کلا انگار قلعه نوعی دوست نداره بعد از اینکه یک تیم رو قهرمان کرد تو بمونه.......
توی قهرمانی قبلیمون هم بعد از قهرمانی گذاشت رفت.....یادتون که هست؟؟؟
نمی دونم داره ناز می کنه یا شایدم این مصاحبه دروغه.....
Printable View
کلا انگار قلعه نوعی دوست نداره بعد از اینکه یک تیم رو قهرمان کرد تو بمونه.......
توی قهرمانی قبلیمون هم بعد از قهرمانی گذاشت رفت.....یادتون که هست؟؟؟
نمی دونم داره ناز می کنه یا شایدم این مصاحبه دروغه.....
قلعهنویی: با استقلال قرارداد 2 ساله دارم/شاید هیئتمدیره و مردم من را نخواهند
امیر قلعهنویی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص شایعه جداییش از استقلال در پایان فصل اظهار داشت: اصلاً چنین چیزی صحت ندارد تمام فکر و ذکر من بازی با داماش و 2 بازی با الشباب است. من به عشق این مردم قرارداد 2 ساله با استقلال بستم و هدفم این بوده که با این تیم قهرمان آسیا شوم.
وی افزود: شاید اصلاً بعد از این 3 بازی مردم و هیئتمدیره من را نخواهند من که نمیتوانم از حالا بگویم میخواهم بروم یا بمانم. همیشه گفتهام تا لحظهای که هستم با قدرت کار میکنم همین امروز 3 ساعت فیلم بازی حرکات خود را دیدهایم و با قدرت به فکر بازی با الشباب امارات هستیم.
قلعهنویی با تأکید بر اینکه استقلال نیاز به آرامش دارد، ادامه داد: درست است که در بازی الهلال یک سری دلخوریها به وجود آمد اما اینها مسائل درونخانوادگی است و باعث نمیشود که ما با قدرت به کارمان ادامه ندهیم.
وی در پایان تأکید کرد: من به عنوان سرمربی استقلال اگر بخواهم حرفی بزنم، خودم میزنم و هرکسی جای من صحبت کند حرف من نیست.
عمرا بزاریم بره جمعه با 100 هزار نفر از دلش درمیاریم 90 دقیقه تشویقش میکنیم
این حرفا فقط برای اینه که سنگاشو برای فصل بعد با هوادار وا بکنه...
امیدوارم این بحثهای رفتن قلعه نویی شایعه باشه ولی زبونم لال اگه یه وقت خواست بره خیلی دوست دارم تونی سرمربی تراکتور رو جاش بیارن
آقا اون که اصلا در حد استقلال نیست و نمیتونه حاشیه های تیم رو جمع کنهنقل قول:
امیدوارم قلعه نویی بمونه اما اگر 1% هم قرار باشه بره دوست دارم داش علی منصور و فرهاد مسئولیت فنی تیمو بر عهده بگیرند :n12:
کاری به حاشیهها ندارم والبته اینو قبول دارم که نمیتونه حاشیهها رو جمع کنه! ولی از لحاظ فنی بسیار سطح بالایی داره، کما اینکه دیدیم چطور با یه تیم نصف و نیمه که چندان بازیکن مطرحی نداشت و بیشتر از دو سه نفر ذخیره نداشت تیم رو تا رتبه سوم رسونده و اگه شانس بیارن حتی میتونن سوم هم بشن. من تو این لیگ کلا به دو تا مربی بغیر از قلعه نویی اعتقاد دارم: یکی همین تونی و یکی هم حسین فرکی هستش که به شخصه خیلی دوستش دارم :n12:نقل قول:
قلعه نوعی هیج جا نمیره از الان داره تماشاگرا رو جلو بعضیا قرار میده تا فصل بعد حساب کار دستشون بیاد که اون بعضیا قطعا هیئت مدیره باشگاه هست من نمیدونم امیر عرب این وسط نمیتونست جلو زبونشو بگیره حاشیه درست نشه..تو اسیا دوتا بازی مهم داریم ..کلا انگار نباید اب خوش از گلوی ما هوادارا پایین بره
نه بابا اصلا تونی مربی خوب و با دانشی نیست هم باید دو برابر قلعه نویی بهش پول داد هم حاشیه زیاد داره هم سطح فنی اش نصف قلعه نویی هم نمیشهنقل قول:
اگه راست باشه
ما عادت داریم قدر سرمایه ها و داشته هامون رو ندونیم
بهترین فرصت برای کسب ستاره ی سوم بود با موندن امیرخان و جذب چند ستاره که داریم از دستش میدیم. خیلی بد کردیم در حق این مربی که همه ی تیمها آرزوی داشتنش رو دارن، چندین بار در طول فصل بستری شد، زانوش رو ۲ بار عمل کرد، مادرش رو از دست داد، یه نیم فصل با ۱۳ بازیکن صدرنشین موند، با بی پولی جنگید، مقابل همه حاشیه ها و رسانه ها و ۹۰ کم نیاورد، تماشاگر حمایتش نکرد اما بازم قهرمانمون کرد. آره ما لیاقت تو رو نداریم امیرخان، برو جایی که قدرت رو بدونن.
اما تو سایت ها میبینیم چیزای زیادی نوشتن
با گفتو گوی خبر ورزشی
امیر قلعه نوعی در خصوص شایعه جداییش از استقلال در پایان فصل اظهار داشت: اصلاً چنین چیزی صحت ندارد
وی تأکید کرد: من به عنوان سرمربی استقلال اگر بخواهم حرفی بزنم خودم میزنم و هرکسی جای من صحبت کند حرف من نیست.
خلاصه باید منتظر بود و دید چی میشه.می خوان استقلال رو ببرن به حاشیه...
در اینکه قلعهنویی مربی با دانش و حرفهای هست شکی نیست ولی بنده به شخصه از سبک بازی تیمش خوشم نمیاد! برام اصلا خوشایند نیست که تیم هی توپ رو ببره اینور و اونور زمین و سانتر کنه! بازی تیمایی مثل فولاد خوزستان یا تراکتورسازی خیلی بیشتر به دلم میشینه تا بازی تیم خودم :n27: در مورد مقایسه کیفیت بازی دو تیم استقلال و فولاد و یا همین استقلال و تراکتور به بازیهای رفت و برگشت دو تیم دقت کنید به خوبی متوجه منظورم میشید.نقل قول:
البته این نکته رو هم ذکر کنم با وجود ایراداتی که به کادر فنی تیم وارده بنده هنوزم میخوام امیرخان سرمربی تیم باشه، بهر حال هرجوری که باشه و تیم هرجوریم بازی کنه بازم امیدی به قهرمانی باهاش داریم! بخصوص امسال که بخت خوبی هم توی آسیا داریم و نباید راحت از دستش بدیم :n06:
برگزاری همزمان فینال حذفی و لیگ برتر و قهرمانی استقلال یکی از بهترین خاطرات رو برای ما در پی داشت و قطعا تا سالها این قهرمانی ناپاک ! :دی در یاد خیلی ها خواهد ماند ... ولی اگر سرنوشت قهرمانی به روز اخر کشیده می شد قطعا می شد خاطرات بازی استقلال و برق شیراز رو دوباره زنده کرد .
هر چند استرس بیشتری برای مای هوادار در پی داشت .
امیدوارم به هر ترتیب باز هم سیل هواداران استقلال رو روز بازی با داماش ببینیم . شاید توانستیم برای کسانی که دچار فراموشی کوتاه و بلند مدت شدند یاد و خاطره بازی استقلال و برق (پرتماشاگر ترین بازی لیگ ایران به جز دربی ) و استقلال جوبیلو ایواتای ژاپن ( پرتماشگر ترین بازی تاریخ باشگاهی اسیا ) رو دوباره زنده کنیم .
باشد که بشود :دی
صحبت هایی هم از خداحافظی فرهاد مجیدی بعد از بازی با داماش و بلند کردن کاپ قهرمانی بوده . شخصا از طرفی دوست دارم فرهاد حالا حالا ها در تیم بمونه و در ادامه به خصوص در اسیا به تیم کمک کنه . ولی خداحافظی در اوج و با قهرمانی هم لذت دیگری دارد .... ایمدوارم اسطوره بهترین تصمیم رو بگیره
پ ن : این قهرمانی کثیف:دی باز هم مبارک !
پ ن 2: قلعه نویی هم قطعا سال دیگه خواد ماند مگر اینکه هیت مدیره و به خصوص شخص فتح الله زاده تغییر کنند .
به امید خدا تیم تضعیف نشه ( نکنند ) و با تقویت تیم به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم .
دوستان سلام
با کمی تاخیر قهرمانی استقلال رو تبریک میگم:n16:
تونی کیه بابا؟؟
اخه حرکات موزونش در حد و اندازه های تیم استقلاله و شخصیت این تیمه؟؟
فکر کن ما بریم فینال آسیا؛آقا جلوی اون همه خارجی بیاد پشتک بالانس بزنه و رو زمینه سینه خیز راه بره !!!! :n08::n08::n08::n08::n08:
جدا از این بحث های شوت بازیه این آقا من فکر نمیکنم چیزه زیادی هم در چنته داشته باشه!!(در حالی که من از نظر فنی هم قبولش ندارم)
همه چیز که بار فنی نیس که...! این تونی خان اصلا کاریزمای مربیگری در استقلال رو داره؟؟؟شخصیت دیگه ای نبود بیای با قلعه نویی و نیمکت استقلال مقایسه کنی؟:n02:
هیچ وقت تیمی مثل تراکتور که چه ببازن و چه ببرن طرفداراش پشتیبانش هستن و اغلب هم تبریزی هستند رو با تیم بزرگی مثل استقلال مقایسه نکن که از کل ایران طرفدار داره!با سلیقه های مختلف!این تیم بیشتر از یه مربی با دانش فنی بالا؛یه مدیر و یه رهبر مقتدر میخواد!! :n01:
قلعه نویی حق هم داره ناراحت باشه...ولی من فکر میکنم این کارا رو داره میکنه تا هوادارا حساب کار دستشون بیاد و هیچ جا نمیره...
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
پيشنهاد قابل توجه الريان به مدافع استقلال
باشگاه الريان قطر خواهان به خدمت گرفتن مدافع 30 ساله ملي پوش تيم استقلال شده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه الريان با ارائه پيشنهادي قابل توجه توجه قصد جذب پژمان منتظري را دارد.
اخبار رسيده حاکي از آن است که اين باشگاه قصد دارد منتظري را در فصل آتي ليگ ستارگان قطر جايگزين ناتان اوتاويو،مدافع برزيلي خود کند و به همين منظور تلاش هاي خود را آغاز کرده است.
منتظري در پايان فصل 91_90 هم مورد توجه باشگاه السيليه قطر قرار گرفته بود اما سرانجام قراردادش را با استقلال به مدت يک سال ديگر تمديد کرد.با اين وجود،عملکرد موفق وي در فصل جاري ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا باعث شده است تا نگاهها همچنان به سمتش باشد.
در نيم فصل ليگ برتر هم تيم داليان چين خواهان به خدمت گرفتن منتظري شد و نماينده اين باشگاه هم براي مذاکره به ايران آمد اما هم خود او و هم باشگاه استقلال در آن مقطع با اين انتقال مخالفت کردند.
اين در حالي است که پيشنهاد اخير باشگاه الريان ممکن است باعث شود منتظري که در سال 86 به استقلال پيوست،پس از هفت فصل از جمع آبي پوشان جدا شود.
با اين وجود ديدار حساس تيم ملي با قطر در مقدماتي جام جهاني و سرنوشت شاگردان کارلوس کي روش در اين مسابقات در نهايت جزو عوامل تعيين کننده در راه تصميم گيري منتظري خواهد بود.
اوج نیوز
/براي قلعهنوعي که هميشه ميخواهد «منجي» باشد
اين ديگر يک سوژه تکراري است که بعد از هر قهرماني، قلعهنوعي ساز جدايي کوک کند و بگويد که ميخواهد برود.
براي قلعهنوعي که هميشه ميخواهد «منجي» باشد
بمان و کار نيمه تمام را تمام کن!
90: اين ديگر يک سوژه تکراري است که بعد از هر قهرماني، قلعهنوعي ساز جدايي کوک کند و بگويد که ميخواهد برود. در ليگ پنجم او پس از آنکه استقلال را به عنوان قهرماني رساند به تيم ملي رفت. اتفاقي قابل پيشبيني که هرچقدر امير انکارش ميکرد، سايرين آن را تاييد ميکردند. آن سال، ارسال ليست استقلال به آسيا، بهانهاي شد براي دلخوري هواداران از سرمربي تيمشان و قلعهنوعي همين را هم بهانه کرده بود.
استقلال با صمد مرفاوي به موفقيتي دست نيافت و دو فصل عنواني در ليگ برتر به دست نياورد و همين ماجرا با مرحوم حجازي و فيروز کريمي تکرار شد تا قلعهنوعي به عنوان يک «منجي» باز گردد. او توانست استقلال را در جام حذفي قهرمان کند و در ليگ هشتم نيز در روز آخر، اين تيم را بار ديگر به عنوان قهرماني ليگ برساند.
با اين قهرماني ميشد حدس زد که او دوباره ميخواهد از استقلال جدا شود و اين بار بهانه، اظهارات واعظ آشتياني، مديرعامل تيم بود. طرفين وارد يک دعواي طولاني رسانهاي شدند و در نهايت قلعهنوعي به سپاهان رفت.
سومين بازگشت قلعهنوعي به استقلال در ابتداي همين فصل رخ داد، جايي که پرويز مظلومي نتوانست آبيپوشان را در ليگ برتر قهرمان کند و قلعهنوعي بار ديگر به عنوان منجي بازگشت تا قهرماني را بار ديگر به اردوي استقلال بياورد. بنابراين قابل پيشبيني بود که او دوباره حرف از جدايي بزند و اين بار بهانه رفتار برخي هواداران بود که ظاهرا عليه او شعار دادهاند و به قول يکي از دوستان نزديکش «دل شيشهاي» او را شکستند.
اين ادعا که قلعهنوعي ميخواهد زماني در استقلال باشد که يک هدف قابل دسترس را براي خود تعريف کند کمکم در حال اثبات است.
قهرماني در ليگ برتر يا جام حذفي يک هدف قابل دسترس محسوب ميشود و او ضمن اينکه ميخواهد نقش منجي را براي استقلال بازي کند، قصد دارد با فتح اين جامها، خودش را بيشتر و بيشتر توي دل هواداران قرار دهد.
در واقع قلعهنوعي بعد از هر قهرماني نميماند، چون ميداند به مقام بالاتري نميرسد و اگر هنرمند باشد، قهرماني را تکرار کند که هم سخت است و هم اتفاق تازهاي محسوب نميشود. ضمن اينکه او ديگر يک منجي نيست و توقع از او قهرماني است.
اين بار اما شرايط کمي متفاوت است. استقلال اين امکان را دارد که به راحتي در جمع 8 تيم برتر آسيا قرار گيرد و به مراحل بالاتر هم برود. افتخار آسيايي، گمشدهاي که قلعهنوعي مدتهاست دنبالش ميگردد شايد اين بار پيدا شود. شايد وسوسه آسيايي، قلعه نوعي را در استقلال نگه دارد و او را به جايي برساند که تاکنون به آن نرسيده است.
اکنون اين سئوال قابل طرح است که او همواره ادعا ميکند در آسيا نيز موفق ميشود، چرا ميخواهد اين فرصت طلايي را از دست بدهد؟ آيا بهتر نيست بماند و کار نيمه تمامش را تمام کند؟
منبع: 90
امير قلعهنويي: من با استقلال قرارداد 2 ساله دارم و هدفم قهرماني با اين تيم در آسياست.
امير قلعهنويي در خصوص شايعه جداييش از استقلال در پايان فصل اظهار داشت: اصلاً چنين چيزي صحت ندارد تمام فکر و ذکر من بازي با داماش و 2 بازي با الشباب است. من به عشق اين مردم قرارداد 2 ساله با استقلال بستم و هدفم اين بوده که با اين تيم قهرمان آسيا شوم.
به گزارش فارس، وي افزود: شايد اصلاً بعد از اين 3 بازي مردم و هيئتمديره من را نخواهند من که نميتوانم از حالا بگويم ميخواهم بروم يا بمانم. هميشه گفتهام تا لحظهاي که هستم با قدرت کار ميکنم همين امروز 3 ساعت فيلم بازي حرکات خود را ديدهايم و با قدرت به فکر بازي با الشباب امارات هستيم.
قلعهنويي با تأکيد بر اينکه استقلال نياز به آرامش دارد، ادامه داد: درست است که در بازي الهلال يک سري دلخوريها به وجود آمد اما اينها مسائل درونخانوادگي است و باعث نميشود که ما با قدرت به کارمان ادامه ندهيم.
