Printable View
منم به عنوان یه رئالی شدیدا دوست داشتم بارسلونا و بایرن بیوفتن به جون هم دیگه و .......................!!!!! :n02::n02::n02::n02:
پیش به سوی دهمین چمپیونزلیگ به رهبری آقای خاص کبیر....!!!!!!!
:n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20:
بوتراگئنو : حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای ما باعث افتخار است.RealMadrid.Com
دورتموند حریف کهکشانیها در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا.RealMadrid.Com
دومین جلسه اماده سازی تیم برای رویارویی با بیلبائو.RealMadrid.Com
کریستیانو با 11 گل به تنهایی آقای گل لیگ قهرمانان.RealMadrid.Com
7 نیمه نهایی برای مورینیو در لیگ قهرمانان.RealMadrid.Com
تمجید رسانه های جهان از عمکلرد رونالدو در استانبول.RealMadrid.Com
چقدر پیر شدی مرد !!! :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.shiaupload.ir/images/13830015086787387090.jpg[/HTML]
نقل قول:
ما رو ببخش مرد .. زود فراموش کردن عادتمونه...!!
فراموش کرديم خوردن 6 گل از بارسا توي سانتياگو برنابئو رو ...
فراموش کرديم 3 سال پشت سر هم از دست دادن لا ليگارو ...
فراموش کرديم که الکلاسيکو ها رو با آرزوي کمتر گل خوردن ميديديم ...
فراموش کرديم که بردن LYON توي مرحله يک هشتم شده بود رويا ...
فراموش کردیم که نزدیک به 30 سال رنگ کوپا دل ری رو ندیده بودیم تا اینکه تو از راه رسیدی...
فراموش کرديم شبايي رو که تا صبح از غصه خوابمون نميبرد ...
ما رو ببخش مرد ...
تو رو داشتن لياقت ميخواد! :n12:
به افتخـــار مردی که با کسب 100 امتیاز ما رو مقتدرانه قهرمان لالیگا کرد
به افتخـــار مردی که بعد از نزدیک به 30 سال ما رو به قهرمانی کوپادل ری رسوند
به افتخـــار مردی که برای سومین بار متوالی ما رو به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسوند و در همون اول فصل قهرمان سوپر جاممون کرد...
به افتخـــار مردی که نه تنها بارسا رو در "کمپ مو" سه تایی کرد، بلکه با تیم دومش هم حریف دیرینه رو در برنابئو خفن شکست داد تا هیچ بارسایی ای دیگه بخودش اجازه نده که بگه "برنابئو خونۀ دوم ماست"...
...به افتخــار مردی که توی سه سال به اندازۀ سی سال پیر شد اما پای عهدی که با ما بسته بود ایستاد....
رکوردهاي کريس رونالدو در اين فصل
کريستيانو رونالدو در اين فصل گلهاي زيادي وارد دروازه حريفان کرده و رکوردهاي زيادي را نيز به جا گذاشته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاه طلبيهاي کريستيانو رونالدو موجب شده تا او در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا رکورد شکني کند.
2 گلي که او در ديدار برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در استانبول برابر گالاتاسراي زد، گلهاي زده او در ليگ قهرمانان سال جاري را به 11 رساند. تعداد گلهاي او در اين تورنمنت 50 گل در 96 ديدار است. ميانگين گلزني ستاره پرتغالي 0.52 در هر ديدار است. البته او نتوانسته رکورد آلفردو دي استفانو را بشکند زيرا مرد آرژانتيني 49 گل در 58 بازي براي رئال زده که اين موضوع ميانگين گلهاي زده وي را به 0.84 ميرساند. کريس رونالدو اکنون ششمين گلزن برتر ليگ قهرمانان اروپا در تمام ادوار است.
در حالي که رئال مادريد به دنبال فتح دهمين عنوان قهرماني خود در اروپا است، رونالدو هم به دنبال دست يافتن به رکورد 14 گل زده در ليگ قهرمانان اروپا در يک فصل است. رکوردي که پيش از اين توسط 3 بازيکن ديگر به ثبت رسيده است. خوزه آلتافيني (ميلان - 63-1962)، رود فن نيستلروي (منچستريونايتد - 03-2002) و ليونل مسي (بارسلونا - 12-2011).
آلتافيني اين 14 گل را در 9 مسابقه وارد دروازه حريفان کرده در حالي که نيستلروي و مسي در 11 ديدار اين کار را انجام دادهاند. رونالدو 11 گل در 10 مسابقه زده که اميدوار است بتواند رکورد بازيکنان قبلي را بشکند. اگر رئال مادريد به فينال برسد، رونالدو 3 ديدار فرصت دارد تا بتواند اين رکورد را بشکند.
رونالدو فصل پيش در ليگ قهرمانان 10 گل زده بود که امسال آن را به 11 رسانده است. از اين نظر او رکورد خود را شکسته و با رکورد رائول گونزالس مساوي کرده است. البته او در 191 ديداري که براي رئال مادريد انجام داده توانسته 194 گل وارد دروازه حريفان کند که از اين نظر در تاريخ رئال مادريد کاري يگانه انجام داده است زيرا ميانگين گلزني او در هر ديدار بيش از يک گل است.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
78درصد خوانندگان آس،رئال رادر ومبلي ميبينند
78 درصد خوانندگان سايت اينترنتي روزنامه آس به حضور رئال مادريد در فينال ليگ قهرمانان اروپا رأي دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت اينترنتي روزنامه آس پس از قرعهکشي مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا از خوانندگان آنلاين خود پرسيد: کدام تيمها به فينال ليگ قهرمانان صعود خواهند کرد؟
به گزارش فارس،رئال مادريد مقابل بورسيا دورتموند بازي خواهد کرد که در مرحله گروهي مقابل يکديگر بازي کرده بودند؛ اين در حالي است که بارسلونا، قهرمان سال 2011 با بايرنمونيخ ديدار خواهد کرد.
تقريبا 5 هزار خواننده در اين زمينه رأي دادند- 60 درصد از آنها مطمئن هستند که فينال بين رئال مادريد و بايرنمونيخ برگزار خواهد شد؛ در حالي که 18 درصد اميدوار هستند که در فينال شاهد الکلاسيکويي ديگر باشند.
نتايج اين نظرسنجي نشان ميدهد که 78 درصد از خوانندگان آس بر اين باور هستند که رئال مادريد در فينال ليگ قهرمانان اروپا که چهارم خرداد در ومبلي برگزار خواهد شد، حضور دارد.
شرکتکنندگان اعتماد کمتري به شکست بايرنمونيخ توسط بارسلونا دارند و تنها 34 درصد از صعود آبياناريها به فينال مطمئن هستند. 16 درصد نيز معتقدند که فينال ميان بورسيا دورتموند و بارسلونا برگزار خواهد شد.
شرکتکنندگان در اين نظرسنجي اعتقاد بسيار اندکي به فينالي تمام آلماني دارند و تنها 5 درصد از آنها نبرد بايرن و دورتموند براي کسب قهرماني را پيشبيني ميکنند.
میدونم خیلی تلاش کرده ولی میدونی چی پولی میگیره؟!نقل قول:
فکر میکنم 1سال بعد اینکه اومده بود رئال، موهاش سفید شده بود..نقل قول:
چقدر پیر شدی مرد !!! :n03:
یه خبرنگار ازش پرسید که "انگار خیلی بهت سخت گذشته؟"
اما خوزه گفت "سفید شدن موهام تویه این سن، یه چیز ارثیه و ربطی به فشارها نداره"..
اما ایکاش فقط موهاش بود...بنده خدا قشنگ شکسته شده چهرش!
کار هرکسی نیست مربیگری تویه رئال..
رئالیکه روزنامه های هوادارش هم بهش رحم نمیکنن!
بعد بیای تویه زمانیکه یه تیم فوق العاده آماده رقیبته، هدایت رئال رو به عهده بگیری و یک تنه در مقابل تمام این فشارها وایسی و موفق بشی سوپر تیم رقیب رو هم شکست بدی!
متاسفانه خود خوزه هم داره به تنهایی در مقابل حملات و نامردی هایی که به تیم میشه، وای میسته...
بعد بعضی میگن داره به وجه تیم ضربه میزنه در حالیکه کسیکه رئال رو رئال کرد(برنابئو کبیر)، معروف بوده که همیشه همینطور بوده و در مقابل ظلم به رئال کوتاه نمیومده...
تا به حال دقت کردین مورینیو در هر تیمی بوده؛اون تیم در سال های حضور مورینیو به قطب اول فوتبال اروپا تبدیل شده بود ولی بلافاصله بعد از رفتن مورینیو از هم پاچیده شدن؟؟؟
پورتو...
چلسی...
اینتر...
به نظرم جدا از مسائل فنی؛مورینیو خودش رو در اونجا سیبل برای شلیک هر گونه انتقاد میکنه و یکه و تنها جلوی همه ی انتقاد ها ایستادگی میکنه و تا اونجا که توان داره نمیذاره این انتقاد ها روی شاگرداش فشار بیاره...
نمونه ی بارز این مسئله همون روزی بود که مورینیو اومد کنار زمین قبل از شروع بازی به هوادارا گفت اگه میخواین کسی رو هوووو کنید....من قبل بازی میام...هر چقدر میخواین هوووو کنید...ولی در جریان بازی اینکارو نکنید تا روی بازی بچه ها تاثیر نذاره....
به نظرم این جریان راموس و کاسیاس و ..... همش بازی رسانه ها بوده برای غلبه بر اراده فولادی مورینیو که باز هم نتیجه نداشته خوشبختانه و مورینیو خنثی کردش....!!!
زنده باد آقای خاص....
دورتموند!
توی مرحله ی گروهی که نمایششون خیلی خوب بود و استحقاق صدرنشینی گروه رو داشتن، اما رئال نسبت به اون زمان کم تغییر نکرده:
- آمادگی بازیکنا از نظر نبود مصدوم و محروم(به جز آربلوا) شرایط به مراتب بهتری داره.
- پدیده ای به نام واران به قلب دفاع تیم اضافه شده، مرد بازی های بزرگ!
- نتیجه نگرفتن توی بازی های مرحله گروهی مقابل دورتموند انگیزه تیم رو به مراتب بالا می بره و مسلما اون غرور کاذب احتمالی کمرنگ میشه!
- مودریچ بیشتر و بهتر از قبل جا افتاده و خصوصا توی بازی های بزرگ گزینه های جدیدی رو ایجاد می کنه، خصوصا که توی بازی های مرحله گروهی با پرس شدید آلونسو توی بازی سازی دچار مشکل شدیم اما حالا میشه از مودریج به عنوان یه توپ پخش کن دوم با قدرت حمل توپ بالا استفاده کرد، قدرت شوت زنی بالایی که داره هم می تونه راه گشا باشه.
با امضاي قرارداد حدود 25 ميليون يورو در سال
شرکت هواپيمايي امارات حامي مالي پيراهن رئال
شرکت هوايي امارات «فلاي اميريتس» با امضاي قرارداد 25 ميليون يورو در سال حامي مالي جديد رئال مادريد ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيراهن تيم فوتبال رئال مادريد احتمالا معروفترين پيراهن ورزشي در جهان است و بنابراين يکي از پرطرفدارترين مکانهايي است که شرکتهاي معتبر دنيا براي حک کردن اسم خود روي آن در جستجويش هستند.
به گزارش فارس،فاش شده است که اين باشگاه در تاريخ 30 آوريل (10 ارديبهشت) قراردادي رسمي با «Fly Emirates» به امضا خواهد رساند.
اين کمپاني عرب در حال حاضر کارش را در باشگاه آغاز کرده و علاوه بر اين حمايت مالي عجيب نام خود را روي جايگاه ويژه ورزشگاه سانتياگو برنابئو نيز حک کرده است. مبلغ اين قرارداد که تا 4 سال آينده تمديد شده است، بين 24 تا 26 ميليون يورو در سال عايد باشگاه خواهد کرد.
در عوض لوگوي فلاي اميريتس در فصل آينده روي پيراهن تيم حک خواهد شد. حامي ماي فعلي باشگاه Bwin است که قراردادش را باشگاه ادامه خواهد داد؛ اما اسپانسر در جه دوم باشگاه خواهد بود.
قرارداد جديد رئال مادريد گرانترين در تاريخ باشگاه است و درها را براي بازار کاملا جديد شامل کشورهاي خاور ميانه از جمله امارات و قطر باز خواهد کرد.
مورینو و تماشای دیدار دورتموند - گریترفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست مورینیو برای بازی با اتلیتک بیلبائو
دروازه بان ها : ایکر کاسیاس , دیگو لوپز و آدان
مدافعان : واران ، په په ، راموس ، کاروالیو ، مارسلو ، کونترائو ، آلبیول و ناچو فرناندز (آربلوا هم که هیچی :n09:)
هافبک ها : ژابی آلونسو ، خدیرا ، مودریچ ، کایخون ، دی ماریا
مهاجم ها : آلوارو موراتا ، هیگواین ، بنزما و کریستیانو
بازی امشب
ساعت یازده و نیم(به وقت تهران)
استادیوم سن مامس
این حس که دیگه شاید اخرین روزهایی باشه که دارم اخرین بازمانده نسل طلایی رئال مادرید رو میبینیم ، کل وجودمو بغض میگیرهنقل قول:
فینال 12 سال پیش چقدر زیبا بود ، دیدن کاپ قهرمانی امسال اروپا در دستان کاپیتان محبوب چند برابر زیباتر خواهد بود
این که بیشتر به کایخون شبیه تا رونالدو!(البته قیافش به چغندر له شده هم شباهت خاصی داره!):n09:نقل قول:
برنامه ی رئال مادرید برای بازی های پیش فصل تکمیل است. و تقریباً عین پیش فصل 2012 در آمریکا خواهد بود با این تفاوت که دیگر خبری از رفتن به آسیا نیست. قاره ای که طرفداران برای دیدن تیم محبوبشان در کشور خود لحظه شماری میکردن.
اردوی رئال از استانبول آغاز میشود. تیم اصلی در آنجا اولین بازی های خود را در تاریخ 22 و 24 جولای انجام برگزار خواهد کرد. رغیب آنها هم تیم گالاتسرای خواهد بود که به تازگی از لیگ قهرمانان خارج شد. تیم بعدی هنوز مشخص نیست، اما احتمالاً یک تیم آلمانی و یا اینگلیسی خواهد بود.
بعد از آن و پیش از سفر به آمریکا، تیم به همراه مربی به گوتنبرگ میرود تا با PSG بازی کند. یک بازی در سطح جهانی. پس از آن، در 28 جولای، سفر آمریکا آغاز میشود و رئال مادرید بار دیگر در UCLA اردو میزند، دانشگاه کالیفرنیا، در لس آنجلس.
کارانکا: کار راحتي مقابل دورتموند نداريم
دستيار سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است اينکه تيمش از حالا خود را در فينال ببيند، اشتباه است.
آيتور کارانکا در نشست خبري پيش از ديدار امشب تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو در خصوص شانس ايکر کاسياس براي حضور در ترکيب اصلي در اين مسابقه گفت: بازي در سن مامس براي بسياري از بازيکنان بسيار ويژه است؛ به خصوص براي ايکر که اولين بار در اين ورزشگاه به ميدان رفته است. اين بازي براي من هم مهم است؛ براي ژابي که براي سوسيهداد بازي ميکرد؛ براي راموس که چندين بار در اين ورزشگاه به ميدان رفته؛ اين ورزشگاه براي همه به نحوي خاص است.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: نميتوانم بگويم که کاسياس در اين ديدار بازي ميکند زيرا بازيکنان هنوز نميدانند که در ترکيب اصلي هستند يا خير و ما اول از همه بايد به آنها خبر بدهيم.
دستيار مورينيو درباره قرعهکشي نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا نيز خاطرنشان کرد: 4 تيم بزرگ در اين مسابقات باقي ماندند. دورتموند تيمي است که نتوانستيم در اين فصل آنها را شکست دهيم؛ بنابراين بسيار در اشتباه خواهيم بود که فکر کنيم کار راحتي مقابل آنها داريم و از حالا در فينال هستيم. هنوز 10 روز ديگر تا بازي نيمهنهايي باقي مانده است و ما در حال حاضر روي بازي امشب تمرکز ميکنيم.
کارانکا تأکيد کرد: مشکلات بازي با گالاتاسراي در يکچهارم به ما درسهاي زيادي داد. دور برگشت محکي جدي براي ما بود. موفق شديم براي سومين دوره متوالي به نيمهنهايي برسيم. به حرفهايي که اطراف ما زده ميشود يا آمارها و عقايد ديگران، گوش نميدهيم؛ کارمان را انجام ميدهيم و مطمئنيم که قويترين تيم ممکن را در هر بازي به ميدان ميفرستيم.
اگر چه بارسلونا برابر پاريسنژرمن فروغ هميشگي را نداشت ولي ژاوي، هافبک خلاق بارسلونا در ترکيب تيمش شب باشکوهي را پشت سر گذاشت.
بارسلونا و پاريسنژرمن در دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به تساوي يک بر يک رسيدند. نتيجهاي که تيم اسپانيايي را به لطف گل زده بيبشتر در خانه حريف به مرحله بعد رساند. در اين ديدار ژاوي هرناندس رکوردشکني کرد. اين بازيکن در بازي برابر پاريسنژرمن 96 پاس داد که همه آنها درست بود. به اين ترتيب ژاوي موفق شد يک رکورد جديد و خارقالعاده را در دنياي فوتبال رقم بزند.
دوستان عزیزم...تعجب نکنید از قرار دادن این متن در بالا...این متن رو گذاشتم تا پیش زمینه ای باشه که لیست زیر رو قرار بدم!!
ما خودمون یه ژابی آلونسو داریم که با هیچکی عوضش نمیکنیم!! :n02:
فهرست 11 بازيکن با صددرصد پاسهاي صحيح:
1- ژاوي هرناندس، بارسلونا - پاريسنژرمن، 2013، 96 پاس
2- خاوير زانتي، اينتر - تاتنهام، 2010، 72 پاس (اینتر مورینیو)
3- امانوئل ابوئه، آرسنال - پورتو، 2006، 54 پاس
4- ليليان تورام، بارسلونا - اشتوتگارت، 2007، 50 پاس
5- کريستيانو رونالدو، رئالمادريد - منچسترسيتي، 2012، 50 پاس:n04:
6- پائولو وينيسيوس، براگا - گالاتاسراي، 2012، 48 پاس
7- مارتين کاسرس، بارسلونا - بازل، 2006، 48 پاس
8- جان تري، چلسي - وردربرمن، 2008، 47 پاس
9- رونالدو، پورتو - ديناموکيف، 2006، 45 پاس
10- ايوان الگرا، رئالمادريد - رم، 2004، 43 پاس
11- سرخيو راموس، رئالمادريد - دينامو زاگرب، 2011، 43 پاس
منبع: ورزش 3
لینک منبع:
!!!کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1006427&title=%D8%A7%D9%8A%D9%86%E2%80%8C%D8%A8%D8%A7%D8%B1_%DA%98%D8%A7%D9%88%D9%8A_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AE%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%8A_%DA%A9%D8%B1%D8%AF
این هنوز سواله ها!! ؟نقل قول:
9- کريستيانو رونالدو، پورتو - ديناموکيف، 2006، 45 پاس
چی شد الان؟؟؟؟؟
سوال ها مبهم تر شدن که!! :n02:
چرا یه نگاهی به دور و برتون نمیندازید؟ بابا اون رولاندو هستش نه رونالدو :n08:
جلال :n08:
ایناها اینه :
مدافع پورتو :n19:
نقل قول:
عجب سوتی داد ورزش 3 :n08: :n08::n08::n08:
نوشته کریستیانو رونالدو :n08::n08::n08::n08:
زنگ بزنم روابط عمومی ورزش 3 سوتی سال رو خبر بدم ؟ :n08::n08::n08:
بابا این ورزش 3 هنوز فرق لاسانا دیارا رو با محمدو دیارا رو نمیدونه!!!!!!!!!!
چه انتظاری داری خب داداش من؟؟؟؟؟؟
:n08::n08::n08::n08:
آبل رودریگس، رفتگری ۴۱ ساله در شهر لسآنجلس از هواداران سرسخت رئالمادرید است. او مقدار دلارهای ناچیزی را که از شغل خود در طول زندگی به دست آورده بود، قبل از بازی برگشت رئالمادرید و بارسلونا در لیگا که با برتری دو بر یک مادریدیها به پایان رسید، صرف خرید بلیت برای رفتن به اروپا و تماشای دیدار رئالمادرید و بارسلونا کرد.
به گزارش ایسنا، روزنامه انگلیسی دیلیمیل نوشت: با این حال او به دلیل قیمت بالا نتوانست بلیت بازی را خریداری و هتلی را در این شهر رزرو کند تا آرزوی دیدن الکلاسیکو برایش به رویایی دستنیافتنی تبدیل شود. رودریگس بیاعتنا به همه چیز در بدو ورود به مادرید به زمین تمرین رئالمادرید رفت تا بتواند از نزدیک تمرین قهرمانان خود برای بازی در الکلاسیکو را از نزدیک ببیند. او پیش از این در طول سفر غولهای فوتبال اسپانیا به کالیفرنیا در تابستان سال قبل یکی از توپ جمعکن ها بود که نیروهای امنیتی او را از ورزشگاه دور کردند.
در نهایت این فرد مکزیکی ۵ ساعت در برف در کنار زمین تمرین رئالمادرید نشست تا اینکه اتفاق موردنظرش رخ و دیدار با ژوزه مورینیو همه چیز را برایش تغییر داد. مورینیو که در خودرو دستیارش بود، متوجه حضور این فرد در کنار زمین شد و به سمت او حرکت کرد. آقای خاص چهره این فرد را که در طول سفر رئالمادرید به آمریکا دیده بود، به خاطر آورد و از او پرسید: "اینجا چکار میکنید؟"
رودریگس در پاسخ گفت: "برای دیدن بازی از آمریکا به اینجا آمدم اما جایی برای رفتن ندارم."
سپس ژوزه مورینیو برای این فرد مکزیکی در هتل محل اقامت رئالمادرید یک اتاق رزرو کرد و یک بلیت ویآیپی به او داد اما این پایان کار نبود. "مو" شب قبل از الکلاسیکو سر میز شام به این فرد مکزیکی پیشنهاد داد تا به عنوان یکی از اعضای تدارکات به کادر فنی رئالمادرید اضافه شود تا در بازی رئالمادرید و منچستریونایتد در لیگ قهرمانان اروپا به عنوان یکی از کادر رئال به فعالیت یپردازد. اتفاقی که اشک شوق را رد چشمان این رفتگر مکزیکی جاری کرد.
در نهایت آبل رودریگس در دیدار رئالمادرید و منچستریونایتد در اولدترافورد به عنوان یکی از تدارکات باشگاه اسپانیایی حاضر شد. او اصرار همسرش را دلیل سفر به اروپا برای دیدن بازی رئالمادرید عنوان کرد.
marca
تانک های آلمانی و دیگر چه ؟
حریفان رئال و بارسا ، بوندسلیگا را در هم کوبیدند
کلوپ :" مورینیو با اطلاعات بی ارزش به خانه می رود "
بایرن با 9 یار ذخیره گلباران به راه انداخت
مورینیو دیروز در آلمان بود و حریف رئال در نیمه نهایی را دید
مورینیو شباهت هایی را میان اتلتیک و بورسیا می بیند / تست برای بازی با دورتموند
رائول در قطر جام برد : هفتمین لیگ آقای شماره هفت
as
رئال مادرید با سن مامس وداع می کند
راموس در غیاب آربلوا و اسین احتمالا دفاع راست می شود
اتلتیک و رئال آخرین بازی خود را در سن مامس پس از 93 سال ، 101 الکلاسیکو و 311 گل برگزار می کنند
رائول در قطر با السد به لیگ رسید :" حالا جام حذفی را می خواهیم "
فرناندو در جمع گزینه های رئال برای گرفتن جای ژابی
هواپیمایی امارات ، اسپانسر 100 میلیونی پیراهن رئال
مطبوعات انگلیس : چلسی خواستار کاهش دستمزد مورینیو
رئال در فکر خرج 35 میلیونی برای ایسکو
دوستان بازی شروع شد و رونالدو دقیقه 2 گل زد :n02:
جواب دورتموند رو میخان بدن :n02:
(( حیف بازی رو داره از شبکه ورزش نشون میده نمیشه دید :n27: ))
نقل قول های مورینیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1:"بهترین مربی دنیا نیستم ولی فکر هم نمیکنم کسی بهتر از من وجود داشته باشد."
2:"احساس میکنم رابین هودِ فوتبال ایتالیا هستم به همین خاطر دوست دارم در اینتر باشم."
3:"اصلا موقیعتهای گلی که داشتیم و مالکیتمان در زمین را دیدید؟من در دروازه می ایستادم هم حداقل 5-1 باید بازی را میبریدم."
4:"من زیاد کار میکنم ولی نمیتوانم معجزه کنم چون نه مرلین هستم نه هری پاتر."
5:"بارسلونا یک شهر فرهنگیست با تاترهای مهم،و این پسربچه (مسی) کمدی و نقش بازی کردن را بسیار خوب آموخته است."
6:"از چیزی که میترسم حریف نیست از جنون گاویست که در اسکاتلند یعنی همین نزدیکیها وجود دارد."
7:"بازیکنی که یک فرد کامل باشد را نمیخواهم،میخواهم یک انسان حرفه ای کامل با شخصیتی فوق العاده باشد.این مردیست که برای دخترم در نظر دارم."
8:"بازیکنان بارسا را دیدم که از داوری عصبانی بودند ولی مثل اینکه حافظه کوتاه مدتشان مشکل دارد."(اشاره میکند به بازی چلسی-بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان)
9:"یکی از چیزهایی که خیلی در ایتالیا به آن علاقه دارم سر و صدای الکی دشمنانم است.به عنوان یک فرد آزاد در یک شهر آزاد نظر خود را گفتم بعد نق نق ها و سر و صدای دشمنانم بلند شد."
10:"این داستان را شخصا به پایان میرسانم،البته با فروتنی.امیدوارم برای کریسمس هدیه ای به من بدهید.تنها رامازوتی مشهور اِروس بود نه آندره آ."(مربوط میشود به بعد از بحث و درگیری لفظی که که با آندره آ رامازوتی خبرنگار ایتالیایی داشت.)
11:"میخواهم فلسفه فوتبال زا تغییر دهم.هیچکس با اندیشه های من وجود ندارد."
12:"ونگر از آن دسته آدمهایی است که در انگلستان به آنها میگویند دهان بین.همیشه دوست دارد ببیند بقیه چه میکنند.بعضی افراد هستند که وقتی در خانه اند با استفاده از یک تلسکوپ فوق العاده بقیه فامیل و دوستان را زیرنظر میگیرند تا از کارشان سر در بیارند."
13:"برای کسی که به باخت عادت ندارد همیشه باختن سخت است.در واقع این خصوصیت افرادیست که همیشه پیروزند.شخصیت من هم کمی اینگونه است.قبول شکست برای من راحت نیست."
14:"هستند افرادی که بعد از پیروزی میخندند،ولی من وقتی برای جشن گرفتن موفقیتهایم ندارم."
15:"حقوق من 9 میلیون نیست،تقریبا 11 میلیون است که با تبلیغات میشود 14 میلیون در سال."
16:"بارسلونا باشگاه بزرگیست ولی در 200 سال تاریخشان فقط یک بار قهرمان اروپا شده اند.من مربیی هستم که تازه چندسال است کارش را شروع کرده و به اندازه کل تاریخ بارسا جام اروپایی برده ام." (مربوط به 2005 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
17:"چند ماه روزی 5 ساعت ایتالیایی کار کردم تا بتوانم به راحتی با بازیکنان-رسانه ها و هواداران ارتباط برقرار کنم،رانیری 5 سال در انگلیس بوده ولی هنوز با خودش بر سر گفتن صبح به خیر و عصر به خیر میجنگد."
18:"از بین 21 نفری که به بهترین مربی سال رای دادن فقط یک نفر به من رای نداد که آن هم عادیست.حتی عیسی مسیح را نیز همه دوست نداشتند."
19:"ببینید موهایم را کوتاه کرده و آماده جنگ هستم."
20:"3 سال کار کردن در لیگ جزیره بدون بردن جام؟من توانایی این کار را ندارم."(در پاسخ به بنیتز)
21:"کارنامه کاری من با رایکارد قابل قیاس نیست.او هیچ جامی نبرده ولی من جامهای زیادی را برده ام."
22:"اگر تو با کامبیاسو و زانتی تمرین کنی و نتوانی سطح خودت را ارتقا دهی احتمالا فقط یک عصب در مغزت وجود دارد که آن هم احتمال زیاد خوب کار نمکیند."
23:"اگر بخواهیم مشکل را اینجا به پایان برسانیم و مختومه اعلام کنیم از جانب من ایرادی ندارد.رانیری برای بار اول اظهارنظر کرد و من راحت بودم برای بار دوم نظر داد و راحت بودم برای بار سوم هم نظر خود را گفت و باز هم راحت و آرام بودم ولی من فقط یک نظر دادم و او عصبانی شد.اگر بخواهیم پرونده را مختومه اعلام کنیم از جانب من مشکلی نیست.3-1 به نفع رانیری ولی گل من بسیار دیدنی بود."
24:"اگر من قبل از بازی یا سر تمرین فیلم گلادیاتور را برای بازیکنانم بگذارم آنها یا از خنده به خود میپیچند یا مرا به یک پزشک روانشناس معرفی میکنند.رانیری فراموش کرده که بازیکنانش بچه نیستند."(اشاره به یکی از ترفندهایی که رانیری در هنگام تمرینات داشت)
25:"یووه مرا نگران میکند؟بله بله چشمهایم را ببینید از نگرانی شبها خواب ندارم."
26:"از من پرسیدند که بازی یووه را دیدی؟گفتم تا گل آمائوری دیدم بعد از آن دیگر تلویزیون را خاموش کردیم چون باید برای صرف شام آماده میشدیم."
27:"ما فقط اینتر تی وی را داریم با 45 هزار مشترک.در حالی که میلان 3 شبکه تلوزیونی با یک روزنامه و یووه نیز شبکه تلوزیونی و یک روزنامه به نام توتواسپرت دارد.اگر بخواهیم در مورد تاثیرات ذهنی صحبت کنیم شما وقتی تبلیغات و خبرهای این سه باشگاه را با هم مقایسه کنید به این موضوع پی میبرید که چه تیمهایی با یک کار برنامه ریزی شده بزرگ قصد القای بیماریهای روانی به تماشاگران فوتبال را دارند."
28:"یووه و میلان تا دقیقه 88 خیلی خوشحال بودند تا دقیقه 93 هم بسیار شاد بودند ولی دقیقه 95 احتمالا یک تلوزیون از پنجره ای به پایین پرتاب شد."(بعد از بازگشت اینتر به بازی مقابل سیه نا که در نهایت 4-3 به نفع شاگردان مورینیو تمام شد.)
29:"رانیری گفت که نیازی به کسب موفقیت ندارد.او با 70 سال سنی که دارد فقط یک سوپرکاپ برده.هیچوقت موفق به کسب جام مهمی نشده.شاید بهتر باشد ذهنیت خود را عوض کند هرچند که برای اینکار خیلی پیر شده است."
30:"من عوض نمیشوم.من خوسه مورینیو هستم با تمام تواناییها و تاثیراتش."(در مراسم معارفه خود به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید.)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
مورینیو: " ما می*توانستیم به راحتی بازی را 5 بر 1 ببریم. در واقع حتی اگر خود من هم در دروازه تیم ایستاده بودم باز هم بازی را برده بودیم. "
Lo Monaco : " کسی که همچین حرفی را می*زند نه برای تیم حریف و نه برای کشوری که در ان مهمان هست ، احترامی قائل نیست. مورینیو از ان افرادی است که باید تو دهنی بخورند... " !
مورینیو: " Lo Monaco ؟ ، نمی*شناسم. من راهب*های تبتی(Tibetan Monaco) می*شناسم ، Bayern Monaco (بایرن مونیخ) می*شناسم ، گراند پری Monaco می*شناسم ، اما چیز دیگری با این اسم نمی*دانم. اگر این شخصی که اسمش را بردید می*خواهد توسط صحبت کردن درباره من معروف بشود ، بهتر است به من پول بپردازد. adidas از من در تبلیغ*هایش استفاده می کند اما پول زیادی را به من در قبالش می*دهد. به من پولی در قبال معروف کردن و در روزنامه بودن این Lo Monaco داده نشده. "
انلی رئال
دوستان تبریک
3 - 0 بردیم (( 2 گل رونالدو - 1 گل هیگواین ))
چقدر وحشی !!! به نظر میرسید اینا از جنگل فرار کردن اومدن تو زمین !
فقط 3 تا کارت قرمز مستقیم داور باید به بازیکنان بیلبائو میداد ! مستقیم !!
از دقیقه 50 به بعد خدا خدا میکردیم خوزه دی ماریا و رونالدو رو تعویض کنه ، چون با اون وضعیت میترسیدم برای بازی با دورتموند دچار مصدومیت شدید بشن...!
کایخون خیلی خوب بود بعد از تعویض ، هیگواین هم که به محض ورود گل زد.مودریچ هم نسبتا خوب بود ، چند بازی توپ لو داد...بقیه هم در حد و اندازه های خودشون بودند.
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو برای سومین سال پیاپی در سن مامس 3-0 پیروز شد تا آخرین بازی رئال در این استادیوم تاریخی با یک برد باشکوه همراه شود .
با این که رئال مادرید در لیگ تنها انگیزه اش حفظ آمادگی برای بازیهای حساس در چمپیونزلیگ است ، اما این کریستیانوست که حتی این بازیهای به ظاهر تشریفاتی را هم ساده نمی گیرد و نمی گذارد که هم تیمی هایش بازیها را ساده بگیرند . حتی زمانی که هم تیمی ها حال بازی کردن ندارند ، این ستاره پرتغالی است که با روحیه و انگیزه خاصش ، آن ها را به جلو می کشد ، دو گل می زند و یک پاس گل طلایی می دهد تا رئال مادرید به یک پیروزی دلچسب دست پیدا کند .
در حالی که اعضای فیکس تیم همچون بنزما ، مودریچ و آلبیول ، عملکرد چندان جالبی نداشتند و انگار خیلی زورشان آمده بود که در این چنین بازی تشریفاتی باید حضور یابند ، این ستاره پرتغالی بود که یک تنه جور هم تیمی هایش را کشید و درخششی خیره کننده را ارائه داد .
کل نیمه اول را می توان به گل تماشایی کریستیانو از روی ضربه کاشته در دقیقه دو خلاصه کرد . در باقی بازی ، رئال مادرید تیمی بود که توپ را به حریف داده بود و بدون اوزیل ، در حرکات هجومی کاملا بی اثر و خنثی بود . تنها اتفاقات نیمه اول را می توان یک تیرک از دی ماریا و دو توپگیری از دیگو لوپز خلاصه کرد .
در نیمه دوم نیز همین وضعیت ادامه داشت اما اتلتیک که می دید در مقابل یک رئال مادرید بی حال کاری از پیش نمی برد ، خشونت و وحشی گری را در پیش گرفت و شروع به زدن بازیکنان رئال کرد که تیکسیرا ، همان داوری که به خاطر خوش خدمتی به بارسلونا ، یک سال و نیم از قضاوت بازیهای رئال در لیگ مصدوم شده بود ، از این وحشی گری حمایت می کرد تا داد کریستیانو در بیاید . ستاره پرتغالی حق هم دارد ، اگر یک کدام از این وحشی گری های بازیکنان اتلتیک علیه مسی انجام می شد ، سازمان ملل بیانیه می داد تا از او دفاع کند اما تیکسیرا تنها کاری که می کرد ، تماشای این خشونت و لذت بردن از آن بود .
اتلتیک با این که توپ را در اختیار داشت و حتی گه گداری گاف های وحشتناک آلبیول هم به کمکشان می آید ، اما تیمی نبود که بتواند روی دروازه رئال موقعیت ایجاد کند و بالاخره این کریستیانو بود که روی یک ضربه ایستگاهی با پروازی تماشایی و با یک ضربه سر ، در حالی که یارگیری من تو من شده بود ، دروازه اتلتیک را گشود تا خیال رئال راحت شود .
پس از این گل بود که رئال مادرید راحت تر بازی کرد . بنزمای خنثی جای خود را به هیگوائین داد و رئال مادرید کمی تحرک خود را افزایش داد تا این که با پاس عمق تماشایی کریستیانو ، این هیگوائین بود که همچنان نشان داد که به خصوص در بازیهای لالیگا چه گلزن قهاری است و اگر در تابستان قرار به رفتنش باشد ، جایش به شدت خالی خواهد شد .
به هر صورت رئال مادرید در کل به خصوص تا پیش از گل دومش ، بازی چندان جالبی را از خود ارائه نداد و در نقطه مقابل هم اتلتیک لقمه دندان گیری نبود و به ندرت موقعیت روی دروازه رئال ایجاد کرد اما کریستیانو نشان داد که همیشه می توان رویش حساب باز کرد ، حتی در سرزمین وحشی ها .
بازی خیلی افتضاح بود!(البته گلاش خوب بودن صحنه هاش بد بودن!)
داور که حتما" یه چیزیش شده بود ! یه کینه ی خاصی داشت!(حتما" باید بزنن رونالدو از وسط 2 تیکه بشه تا کارت بدی آقای بوق اندر بوق!):n03:
اون گل دوم رونالدو واقعا" عالی بود حال خط دفاعیو داور و ... گرفته شد!
مودریچ عالی کار میکرد ولی کمی خسته به نظر میرسید!
این دیماریا چرا 5 دقیقه مونده به تعویض جوراباشو تا ساق پا میکشه پایین؟!(حتی وقتی رو نیمکت هم میشینه پاچه ها کلا" بیرونن!!(آخه فقط به خاطر یه خالکوبی لوگو رئال مادرید؟!))
مارسلو که داره عالی پیش رفت میکنه!
برا بنزما هم واقعا" متاسفم و فصل بعد تو هر تیمی قراره باشه موفق باشه....!
این هیگوآین چه پیش رفتی کرده تو شوت!
خدیرا هم عالی بود فقط خیلی اشتباه میکرد و باید یه کمی به نظر من رو شوتاش کار کنه!
ضربه ایستگاهی رونالدو که دیگه اصلا" بحثی نداره....!
اون اشاره های دست رونالدو تو زمین به داور که میگفت :"آخه داور 1 بار 2 بار 3 بار 4 بار ....آخه دیگه پاره کردن منو!:n08:"
(یعنی واقعا" اشاره هاش عالی بودن من که کشته مرده ی این اشاره هاش هستم!)
گزارشگرا هم این روزا واقعا" یه چیزی شون شده !(هم اشتباه زیاد دارن هم این که تلفظ شناس شدن! مارسلو رو خود گزارشگر هم میگه مارسیـــــو!حالا چه لزومی داره شما بگی مارچــلّو؟!)
ظاهراً مورینیو قصد دارد تا به پیشنهاد باشگاه چلسی جواب رد دهد، مساله ای که ماه ها سر زبان ها بوده. به گزارش روزنامه Mirror وی احتمالاً تا آخر قرارداد خود در مادرید باقی خواهد ماند.
از ابتدای این فصل و بعد از اختلاف امتیاز و همچنین اختلافات درون رختکن، صحبت هایی مبنی به رفتن مورینیو به باشگاه های متعددی شنیده میشد. مورینیو هرگز علاقه و هدف خودش رو برای بازگشت به انگلستان رد نکرده و اعلام کرده بالاخره به لیگ برتر باز میگردد.
هرچند به گزارش این روزنامه اینگلیسی، این مربی احتمالا در باشگاه باقی میماند. خود مورینیو در هفته گذشته اعلام کرده بود تکلیف ماندن یا نماندنش آخر فصل بعد از نشستن با فلورنتینو پرز مشخص میشود.
+
همین روزنامه های اینگلیسی نبودن که تا قبل از بازی با منچستر، یه چیزای دیگه میگفت؟ هیزم تو آتش میریخت حالا که منچستر حذف شده و رئال هم به نیمه نهایی رسیده ببین چی میگه...!
سلام !
اگه می شه هایلایت بازی با کیفیت HD بدین ... مرسی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو 1-0
کیفیت متوسط : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عالی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو 2-0
کیفیت متوسط : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیگواین 3-0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوپز...لوپز...چقدر خوب داره کار می کنه....چنتا سیو عالی داشت...یکی شون که از پشت محوطه هررا زد رو عااااااااالی گرفت...من به مورینیو حق می دم که حتی تو لالیگا هم لوپز رو بذاره و ریسک نکنه. بعضی ها میگن تو لیگ که مهم نیست کاسیاس رو بذاره...ولی به نظرم لوپز اگه تو لیگ هم بازی کنه می تونه آمادگیشو کامل حفظ کنه...امیدوارم این درخشش مقطعی نباشه و تا آخر سی ال بتونه برامون خوب کار کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]100 بازی کمتر از زمان حضورش در منچستریونایتد، اما 78 گل بیشتر! مقایسه:
Goals Appearance Club 118 292 Manchester United 196 192 Real Madrid 78- 100+
Ratio Goals Appearance Club Player 0.9 196 192 Real Madrid C.Ronaldo 1.2 310 375 FC Barcelona Messi