Printable View
من این هم بگم بعد دیگه بحث تموم بشه.نقل قول:
بله گرافیک بازی خیلی متفاوت میشه ولی...
بازم میگم این گرافیک نه پوز غولهای گرافیکی رو می ماله و نه باعث میشه که بازی لذت بخش بشه اون 16 گوشه تصویر نشون دهنده تعداد فریم ها نیست؟ یا من اشتباه می کنم؟
به هرشکل به نظرم بهتره این بحث ها توی این بستر کش پیدا نکنه اینجا تاپیک V هست اگه توضیحاتی در مورد IV هست بایستی توی تاپیک خودش گذاشته بشه ممنونم از همگی
بله دیگه غول گرافیکی نمیشه ولی خب من بحثم سر این بود که عکس ها فیک نیستن و میشه جی تی ای رو اون شکلی کرد.
چرا تعدد فریم هاست ولی من گرافیک هارو خیلی بردم بالا ولی سیستمم اون قدر قوی نبود که بتونه فریم خوب بده.قصدم گرفتن جند تا شات خوب بود
من حرفه ای نیستم
ولی بخوام نظر بدم هم حق با دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست هم اون یکی دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماجرا مثل یه عکس میمونه
عکسی که گرفته شده دیگه کیفیتش همونه و نمیشه بیشترش کرد اما با فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه با یه سری تغییرات و دادن چندتا افکت میشه عکسو قشنگتر کرد اما با کیفیت تر نه
این ماجرا هم مثل همینه تقریبا
مجله pc gamers خبری رو منتشر کرد مبنی بر ریلیز شدن باگ های gta V در دایرت ایکس 11 که نشون میده داره کم کم اماده میشه برای اومدن
نقل قول:
این دیگه کم کم نیست خلی زیاده :)
من نمیدونم آخه راکستار چرا اینقد ناز می کنه؟خوب یه بار تاریخ عرضشو بگه هم خودشو راحت کنه هم گیمر ها رو .
خدایا کی باز سیستمو ارتقا بده یه یا علی بگید واسه این باید کلن سیستمو عوض کرد هیچ اعضاش موس مانیتور کیبورد پیچای کیس کلن اتاق رو هم باید عوض کنیم اصن باس سیستم زندگیمون رو عوض کنیم :n02::n07::n02:
وقتی نسخه PC بازی GTA V بیاد حتی با CPU هایی نظیر E8400 هم به احتمال بسیار زیاد اجرا میشه
یعنی سیاست بازیسازان به این صورته که بازیها روی سیستم های متوسط هم اجرا میشه ولی برای دیدن جزئیات و گرافیک بالاتر و جذابتر و REAL باید سیستم به روز و قوی داشت :46:
سلام
میدونم اندازه کافی در مورد ریلیز شدن بازی برای Pc صحبت شده (عقلمون میرسه :31: )
ولی امروز یه نفر بهم گفت برای pc اومده من باورم نشد
تا لینک بهم داد
یعنی چی این؟
حتی تو کامنت دونیش فیدبک مثبت دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس تحقیقات من! یه مقایسه ای بین تاریخ عرضه نسخه کنسولی و PC و تاریخ تایید نسخه PC توسط راکستار در پنج نسخه بازی کردم که ببینم آیا الگو و روش خاصی برای عرضه وجود داره یا نه که نتیجه جالبی گرفتم:
III
عرضه نسخه کنسولی: 27/10/2001
تایید نسخه PC:ـ ظاهرا 27/3/2002
عرضه نسخه PC:ـ 20/5/2002
Vice City
عرضه نسخه کنسولی: 27/10/2002
تایید نسخه PC:ـ ظاهرا 18/2/2003
عرضه نسخه PC:ـ 12/5/2003
SanAndreas
عرضه نسخه کنسولی: 26/10/2004
تایید نسخه PC:ـ 9/9/2004
عرضه نسخه PC:ـ 7/6/2005
IV
عرضه نسخه کنسولی: 29/4/2008
تایید نسخه PC:ـ 6/8/2008
عرضه نسخه PC:ـ 18/11/2008
EFLC
عرضه نسخه کنسولی (Xbox360):ـ 29/10/2009
تایید نسخه PC و PS3:ـ 29/1/2010
عرضه نسخه PC و PS3:ـ 13/4/2010
نتیجه اینکه همونجور که میبینید تو این پنج تا، نسخه PC حدود 7 ماه بعد از نسخه کنسولی عرضه شده! یعنی GTA V هم اگه طبق اونا باشه (که احتمالش زیاده) باید ماه آوریل بیاد یعنی یه ماه بعد از تاریخی که بعضی منابع گفتن که تفاوت زیادی نداره، یعنی 4 ماه دیگه، همچنین تاریخ تایید هم قائده خاصی نداره و اون زیاد مهم نیست و دیر نشده، اما اگه چهار ماه دیگه قرار باشه بیاد دیگه باید تا 1 یا حداکثر 2 ماه آینده تایید بشه
سلام و خسته نباشید..
من یه ماموریت گیر کردم (ماموریت L )که میریم طبقه بالا پیش مردی که عصا دستشه میگه go change و میگه وقتمو تلف میکنی و من نمیدونم باید چیکار کرد و حتی لباس هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
کاربری با نام funmw2 در انجمن بازی Gta v اعلام کرده است که نسخه ی pc این بازی در دست توسعه می باشد و در بخش آنلاین آن نیز ۳۲ نفر همزمان می توانند همزمان به بازی بپردازند.
این کاربر در کدهای HUD colors با نوشته های زیر مواجه شده است :
HUD_COLOUR_NET_PLAYER1
HUD_COLOUR_NET_PLAYER2
HUD_COLOUR_NET_PLAYER3
HUD_COLOUR_NET_PLAYER4
HUD_COLOUR_NET_PLAYER5
HUD_COLOUR_NET_PLAYER6
HUD_COLOUR_NET_PLAYER7
HUD_COLOUR_NET_PLAYER8
HUD_COLOUR_NET_PLAYER9
HUD_COLOUR_NET_PLAYER10
HUD_COLOUR_NET_PLAYER11
HUD_COLOUR_NET_PLAYER12
HUD_COLOUR_NET_PLAYER13
HUD_COLOUR_NET_PLAYER14
HUD_COLOUR_NET_PLAYER15
HUD_COLOUR_NET_PLAYER16
HUD_COLOUR_NET_PLAYER17
HUD_COLOUR_NET_PLAYER18
HUD_COLOUR_NET_PLAYER19
HUD_COLOUR_NET_PLAYER20
HUD_COLOUR_NET_PLAYER21
HUD_COLOUR_NET_PLAYER22
HUD_COLOUR_NET_PLAYER23
HUD_COLOUR_NET_PLAYER24
HUD_COLOUR_NET_PLAYER25
HUD_COLOUR_NET_PLAYER26
HUD_COLOUR_NET_PLAYER27
HUD_COLOUR_NET_PLAYER28
HUD_COLOUR_NET_PLAYER29
HUD_COLOUR_NET_PLAYER30
HUD_COLOUR_NET_PLAYER31
HUD_COLOUR_NET_PLAYER32
salam.نقل قول:
کت شلوار بپوش.دقت کن کفشت هم باید عوض کنی
یعنی نسخه پی سی چیزهایی داره که نسخه کنسولی نداره؟ ممکنه پی سی میشن های اضافی داشته باشه؟نقل قول:
نه دوست عزیز این کدها نشون میده تو نسخه PC تا 32 نفر میتونن آنلاین بازی کنن ..!نقل قول:
آنلاینش که رایگان نیست پس بدرد ما نمیخوره
خب pc بازای عزیزی کم منم جزو شماهام
راکستار واسه pc رسما تاییدش کرد:n19:
از کی شنیدی؟؟؟ :n13:نقل قول:
من الان سایت اصلی بازی که اخبار این بازی رو پوشش میده هستم چیزی اگه اعلام بشه این سایت gtav.net اولین مکان باید باشه که من چیزی ندیدم. لطفا از خبری اطمینان پیدا نکردید منتشر نکنید.البته اگه هدفتون واقعا خبررسانی بوده نه چیز دیگهنقل قول:
شروع نشده قراره از همین جمعه یعنی فردا پیش فروش این بازی شروع بشه ..!نقل قول:
يعني خداييش واسه PC تاييد شد؟:n04::n19:
نقل قول:
تایید رسمی نشده هنوز، ولی تو اومدنش شک نکن
آره میدونم ،منتهی بعد ارسال دیدم جمعه رو دیگه حوصله نداشتم ادیت کنم!:n02:نقل قول:
نقل قول:همین که آمازون شروع به پیش فروش کرده بدونین تا چند هفته دیگه بازی دستمونه!(چون آمازون لامصب منابع خیلی قوی ای داره!):n06:نقل قول:
یه دو سه هفته ای هم تا دانلودش کنیم زملن میبره البته با سرعت 128
شرکت داره باگای نسخه pc رو رفع میکنه تا منتشرش کنهنقل قول:
درضمن آمازون دروغ نمیگه و قبلا مورتال کومباتو پیش بینی کرده بود
این خبرم تو گیمفا خوندم:که خبر خوب دیگه هم توش داره
در یک تحقیق جدید که” پیشبینی های سال ۲۰۱۴ صنعت بازیهای رایانهای و پیشنمایش نتایج ” نام دارد، Braid Equity پیشبینیهایی را با توجه به لاین-آپ شرکت راکستار در سال ۲۰۱۴ انجام داده است و تصورم این است که طرفداران از این خبرها بسیار خوشحال خواهند شد!در واقع آنالیزگر Colin Sebastian اذعان داشته که Take Two نسخهای از GTA V برای PC و کنسولهای نسل بعد آماده دارد، و به احتمال قوی Red Dead Redemption 2 نیز در دست ساخت است.Take Two همچنان به تولید با کیفیتترین عناوین کنسول ها و رایانههای شخصی ادامه میدهد و تقریبا وقت آن رسیده است که چمدانهایمان را جمع کنیم و به نسل هشتم سفر کنیم. در سال پیش رو انتظار داریم تا GTA V برای پلتفرمهای دیگر معرفی شود (این پلفرمها شامل PC و کنسول های نسل بعدیست)، و همچنین معرفی Red Dead بعدی را برای بیشتر کردن فروش این عناوین و بالا رفتن سود حاصل از آنها پیشبینی میکنیم. در حال حاضر کمپانی پتانسیل بالایی برای سوداوری از عناوین و بخش های آنلاین بازیهای خود را داراست، که به نظر با انتشار بازی های بیشتر بر روی پلتفرمهای بیشتر، این سود حتی بالاتر خواهد رفت.با اینکه تخمینهای زده شده در رابطه با عنوان GTA V در این مرحله، بسیار امن و احتمال به وقوع پیوستن آنها بسیار بالاست؛ ادامهای بر عنوان Red Dead اگر به حد استانداردهای با کیفیتی که خود راکستار تعیین کرده است نرسد، میتواند تا سال ۲۰۱۵ نیز تاخیر داشته باشد.
پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۴ نسخهی PC عنوان محبوب GTA V در دسترس قرار بگیرد. اخیرا فروشگاه آمازون لیستی از محصولات و بازی های PC را منتشر ساخت که فرنچایز پرفروش کمپانی راکستار یعنی GTA V نیز جزو آن بود. در حالی که بسیاری از ما از معرفی نسخهی PC این عنوان شگفتزده نخواهیم شد، اما این عمل راکستاربه طور غیر مستقیم بسیاری از پیشبینیهای دیگر را وارد مرحلهی جدیدی می کند.
در واقع، قبل از این اعلام کرده بودیم که محتویات اضافه برای GTA V مراحل تولید را پشت سر میگذارند، ما همچنین معتقدیم که نسخهی بعدی Red Dead مراحل ساخت را پشت سر می گذارد و برای انتشار در سال ۲۰۱۴ آماده خواهد بود!
مثل اینکه بازم مشقی بود ..!
دفعه پیشم آمازون اعلام کرد تاریخ معرفی بیستو چهارم ماه پیشه و تاریخ انتشار 3/12 امساله ولی همچین چیزی اتفاق نیوفتاد...!
خبری از پیشفروش این بازی تو سایت آمازون نیست ولی بازی Plants vs. Zombies Garden Warfare رو گذاشتن واسه پیشفروش روز تحویلشم 30 جون 2014 هست یعنی 5 ماه دیگه ..!
خبر جدیدی نیست بچه ها؟ :41::n28::37:
این آرامش قبل از طوفانه که معلومه تا یه ماه کلا" تکلیف روشن میشه!نقل قول:
بنظرمن گرافیکش بالیبرتی سیتی فرق چندانی نکرده دوستان کسی میدونه به چه سیستمی میخوره من که دلم اب شد
یه قدم دیگه به تایید بازی واسه PC نزدیک شدیم
مدیر عامل Take-Two ناشر GTA V در جواب سوال وبسایت mcv راجب عرضه بازی برای سایر پلتفرما گفته که هرجا که گیمرها باشن قطعا ما هم میریم، جالبه که فقط راجب PC نگفته و گفته چه X1 چه PS4 و چه تبلت ها و... اگه بدونیم گیمرای ما هستن ما هم برای اون پلتفرما عرضه میکنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یعنی غیر مستقیم گفته آره عرضه میشه حداقل واسه PC، کیه که ندونه کمتر بازی برای کمتر پلتفرمی مثل GTA واسه PC هوادار داره و بالای 650 هزار امضا براش جمع شده، به در میگه دیوار بشنوه:n09:
وای اگه بیاد چی میشه
وقتی watch dogs سه ماه عقب افتاد خدا به داد gta v برسه فکر نکنم تا 6-5 ماه دیگه بیاد. اصلا هنوز تاییدشم نکرده.
بچه ها درسته میگن gtav پی سی تموم کردن مراحلش چند سال طول میکشه :n04:
یا حضرت دروغ :n04:نقل قول:
بچه ها درسته میگن gtav پی سی تموم کردن مراحلش چند سال طول میکشه
بنازم اخبار موسخ رونقل قول:
بله کاملا درسته یعنی اگه از همین الان بازی رو روی PC شروع کنی به بازی کردن معلوم نیست کی بتونی تمومش کنی حتی نصبشم همینطوریه اگه دقت کنی بازی فیفا 17 هم 3 سالی طول می کشه که بتونی فقط یه تک بازی انجام بدی در کل خاصیت بازی هایی که هنوز منتشر نشدن اینطوریه... البته ما همگی امیدواریم این اتفاق واسه GTA V نیفته و هرچه زودتر برای PC ریلیز بشه.نقل قول:
کلا الان هر وصله ای بگی به نسخه PC بازی می چسبه
تموم کردن مراحل GTA V هم بعضا طولانی هستند بعضا هم کوتاه و ساده البته روی کنسولا
میگن برنامه کلیک گفته بازی ریلیز شده برای pc یا قراره بشه و اینجور چیزا.واقعیت داره یا شایعه س؟
100 % شایعه بی اساس.نقل قول:
بازی حداقل تا ماه ژوئن منتشر نمیشه.
من هم بازیو دیر شروع کردم هم یکمی لفتش دادم به خاطر همین دیشب تمومش کردم
ولی خب ماموریت های فرعی اون یکمی مونده و حداقلش جا برای گشتن و گذار و اینا هست
نمی خوام بازیو نقد کنم و دیگه به اندازه کافی اینجا در مورد بازی گفته شده فقط یکمی خلاصه از بازی تعریف می کنم :دی
یعنی واقعا اپن ورلد های راکستار حرف ندارن و اصلا قابل مقایسه بازی های دیگه اپن ورلد و اکثر بازی های سبک اکشن ماجرایی نیستن
چند وقت پیش AC4 رو تموم کرده بودم که از نظر اپن ورلد پیشرفت کرده بود و خیلیهم سرگرم کننده بود و شاید هر کسی حداقل حدود 30-40 ساعت برای اون وقت بذاره ولی بعد از یه مدت دیگه آدم احساس پوچی می کنه چون ماموریت های فرعی اون چنان چیزی خاصی ندارن و گشت و گذار توی بازی هم دیگه تکراری میشه
ولی توی GTA حتی آدم کلا کاری هم نکنه و الکی توی شهر گشت بزنه باز لذت بخشه!
کلا باید بگم که یکی از بهترین اپن ورلد هایی بود که تا حالا تجربه کردم و شاید لقب بهترین بازی راکستار تا به این زمان رو بتونه لقب بگیره
بازی نکات مثبت زیادی داره ولی یه چیزی که برام همیشه خیلی جالب بود وجود شخصیت مثل Trevor هستش که جذابیت بازی رو دو چنان می کنه یعنی واقعا یکی از شخصیت های دیوانه به یاد ماندنی دنیای بازیه :دی
در کل به نظر من بازی جوریه که به راحتی هر کسی می تونه بین 9.5-10 بهش امتیاز بده
امیدوارم حتما پی سی باز ها هم بتونن امسال اونو تجربه کنن اونم در یه شرایط خوب. چون خود منم جزو اونا قرار می گیرم :دی