شما چند صفحه قبل رو مطالعه کنی هم درایور usb هست هم آموزش نصب درایورنقل قول:
شما چند صفحه قبل رو مطالعه کنی هم درایور usb هست هم آموزش نصب درایورنقل قول:
آره دوست عزیز میشه. با برنامه Gslide میشه به فایل main پچ اضافه کرد.بعد اونو روی گوشی فلش کرد.روش کار هم خیلی ساده هست.کافیه پچ رو add کنی و دکمه Process رو بزنی.نقل قول:
آقا ایمان شما چه فریموری پیشنهاد می کنی؟
من از کلوپ فریمور ها گرفتم البته fs رو و فلش کردم الانم دارم main رو می گیرم.
اگه ممکنه لینک بدین.
برای K750 به نظر من بهترین فریمور R1CA021 هست که بیشترین استفاده کننده رو داره و بالطبع بیشترین پچ رو هم داره.
اگر هم بخوای میتونی از فریموار w800 استفاده کنی که بهترینشون R1BC002 هستومنم از این استفاده می کنم و تا کنون هیچ هنگی توش ندیدم و پچ هم تا دلت بخواد داره.تازه واکمن هم به گوشیت اضافه میشه.
لینکش تو کلوپ فریمورها هست. فقط یادت باشه که Main چینی دانلود نکنی.فقط EU. برای W800 R1BC002 هم FS دارای CID49 کم گیر میاد که میتونی از FS با CID36 استفاده کنی که برای فلش با XS قبلش باید با Gslide پردازش کنی(بدون اضافه کردن هیچ گونه فایل یا پچ) و یا با setool2lite (بدون پردازش با Gslide)فلش کنی
مگه تو خود سایت سونی اریکسون نداره؟ Sony Ericsson Update Service یا (SEUS)نقل قول:
واسه من که تو cd گوشی بودش.بهتره بری یک موبایل فروشیو cd گوشی بگیری.بهتر از دانلود کردنه.
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:
سلام :46:
من يه خواهش اسيدي دارم ( يعني فوري فوتي)
اساتيد گرامي من كيخوام فريمور گوشيم رو عوض كنم و به r1ca021 ارتقا بدم:20:
لطفا تمامي فايل هاي مورد نياز براي اين فريمور را بذاريد واسه داونلود ( main,fsو....):8:
من خيلي خيلي خيلي ....
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد...:10::10:
منتظرم...
گوشيم k750i هست و فريمور الان r1aa008 هست
حالم از هر چي فلش گوشي داره بهم مي خوره تو اين ماه رمضوني يك روز وقتمو گرفت تا درست شد forum ها رو شخم زدم تا درست شد يه k750 بود كه مي خواستم به w800 تبديلش كنم كه داشت منو تبديل به يه چيز ديگه مي كرد
باز هم از همتون ممنون
سلام
اگه موقع كار با setools مدل گوشي را اشتباهي بديم بايد چيكار كينم
موقع نصب يه پچ اين اتفاق افتاد و ديگه گوشي روشن نشد
چيكار كنم :41:
باید main رو رو گوشیت فلش کنینقل قول:
سلام
اگه موقع كار با setools مدل گوشي را اشتباهي بديم بايد چيكار كينم
موقع نصب يه پچ اين اتفاق افتاد و ديگه گوشي روشن نشد
چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
ولي فايل Main را از كجا بايد بگيرم
و حجمش چه قدره
تو کلوپ فریموارهای خودمون برای اکثر گوشیها هست.حجمش هم بسته به نوع گوشی بین 8 تا 10 مگ هست.نقل قول:
امروز مجبور شدم برم گوشي را فلش كنم
حالا فريمورك گوشيم شده اين
R1BC002_CXC125954_CHINA_CL
حالا ميخوام اينا برگردونم به همون فريمورك قبليش كه اين بود
r1ca021_CXC125952_EU_1_CL
حالا بايد يه فايلهاي را بگيرم تا بتونم فريموركم را برگردونم به همون قبلي
يه نفر يه توضيح كامل اگه بده ممنون ميشم همراه با لينك
در ضمن گوشيم k750 و cid49 در ضمن سريال اصل
این لینکها رو از تو کلوپ فریموارها برات پیدا کردم.نقل قول:
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1CA021_MAIN_EU_RED49.zip
اگه با XS فلش میکنی اول FS رو فلش کن. بعد کاستومایز کن.(خود XS کاستومایزهای استاندارد رو داره.فقط کافیه EMEA_6رو انتخاب کنی) در آخر هم Main رو فلش کن.کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.zip
ولی اگه از SEtool2 lite استفاده میکنی باید کاستومایز رو جداگانه دانلود کنی.
سلام.
كسي هست كه يه اموزش برا تبديل k750 ,cid49,r1db001 به w800 بده؟ برا شروع چي لازم داريم(main,fs,چي)؟ اين باكس setool3 چيه قيمتش چنده و از كجا ميشه پيداش كرد؟
اگه يكي لطف كنه ما رو راهنمايي كنه ممنون ميشم. به خدا سرم گيج رفت از بس با اين اينترنت 1 كيلو بايت در ثانيه اونم در بهترين حالت توي اين فروم و اون فروم گشتم.
اگه تو این فروم و اون فروم میگشتی تا الان به نتیجه رسیده بودی.نقل قول:
مثل پست قبلی من عمل کن ولی به جای فریموارهای K750 از فریموارهای W800 استفاده کن. (از نظر من از R1BC002 استفاده کن)
این فایلها رو با برنامه های XS یا Setool 2 lite روی گوشی فلش کن. البته قبل از هر کری بگو گوشیت رجیستر اصلیه یا نه؟
من شنیدم فقط فلش MAIN کافیه.نقل قول:
درسته؟
سلام
این ترفندها روی W900 جواب میده ؟ کسی تست کرده ؟
بله با فلش فقط Main هم گوشی تبدیل میشه ولی اگه FS رو هم بریزی بهتره.چون Mainو FS با هم پچ باشند خیلی بهتره و احتمال هنگ خیلی خیلی کم میشه.نقل قول:
=========================نقل قول:
اقا ايمان اونقدر گشتم كه سردرد گرفتم. يه جا ميگن اين كار با اين گوشي اصلا امكان نداره. يه جا ديگه ميگه من فقط توي يه مغازه توي علا الدين تونستم.يه جا ديگه فقط main رو عوض كني تمومه..... بگذريم
اول اينكه اره سريال اصليه. ثانيا ميخواستم بدونم برا تبديل، سريال اصليش ميپره ؟چي ميشه؟. ميشه برگشت به همين k750 كه الان هست؟. خلاصه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
اونایی که گفتند نمیشه چیزی سر در نمی اوردند.مثل اینکه یگن روی پنتیوم 4 ویندوز 2000 نصب نمیشه.شما باید اصول فلش کردن گوشی رو بلد باشی و فریمورهای W800 رو روی گوشیت فلش کنی.شما کار با XS یا SEtool 2 lite رو یاد بگیر. بعد از لینکهای چند پست قبل main و FS (با Main خالی هم گوشی تبدیل میشه ولی با FS بهتره)رو دانلود میکنی و روی گوشی فلش میکنی.نقل قول:
اگه گوشیت سریال دستی باشه باید بدی برات با باکس سریالشو درست کنند(آنلاک)
برای برگردوندن به حالت اول میتونی دوباره فریمور K750 رو روی گوشیت فلش کنی.
پس شما اول برنامه XS یا SEtool2 lite رو به هم راه فریمورها دانلود کن. بعد فریمورها رو روی گوشی فلش کن(ترجیحا با XS) مراحا کار هم یک سرچ کن تو صفحه های اول هست.
اگه مشکلی بود بگو/.
=========================نقل قول:
اقا ايمان بازم شرمنده. ميخوام اول از مراحل كار مطمئن بشم بدش برم برا انجامش تا بعدا مجبور نشم تو اين مغازه و اون مغازه بدوم.كار با xs رو بلدم .برا ريختم مقداري پچ توي گوشيم از اون به همراه فار استفاده كردم. ظاهرا كه انجام فلش با اون كاري نداره.وقتي گوشي بهش وصل ميشه فقط سه تا گزينه برا فلش main, fs و برا كاستومايز داره. ولي يه خورده الان مساله فرق ميكنه.توي ريزه كارياش مشكل دارم.
