این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردمنقل قول:
یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
Printable View
این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردمنقل قول:
یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
دوستان چطور 3 پيراهن رو به pes 213 اضافه كنم ؟
متن اصلی :
محتوای مخفی: ENGLISH
سوال و جواب از کارگردان بازی آقای Kei Masuda در مورد موتور جدید بازی
اول از موتور جدید بازی شروع کنیم ، میشه توضیحاتی در مورد توسعه بازی و اینکه pes چطور توسعه می یابد بدین ؟
Kei Masuda : همانطوری که شما ممکنه خوانده باشید موتور گرافیکی بازی نتیجه همکاری با استدیوی KOJIMA است و همچنین ما در ساخت بازی از عناصر این موتور استفاده میکنیم . با این وجود ما یک بازی متفاوت را تولید خواهیم کرد و تیم سازنده بازی بر روی فیزیک و هوش مصنوعی عظیمی کار میکنند که هر کدام از این قسمتها تحول بزرگی خواهد بود برای سری بازیهای PES و مارا از هر عنوان ورزشی جلوتر خواهد برد.
PES 2014 چه مزیتهایی خواهد داشت ؟
اKei Masuda :گه بخوام بطور مختصر بگیم آینده PES بسیار مهیج خواهد بود با این وجود بر خلاف آنچه ممکن است در اینترنت خوانده باشید باید بدانید که ما در مورد حضور این نسخه بر روی کنسولهای جدید هیچ صحبتی نکرده ایم و در این باره در آینده سخن خواهیم گفت .
اگر شما در مورد حصول PES2014 بر روی کنسولهای بعد حرفی نزدید اجزای سازنده بازی جدید از کجا نشعت میگیرد ؟
Kei Masuda :ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم . ما واقعا معتقدیم باید یک تجربه شگفت انگیز را بر روی دستگاه ها ارائه کنیم . کار ما برروی بازی بر اساس تقلید نخواهد بود . چیزی که PES ارائه خواهد داد خیلی بیشتر از کیفیت گرافیک بازی خواهد بود .
موتور جدید بازی بر اسای سیستمی که ما انتخاب کردیم توسعه یافته . البته ما این نکته توجه میکنیم که طرفداران بازی کدام دستگاه ها را استقاده میکنند . با اطمینان کامل میگویم که موتور جدید بازی بسیار انعطاف پذیر و قدرتمند است .
ببخشید دیگه ترجمم خوب نیست. چند ساله دورم از انگلیسی و ترجمه
.................................................. ...................
:42: :42::42: Kei Masuda جون مادرت قسمت میدم یه بازی درست حسابی بساز که هر موقع بشینم پای بازی پدر مادرتو دعا کنم و برا رفتگانت فاتحه بخونم. اصلا ببین تو یه بازی خوب بساز من میشم غلامت میام تو همون کونامی نوکریتو میکنم
دیوید بکهام توی پاریس سنت ژرمن بازی می کنه اگه بازیتون رو آپدیت نکردید آپدیت کنید نیازی به وارد کردن فیس بکهام نیست هم داخل بازی به صورت رسمی و اورجینال وجود داره فیس خوبی هم براش توسط کونامی طراحی شدهنقل قول:
این قسمت رو درست ترجمه کردم یا نه ؟!
ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم .
Everything we’ve demonstrated up until now is based on current gen technology using the new PES engine
یعنی از تکنولوژی نسل بعد استفاده نمیکنن؟!!!!!:n04::n03::n03: پس چرا میگن میخواد نسل بعد بشه ؟! یعنی چی ؟! اینکه خیلی بده :n03:
سلام بچه ها
من بازی با گزارش فارسی عادل رو دارم از شرکت نوین پندار ک تغییراتی داره مثل اضافه شدن لیگ ایران و .... ولی اپدیت نیس خیلی از چیزا برای اینکه پچ بریزم چیکار باید بکنم ؟ اخه کیت سرور رو پاک کردم و پچ رون نصبیدم ولی وارد بازی نشد و ارور داد. یعنی نمیشهه بهش پچ اضافه کرد؟
سلامنقل قول:
چه اروری داد ؟یعنی ارور داد یا اصلا PESEDIT روش کلیک کردی باز نشد ؟ run as administrator زدی ؟ موقع نصب patch انتی ویروس غیرفعال کردی ؟
در ضمن این گزارش فارسی عادل میتونی اپلود کنی تا حالا کسی اپلود نکنه رو نت :n02:
بحث گزارش عادل شد سرچ زدم اینو پیدا کردم :
تصاویری از استودیوی ضبط گزارش بازی مهیج و پرطرفدار PES 2013 با صدای گزارشگر معروف عادل فردوسی پور - آذر ماه 1391
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پچ جدید چی داریم؟!
دوستان این pes هم شورشو در آورده ها!
قبلا" از تو بازی میشد آپدیت کرد!
اه
پچ pesedit 3.3.نقل قول:
سایت های مختلف گذاشتند مثلاً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.3
داشتم تو YOUTUBE در مورد PES میگشتم ....
تاریخچه بازی PES بصورت تصویری ....ببین ما چی بودیم چی شدیم ؟!! خیلی افسوس خوردم . اینکه این بازی یه زمانی خیلی حرفها واسه گفتن داشته .
امیدوارم PES به روزهای اوجش برگرده ...امیدوارم.
حتما ببینین
Pro Evolution Soccer History: 95-13 -Winning Eleven
سلام به همه دوستان
من از پچ 3.00استفاده میکنم ولی تیم های زیادی لباساشون آبی و نارنجی و رو اعصابه راستی هیچ کدوم از اونایی که تو ویژگی های پچ نوشته عملی نمیشه (پچ رواز سایت yasdl دان کردم):angry:
میترسم patch3.3 رو دانلود کنم دوباره همین مشکلو داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید:n16:
دوست من لینکا خرابننقل قول:
آقا نمیخوام خودم پیدا کردم!:n06:
اول از همه ، همه ی چیزای اضافی رو از پوشه ی بازی پاک کن و پوشه ی کونامی رو هم از documents پاک کن و بعدش برو تو پست زیر و چیزایی که گفتم رو انجام بده! :نقل قول:
دوستانی که بال بازی میکنن نرم افزاری واسه باز کردن ایتم تو بال نداره؟ اسمش چیه؟
منم همینطوری بودمنقل قول:
سیو ها رو پاک کردم و این کارو کردم ؛ درست شد و الان دارم استفاده می کنم :
مراحل زیر را برای حل مشکلتون انجام بدید
۱-به start menu برید و Regedit را تایپ کنید.
۲-اونا اجرا کنید و به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Wow 6432Node>KONAMI>PES2013
3-روی code کلیک کنید و کد V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7 وارد کنید.
۴-بازی را از طریق Run as administartor باز کنید.
فوتبال لایف ادیتور... ضمیمه کردم فایل رونقل قول:
جواب این سوالمو ندادید که چجوری ویزگی های جدید بازی رو فعال کنم
چون هیچکدوم برای من فعال نمیشه
وقتی گفته های شما را انجام دادم این برام اومد:n13:نقل قول:
پچ رو دوباره نصب کن و کرکشم دوباره بریز ببین چی میشه!نقل قول:
ولی احتمالا مشکل از بازیتونو چون نسخه بازیتون احتمالا قدیمیه و pes2013.exe روش جواب نمیده!
بازیتونو خریدید یا دانلود کردید؟ چه نسخه ای؟!
خریدم فکر کنم نسخه 1 باشه کرکشو عوض کردم درست شد فکر کنم وقتی attach میکنم این ارورو میدهنقل قول:
البته نا گفته نماند که فوتبال لایف ادیتور برای آیتم نیست برای آیتم شما این رو باس دانلود کنید. اول اپشن رو با کید بالا لود اون اعداد رو که صفر هستند همگی رو بذارید روی 100 این اعداد تعدادآیتم های شماست که ماکسیمم می تونن 100 تا باشن بعدش اون دکمه پائین رو بزنید تا سیو بشه بعدش دیگه هم توی مستر لیگ هم توی مود "یک افسانه شوید" آیتم ها رو خواهید داشتنقل قول:
آقا آرمین عزیز امکانش هست که اسامی صحیح بازیکنهارو بصورت option fileقرار بدین آخه من اصلا کار با pes ditor رو بلد نیستمنقل قول:
آقا می خواهم یک پچ جدید بریزم هنوز تا حالا هیچ پچ یا آپدیتی نریختم بگید چی را دانلود کنم و بریزم تو بازی ؟
بعد ایا میشه انلاین بازیش کرد باید چه کار کرد برای انلاین بازی کردنش؟
همونطور كه گفتي از save بكاپ گرفتم ولي وقتي ويندوز عوض كردم و دوباره save رو همونجا كپي كردم متاسفانه مسترليگ و گل هاي ذخيره شده برام نيومدنقل قول:
البته اونموقع اپديتم 2.2 بود بخاطر اين نيست ؟
الان اپديت 3.3 رو زدم اگه save رو تو پوشه بريزم واسم مياد ؟
با سلام
دوستان چطور می شه کیبورد و دسته بازی رو همزمان فعال کرد
یعنی بشه دو نفری بازی کرد؟
ممنون
نقل قول:
تو تنظیمات بازی در قسمت Keyboard تنظیمات صفحه کلید رو به دلخواه انجام بده بعد برو قسمت Controller ،اونجا از قسمت Controller گزینه دوم (Controller2) رو انتخاب کن و قسمت Device هم دسته رو انتخاب کن . در این حالت صفحه کلید میشه دسته 1 و دسته بازی میشه دسته 2 .
فینال PES2013 در دو شهر Koln و Munchen آلمان که هفته پیش برگزار شد .
Köln 16.03.2013
München 23.03.2013
دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده..شاید باورتون نشه که من هنوز نتونستم بفهمم چطور بازیکن رو باید تعویض کنم!!!!:n13:میشه راهنمایی کنید!:n29:
تعویض؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رو بازیکنی که میخوای تعویضش کنی برو و سلکتش کن و بعدش برو سمت چپ و با هر بازیکنی که میخوای عوضش کن:
مرسی حل شد!آخه این مدلیش رو ندیده بودم.:n02:
در مورد مشکل خروج و دادن ارور.من یه سی دی که دست کاری نشده بود خریدم مشکل خروج از بازی رو داشت.اما بعد رفتم یه دونه فارسی شدش رو گرفتم و اون سالم بودم.
چه عجب ما ایرانی ها تونستیم درست کار کنم.گزارشگری میرزایی هم بد نبود.
در کل مرسی از شما:n12:
سلام دوستان من سریال بازی رو دیشب گرفتم و حتی دیشب خیلی راحت وارد انلاین بازی شد ولی امروز صبح دیدم این ارور رو میده - به دادم برسید
مال من Settings باز نمی کنه مشکلش چیه
سریال رو از کجا گرفتی ؟!نقل قول:
شاید از اونجایی که طرفتی نامعتبر بوده و سرت کلاه گذاشته ؟!
معذرت می خوام ضایعت می کنم ورژن ایرانی کارت کرافیکی که می خواد 216 ولی مال انگلیسیش 512نقل قول:
بار اول وارد شد فردا صبحش با id جدید زدم همش این ارور رو میدهاگه تقلبی بوده پس چرا بار اول وارد شده؟نقل قول:
نکنه id مو عوض کردم وارد نمیشه؟حتما باید اون id بار اول که وارد شدم باشه؟
شما با همون ایدی قبلی امتحان کن ، شاید از فیل تر شکن استفاده میکنی این ارور رو میدهنقل قول:
id اول باطل شد id مو عوض کردمنقل قول:
ایدی رو چند خریدی ؟نقل قول:
چند بار دیگه امتحان کن ببین جوا ب نمیده ؟!
در ضمن شاید داری اشتباه میزنی ؟!
فک کنم آنتی ویروس هم فایروالت فعال باشه تاثیر گذار باشه تو اتصال به شبکه آنلاین