لپ تاپ من دير مياد بالا
ويندوز نه ها
مادربوردش طير مياد بالا
گاهي هم روي ارم اچ پي گير ميکنه
مشکل از چيه
Printable View
لپ تاپ من دير مياد بالا
ويندوز نه ها
مادربوردش طير مياد بالا
گاهي هم روي ارم اچ پي گير ميکنه
مشکل از چيه
درسته که برای نصب گرافیک این لپ تاپ باید اول همون نسخه اولی و قدیمیش نصب بشه ؟؟؟
( دیسک درایورهای خود لپ تاپ موجود نیست و هر چی درایور از نت گرفتیم نشد که نشد ...!! )
البته تو بایوس خاصیت سوئیچ گرافیک رو غیرفعال کردم و با یه درایور قدیمی از یه سایت دیگه ، گرافیک اینتل نصب شد ولی ای ام دی نشد ... :n03:
درایور amd رو از سایت خودش دانلود کنید نصب میشه سوئیچ هم میشه.نقل قول:
شاید بایوست خراب شده، یه دوری تو تنظیماتش بزن، آپدیت کن نهایتا.نقل قول:
اقا من هاردمو عوض کردم الان دیگه مشکل اسلیپ ندام
حالا نرید عوض کنید بعد نشه بندازید گردن من
سلام دوستان
بنظر شما نیازی هست برای این مدل لپ تاپ Cool Pad استفاده کرد؟
من که فک میکنم نیازی نیست، چون پشت لپ تاپ تهویه نداره
یکی از دوستام گفت تهیه کنی بهتره ولی خودم فک نکم نیازی نیست چون زیر لپ تاپ کاملا پوشیده شدست!
مصرفم زیاده و لپ تاپ گاهی 4 الی 5 روز مداوم روشن میمونه
اولا هیچ لپتاپی برای 4 یا 5 روز طراحی نشده باتید شکل استفاده از لپتاپ رو به شکل جدی تغییر بدیدنقل قول:
دوما زیر دکمه های تاچ پد دو تا ورودی هوا داره اگه فن ها زیر اون برن تاثیر داره من خودم وقتی وارد بازی میشم اگر کول پد روشن نباشه از صدای فن ها متوجه میشم که کول پد خاموش هست
+
چند روزه لپتاپ من خیلی سریع بوت میشه در حد 6 یا 7 ثانیه
بیچاره فهمیده من از وضعیت نت ایران ناراحت هستم خواسته منو خوشحال کنه:n10:
حرف شما درسته ولی کار من اینهنقل قول:
ماشاالله قیمت کول پد ها خیلی فضایی هست!!
سلام ..ممنون از جوابت..نقل قول:
منظورت سایت ای ام دی هست دیگه ؟
چون اون درایورها که گفتم کار نکرد از سایت خود اچ پی گرفتم ..
البته اینو بگم که درایور نصب شده ولی نیمه نصفه .. یعنی تو دیوایس منیجر ثبت شده ولی با علامت تعجب..
در کل آیا ترتیب نصب درایورهای گرافیک برای اینتل و کارت ای ام دی مهمه یا فرقی نداره کدومو اول نصب کنی ؟
ممنون ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مطلب اضافه :
ظاهرا ورژن درایور بیشتر مهم هست تا جایی که گرفته میشه ..!
لطف کنید و ورژنی رو که نصبش بی اشکال بوده رو بگید ( و از کجا) ...
بازم ممنون ...!
دوستان شما هم وقتی صفحه ی لپ تاپ رو میبندین و باز میکنید (چه همان لحظه و چه بعد مدتی) صفحه نمایش خاموش میشه و دوباره روشن میشه و اخطار مشکل در درایور AMD در نوار ابزار میده؟
یه مثلث زرد
حتما بگیرنقل قول:
خب شما درب پشت لپ تاپ رو باز کن و بعد رو کول پد قرار بده
احیانا uefi نصب نکردید ؟نقل قول:
اگر بله به همین دلیل است.
اگر نه تنظیمات بایوس ریست فکتوری کن.
ارتباطی نداره دوست من ، من هارد ssd روش انداختم (خواستم بگم منم ssd دارم :n07: :n02: ) باز همون مشکل رو دارهنقل قول:
شما اگه درایور پیش فرض رو نصب کنید اسلیپ کار میکنه و لی سوییچ خودکار نه و عمل سوییچ رو باید دستی انجام بدید.
دوستان ان برنامه رو دانلود کنید ، خیلی کاربردی می باشد برای این لپ تاپ
BLACKTOP 1.0 اگر از لپ تاپ استفاده می کنید حتما گاهی برایتان پیش آمده است که هنگام گوش دادن به موسیقی، یا دانلود فایل از اینترنت، یا هر دلیل دیگری، بخواهید درحالی که سیستمتان روشن است، نمایشگر LCD آن را خاموش کنید. روشن بودن نمایشگر تاثیر زیادی در هدر رفتن انرژی و بالطبع سریع تر شدن تخلیه ی باتری لپ تاپ دارد. اما همانطور که مطلع هستید بسیاری از نوت بوک ها و لپ تاپ های موجود، فاقد تنظیماتی برای خاموش کردن LCD هستند. نرم افزار BLACKTOP ابزاری کم حجم، رایگان و با کاربری ساده می باشد که قادر است این مشکل را تنها با فشردن کلیدهای ترکیبی CTRL + ALT + B برای شما حل کند و مانیتور لپ تاپ شما را در هر زمان که لازم بود در حالت استندبای یا خاموش قرار دهد.
دوستان یک سوال
وقتی که از باتری استفاده می کنم قسمت سمت چپ داغ میشه ، طوری که قابل توجه هست
خواستم بدونم برای شما هم همین طور است ؟
لطفا کسانی که این گونه تست کردن جواب بدن ،با تشکر
منم ssd 500 گیگ دارمنقل قول:
:n07:
بابا بچه پولدار :n19:نقل قول:
اینکه اس اس دی دارید مزاح بود ؟؟؟ :n13:
در غیر این صورت
چه برندی دارید؟ و روی همین لپ تاپ نصب است ؟
مشخصات ssd بنده adata sx900 128GB
متاسفانه سرعت نوشتن و خواندنش خیلی کم است. برای شما هم همین طور است ؟
مشابه قبلا ذکر شده بود.نقل قول:
نقل قول:بله طبیعی هست.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من بعد از یک سال ویندوز رو از 8 به 8.1 تغییر دادم و بعد از نصب ویندوز جدید مشکلاتی مثل داغ شدن، مشکل در نصب نشدن موفق درایور کارت گرافیک و فعال نشدن حالت زرد چراغ وای فای رو داشتم که البته همه این موارد با نصب درایورها به صورت کامل و همچنین آپدیت ویندوز کاملاً برطرف شدن...
برای خاموش کردن صفحه نمایش از هیچ برنامه خاصی استفاده نمی کنم و در کنترل پنل ویندوز قسمت Power option زمان مربوط به خاموش شدن صفحه نمایش رو روی 2 دقیقه تنظیم کردم.
سلامی به گرمی لپ تاپ HP :n02:
خب برنامه ای دیدم که سرعت فن رو بیشتر می کنه که مزایاش کاهش دما است.
خب مضراتشو نمیدونم :n28:
staff-www.uni-marburg.de/~schmitzr/tpfc_v062.zip
- سیستم را پس از نصب یک بار ریستارت کنید. (حتما باید ریستارت کنید)
- بعد از شروع از سه گزینه BIOS , Manual , Smart بر روی BIOS قرار دهید تا سرعت فن عادی شود.
- در موقع بازی روی Smart بگذارید.
- استفاده از این نرم افزار با توجه به تایید برند های مشهور، کاملا بر عهده خودتان هست ولی تست شده و بدون مشکل می باشد.
سلام
دوستان رو این لپ تاپ کدوم بازی های دونفره و کدوم ورژن، قابل نصب و اجرا در حد قابل قبول هستند؟؟
لطفا راهنمائی کنید که این دوستمون میخواد بره بازی بخره ضرر نکنه..
سپاس/
بابا دمتون گرم! فقط بگید کدوم بازی ها و کدوم نسخه مثلا فیفا2014 یا نیدفور اسپید فلان 2014 اجرا نمیشه! 2013 یا 2012 اجرا میشه و...
سپاس/
تا الان بازی نبوده من اجراش نکنم! حتی watch dogs با تنظیمات medium خیلی روان اجرا شد:n01:نقل قول:
سلام بر همه.
دوستان قصد کردم لپ تاپمو بفروشم . به نظرتون چند مناسبه برای فروش.
از نظر ظاهری خیلی تمیز و خوبه فقط یه خش کوچیک رو بدنه افتاده. بلوتوث و وایفای و سوئیچ گرافیک هم به خوبی کار میکنه البته روی ویندوز سون !
مشخصات 4540 من :
i5
4 گیگ رم
640 هارد
7650 گرافیک (2 گیگ)
بدون فینگر پرینت
ممنون.
سلامنقل قول:
در مقایسه با مدل های موجود : هارد 640 و نبود حسگر اثر انگشت خوش شانس باشی و طرف باهاش کار کنه و بهش حال بده، نهایتا 1.300 - 1.400
در غیر این صورت نهایتا 1.200
(تو خونه با گارانتی مادیرانش رو داریم هارد 750 - حسگر - وین 8.1 و... 1.600 مشتری داره ولی خب به غیر از من که لپ تاپ دیگه ایی دارم ،خونواده دارن ازش استفاده می کنن)
سلام دوستان من میخوام رو این لپ تاپ ویندوز xp نصب کنم بنا به دلایلی اما هر چه قدر گشتم درایور amd مخصوص لپ تاپ واسه وین xp پیدا نشد. یعنی اصلا نزدن واسش؟؟؟
خود AMD چی نزده؟نقل قول:
خیر درایور اینتل برای xp موجئده فقط و امکان سوییچ توی xp نیستنقل قول:
دوستان، شما موقع استفاده معمولی و وب گردی دمای CPUتون در چه حدیه؟
مال من تا 60 درجه هم میرسه
ینی میذارم روی پام قشنگ میسوزونه...
(من از برنامه PC Meter و گچت All CPU Meter روی ویندوز 7 برای فهمیدن دما استفاده میکنم)
از برنامه HWMonitor برای تشخیص دما استفاده کنیدنقل قول:
برای من در حالت معمولی بین 45 تا 52 در نوسانه
به دمای اتاق یا محل کار هم بستگی داره
خب پس واسه من زیادم بد نیستنقل قول:
بقیه دوستان چی؟
مشکلی نداره داداش مخصوصا اگه از فایرفاکس استفاده میکنی، سی پی یو زیاد میکشه دما تا 60 65 ممکنه برسه.نقل قول:
آخ آخ گفتی فایرفاکس
اصلا نابودمون کرده این فایرفاکس!
نمیدونم چه مرگش شده تو این ورژنهای جدیدش
مصرف رم فاجعه
مصرف CPU فاجعه
کرش در حد بوندس لیگا!
دیوونمون کرده!
خب چرا ازش استفاده میکنید؟!نقل قول:
من خودم IE11 و اپرا 24 استفاده میکنم خیلی بهتر و سبکتر و سریعتر از فایرفاکس هستن
ie با پیشرفتایی که داشته ولی از طرف خیلی از سایتا مهم بخاطر باگ های فراوان توصیه نمیشه، اپرا هم ساپورتش کمه و با خیلی از سایتا مشکل داره، کروم هم که ماله گوگل جاسوسه!! میمونه موزیلا که باید باهاش ساخت!
یه سوالی اومد به ذهنم شاید عجیب باشه، میشه ال سی دی 4540 رو با یه هم سایزش عوض کرد؟ میخوام مات نباشه
پس برو از مرورگر ایرانی ساینا استفاده کن:n20::n09:نقل قول:
نمیدونم همچین چیزی میشه یا نه ولی مات بهتره که! نور توش منعکس نمیشه! من یکی از دلیلام که این لپ تاپو گرفتم همین بود!نقل قول:
می خوام یکم رنگا رو واقعی ببینم، بیخیال انعکاس!نقل قول:
سلام من مشکل سویچ گرافیک دارم تنظیمات را هم در AMD catalyst control center روی high performance قرار میدهم ولی باز هم سویچ انجام نمی شود .پست های گذشته راهم خواندم و فقط هم AMD driver and control panel راهم که از سایت HP دانلود کرده بودم نصب کردم اما باز هم نشد کل وب را هم جستجو کردم حتی خود سایت HP و Intel را که راه کار هایی داده بودند که آن ها را هم انجام دادم باز هم نشد .لطفا اساتید محترم کمکم کنند.در ضمن مدتی موفق به سویچ شدم که بسیار لذت بخش بود آن هم با نصب درایور AMDویندوز 8.1 روی ویندوز7 که البته پس از مدتی همین کار سبب شد سیستم به هم بریزد ومجبور به نصب ویندوز از نو شدم.
HP probook 4540s .Harde:750.Ram:8.CPU:i7.Windos:7Ultimate 64bit