وي در پايان تأکيد کرد: من به عنوان سرمربي استقلال اگر بخواهم حرفي بزنم، خودم ميزنم و هرکسي جاي من صحبت کند حرف من نيست.
AFC بر حاشيهسازي سعوديها مهر بطلان زد
شکايت الهلال رد شد
دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا در واکنش به شکايت عربستان عليه ايران گفت که AFC در بررسي خود به تخلفات و قانون شکنيهاي قابل توجهي در ايران دست پيدا نکرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الهلال عربستان در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا با يک گل در ورزشگاه آزادي برابر استقلال شکست داد. عبدالرحمان بن مساعد، رييس جنجالي الهلال پس از پايان بازي به شدت از ميزباني استقلال انتقاد کرد و از شکايت خود به کنفدراسيون فوتبال آسيا خبر داد.
به گزارش ايسنا ، آلکس سوسي، دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا اعتراف کرد که کاروان الهلال در تهران اذيت شد، اما اين گونه نبود که اذيت کردن آنها برنامهريزي شده يا از قبل تعيين شده باشد، بلکه تنها بعضي از حالتهاي فردي رخ بود.
سوسي در گفت و گو با روزنامه الاتحاد امارات گفت: کنفدراسيون فوتبال آسيا رفتار ايرانيها را از نزديک دنبال ميکند. درباره شکايت عربستان از ايران هم بايد بگويم که ما در تحقيق و بررسي خود به قانون شکني ها و تخلفات بزرگي دست نيافتيم. بلکه تنها بعضي از رفتارهاي فردي رخ داد.
او افزود: با وجود اعمال محروميتها و مجازات ها هنوز شاهد نژادپرستي و قوميت گرايي هستيم. به طور کلي AFC تمام تلاش خود را ميکند تا از تيمهاي مهمان حمايت کند. ما مجازاتهايي را براي ايران در نظر گرفتهايم، چرا که تماشاگران گاهي اوقات دست نوشتههايي همراه دارند که بيانگر توهين نژادپرستي است.
موسوي: دوست دارم در استقلال بمانم
مهاجم تيم استقلال گفت: دلم بسيار روشن است که قهرمان آسيا مي شويم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايمان موسوي درباره قهرماني تيمش در ليگ برتر عنوان کرد: خداراشکر مي کنم که توانستم به يکي از بزرگترين آرزوهايم برسم. قهرماني با استقلال رويايي بود که از بچگي آن را در سر داشتم و حالا که در کنار بازيکنان بزرگي مثل جواد نکونام، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، مجتبي جباري و... اين عنوان را کسب کرده ام بسيار خوشحالم. کاش مقابل فولاد محروم نبودم و مي توانستم بازي کنم.
به گزارش اوج ، وي ادامه داد: فصل پر فراز و نشيبي را پشت سر گذاشتم. روز که آمدم استقلال با اميد و آرزو آمدم اما با وجود اينکه اوايل اوضاع خوب بود اما در شرايط سختي را در ادامه تحمل کردم. خداراشکر که در 6، 7 هفته پاياني شرايطم خوب بود. از قلعه نوعي ممنونم که به من بازي داد و اميدوارم توانسته باشم جواب زحماتش را بدهم.
مهاجم تيم استقلال درباره شانس قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان آسيا تاکيد کرد: من از ابتداي حضور استقلال در ليگ قهرمانان اعلام کردم که تيم ما قهرمان آسيا مي شود. بازيکنان بسيار خوبي داريم و من دلم بسيار روشن است. در بازي با الشباب بايد تمام تلاشمان را به کار بگيريم تا بتوانيم بهترين نتيجه را کسب کنيم.
او همچنين گفت: حضور در استقلال آرزوي من بود اما حالا آرزويم اين است که سال ها در اين تيم بمانم و بتوانم بازي کنم. اگر خدا اين اتفاق مي افتد. باورت نمي شود چقدر دوست دارم يک روز جام قهرماني را اولين نفر با استقلال بالاي سر ببرم. شايد چند سال ديگر به اين آرزويم هم رسيدم.
موسوي در پايان افزود:يکسال ديگر با استقلال قرارداد دارم و دوست دارم بمانم. اميدوارم شرايط طوري مهيا شود که در استقلال بمانم.
در مورد چرایی قهرمانی استقلال در لیگ دوازدهم فرضیه های متعددی وجود دارد؛ عده ای سرمربیگری قلعه نویی را مهمترین عامل می دانند، گروهی این موفقیت را در سایه پرستاره بودن تیم می دانند، بدبین ها و منتقدان اشتباهات جهت دار داوری و حمایت های سازمان لیگ را مطرح می کنند و ...
در این مقاله قصد داریم بدون توجه به تحلیل های مختلف سراغ آمار برویم و چرایی قهرمانی استقلال را از زبان اعداد و ارقام مورد بررسی قرار دهیم . آماری که فقط در زمینه گل های زده(41 گل در 33 بازی) به نفع استقلال نیست ولی در واقع می توان گفت که قلعه نویی و شاگردانش از این تعداد گل کم به اقتصادی ترین شکل ممکن استفاده کرده اند؛ چون ضمانت همین سرمایه اندک خط آتش استقلال (آبی ها به طور میانگین در هر بازی فقط 1/24 گل زده اند) خط دفاعی محکم و دروازبانی مسلط و کم اشتباه بود.
* استقلال قهرمان شد چون با 16 گل خورده صاحب بهترین خط دفاع لیگ دوازدهم است یعنی میانگین کمتر از 0/5 گل دریافتی در هر بازی.
* استقلال قهرمان شد چون بیشترین تعداد کلین شیت های لیگ دوازدهم متعلق به دروازبان ارزشمند این تیم است. سید مهدی رحمتی در جریان 33 بازی استقلال تا اینجا 21 بار با کمک سازمان دفاعی تیمش دروازه آبی ها را بسته نگه داشته است . یعنی استقلال در نزدیک به 64 درصد بازی هایش دروازه خود را بسته نگه داشته است.
* استقلال قهرمان شد چون همراه با سپاهان با 19 پیروزی صاحب بیشترین برد در لیگ برتر است. مسلما تیمی که حدود 58 درصد بازی های یک فصل خود را با پیروزی پشت سر می گذارد، باید شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشد.
* استقلال قهرمان شد چون کمترین باخت را بین تمام تیم های لیگی متحمل شد. 4 باخت در 33 بازی یعنی شکست در 12 درصد بازی ها و درست همین جاست که آبی ها از سپاهان سبقت می گیرند چون تیم اصفهانی با تحمل 8 شکست دو برابر استقلال باخته و در 24 درصد بازی ها هیچ امتیازی نگرفته است. 4 مسابقه ای که استقلال با تساوی یا به عبارت بهتر نباختن در آنها 4 امتیاز از سپاهان جلو افتاده و یک هفته به پایان رقابت ها قهرمانی خود را جشن می گیرد.
* و بالاخره این که استقلال قهرمان شد چون در مجموع مقابله مستقیم با نزدیک ترین رقیب خود یعنی سپاهان بر این تیم برتری یافت. یک برد و یک تساوی در دیدارهای رفت و برگشت دو تیم به نام استقلال ثبت شد تا آبی ها 4 برابر اصفهانی ها در این رویارویی ها امتیاز بگیرند
استقلالی
قلعهنويي فصل آينده هم سرمربي استقلال است
عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: از قلعهنويي حمايت ميکنيم و او براي فصل بعد هم سرمربي تيم ماست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوار رضايي در مورد حضور امير قلعه نويي در استقلال براي فصل آينده گفت: هيئت مديره باشگاه استقلال معتقد است نيمي بيشتر از کسب قهرماني در ليگ برتر به دليل تلاش هاي امير قلعه نويي است و به همين دليل هم از او بابت اين موفقيت تشکر ويژه اي داريم.
وي افزود: بحث هايي که در مورد جدايي او از استقلال مي شود صحت ندارد و او با ما قرارداد دوساله دارد، ضمن اينکه اگر هم قرارداد نداشت قطعا او را حفظ مي کرديم.
رضايي تاکيد کرد: قلعه نويي از بهترين مربيان ايران است و استقلال مي خواهد با توجه به اهدافي که دارد علاوه بر حفظ چنين مربياي، براي قهرماني در آسيا برنامه ها را تنظيم کنيم.
Fars
پ ن :همه چی آماده یه فصل فوق العاده دیگه هست ، بازیکنهای اصلی اعلام آمادگی کردن که میمونن ، امیرخان با قاطعیت داره میگه میمونم و این رسانه ها هستن که سعی دارن بگن نمیمونه ، فرهاد موندنی هستش ، حاج فتح الله هم فصل بعد هستش ، تو این موقع از فصل ما باید هوای تک تک افراد زحمتکش رو داشته باشیم و با حاشیه سازی های پوچ همراه نشیم !
امیر قلعهنویی با قطعیت گفت با هیچ تیمی مذاکره نکرده است و هیچ پیشنهادی هم در مورد پذیرفتن سرمربیگری تیمی به او نشده است.
سرمربی استقلال درباره خبر جداییاش از استقلال، گفت: این خبر اصلا درست نبود و من در تماسی که با آن خبرگزاری داشتم آن را تکذیب کردم. متاسفانه حرفهای عرب، معاون اجرایی باشگاه استقلال بد برداشت شده بود، من با تیم پرطرفدار استقلال قراردادی دو ساله دارم و با هیچ تیم دیگری هم مذاکره نکرده ام. هیچ تیمی هم پیشنهادی به من نداده است.
وی با اشاره به این که برخی در باغهای فرحزاد مینشستند و علیه استقلال توطئه میکردند، افزود: برخی از دوستان با این کارها میخواستند از اسم فرهاد مجیدی سوء استفاده کنند. البته فرهاد مقصر نیست. آنها به استقلال کاری نداشتند. بلکه هدفشان امیر قلعهنویی بود.
امیر قلعهنویی در پاسخ به این سوال که با توجه به حواشی به وجود آمده، آیا فصل بعد هم در استقلال میماند؟ گفت: استقلال تیم بزرگی است و آدم کوچکی مثل امیر قلعهنویی نمیتواند چیزی برای آن بگوید. من با استقلال قراردادی دو ساله دارم و اصلا بحث مالی برای ما مطرح نیست. همان طور که می دانید من با استقلال سفید امضا کردم. با همه وجود و توان دوست دارم آن ستاره قهرمانی در آسیا را روی پیراهن استقلال ببینم. اصلا باید ببینیم که هیات مدیره و مردم ما را میخواهند بعد تصمیم بگیریم
سرمربی استقلال در مورد برخی تشویقهایی که در ورزشگاهها علیه فرد خاصی صورت میگرفت و یا به سود فرد خاص دیگری انجام میشد، گفت: برخی از دوستان در اینترنت یا جاهای دیگر تبلیغاتی را علیه ما انجام دادند و هدفشان این بود که استقلال نتیجه نگیرد. از سوی دیگر آنها با استقلال مشکلی نداشتند. این افراد به عناوین مختلف جلساتی را برگزار میکردند و در این جلسات از افرادی خط و ربط میگرفتند تا تشویقهایی را انجام دهند. دلخوری من از طرفداران اصیل استقلال است که چرا باید با این گونه افراد هم صدا میشوند.
وی ادامه داد: امسال ما شرایط مالی خیلی سختی داشتیم، ولی متاسفم وقتی این تشویقها انجام شد که ما هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان آسیا در صدر بودیم. وقتی بازیکنان علیرغم این همه سختی تلاش میکنند و تیم نتیجه میگیرد، باید از آنها تشکر کرد. اما وقتی این گونه تشویقها را میبینند پدرشان در میآید.
قلعهنویی یادآور شد: سال اول وقتی ما به پگاه رشت باختیم و تیم دیگری قهرمان شد یا در بازی دیگری ما به سپاهان باختیم، تماشاگران خوب استقلال 10 دقیقه ما را تشویق کردند. من آن تماشاگران را میپسندم و آنها را میخواهم. چون هدفشان موفقیت استقلال است.
سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که نمیشود همه هواداران را در یک تیم یک کاسه کرد و این مساله در همه جای دنیا وجود دارد که برخی از طرفداران از جاهای خاصی خط میگیرند؟ به رادیو ورزش گفت: این مساله را قبول دارم و میپذیریم. اما میخواهم بگویم که طرفداران استقلال چه در قبل و چه الان الگو بودند. استقلال قدمتی 65 ساله دارد و قشر تحصیلکرده در بین طرفداران زیاد است و اغلب قشر تحصیل کرده جامعه طرفدار ما هستند. اگر میبینید که طرفداران ما در ورزشگاهها کمتر هستند به لحاظ همین است که شغلهای کلیدی در داخل و خارج دارند و شاید نتوانند به ورزشگاه بیایند. میخواهم این سنت غلط در باشگاه بزرگ استقلال باب نشود. من برای استقلال ناراحتم و به روح مادرم قسم اگر این تشویقها ناراحت شده باشم
خبر ورزشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژه
امیر قلعه نویی مربی که 8 سال در کورس قهرمانی است
امیر قلعه نویی با 5 قهرمانی در لیگ برتر پرعنوان ترین سرمربی عصر جدید فوتبال ایران محسوب می شود اما از این 5 قهرمانی مهم تر تداوم 8 ساله او برای تصاحب جام های قهرمانی در فوتبال ایران بوده است... آنچه از قهرمانیهای پنجگانه امیر قلعهنویی در لیگ برتر مهمتر به نظر میرسد تعداد فصولی است که این مربی در کورس قهرمانی بوده است. تداوم و استمراری چشمگیر که هیچ یک از مربیان وطنی و غیر وطنی موفق به ثبت آن نشدهاند. امیر قلعهنویی را از منظر استمرار و پافشاریاش به تصاحب جام میتوان در فوتبال ایران نمونه دانست. کالبد شکافی پرونده قطور امیر در لیگ برتر نشان میدهد که او از همان اولین فصول مربیگریاش در استقلال با ولعی مثالزدنی در پی کسب موفقیتهایی چشمگیر بوده است.
امیر را از فصل سوم و پس از تجربهای موفقیت آمیز در استقلال اهواز در قامت یک مدعی جدی و سرسخت شناختیم. پایههای مربیگری امیر قلعهنویی در فوتبال ایران به واسطه رتبه دومی که در اولین سال مربیگری در استقلال به دست آورد چنان محکم ساخته شد که مدیران وقت به ناچار او را 3 فصل پی در پی در استقلال حفظ کردند. آن زمان مربیگری امیر قلعهنویی در استقلال با بی میلی مدیران وقت انجام شد و حتی گفته میشود برخی در بدنه مدیریتی باشگاه استقلال به این انتخاب راضی نبودند و تصور میکردند امیر خود با نتایج ضعیفی که در استقلال میگیرد دست آنها را برای اخراجشان باز خواهد گذاشت.
امیر قلعهنویی اما نه تنها توانست اعتماد مدیران وقت استقلال را از جنبههای فنی به سوی خود جلب کند بلکه از همان روزهای آغازین جایگاه خاصی میان توده هواداران به دست آورد. امیر از همان روزهای نخست فعالیتش میان هواداران استقلال جایگاه داشت که این ویژگی حاصل سالهای بازی در قلب خط میانی استقلال بود. امیر همچون دوران بازی در مربیگری نیز استایل خاصی داشت.
فریادهایی که لب خط میکشید علاقه عمومی را به او بیشتر و بیشتر میکرد. سکوهای استقلال آن روزها به شدت به داشتن چنین شخصیتی که هم میان بازیکنان پرجذبه باشد و هم قابل احترام نیاز داشت که امیر در اولین سال مربیگریاش در استقلال توانست این نیاز را تامین کند. تردیدی نیست اگر تماشاگران مجذوب جاذبههای امیر قلعهنویی نمیشدند او به فصل چهارم نمیرسید اما امیر که فصل سوم را با نایب قهرمانی سپری کرده بود به فصل چهارم هم ورود کرد و در این فصل نیز تا روزهای پایانی در کورس قهرمانی بود. این بار نیز سرمربی جوان استقلال موفق به کسب جام نشد اما همین در کورس بودن و البته حرف و حدیثهایی که پشت سر قهرمان آن فصل بود امیر را در استقلال حفظ کرد تا او سومین فصل پی در پی خود در استقلال را نیز در فصل پنجم لیگ برتر تجربه کند و چه تجربه خوبی هم بود.
این بار امیر از گذشتهها درس گرفته بود و با برنامهریزیهای دقیقتری به ســــوی جام میشتافت. چه تلاش اثر بخشی هم بود! امیر قلعهنویی سرانجام طعم قهرمانی با استقلال را چشید. قهرمانی در روز پایانی لیگ در مقابل 120 هزار تماشاگر. امیر حالا بزرگ شده بود. القاب پشت القاب و تعریف پشت تعریف. او با همین ویژگیها مورد توجه کمیته انتقالی وقت به سردستگی مصطفوی و هاشمی قرار گرفت. امیر به شایستگی سرمربی تیم ملی شد اما این بار به توفیق چشمگیری دست نیافت هرچند که تیمش در ضربات پنالتی از گردونه رقابتهای جام ملتهای آسیا حذف شد.
حذف امیر با تیم ملی بهانهای بود تا او مورد هجوم قرار بگیرد. به طریق گوناگون امیر به نقد کشیده شد اما همه این ماجراها اتفاق بزرگ دیگری با برایش به همراه آورد. استقلال پس از او دیگر طعم قهرمانی را نچشید. فصل ششم و هفتم برای آبیها به تلخی گذشت و بعد از 2 فصل سردرگمی امیر که آمد استقلال دوجام را پی در پی کسب کرد. اولی جام حذفی که تعلق داشت به فصل هفتم و دومی قهرمانی در فصل هشتم! امیر آن فصل نیز در کورس قهرمانی بود و همین آمار خیره کننده محمدرضا ساکت را بر آن داشت تا صید بزرگی را برای اصفهانیها به ارمغان بیاورد. سیاستهای غلط مدیرعامل وقت استقلال یعنی واعظ آشتیانی و حب و بغضهایی که این مدیرعامل با اهرمهای موفقیت استقلال داشت سرانجام سبب شد قلعهنویی از چنگ استقلال بپرد. در واقع آن فصل امیر به خواست واعظ آشتیانی از استقلال اخراج شد تا شاهد عجیب ترین تصمیم تمام طول تاریخ مربیگری استقلال باشیم. امیر اما دوران موفق خود را در سپاهان نیز تداوم داد. این بار مشخص شد که او میتواند 2 فصل پی در پی هم تیمی را قهرمان کند. امیر با سپاهان در اوج بود. فصل نهم قهرمان و فصل دهم هم قهرمان. حالا تعداد فصولی که در کورس قهرمانی قرار داشت به عدد 6 میرسید. قلعهنویی آنقدر در فوتبال ایران صاحب اعتبار شد که تیم تراکتورسازی با خرج مبلغی چشمگیر خواهان به خدمت گرفتنش شد. شاید اگر مظلومی آن فصل در کورس قهرمانی نمیبود امیر جایش را میگرفت اما سرنوشت این بار قلعهنویی را به تبریز کشاند.
شاید باور این بود که حاشیههای فوتبال تبریز امیر قلعهنویی را در خود حل میکند اما این بار نیز موفق بود و با تراکتورسازی تا پای قهرمانی پیش رفت و فقط با یک اختلاف امتیاز در رتبه دوم و بالاتر از استقلال ایستاد. این هفتمین فصلی بود که امیر قلعهنویی در کورس قهرمانی سیر میکرد.
نتیجهای شگفت انگیز که مدیران استقلال را سخت به فکر فرو برده بود. چرا امیر قلعهنویی - سرمایه خود استقلال - نباید در استقلال مربیگری کند؟! طرح بازگرداندن امیر قلعهنویی با حذف تیم مظلومی از آسیا به یک برنامه بایدی تبدیل شد و دیری نپایید که آقای ژنرال دوباره به خانهاش بازگشت. بازگشتی که با حاشیهها و حرف و حدیثهای فراوان همراه بود. هجمه عظیمی علیهاش ایجاد شده بود. برخی او را متهم به سناریو سازی در فصول قبل علیه استقلال میکردند و باور این بود که امیر این بار در استقلال موفق نخواهد شد و به طرفهالعینی از استقلال خواهد رفت.
نتایج نه چندان مقتدرانه استقلال در ابتدای فصل میرفت این ذهنیت را تقویت کند اما وقتی تیم قلعهنویی در اصفهان موفق به شکست سپاهان شد همه نظرات برگشت! بله، استقلال در نیم فصل اول نتایج دلخواهی نمیگرفت اما با آغاز نیم فصل دوم آرام آرام مشخص شد که این استقلال هدفی جز قهرمانی را برای خود متصور نیست. امیر قلعهنویی این بار هم با کوشش چشمگیری به سوی جام شتافت و در کورس قهرمانی بود. این بار اما تلاش او نتیجهای بهتر از فصل قبل به همراه داشت و امیر توانست بار دیگر استقلال را بر بام فوتبال ایران بنشاند.
یکشنبه شب، شب دیگری برای امیر قلعهنویی و استقلال بود. امیر بار دیگر با استقلال فاتح لیگ لقب گرفت. 5 قهرمانی در دوازدهمین دورهای که از لیگ برتر گذشته است. امیر ساخته و پرداخته و دست پروده استقلال اکنون بهترین مربی لیگ برتر است؛ واقعیتی که شاید خوشایند مخالفان او نباشد. مخالفانی که این روزها میکوشند با نقدهای منصفانه و مثبت جایی میان حامیان استقلال باز کنند اما کیست که نداند کدام جریانها در فصل جاری با امیر و تیمش چه کردند. آیا امیر قلعهنویی با این کارنامه درخشان همچنان مورد انتقاد قرار خواهد گرفت؟!
amirghalenoei
جواد نکونام درباره آشتیاش با سیدمهدی رحمتی گفت: “همانطور که رحمتی گفت، متاسفانه برخی افراد با آوردن و بردن حرفهای بیپایه و اساس باعث شدند تا اختلافی بین ما ایجاد شود. درست است که درون زمین با هم خوب بودیم و تنها فکرمان موفقیت استقلال بود اما در بیرون از زمین رابطهمان قطع شد؛ آن هم فقط به خاطر آن حرفهای پوچی که این افراد بین من و مهدی مطرح کرده بودند.”
به گزارش ایسنا ، وی در پاسخ به این سوال که آیا این افراد از استقلال بودند، گفت: “بله اما فکر میکنم این اتفاق حکمتی داشت و آن هم این که من و مهدی دوست و دشمنمان را بهتر بشناسیم. درباره دیدارمان هم در رستوران دوبی باید بگویم، برنامهریزی از قبل نشده بود و تنها دوستان مشترک من و مهدی هم که اتفاقا فوتبالی هم نیستند، ما را به رستورانشان دعوت کردند. در آنجا با هم حرف زدیم و گفتیم که اگر مسئلهمان با گفتوگو حل میشود، بنشینیم و در تهران با یکدیگر صحبت کنیم که این اتفاق هم افتاد و کدورتها از بین رفت. بازگشت شرایط به حالت عادی بین من و رحمتی اتفاقی بود که باید به هر حال میافتاد و از امروز به بعد من و رحمتی مثل گذشته و شاید بهتر از گذشته دوست هم هستیم.”
نکونام درباره قهرمانی استقلال و گلزنیاش در دیدار برابر فولاد گفت: “گلی که زدم واقعا طعم خاصی برایم داشت اما مهم این بود که تیم محبوبم قهرمان شد تا دل میلیونها هوادار شاد شود. درباره آن گل هم باید بگویم، کار خاصی را انجام ندادم و اگر تلاش بازیکنان نبود، نمیتوانستم از آن موقعیت استفاده کنم. باید از مردم و هواداران هم به نوبه خودم عذرخواهی کنم که این فصل خیلی اذیتشان کردیم و دیر قهرمان شدیم.”
وی افزود: “استقلال با پتانسیلی که داشت، باید زودتر از اینها قهرمان میشد. در نیم فصل اول روزهای دشواری را پشتسر گذاشتیم. بهتر است بگوییم که استقلال در نیمفصل اول قهرمان شد. در نیمفصل دوم با بازیکنان خوبی که به تیممان اضافه شدند، کارمان راحت شد.”
نکونام در پاسخ به سوالی درباره عدم همراهی استقلال از سوی هوادارانش در طول فصل جاری گفت: “هواداران را در این فصل خیلی اذیت کردیم. در سه بازی در خانه جلوی چشمشان شکست خوردیم. دو بار به سپاهان باختیم و یک بار هم برابر الهلال شکست خوردیم. فکر میکنم با این بازیکنان و توانایی میتوانستیم زودتر آنها را شاد کنیم.”
سیدمهدی علوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص برنامههای فرهنگی باشگاه استقلال برای جشن قهرمانی عنوان کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته با فدراسیون ورزش و فدراسیون فوتبال در نظر داریم چندین اقدام فرهنگی در جشن قهرمانی انجام دهیم. یکی از موارد برنامهریزی شده همراهی 22 یتیم با بازیکنان است که از کودکان یتیم تکریم کرده باشیم.
وی ادامه داد: همچنین سرودهای حماسی تنظیم شده تا قبل از بازی پخش شود. در میان بازی نیز کلیپی پخش خواهد شد که هواداران بتوانند روزی مرفه و شاد را پشت سر بگذارند.
معاونت فرهنگی باشگاه استقلال با اشاره به دعوت از پیشکسوتان تصریح کرد: در نظر داریم که پیشکسوتان استقلال را روز جمعه به ورزشگاه دعوت کنیم تا همراه با سایر بازیکنان و نفرات آبیپوش در این جشن حاضر شوند.
علوی یادآور شد: برنامههای نورافشانی و موارد دیگر را خود وزارت قول داده و امیدواریم که با حضور مردم و هواداران بتوانیم روزی شاد و مرفه را پشت سر بگذاریم. قصد داریم عزت و احترام مسئولین باشگاه به خصوص سرمربی و بازیکنان را حفظ کنیم و از آنها تقدیر و تشکر کنیم.
وی افزود: با کانون هواداران باشگاه استقلال نیز جلساتی برگزار خواهیم کرد تا هماهنگیهای مناسب انجام شود. همچنین شعارهای فرهنگی در ورزشگاه نصب خواهیم کرد. از برنامه های دیگر ما اقامه نماز جماعت ظهر و عصر است. همچنین گروه موزیک نیروهای مسلح نیز در ورزشگاه حاضر خواهند شد.
نامردیه هر کی که جمعه بیکاره و نره استادیوم
من امتحان دارم جمعه عصر ولی دارم از امتحانم میزنم برم اونجا ، 100 هزار تا که هیچی باید تا دم در جمعیت بره :دی
(برنامه کامل شبکه سه در روز جمعه)
======================
آیا جشن قهرمانی کامل نشون داده میشه؟!!!!!!!
اصلا نیازی به پخش بازی پرسپولیس و تراکتور از شبکه سه هست؟
آیا جشن قهرمانی 25 دقیقه ای تموم میشه؟!!!!
دوستان به نظرم از همین الان باید اعتراض خودمون رو بگوش مسئولین برسونیم ، به هر حال یه بار ضربه زدن بهمون دیگه نباید اجازه بدیم. کسی لینکی چیزی میشناسه برای اعتراض؟ همگی با هم اعتراض کنیم جواب میگیریم، تو شبکه های اجتماعیم پخش میکنیم تا همه شرکت کنن
گزارش روز: پرتماشاگرترين ديدارهاي رسمي تاريخ فوتبال جهان
ديدار فينال جام جهاني برزيل بين میزبان و اروگوئه درحاليكه 173هزار و 850 بليط براي تماشاي بازي در ماراكانا فروخته شده بود، با حضور 199 هزار و 854 تماشاگر برگزار شد
سایت گل- به طور حتم حمايت تماشاگران يكي از عوامل مهم پيشرفت فوتبال محسوب مي شود و در اين بازيهاي پرشوري بود كه بالاتر از 100 هزار تماشاگر را به خود اختصاص داده و گاهي اوقات ازدحام تماشاگران دردسر آفرين مي شوند.
به گزارش فوتبال آنلاين، ديدار فينال جام جهاني برزيل بين طلايي جامگان و فيروزه اي پوشان اروگوئه درحاليكه 173هزار و 850 بليط براي تماشاي بازي در ورزشگاه ماراكانا فروخته شده بود، اما با حضور 199 هزار و 854 نفر تماشاگر برزيلي ميزبان برگزار شد، اما در كمال تعجب اين بار اروگوئه اي حماسه آفريني كردند و 2بريك پيروز اين بازي شدند تا ماراكانه به درياچه اشك 200 هزار تماشاگر برزيلي تبديل شود.
ديدار اسكاتالند و انگليس در چارچوب رقابت هاي سهميه جام جهاني 1938 در تاريخ 17 آوريل 1937 در ورزشگاه همپدون پارك با 149 هزار و 415 تماشاگر بريتانيي برگزار شد.
ديدار دربي شهر ليسبون، بين پورتو و بنفيكا در تاريخ 4 ژانويه 1987 در ورزشگاه دالوئينر با حضور 135 هزار تماشاگر پرتغالي برگزار شد.
ديدار رئال مادريد و فيورنتينا طي چارچوب رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا در تاريخ 30 مي 1957 در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ما هنوز 124 هزار تماشاگر كهكشاني برگزار شد.
ديدار بولتون و اندرزو وستهام يونايتد در رقابت هاي ليگ برتر انگليس 126هزار و 470 نفر در تاريخ 28 آوريل 1923 تماشاگر داشت.
ديدار لاتزيو و آ اس رم در چارچوب رقابت هاي سريA در تاريخ 20 مي 1972 در ورزشگاه المپيكو با ظرفيت بيش از حد تماشاگر يعني 118 هزار و 22 نفر همراه بود و اين درحالي بود كه نزديك به 87 هزار بليط فروخته شده است.
ديدار استقلال و جوييلو ايواتا درماه مي 1999 طي فينال رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا در ورزشگاه آزادي تهران همراه با 121 هزار تماشاگر بود و اين درحلي بود كه آبي پوشان تهراني با وجود گلزني سيروس دين محمدي 2بريك بازنده شدند.
من نمیدونم مصاحبه امیرخان توش چه نکته منفی علیه تیمه رقیب بوده که اینقدر سر و صدا کرده ..اون موقع که ازتون علنی تعریف میکنه خبری از مقاله و بیانیه نیست....بالاخره باید یه جوری از ناکامی ها فرار کرد...اینم یه جورشه دیگه...
فتح الله زاده در فکر بازگرداندن آندو تیموریان و اسماعیل شریفات به استقلال است.
بمب دیگر فتح الله زاده مسعود شجاعی است که اگر اوساسونا این بازیکن را نخواهد استقلالیها با او مذاکره خواهند کرد.
امید ابراهیمی(سپاهان) و علیرضا جهانبخش(داماش) بازیکنانی هستند که استقلالی ها برای جذب آنها خیز برداشته اند
فرهاد مجیدی:برای تمدید سفید امضا میکنم / جمعه منتظر هواداران هستیم
ایمان موسوی : دوست دارم در استقلال بمانم.
هدفم قهرماني با اين استقلال در آسياست؛
قلعهنويي: با استقلال قرارداد 2 ساله دارم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: من با استقلال قرارداد 2 ساله دارم و هدفم قهرماني با اين تيم در آسياست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در خصوص شايعه جداييش از استقلال در پايان فصل اظهار داشت: اصلاً چنين چيزي صحت ندارد تمام فکر و ذکر من بازي با داماش و 2 بازي با الشباب است. من به عشق اين مردم قرارداد 2 ساله با استقلال بستم و هدفم اين بوده که با اين تيم قهرمان آسيا شوم.
به گزارش فارس، وي افزود: شايد اصلاً بعد از اين 3 بازي مردم و هيئتمديره من را نخواهند من که نميتوانم از حالا بگويم ميخواهم بروم يا بمانم. هميشه گفتهام تا لحظهاي که هستم با قدرت کار ميکنم همين امروز 3 ساعت فيلم بازي حرکات خود را ديدهايم و با قدرت به فکر بازي با الشباب امارات هستيم.
قلعهنويي با تأکيد بر اينکه استقلال نياز به آرامش دارد، ادامه داد: درست است که در بازي الهلال يک سري دلخوريها به وجود آمد اما اينها مسائل درونخانوادگي است و باعث نميشود که ما با قدرت به کارمان ادامه ندهيم.
وي در پايان تأکيد کرد: من به عنوان سرمربي استقلال اگر بخواهم حرفي بزنم، خودم ميزنم و هرکسي جاي من صحبت کند حرف من نيست.
عرب: قلعهنويي مادي نيست، دلخور است
معاون اجرايي باشگاه استقلال گفت: سرمربي استقلال فرد مادي نيست و فقط کمي دلخور است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير عرب در خصوص اينکه روز گذشته اعلام کرده بود امير قلعهنويي در استقلال نميماند اما امروز (چهارشنبه) قلعهنويي گفته با استقلال قرارداد دارد و در اين تيم ميماند، گفت: هر چيزي امير قلعهنويي ميگويد درست است. ديروز، ديروز بود و من امروز اعلام ميکنم بايد قلعهنويي را از رفتن منصرف کرد.
به گزارش تسنيم، وي افزود: استقلال پرافتخارترين سرمربي ايران را روي نيمکت دارد و من به عنوان معاون اجرايي باشگاه استقلال از هواداران پرشور ميخواهم که روز جمعه قلعهنويي را چنان تشويق کنند که وي از رفتن منصرف شود. روز جمعه علاوه بر جشن قهرماني ليگ برتر هواداران استقلال بايد سرمربي پرافتخار خود را تشويق و به نوعي همه اتفاقات گذشته را از دلش بيرون کنند.
معاون اجرايي باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: استقلال با مديريت فتحاللهزاده و سرمربيگري قلعهنويي به دنبال افتخار ديگري در آسيا است. قلعهنويي فرد مادي نيست و فقط کمي دلخور است.
نکونام: من و رحمتي دشمنانمان را بهتر شناختيم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران ميگويد، جريان اختلافش با سيدمهدي رحمتي باعث شد تا هر دوي آنها شناخت بيشتري از اطرافيانشان در استقلال به دست آورند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام درباره آشتياش با سيدمهدي رحمتي گفت: "همانطور که رحمتي گفت، متاسفانه برخي افراد با آوردن و بردن حرفهاي بيپايه و اساس باعث شدند تا اختلافي بين ما ايجاد شود. درست است که درون زمين با هم خوب بوديم و تنها فکرمان موفقيت استقلال بود اما در بيرون از زمين رابطهمان قطع شد؛ آن هم فقط به خاطر آن حرفهاي پوچي که اين افراد بين من و مهدي مطرح کرده بودند."
به گزارش ايسنا ، وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين افراد از استقلال بودند، گفت: "بله اما فکر ميکنم اين اتفاق حکمتي داشت و آن هم اين که من و مهدي دوست و دشمنمان را بهتر بشناسيم. درباره ديدارمان هم در رستوران دوبي بايد بگويم، برنامهريزي از قبل نشده بود و تنها دوستان مشترک من و مهدي هم که اتفاقا فوتبالي هم نيستند، ما را به رستورانشان دعوت کردند. در آنجا با هم حرف زديم و گفتيم که اگر مسئلهمان با گفتوگو حل ميشود، بنشينيم و در تهران با يکديگر صحبت کنيم که اين اتفاق هم افتاد و کدورتها از بين رفت. بازگشت شرايط به حالت عادي بين من و رحمتي اتفاقي بود که بايد به هر حال ميافتاد و از امروز به بعد من و رحمتي مثل گذشته و شايد بهتر از گذشته دوست هم هستيم."
نکونام درباره قهرماني استقلال و گلزنياش در ديدار برابر فولاد گفت: "گلي که زدم واقعا طعم خاصي برايم داشت اما مهم اين بود که تيم محبوبم قهرمان شد تا دل ميليونها هوادار شاد شود. درباره آن گل هم بايد بگويم، کار خاصي را انجام ندادم و اگر تلاش بازيکنان نبود، نميتوانستم از آن موقعيت استفاده کنم. بايد از مردم و هواداران هم به نوبه خودم عذرخواهي کنم که اين فصل خيلي اذيتشان کرديم و دير قهرمان شديم."
وي افزود: "استقلال با پتانسيلي که داشت، بايد زودتر از اينها قهرمان ميشد. در نيم فصل اول روزهاي دشواري را پشتسر گذاشتيم. بهتر است بگوييم که استقلال در نيمفصل اول قهرمان شد. در نيمفصل دوم با بازيکنان خوبي که به تيممان اضافه شدند، کارمان راحت شد."
نکونام در پاسخ به سوالي درباره عدم همراهي استقلال از سوي هوادارانش در طول فصل جاري گفت: "هواداران را در اين فصل خيلي اذيت کرديم. در سه بازي در خانه جلوي چشمشان شکست خورديم. دو بار به سپاهان باختيم و يک بار هم برابر الهلال شکست خورديم. فکر ميکنم با اين بازيکنان و توانايي ميتوانستيم زودتر آنها را شاد کنيم."
رسولي نژاد و فتحاللهزاده به تمرين استقلال آمدند
رئيس هيئت مديره و مديرعامل باشگاه استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حاضر شدند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد رسولي نژاد و علي فتحاللهزاده در تمرين امروز استقلال حاضر شدند تا با بازيکنان ديدار کنند.
تيم فوتبال استقلال قهرمانياش در ليگ برتر مسجل شده و روز جمعه و در پايان ديدار با داماش گيلان در هفته پاياني ليگ مراسم جشن قهرماني اين تيم در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
فتحاللهزاده: يک نفر هست که جاي من را پر کند
مديرعامل استقلال ميگويد در صورت پرداخت بودجهاي کمتر از 20 درصد از بودجه پرسپوليس و سپاهان به استقلال، او و امير قلعهنويي فصل بعد را در استقلال خواهند بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي فتحاللهزاده در حاشيه تمرين امروز استقلال درباره قهرماني و حضور قلعهنويي براي فصل آتي در اين تيم گفت: پيش از اين به صورت شفاف گفته بودم که اگر 20 درصد کمتر از بودجه داده شده به پرسپوليس و سپاهان را براي فصل بعد به ما بدهند، در اين تيم خواهيم ماند. اگر اين پول را به ما ندهند، چگونه تيم را ببنديم؟ وقتي تيم را خوب نبنديم، نتيجه نميگيريم و آن وقت اين هوادار از ما توقع دارد. به هر حال اگر پول را ندهند، بنده نيستم ولي قلعهنويي را نميدانم. اگر پول بدهند، به طور قطع من و قلعهنويي در استقلال خواهيم ماند.
به گزارش ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که در اول فصل گذشته مشابه اين صحبتها را داشته اما استعفايش اواسط فصل اعلام شده و چه تضميني وجود دارد که فصل بعد هم اين گونه ادامه ندهد، گفت: در آغاز فصل قبل استعفا نکردم. آن بار هم که گفتم استعفا، انتقادم به دليل انجام نشدن کارها بود. فشار روحي-رواني رويم زياد بود. سلامتيام به خطر افتاده بود. مگر امکان دارد که زماني دلار 140 تومان در يک کشور بود، بودجه استقلال 5 ميليارد تومان بود اما الان که دلار قيمت بسيار بالايي دارد، تنها 3.5 ميليارد تومان از وزارت ورزش دريافت کردهايم. مگر پول اضافه خواستم؟ به هر حال همان زير 20 درصدي را که به پرسپوليس و سپاهان دادهاند، به ما بدهند، تيم خوبي ميبنديم و نتيجه ميگيريم. اگر اين گونه نشود جاي خود را به فرد ديگري ميدهم و يکي از دوستان بيايد و جايم را پر کند.
مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که اين دوستان چه کساني هستند، اظهار کرد: منظور خاصي نداشتم به هرحال يک نفر حتما وجود دارد که جاي من را پر کند.
او در ادامه درباره حضور رسولينژاد در تمرين امروز استقلال صحبت کرد و گفت: حضور ايشان دليل خاصي نداشت. او ديروز با من تماس گرفت و قهرماني استقلال را تبريک گفت. به او گفتم امروز در تمرين استقلال حاضر ميشويم و گفت پس من هم ميآيم. اين کل ماجرا بود.
فتحاللهزاده در پاسخ به اين سوال که آيا هيات مديره از او خواسته تا با امير قلعهنويي براي فصل بعد صحبت کند، بيان کرد: يکي از وظايف مديرعامل همين است که با سرمربي صحبت کند. من با امير پيش از اين صحبت کردم و دردمان مشترک است. ما نياز به پول داريم تا تيم قدرتمندي داشته باشيم.
او در پاسخ به اين سوال که ليست خروجيها و وروديهاي استقلال براي فصل بعد چگونه است، گفت: بعد از بازي جمعه شب با امير قلعهنويي روز يکشنبه يا شنبه در اين باره صحبت خواهم کرد و احتمالا آنجا همه چيز روشن ميشود.
مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا در صورت گرفتن پول از وزارت ورزش اين پول به طور کامل صرف بازيکنان اين فصل استقلال نميشود و دست استقلال خالي نميماند اظهار کرد: بازيکنان استقلال 60 تا 70 درصد قراردادهايشان را گرفتهاند اين در حالي است که قانون ليگ ميگويد در پايان فصل آنها بايد 80 درصد قراردادشان را گرفته باشند. اين 10 درصد را عقب هستيم.
وي درباره پاداشي که بابت قهرماني قرار است بدهد هم صحبت کرد و افزود: يک پاداش را فردا ميدهيم که 5 ميليون تومان است.
مديرعامل استقلال در پايان درباره جشن قهرماني استقلال صحبت کرد و گفت: انشاءالله جشن خوب و منظمي را به همراه آتشبازي خواهيم داشت. همچنين برنامه داريم تا از پيشکسوتان استقلال در اين جشن تجليل به عمل آوريم.
گزارش تمرين امروز آبي پوشان
تمرين روز چهارشنبه تيم فوتبال استقلال در حالي برگزار شد که فتح اللهزاده و رسولينژاد قبل از نزديک نظارهگر تمرين آبيها شدند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش مهر، تمرين امروز چهارشنبه تيم فوتبال استقلال امروز از ساعت 17:30 در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي برگزار شد که حاشيههاي آن به شرح زير است:
* احمد رسولينژاد، عضو هيات مديره باشگاه و علي فتح اللهزاده قبل از تمرين در زمين شماره دو آزادي حضور يافتند و پس از روبوسي با کادر فني در کنار آنها نشستند و تمرين را تماشا کردند.
* سياوش اکبرپور که در تمرين روز گذشته غايب بود امروز حاضر بود.
* مهدي رحمتي با 20 دقيقه تاخير در تمرين حاضر شد. مجتبي جباري هم با 25 دقيقه تاخير خود را به تمرين رساند.
* از تمرين امروز استقلال استقبال نسبتا خوبي شد به طوري که 150 تماشاگر در کنار زمين شماره دو آزادي حضور يافتند. البته آنها پشت دربهاي مجموعه ورزشي آزادي مانده بودند که با وساطت ماجدي به داخل مجموعه راه يافتند.
* امير قلعهنويي در تمرين امروز استقلال پا به پاي بازيکنان تمرين کرد.
* شاهرخ بياني، مهدي فنونيزاده، سيروس دين محمدي و منصور پورحيدري مثل روزهاي گذشته از نزديک تمرينات را نظاره گر بودند.
* هواداران استقلال با ديدن امير قلعه نويي دور وي حلقه زدند و از او خواستند در استقلال ماندني شود. آنها خطاب به قلعه نويي عنوان کردند که تنها کسي که مي تواند اين تيم را قهرمان کند وي است.
* در گوشه اي از زمين يک بنر در حمايت از سرمربي تيم نصب شده بود که روي آن نوشته شده بود: "فتح کاپ آسيا فقط با امير قلعه نويي"
* در ابتداي تمرين قلع نويي پنج دقيقه صحبت کرد و از آنها خواست مقابل داماش خوب بازي کنند و کاري به اين که از قبل قهرمان شده بودند نداشته باشند. قلعه نويي همچنيني خطاب به آنها گفت: اين بازي مي تواند يک پيش بازي خوب براي بازي با الشباب باشد. بايد با پيروزي به استقبال آن برويم و جشن هواداران را پررنگ تر کنيم." پس از آن بازيکنان خود را گرم کردند و به بازي آقا وسط پرداختند که خود قلعه نويي هم با آنها بازي مي کرد. پس از آن کارهاي تاکتيکي زير نظر سرمربي تيم برگزار شد.
* فتح الله زاده با حضور در بين هواداران با آنها عکس يادگاري گرفت و مورد تشويق قرار گرفت. يک فرد معلول هم که در تمرين استقلال حاضر شده بود با مديرعامل باشگاه عکس يادگاري گرفت.
* فرهاد پورغلامي مربي سابق تيم فوتبال ملوان بندر انزلي بر سر تمرين استقلال حاضر شد و با ماجدي به گفتگو پرداخت.
* جواد نکونام و علي فتح الله زاده براي دقايقي در گوشه اي به طور خصوص با يکديگر گفتگو کردند.
توی فصل نقل و انتقالات باید خیلی خوب عمل کنیم
به نظرم علاوه بر حفظ اسکلت اصلی تیم و نگه داشتن ستاره های اصلی تیم مثل رحمتی ، منتظری ، مجیدی ، جباری ، نکونام ، صادقی و حنیف و خسرو که اینا خیلی مهمتره ، باید چندتا بازیکن خوب هم جذب کنیم که به امید خدا سومین ستاره بیاد روی قلبمون ، بازیکنایی مثل آرش افشین ، آندو تیموریان ، مسعود شجاعی
و همچنین یه مدافع وسط که بشه روی نیمکت داشته باشیم در هنگام محرومیت یا مصدومیت حنیف و پژمان و امیرحسین
یه دفاع چپ خوب (حاج صفی یا خارجی) و یه گلر دوم خوب (طالبلو)
بازگشت جانواریو به تیم میتونه خیلی مفید باشه که مجتبی مثل امسال وسط زمین تنها نباشه و مثلث هجومی تیم بشه جباری و جانواریو و شجاعی
اوردن میلاد میداوودی و آرش افشین در کنار فرهاد مجیدی و برهانی عالیه...
نظر شما چیه؟
عجب چیزی گفته قلعه نوعی ! حرف دل من بخدا ! مشخصه ها هرجا میبینی البته ! : )))
ترکیب سال بعدمون یه همچین چیزی بشه !!
------------------ رحمتی
حاج صفی-- صادقی-- منتظری -- خسرو
------------------ نکونام
-- شجاعی ---- جباری- ----- تیموریان
------ ----رافخایی--- برهانی
نیمکت : مجیدی - شریفات - طالبی - حنیف - جانواریو - افشین - ساموئل - حسین حسینی - اکبرپور
اوه نیمکت زیاد شد ! با این جار و جنجالی که راه انداختن البته بعید میدونم حاج صفی خودش بخواد بیاد دیگه !
خیلی زوده که از الان در مورد قهرمانی آسیا حرف بزنیم...! هی باد می کنید باد می کنید بعد که ترکید ما می مونیم و یه مشت توهم...! رسیدن به جمع 8 تیم باید فعلا دغدغه ی ما باشه!
ایشالا اگه بریم جمع 8 تیم برتر آسیا تاریخ بازیهای بعدیمون به این صورته:
یک چهارم نهایی: 30 مرداد و 27 شهریوز
نیمه نهایی: 3 مهر و 10 مهر
فینال: 4 آبان و 18 آبان
گویا لیگ سیزدهم از 20 تیر و با شروع ماه رمضون شروع میشه. استقلال باید تا 30 مرداد کاملا آماده و هماهنگ بشه. چون تیمهای شرق آسیا اون موقع اوج آمادگی و هماهنگیشونه. البته باید امیدوار باشیم که در قرعه کشی هم خوش شانس باشیم
با تشکر از فرهاد عزیز بابت تاریخها
باز هم کتک کاری در تمرین استقلال/ نجات لیدر از زیر دست و پا
ساعتی بعد از پایان تمرین عصر چهارشنبه استقلال لیدرهای این تیم با هم درگیر شدند و سرمربی تیم برای جدایی شان پادرمیانی کرد.
5 لیدر استقلال ساعتی بعد از پایان تمرین استقلال به دلایلی نامعلوم در کمپ شادروان ناصر حجازی با یکدیگر گلاویز شدند و کار شان به بزن بزن رسید.
این اتفاق در حالی افتاد که اعضای کادر فنی استقلال هنوز در مجموعه بودند و برنامه های تمرینی تیم برای بازی با داماش و مسابقه مهم آسیایی تیم با الشباب در امارات را برنامه ریزی می کردند .
سر و صدای دعوایی که در آن 4 لیدر تیم داشتند یکی دیگر از لیدرها را می زدند. لیدری که کتک می خورد ، همانی بود که روز بسته شدن قرارداد فرهاد مجیدی جلوی در باشگاه استقلال سر و صدا به راه انداخت. او که پیشتر هم بارها با پوشیدن لباس های منقش به عکس ناصر حجازی ، خود را از علاقمندان به او معرفی کرده بود.
با بالا گرفتن این دعوا ، امیر قلعه نویی سر رسید و به همراه شاهرخ بیانی ، کریم بوستانی و جمعی از کارکنان باشگاه ، لیدرها را از هم جدا کردند و لیدری که کتک خورده بود را دلداری داد . استقلال به تازگی قهرمان لیگ برتر شده است و طرفداران تیم آمادهخ جشن باشکوه قهرمانی می شوند اما لیدرها هنوز دست از سر هم بر نمی دارند.
منبع: خبرآنلاین
دیروز که تمرین تو شماره دو آزادی بود ! من خودم دیروز کمپ بودم اصلا کسی اونجا نبود ! قلعه نوعی ساعت نزدیکای 5 بود اومد ماشینشو گذاشت با ماشین یکی دیگه رفتن زمین شماره دو !!نقل قول:
5 لیدر استقلال ساعتی بعد از پایان تمرین استقلال به دلایلی نامعلوم در کمپ شادروان ناصر حجازی با یکدیگر گلاویز شدند و کار شان به بزن بزن رسید.
معلوم نشد ساعت چند در ورزشگاه باز می شه؟؟؟؟؟