کارت هم اومد ..
دیگه واقعا" هیچی نمونده :n26:
برای همه آرزوی موفقیت می کنم :n16:
ویرایش :
تخمین رتبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کارت هم اومد ..
دیگه واقعا" هیچی نمونده :n26:
برای همه آرزوی موفقیت می کنم :n16:
ویرایش :
تخمین رتبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تموم شد؟!
امروز داشتم کتاب های جمع بندیم رو ورق میزدم و نگاه میکردم که قدر لحظات رو بیشتر دونستم
چه لحظاتی که پی همین پی سی به بطالت گذشت :n02:
سلام
دوستان سوالی دارم قبلا از کافی نت ثب تام کرده بود بعد الان که در سایت چک کردم قسمتی نوشته بود که گروه آزمايشي: علوم انساني زبان امتحاني : انگليسي منظور چیه یعنی سوالات به انگلیسی میپرسند ؟ میشود توضیح دهید و در قسمتی دیگری نوشته بود که داراي مدرک کارداني و بعد نوشته بود بلي اما مدرک که داشتم دیپلم بوده است نه فوق دیپلم
لطفا بگید آیا این چیزهائی که نوشته است برای همه همینطوره یا اشتباه پر شده
و یه چیز دیگر کلا چه سوالاتی پرسیده میشود در این سوالات
ممنون
خداحافظ
منظورش زبانی که قراره امتحان بدی هست مثلا بعضی ها آلمانی میزنن ! نه اینکه سوالا انگلیسی باشه!نقل قول:
در مورد دیپلم متوجه نشدم
مرسی
پس یعنی سوالات انگلیسی است یعنی برای همه همینطوره آخه من که نگفتم انگلیسی و آیا میشود تعغیرش داد به فارسی ؟
در مورد دیپلم منظورم این است که فقط دیپلم دارم و فوق دیپلم و یا کاردانی نیستم اما تو سایت که چک کردم نوشته بود که فوق دیپلم دارم حالا مشکلی پیش نمباد ؟
چرا مشكل داره!فوق ديپلم براي فارغ التحصيلاي كارداني پيوسته هست كه معادل پيش محسوب ميشه!اين دسته مشمول اعمال سوابق نميشننقل قول:
شما ميشين ديگه نه!؟اگر بلي اون كد سوابق رو دادين ديگه نه!؟
در مورد زبان هم اشتباه متوجه شدي:n02:صورت سوالا فارسي هست فقط زبان خارجي غير از عربي كه خوندي اونه منظور!وگرنه نميگه صورت
سوالات به چه زباني باشه:n01:
تا جائی که میدونم فقط دیپلم کاردانش دارم :n03:
فقط رفته بودم کافینت خودش پر کرد برام
مثلا چک که کردم در سابت که خود کافینتیه نوشته بود که سال 88 کاردانی یا دفوق دیپلم گرفتم اما من قبلش فقط دیپلم کاردانش را گرفت بودم نه کاردانی
منظورم این است که در قسمت 23 که نوشته داراي مدرک کارداني بعد زیرش نوشته بلي
یعنی حالا بروم در قسمت ویرایش و اون تیکی که زده داراي مدرک کارداني را ور دارم ؟
حالا دوستان چکار کنم تا دیر نشده چه تعغیراتی باید انجام دهیم
در مورد زبان انگلیسی هم ممنون:n02:
به خوش که شانس گفتم همون جای پارسالی آزمون میدم ولی حالا باید برم یکجایی اصلا تا حالا نرفتم:n03:
مشکلی نیستنقل قول:
فقط در صورت قبولی رشته روزانه کنکور سال بعد را محروم میشود.
و یا اینکه تا به حال دو بار در رشته های روزانه قبولش شده باشد دیگه نمیتونه کنکور بدهد
مکوفق باشید
مال من جای همیشگی آزمون های قلمچی افتاده....3 سال هم اونجا درس خوندم خیلی راحتم توش:n07::n02:نقل قول:
دوستان لطفا راهنمائی کنیدنقل قول:
کسی نیست
تیک داراي مدرک کارداني را ور دارم ؟
ممنون
ببین اگر فوق دیپلم داری که هیچی اگر نداری فک کنم باید برداری تیکش رو . به هر حال یه زنگ بزن بپرس از نمایندگی های سنجشنقل قول:
کسی نیست
تیک داراي مدرک کارداني را ور دارم ؟
ممنون
شما باید اون ور ویرایش کنید در صورتی که مدرک کاردانی رو ندارید...نقل قول:
ولی این رو بدونید بدون داشتن مدرک پیش بیا کاردانی در صورت قبولی نمیتوانید ثبت نام کنید ...
ممنون دوستان
پس یعنی هیچ اگر قبول هم بشوم نمیتونم ثبت نام کنم و دانشگاه بریم اینو نمیدونستم البته این کار درستی نیست فکر نکنم دانشگاه های دیگر اینطوری باشن
مرسی
ما تو سنجش 10000 اوردیم امیدی هست تو کنکور زیر 20000 بیاریم یا وضعمون خیلی خراب تر از این حرفاست؟
کنکوری های عزیز امیدوارم همتون موفق و موید باشین... من هم باید امسال کنکور می دادم ولی... قسمت نشد... برای همتون آرزوی موفقیت و کامیابی می کنم دوستان:n18:
آقا سوالای کنکور ریاضی یکیه ؟
تقلب کنیم خر خون کنارمون افتاد ؟ : دی
شما 4870x2 نیستی آیا؟نقل قول:
فکر نکنم بشه...3 4 نوع دفترچه سوال داره....نفر بقل دستی ترتیب سوالاش با شما فرق داره.
چقدر من معروف بودم و خبر نداشتم : دینقل قول:
ای بابا :|
آغا ما یه عمری به امید تقلب هیچی نخوندیم : دی
ب*ا رفتیم : ))
مگه میشه یکی نباشه؟!!!نقل قول:
در ضمن 4 نوع دفترچه از لحاظ ترنیب سوالات داریم که به کنار هما یکی نمیدن.
تازه از کجا می فهمی بقلی درسش خوبه؟
یکی هست فقط سوالات و گزینه ای اون فرق داره-اگر تونستید تقبل کنی جواب گزینه رو ببینید ...نقل قول:
ولی مطمئن باش بقیه میان ازت تقلت بگیرن ....
بله -حتما موفق میشود .به تلاشتان باور داشته باشید ...نقل قول:
:n13:نقل قول:
مگه میشه یکی نباشه؟!!!
در ضمن 4 نوع دفترچه از لحاظ ترنیب سوالات داریم که به کنار هما یکی نمیدن.
تازه از کجا می فهمی بقلی درسش خوبه؟
اینجا شهر کوچیکی ـــه ، از مدل مو میشه فهمید طرف چی کارس : دی
الان چی شد ؟نقل قول:
یکی هست فقط سوالات و گزینه ای اون فرق داره-اگر تونستید تقبل کنی جواب گزینه رو ببینید ...
ولی مطمئن باش بقیه میان ازت تقلت بگیرن ....
یعنی سوالا یکیه ، ولی پاسخ نامه های حل شده با هم فرق می کنن ؟
ببینم ! حتما باید هم اثر انگشت هم بذاریم رو کارت؟
بله باید اثر انگشت بزنید
یه نصیحت لطفا جدی بگیرید هر سوالی که میبینید بلد نیستید یا فک میکنید طول میکشه حل کردنش یه علامت دایره دورش بکشید و برید بعدی . و آخر سر اگه وقت داشتید بیاید سراغش
این خیلی خیلی خیلی مهمه یادتون نره
رشته های ویژه فرهنگیان منظور همون تربیت معلمه؟
من تربیت معلم شرکت نکردم ولی رشته های ویژه فرهنگیان رو برام زده بلـــــی!
تغییرش بدم؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من ذیپلم ریاضی ام سال 1381 گرفتم.(کنکور ریاضی دادم اون موقع)حالا میتونم برای کنکور 93 توی رشته تجربی شرکت کنم؟
قلم چی خوبه یا گزینه 2 یا خود سازمان سنجش؟
برنامه هاشون دقیقا از کی شروع میشن؟از مهر ماه 92؟
ممنونم
تسهیلات پلیس برای کنکوریها
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: کنکوریها میتوانند طی روزهای برگزاری کنکور ( پنجشنبه تا شنبه) با ارائه کارت ورود به جلسه، وارد محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد شوند.
سردار حسین رحیمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: برابر تدابیر اتخاذ شده، داوطلبان کنکور سراسری سال 92 میتوانند در روزهای پنجشنبه ششم و شنبه هشتم تیرماه سال جاری با کارت ورود به جلسه وارد محدودههای طرح ترافیک و زوج و فرد شوند.
وی با توصیه به داوطلبان و خانوادههای آنها مبنی بر عدم ایجاد سد معبر در مقابل درب دانشگاهها، مدارس و مراکز برگزاری آزمون، گفت: تمامی این مراکز مشخص شده و پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تمهیدات ویژه ترافیکی را برای اطراف آنها در نظر گرفته است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تاکید کرد: توصیه میکنیم تا والدین یک روز پیش از برگزاری آزمون نسبت به شناسایی حوزه مربوطه و مسیرهای دسترسی به آن اقدام کرده و حتما چند ساعت پیش از کنکور در محل حاضر شوند.
رحیمی در عین حال خاطر نشان کرد: طرحهای ویژه ترافیکی کنکور 92 در اطراف مراکز برگزاری در فاصله 100 تا 150 متری اجرا خواهد شد.
منبع:
کد:
کنکور ساعت چند شروع میشه؟
دوستان یه سوال دیگه کنکور مگه فقط پنج شنبه برگزار نمیشه؟ جمعه و شنبه برای چی هستن؟
پ.ن: ساعت 12:34 :دي 0 روز مانده به کنکور :دي
کنکور ریاضی 5شمبس!!نقل قول:
کنکور تجربیو انسانی روزای جمعه و شمبس!
کنکور تجربی جمعه / کنکور انسانی شنبه ست، درسته؟نقل قول:
کنکور زبان و هنر کی برگزار میشه؟
اونایی که رشته ی فنی و حرفه ای خوندن تو کدوم رشته کنکور میدن؟
چند تا کنکور داریم ، 5تا ؟
آزمون عمومي و اختصاصي داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در صبح پنج شنبه 6/4/92، داوطلبان گروه آزمايشي هنر در بعدازظهر پنج شنبه 6/4/92، داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربيدر صبح جمعه 7/4/92، داوطلبان گروه آزمايشي زبانهاي خارجي در بعدازظهر جمعه 7/4/92 و گروه آزمايشي علوم انساني در صبح شنبه 8/4/92 در 358 شهرستان و بخش مختلف كشور (به شرح جدول شماره 1) برگزار خواهد شدنقل قول:
چطور دادین؟:دی
واسه من از قلمچی خیلی بهتر بود...
من که ریاضی اصن نزدم ولی بقیه میگفتن سخت اومده بود درسته؟:n09:
////
کم کم بقیه هم پیداشون میشه:دی
عمومیا چطور بود؟ دینی؟
من كه تجربي ام ولي يكي از بچه هاي رياضي ساعت 11 بهم زنگ زده بود( خواب بودم من :n02: ) ..مگه ميذارن قبل از موعد خارج شي ؟
افتضاااااااح
دنباله و لگاریتم نیاوردن.
فیزیکش سخت بود................
شیمیش خیلی بد بود.:n30:
ولی ریاضیش از همه بدتر بود
خوب ما ریاضیا کنکورمونو دادیم واقعا نمیدونم چه طور دادم؟
به نظر شما کنکور نسبت به سال 90 یا 91 سخت تر بود یا راحتتر؟
آره
میذارن.
نیم ساعت بعد از پخش دفترچه اختصاصی
آره اون آخراش دیگه میزارن!نقل قول: