داش شمام علم و صنعتی؟نقل قول:
منو اسگل نکنین
اطلاعات بدین تو علم و صنعت چه خبره؟
داش شمام علم و صنعتی؟نقل قول:
منو اسگل نکنین
اطلاعات بدین تو علم و صنعت چه خبره؟
ببخشید من سال اولمه و پزشکی اصفهان رو اوردم
ولی همه یه جوری نگام میکنن انگار اصلا قبول نشدم :-(
میشه با وجود این که امسال انتخاب رشته کردم نرم و سال بعد کنکور بدم :|؟؟؟
Sent from my XPERIA S using Tapatalk 2
تجربی های عزیز کجایین پس ؟ منتظرتونم .
تکرار میکنم من پزشکی سراسری قبول شدم :31:
سوء تفاهم هم نشه ها؛ جهت اطلاع رسانی نگفتم؛ فقط جهت فخر فروشی عرض کردم :27:
منم با 3700 داروسازی نیاوردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:نقل قول:
پزشکی اصفهان مگه چشه !!!
در مور سوال دومتون هم نمیشه ! تا 2 سال نمیتونید تو کنکور شرکت کنید
دوستم با 680 عمران امیرکبیر نیاورده حتی
خواجه آورده
چرا امسال این طوری شده ؟
همه پریدن رو عمران ؟
خب صنعتی اصفهان که هم رنک بین المللیش بهتر هم برای یه اصفهانی ارزش نداره برا خواجه بره تهران ؟ داره؟!
ایول داشنقل قول:
بیا با هم می ترکونیم
رشته ات چیه؟
جفتمون به علم و صنعت خوش آمدیم
من شنیدم عمران امیرکبیر قهوه ایه(داداشم امیرکبیر عمران خونده ازش بد میگه خودم نمیدونم)
البته امیرکبیر انتخاب سومم بود و علم و صنعت 4
دوستان من دیگه میرم.امیدوارم همه موفق باشید.هم کسانی که قبول شدن هم کسانی که موندن سال بعد
از مدیریت محترم هم تقاضا دارم کسی رو بن نکنند.اگر پستی هم بی ربط به تایپیک زده شده باشه شما ببخشید چون استرس وحشتناکی رو تحمل میکردیم
best wishes for you
منم که امیرکبیر قبول شدم ...
راستی این که تو سایتش نوشته شروع کلاس ها از شنبه ، شوخیه دیگه نه ؟! :31:
گزینه 2 نرو داشنقل قول:
3 آزمونای آخر سنجش + قلم چی
گزینه دو دیگه بعد از عید بچه ها رو مثه گوسفند رها کرد و تبایغ سال آینده
قلم چی هم همچین آش دهن سوزی نیس ولی حداقل تا یه هفته مونده به کنکور چسبیده بود بچه هاشو
من یه سال گزینه دو بودم یه سال قلم چی
گزینه دو هیچ مزیتی به قلم چی نداره
قلم چی بهتر میرسه
چه رشته ای داش؟نقل قول:
یه علم و صنعتی با معرفت بیاد به من بگه چه خاکی باید بریزم سرم؟
سایتش سخته:31:
پیچ وا پیچه
حال نگا کردن و گشتن ندارم:20:
خوابگاه چجوری بگیرم؟
ثبت نامش چجوریاس؟
کی شروع میشه کلاس؟ مختلطه دیگه خاک بر سرم؟
دفتر چند برگ بیارم؟:31:
موهامو کوتاه کنم؟
عمراننقل قول:
فردا یه زنگ بزن ازشون بپرس چجوریاسس ! ولی خیلی دانشگاه خوبیه مخصوصا عمرانش ! ایشالا از سالی دیگه جناب پرزیدنت هم میاد بهتون درس میده :31:
این خوابگاه هم شده مصیبتی اصلا نمیدونم چی باید با خودم ببرم
خب حرف شما متین ولی من از سوم کانون بودم دیگه واقعا برام سخته که هر 2 هفته آزمون بدم دنبال یک چیز می گردم که 3 هفته یک بار باشه یک ذره وقت تنفس داشته باشم نمی خوام مثل سال پیش خودم رو خسته کنم...نقل قول:
می شه بگید از بعد عید چه تغییری کرد؟
یک سوال دیگه دی وی دی آموزش هم شنیدم می دن؟
دمت گرمنقل قول:
کلا اطلاعات فردی میخوام
جو دانشگاه چجوریاسو اینا
چندنفر پزشکی داریم ؟
بچه های تجربی کجایین پس ؟
سلام. آقا امسال شروع دانشگاه ها که از 25 ام هستش تکلیف ماها چیه؟؟ تازه 26 ام ثبت نام باید بکنیم که!!!:24:
من خوابم نمیبره
همه رویاهای 12 ساله یک شبه از دست رفت
هنوز باورم نمیشه
همکلاسیهای آشنا , دبیرا و حتی مدیر گروه آشنا همه از بین رفت
میترسم از آینده
دی وی دی آموزشی شو بگیر جلو نور آفتاب چیزای رنگی رنگی قشنگی رو ش میفته. کلا به درد پرتاب دیسک میخوره.نقل قول:
خب حرف شما متین ولی من از سوم کانون بودم دیگه واقعا برام سخته که هر 2 هفته آزمون بدم دنبال یک چیز می گردم که 3 هفته یک بار باشه یک ذره فقط تنفس داشته باشم نمی خوام مثل سال پیش خودم رو خسته کنم...
می شه بگید از بعد عید چه تغییری کرد؟
یک سوال دیگه دی وی دی آموزش هم شنیدم می دن؟
بعد عید زارت و زارت تبلیغ ساله بعد و میکنه. انگار نه انگار هنوز کنکوری در راهه.
سوالاشم لایه اوزونو پاره کرده
گسسته و هندسه و کله جوشو قاطی میکنه میزاره جلوت میگه حل کن.
فیزیکشو واسه نوادگان نیوتون و انیشتن طرح می کنه.
خدماتشم در حد تیم ملی ایران. از لبنان خورده دقت کن.
من سال سوم گزینه 2 بودم + گام اول. گول 3 هفته رو نخور به برنامش red runner (همون که میگفت میگ میگ) هم نمیرسه.
بعد زوم کرده رو پیش.
قلم چی کلا بهت احترام بیشتری میزاره. همه این چیزایی که گزینه بهت میده رو بدون منت در اختیارت میزاه کامل ترم هس. (که به نظر من کلا اضافیه. واسه من که بود)
قلم چی هم همون طور که گفتم همچین آش دهن سوزی نیست ولی گزینه دو آبدوغ خیاره.
ایول هم رشته ای. داش یه شرکت با هم تاسیس میکنیم میریم بحر تا نهر فلسطینو با هم می سازیم.نقل قول:
فقط اونجا حواست به استاد چینی فروش باشه. کلا ازش بر حذر باش. رهایی هم که استاد رشته عمرانه و هم رئیس دانشگاه هم عجیب ...آره(اینا از جملات قصار برادرم بود. عمران امیرکبیر خونده. ارشدشو. رهایی استاد راهنماش بوده. میگه اون موقع هنوز رئیس نبود ولی من میدونستم این یه کاره ای میشه گفتم به درد میخوره)
ولی اون چینی فروش رو حواست بهش باشه که هنوز نمیدونه کامپیوتر چیه. کلا چرتکه رو ترجیح میده.
چه جالب داداش منم عمران خوندهنقل قول:
چینی فروش ! منم یه چیزایی دربارش شنیدم . باشه حواسم بهش هست :31: !
ولی انگار جدی جدی میخوان از شنبه ببرنمون سر کلاس ! علم و صنعت هم فک کنم همینطور باشه
بی خوابی گرفتم در حد مرگ
کل 18 سال زندگیم از پس چشم میگذره
اگه شریف بود که ظاهرا خودمو براش کشته بودم
آره منم واسه همین رفتم عمران. یکی باشه زیر کت و کولمو بگیره.نقل قول:
علم و صنعت که 28 ام شروع میشه مثه این که.
سلام.منم کامپیوتر شیراز آوردم:31:
انگار هیچکس دانشگاه رازی نیاورده :37:
من نرم افزار دانشگاه رازی رو اوردم . البته شهر خودم اصفهانه
اینجا کسی امیرکبیر نیست ؟
این ثبت نامش خیلی زوده من هنوز مدارکمو از دبیرستان نگرفتم ، امروزم که تعطیلن . پنجشنبه جمعه هم همینطور:19:
مکانیک-نوشیروانی بابل-روزانه
بچه ها یکی از بچه هامون که رتبش نزدیک 4000 منطقه 2 بود میگه مکانیک-نوشیروانی بابل-روزانه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول شده میخوام ببینم دروغ میگه یا راست هیچ راهی هست که بفهمم ... اطلاعاتش رو ندارم که از سایت نتیجش رو بگیرم فقط میخوام ببینم بعداً تو دانشگاه رفتم میشه بفهمم که شبانه قبول شد یا روزانه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خواهشن اگه کسی چیزی میدونه بگه چون خیلی داره ادعا میکنه با بچه ها قرار گذاشتیم دستشو رو کنیم
عمران نقشه برداری باراجین قزوین یا برق قدرت ؟ به نظرتون کدوم بهتره ؟
دوستان اینم نتیجه 6 ماه درس خون دن من
مترجمی زبان انگلیسی - موسسه نبی اکرم تبریز
از بچه ها کسی اینجا نیفتاده با هم بریم
WOW!!
دیشب خوابم برد همه N تا پست دادن!! :دی
اونایی که شیراز قبول شدن اگه سوالی بود بپرسن :دی :دی
نقل قول:
حال میای می بینی خودت :دی
کلا باحاله سوالی داشتی راهنمایی چیزی خصوصی بده راهنمایی می کنم هر چند ما خدا رو شکر داریم می ریم
به پیج فقط تو علم و صنعته که ... تو فیس بوکم سر بزن آشنا می شی :دی
ببین به کدوم رشته علاقه داری بعد همونو برو...نقل قول:
هردوتاش قزوینه عمران دانشگاه آزاد ولی برق غیرانتفاعینقل قول:
تعریف آزاد قزوین زیاد شنیدم به هرکی گفتم گفته که 100درصد برو ولی از قیمت شهریه ها خبر ندارم
اون یکی هم موسسه غیرانفاعی هستش که از دانشگاه خیلی کوچکتره
البته اگه عمران عمران قبول میشدم صددرصد میرفتم ولی زیاد از عمران نقشه برداری اطلاعات ندارم
من خودم دارم عمران-عمران میخونم و از نقشه برداری هم چیزایی میدونم,ببین اگه به نقشه کشی و کارهای اجرایی (صحرایی و ...) علاقه داری و ریاضیتم متوسط رو به بالا باشه بیا این رشته,منم تعریف آزاد قزوینو شنیدم و شهریشم فک کنم از 600-700 تومن کمتر نباشه! ولی اگه علاقه ای نداری نرو چون بعدا خیلی پشیمون میشی!نقل قول:
آقا این وسط فقط ما بو میدیم؟:D
اونایی که قبول شدن از صمیم قلب براشون آرزوی موفقیت میکنم اونهایی هم که قبول نشدن آرزو میکنم سال آینده قبول بشن یا اگر نمیخوان شرکت کنند بهشون بگن همه چیز درس نیست.
حالا توی صفحههای قبل برای کاهش استرستون یه چرت و پرتایی گفتیم که استرستون کم بشه شما جدی گرفتین که جواب پستام رو نمیدید؟؟
من سال اولم بود که کنکور دادم حالا برای ثبت نام در دانشگاه باید گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه بگیرم یا کارت دانش آموزی کافیه؟
مگه بده برادر جان؟! توی ایران همه میخوان یه اسم مهندس اول اسمشون باشه! بیا تا 1000 تا مهندس مکانیک بیکار نشونت بدم که بعضیاشون دارند کود تولید میکنند!نقل قول:
اون شروع اسمی هستنقل قول:
وگرنه تا اولای مهر اصلا استادی نمیاد کلاس
هیچکدوم لازم نیستنقل قول:
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام رو توی سایت دانشگاهتون نوشته
اصلا نگران نباش هر کدوم از مدارکو داری ببر بعدا خودشون تو مهر مهلت میدن باقی مدارکتو ببری ، فکر کنم همین روزا بری تو پورتالت همه واحدات ثبت شده باشه :)نقل قول:
از پرستاری کسی نیست؟؟؟
در ضمن در بیشتر رشته ها حتی پرستاری، حداقل 40% مرد یا زن باید باشن!
پس نگران این موضوع نباشید.
سلام دوستان
نتیجه 3 ماه درس خوندن من شد کد رشته ۱۷۱۲
البته من بار اولی که کنکور امتحان دادم درسا رو خونده بودم هر چند ۳ سال ازش میگذشت ولی خوب درسا یادم بودن
مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز(همونی که میخواستمو الانم خیلی خوشحالم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اما در مورد ثبت نام. فقط یه روز وقت داری مدارکی که لازمه رو تهیه کنی و وسایلی که میخوای هم ورداری. به گفته هانی وقت برگشت نیست.
فردا سعی کن تاجایی که شده امور آموزشی رو انجام بدی. چون مثلا تعهدنامه خوابگاه رو نداشته باشی، با یکم چونه زدن بعدا هم میتونی بیاری گرچه بهتره همین الان تعهدنامه رو بدی. ( برو یه دفتر اسناد رسمی بگو برات بنویسه، فقط تو اون مدت برو کارهای دیگه رو انجام بده.
تو سایت دانشگاه نوشته روز جمعه (25ام ) ثبت نامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش باید اینترنتی ثبت نام کنی. وای که دانشگاه چقدر عجله داره!!! یه روز واقعا وقت کمیه برا جور کردن مدارک اونم پنجشنبه که ادارت زودتر تعطیل میشن ( پارسال هم همین موقع بود ولی خب نتایج خیلی زودتر اعلام شد )
مشکل یا سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید