips هم تست کردم به همین صورته پیغامی داده نمیشه
من خودم فکر میکنم کومودو کاری رو که این ویروس میکنه (یعنی درست کردن شورتکات داخل فلش) انگار یه پروسه امن میدونه و بهش کاری نداره
حالا باز فلشم رو به این ویروس آلوده میکنم و تست میکنم، کامپیوتر دوستم پر از این ویروس هاست ((:
درود به همه دوستان
من چند وقت پیش که کومودو رو نصب کردم، واسه شروع ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اعمال کردم. حالا میخوام یکم سطحش رو ببرم بالاتر ، واسه همین رفتم سراغ پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه این قوانینی که جناب Jadda گفتن دقیقا واسه چه کاریه و حتما لازمه که انجام داده بشه؟؟؟
دوم هم دیدم که مربوط به ورژن قبلی کومودو هست و گشتم و توی موارد حفاظت شده و گروه ها پیداشون کردم ولی گزینه ای که بشه اون قوانین رو تعریف کرد پیدا نکردم (طبق اون آموزش باید یه گزینه add new item که اینجا فقط گزینه های افزودن گروه ، فایل ، پوشه و پروسه در حال اجرا ، را داریم!)
حالا حالت کلی سوال من :
من دقیقا کدوم تنظیمات رو باید انجام بدم که به بیشترین امنیت برسم؟؟؟ (البته بدون بیشتر شدن سوالات کومودو:n02:)
سپاس...
[QUOTE=fb.atheist;7825475]سلام
نه فایروال کومودو دارم
بله میدونم وقتی رو کاملاً مجازی باشه فایل به صورت مجازی اجرا میشه ولی باید تو قسمت log این فعالیت مجازی ثبت شده باشه که نشده، در ضمن یه پیغامی هم میده که فلان فایل به صورت مجازی سندباکس شده،درسته؟
آلودگی تو درایو ویندوز تو همون پوشه system 32 ایجاد شد، طوری که وقتی چندتا فلش رو زدم به سیستم همون ویروس شورت کات رو از سیستمم گرفتن
لیست امن رو دونه دونه سرچ و چک کردم فایل مشکوکی ندیدیم و اون ویروس هم تو لیست نبود
ببینید ویروسش جوری نیست که یه فایل باشه و بتونم آپلودش کنم براتون، فقط یه شورتکات هست، با hips هم تست کردم به همین صورته پیغامی داده نمیشه
من خودم فکر میکنم کومودو کاری رو که این ویروس میکنه (یعنی درست کردن شورتکات داخل فلش) انگار یه پروسه امن میدونه و بهش کاری نداره
حالا باز فلشم رو به این ویروس آلوده میکنم و تست میکنم، کامپیوتر دوستم پر از این ویروس هاست ((:[/QUOTE]
کد:یدونه فلش خالی به سیستم بزن و فایلهایی رو که توی فلش کپی میشه رو زیپ کن و بعدش بفرست.... یعنی اینجوری هم نمیشه؟البته اینها رو باید تروجان و مالوار شناخت نه ویروس...
من توی ویندوز مجاز ی ای که دارم اصلا کومودو رو نصب نکردم و فقط توی ویندوز اصلی ام کومودو دارم....پس چرا وقتی توی ویندوز مجازی دارم کار میکنم کومودو فعال میشه و به کرکها گیر میده؟( من یکی از درایوها رو که برنامه ها رو توی اون دارم به اشتراک گذاشتم)....من میخاستم توی ویندوز مجازی از یک انتی ویروس دیگه استفاده کنم حالا با این تفاسیر باید چیکار کنم؟اگه انتی ویروس جدیدی توی ویندوز مجازی ام نصب کنم با کومودو تداخلی ایجاد نمیکنه؟و همینطور تست ویروسها توی ویندوز مجازی خطرناک میشه برام؟(من میخاستم توی ویندوز مجازی اجازه بدم ویروسها اجرا بشن)....
من توی ویندوز مجازی کار میکنم اصلا همچین مشکلی ندارم نمیدونم شما چه کردید که اینجوری شده
فایل رو از توی پوشه اشتراکی اجرا میکنید؟
برنامه مجازی سازتون چی هست؟
شما توی ویندوز مجازی هر کاری بکنی کاری به سیستم اصلی نداره
همون تنظیمات را داشته باشد.... خیلی ذهنتون را درگیر تنظیمات نکنید... الان تنظیماتی که خود من دارم با اون تنظیماتی که اینجا قرار دادم فرق چندانی نداره.....درسته که کومودو دستتون را در اعمال تنظیمات باز میزاره و این مورد پسند هست. ولی چیزهایی که باید گفته میشد را گفتم.... بقیه نگفته ها ببیشتر حالت شخصی سازی داره... بازم میگم اون تنظیمات عالیه....نقل قول:
همون تنظیمات را داشته باشد.... الان تنظیماتی که خود من دارم با اون تنظیماتی که اینجا قرار دادم فرق چندانی نداره.....درسته که کومودو دستتون را در اعمال تنظیمات باز میزاره و این مورد مورد پسند هست. ولی چیزهایی که باید گفته میشد را گفتم.... بقیه نگفته ها ببیشتر حالت شخصی سازی داره... بازم میگم اون تنظیمات عالیه....نقل قول:
درسته.نقل قول:
یه نکنه: اون درایو پل ارتباطی است و اگر دسترسی کامل به سیستم مجازی به اون درایو بدهید.. اگر مخربی قصد آسیب رساندن به اون درایو یا اطلاعات اون درایو را داشته باشه میتونه این کارو بکنه.
بنابراین اون مسیر/پوشه/درایوی که به اشتراک گذاشتید را فقط خواندنی بکنید... من دائمیش هم نمیکنم.... حتی قبل از تست ویروس هم میتونید اون درایو را غیرمشترک کنید.
نقل قول:من از vmware استفاده میکنم...نقل قول:
الان درایو توی ویندوز مجازی رو برای ویندوز اصلی فقط خواندنی بکنم .....یا اینکه توی ویندوز اصلی ام درایو را برای ویندوز مجازی فقط خواندنی بکنم؟
نقل قول:محتوای مخفی: Click to view
سلام
من میخوام کومودو رو کامل پاک کنم، از بس که از من پرسیده که مثلا فلان برنامه می خواد به این فایل دسترسی پیدا کنه، من نمی دونم کدوم یکی از آنتی ویروسای دیگه این سوالا رو می پرسن؟ بابا یه بار نمیشه مثلا IDM رو برنامه غیر مخرب معرفی کرد و دیگه این همه سوال تموم بشه؟ تازه هم IDM و هم کرکش رو بردم تو Exclusions (دیگه به بولوتوث و وایارلس لپ تابم هم گیر داده که مال شرکت موتورولا هست،آخه کدوم آنتی ویروس دیگه شرکت موتورولا رو نمی شناسه؟) خلاصه خیلی اعصابم خورد شده،بگذریم دو تا سوال دارم که شاید اولیش مربوط به اینجا باشه،اما اگه تونستین سوال دومم رو هم جواب بدین:
1- برای پاک کردن کومودو غیر از Unistal کردن از کنترل پنل کار خاص دیگه ای باید انجام بدم؟
2- اینترنت سکیوریتی های رایگان رو در حال حاضر چه شرکتایی ارائه میدن؟ کدومش از همه بهتره؟
ممنون