شما گفتي كه اول fs رو فلاش ميكنيم. بعدش بايد گوشي از xs جدا بشه يا نه؟
بعدش بايد كاستومايز كنم. يعني فقط emea-6 رو انتخاب كنم.بازم بايد گوشي جدا بشه يا نه؟
اخر سر هم main رو فلاش ميكنم و تموم.
اگه درسته كه ممنونت ميشم بهم بگي.
البته يه چند تا سئوال ديگه مونده :31:
اول اينكه نگفتي برا من كه سريالم برا k750 اصليه (سريال روي جعبه و پشت موبايل و توي برنامه و توي اينترنت هر سه يكيه) وقتي تبديلش كردم به w800 اون موقع برا سريالش بايد چكار كنم.اصلا نياز به انجام كار خاصي هست يا نه؟
دوم اينكه اگه يه وقت خواستم برش گردونم به k750 اون موقع چي اون موقع هم بايد كاري واسه سريالش انجام بدم يا نه؟
سوم اينكه گوشي من cid49 هست بهترين main , fs كه ميشه دانلود كرد كدومه(اخه رفتم تو تاپيك فريمور ها كلي main و fs جور و اجور گذاشته بود.) يه جا گفته بود main برا cid49 انتخاب كن و fs برا cid39 اگه يه راهنمايي هم در اين زمينه كني سعي ميكنم دفعه ديگه سوالات كمتري بپرسم:31:
دوستان گرامي مرسي از همه و بخصوص اقا ايمان من همين پچ پسورد گذاري براي k750 رو امتحان كردم 3 نوع بود 2 تاي اول نصب شد ولي كار نكردن نمي دونم چرا كاستومايز هم درسته ولي سومي باعث شد گوشيم قات بزنه و وقت روشن شدن lcd چشمك بزنه و مجبور به فلش كامل شدم لطفا راهنمايي كنيد
مرسيييي
از همه
سلام دوباره
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فهميد گوشيم رجيستر اصليه اخه رفتم خدمات موبايلي 3 تومن گرفت الان سريال با پشت گوشي و جعبه يكيه اما وقتي با setool لوگ ميگيري مي نويسه OTP lock
كه نتو همين فروم خوندم نبايد اين طوري باشه
مرسي
شما طبق مراحلی که برنامه میگه انجام بده.نقل قول:
اول فایل fs رو فلش کن. وقتی کار تموم میشه خود برنامه Close میشه. باید دوباره گوشی رو وصل کنی(طبق معمول با نگه داشتن C). اگر گوشی رو نشناخت یکبار باطری رو دربیار. دوبار وصل کن و کاستومایز کن.در این مرحلی طبق دستورات خود برنامه باید کی دوبار گوشی رو قطع و وصل کنی.بعد از اتمام این مرحله باید دوباره گوشی رو وصل کنی و Main رو فلش کنی.
بهترین فریمور به نظر من برای W800 فریمور R1BC002 هست.این برای main هست:
برای Fs هم از لینک زیر استفاده کن ولی چون برای Cid36 هست یا باید با Setool فلش کنی یا اسگه با XS فلش میکنی قبلش با برنامه Gslide پردازش کن.(در برنامه Gslid فایل رو ADD کن و دکمه Process رو بزن و صبر کن تا مراحل انجام بشه. در اخر یک فایل با پسوند Bin درست میشه که باید اونو با XS فلش کنی)کد:http://rapidshare.com/files/34391640/W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.rar
اگر سریال تمام قسمتهای گوشی شما شبیه به هم اصل گوشی رجیستر اصلیه و بعد از این کارها به مشکلی برنمیخوری.کد:http://rapidshare.com/files/37731415/W800_R1BC002_FS_EMEA6.rar
برای برگردوندن به حالت اول همین مراحل رو انجام میدی(فلش Fs کاستومایز فلش Main) ولی اینبار از فریمورهای K750 استفاده میکنی
مطمئن ترین راه اینه که یکبار Main رو روی گوشی فلش کنی. اگه با پیغام Insert Correct Simcard مواجه شدیم یعنی گوشی رجیستر دستیه.تنها راه حلش هم اینه که گوشیتو بدی بیرون برات انلاک کنند(1000 تا 2000 تومن خرجشه) در غیر اینصورت گوشی سریال اصلیه. به برنامه ها تو این مورد نمیشه اطمینان کرد.نقل قول:
احتمالا شما پچهای قبلی رو حذف نکردید و با ریختن پچ جدید آدرسهای Main بهم خوردند و مجبور به فلش Main شدید.شما از کدوم پچ استفاده کردید.من خودم وقتی گوشیمو هنوز تبدیل به W800 نکده بودم یک پچ داشتم که رو منون و Phonebook و ... پسورد میذاشت و کار هم میکرد.نقل قول:
اقا ايمان دست شما درد نكنه.ممنون از توضيحاتت. انشا الله يكي دو روز ديگه كه تونستم فايلها را دانلود كنم و گوشيمو فلش كنم اگه مشكلي بود بازم مزاحمت ميشم:20:
من گوشی k750 دارم و اونو با نرم افزارsetool2lite پچ کردم ولی حالا که گوشیمو روشن میکنم بعد از نمایش لوگوی سونی اریکسون صفحه چشمک میزنه.:18::41: هر دو پچ هم با ورژن فریم ویر گوشیم مطابقن. مشخصات گوشیم هم اینه:
CID 49
R1CA021
حالا نمیدونم باید چکار کنم.
در ضمن قضیه Customize و... چیه؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
شما بگو چه پچ یا پچهایی نصب کردی؟
آيا امكان تبديل CID36 به CID49 هست
اگه هست چطوري براي k750
من فقط این دو تا پچ رو نصب کردم :
+-password_functions_phone_v2.4_k750_r1ca021.vkp
remove_java_permission_k750_r1ca021.vkp
حالا چکار کنم گوشیم کامل روشن بشه؟
Only by Boxنقل قول:
این دو پچ مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنند.احتمالا موقع نصب اشتباه کردی. مثلا اگه از Setool2lt استفاده کردی ممکنه مدل گوشی رو اشتباه انتخاب کرده باشی.نقل قول:
برای رفع مشکل فقط Main رو روی گوشی فلش کن.
حالا این Main رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
مشخصات گوشی من :
R1CA021
prgCXC125954_CHINA_CL R1CA021
EROM:R3A005
prgCXC1250091_EROM_DB2010_CLARA_FLAFLA
چطور میتونم از EROM و .. بگ آپ تهیه کنم؟
مرسی:20:
برو تو کلوپ فریمور.نقل قول:
اونجا میتونی main مورد نظرتو پیدا کنی.
دوستان اکوستیک برای افزایش صدای k750 هم هست؟اگه هست.... اگه کسی داره میشه اونی که از همه با کیفیت تر و بلند تر هست یه جایی اپ کنه؟
ممنون میشم.
main گوشی شما چینی هست.اگه میخوای فلش کنی بهتره از EU استفاده کنی. تو صفحه قبل لینکشو گذاشتم.تو صفحه اول کلوپ فریمورها هم هست.نقل قول:
یه سوال می خوام صدای k510 رو زیاد کنم آیا همچین چیزی برای k510 وجود داره یعنی اگه درایور صداشو مثل k750 عوض کنم به صدای k750 میرسه یعنی اسپیکرش این قدرت رو داره.
اگه جاش اینجا نبود شرمنده جای بتر از اینجا پیدا نکردم.
سلام به همه دوستان
آقا من یکیمی مبتدی هستم و دوتا سوال اساسی دارم(مشکل)
یکی اینکه توی برنامه فارمنیجر وقتی گوشی رو خاموش میکنم و در حالی که کلید سی رو نگه داشنم ,گوشی رو که وصل میکنم گوشی روشن میشه البته
usbflash
رو هم که توی همین تاپیک پیدا کردم و دانلود کردم اما نمی دونم چطور نصب میشه آخه فقط یه فایل با پسوند
داخلش بود که من نمیدونم باهاش چیکار کنمsys
ضمنا برای اینکه بفهمم که
مویایل من چیه داوینچی رو هم دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم از من پسورد می خواد cid
ممنون میشم که منو راهنمایی کنین
میشه صدای K510 رو هم زیاد کرد ولی صداش به K750 فکر نمیکنم برسه. سعی کن از آگوستیکهای معتبری که تو توضیحاتش نوشته برای K510 هم جواب میده استفاده کنی. قبل از تغییر آگوستیک هم از آگوستیک خودت بک آپ بگیر تا اگر احیانا از صدای جدید راضی نبودی بتونی برش گردونی.نقل قول: