خوب منو unban کن تا بیام بازی کنم:n29:(awz2)نقل قول:
Printable View
خوب منو unban کن تا بیام بازی کنم:n29:(awz2)نقل قول:
عزیز شما خونه ی kingdaniyal دزدی کردی :n01: فعلا بنینقل قول:
منم بنم:n28:نقل قول:
دوستان یکی لینک دانلود 1.4.7 بده لطفا ... می خوام بیام سرور Game5
نقل قول:
User ـت چیه ؟ :n02: جتما تو هم عوض نکردی Player ای :n07:
مهران|نیما|Game5 :n02:نقل قول:
اینم لینک دانلود minecraft.jar ـه 1.4.7 :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران این دفعه رو ببخش دیگه تکرار نمیشه.:n16: اون موقع هم نیاز داشتم. خونه رو که ساختم داشتم میومدم که بهش پس بدم همه چی رو دیدم بن شدمنقل قول:
Unabanned :دی اما یه بار دیگه دزدی مثل این آقای sepehr007 میشید اومده بود فیلم هندی بازی می کرد :|نقل قول:
آقا اگه میشه نسخه EXE 1.4.7 رو بزارید ممنون.
و اینکه اگه ندارید آموزش بدید که چه طوری از این فایل استفاده کنم؟
بفرما عزیز اینم 1.4.7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول برو تو Run بعد دستور %APPDATA% رو تایپ کن بعد برو تو فایل .minecraft بعد bin بعدش minecraft.jar قبلی رو پاک کن اینو بریز :n01:
.minecraft توش نیست.نقل قول:
راستی این minecraft.jar چه طوری باز کنم؟
تا کلیک میکنم Nokia Nseries PC Suite باز میشه.
عزیز من شما اصلا ماین کرافت رو نصب کردی ؟بعدشم تو حرف های من چیزی از باز کردن minecraft.jar میبینی ؟!
مشکلم همینجاست چه طوری نصبش کنم؟
کمکککک
(Sry For Spam)
من حدود 20 دقیقه پیش از سرور کیک شدم... بعد که خواستم دویاره بیام.. میگه باید ریجستر کنید... ریجستر هم میگه غیر فعاله و الان لولم سرجاشه... ولی اینونتوریم خالیه... چی شد یهو... ایدی ماینکرافتم هم ArashJA هست.
سلام من وفتی فایل جدید رو جایگزین کردم این ارور رو میده :
مشکل بالا رفع شد الان چه طوری به سرور وصل بشم؟
میری توی multi player بعد میزنی add server بعد ipرو وارد میکنی بعد joinمیشینقل قول:
بیا این نسخه کرک شده رو دانلود کن... برای بار اول یه یوزر و پسورد واسه خودت برننقل قول:
ممنون وقتی میخوام وارد سرور Game5 بشم.
میگه شما بن شدید در حالی که من اولین باره میخوام داخل این سرور بشم.
سلام به همه ی دوستان آقا مهران واقعا سرور خوبی ران کردی برای اولین بار در ایران :n02:
فقط یه خواهش داشتم این که Sepehr007 رو بن کنی هی دزدی میکنه از بچه البته بچه ها هم تقصیر دارن باید Claim کنن خونشونو به نظر من بیشتر تقصیر بچه ها هست به هر حال اگه اون یارو رو بن کنی خیلی خوب میشه :n01:
من هم اگه خدا بخواد قراره ذو تا سرور ماینکرفت بزنم یکی parkour و Hunger Games و یکی هم Creative
تا 1 ماه دیگه سرور ران میشه دوستان :n02:
ای پی سرور مهران چیه؟
راستی چه پلاکینگی نصب کنم؟
من تازه کارم.
سرور ما Survival داره PVP هم داره Hunger هم امروز درست شد الان دارن بازی میکنن بچه ها :n01:نقل قول:
بعدشم Claim برای PVP هست نه برای Survival :n27: توی Survival باید اون Sign هارو بخونید بفهمید به نام زدن چطوریه
sepehr007 هم Ban + Banip شده :n06:
بعدشم سرورمون اگه Player ها زیاد باشه ( که هست :n02:) و یکم قوانین رو رعایت کنید بعضی ها مثل همین آقای sepehr007 ( که بهش نمیشه اقا گفت ) نباشن سرور ما هر ماه رانه :n09:
بعدشم Parkour یه دونه Game هست که اونم فردا پس فردا میزارم تو سرور ( سرور نیست عزیز :دی )
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
خوی بزگره :n02:
لطفا hunger games رو بزرگتر بسازین تو اکثر سرورها خیلی بزرگتره
اینجا هم که همه از hunger games خوششون اومده
آرنا 2 هم ساخته شد عزیز :n01: بزرگ تر هم هست :n02: خیلی هم سخت تره :n19:نقل قول:
مهران جان ما ادم نیستیم؟؟
یه دوتا سوال داشتیما:
راستی چه پلاکینگی نصب کنم + ای پی سرورت
عزیز سرور داری پلاگیم میخوای ؟ :n02: ای پی :نقل قول:
من فکر کردم پلاگین هایی که روی سرور هست رو باید من هم نصب کنم.نقل قول:
اون ای پی هم زدم این ارور رو داد:
لینک کار نمیکنه.نقل قول:
اگه میشه از آپلود سنتر دیگه بده.
آقا مهران یه خواهش داشتم من یه سرور Bukkit زدم فقط برای دوستام یه 20 نفری میشیم میشه لطفا ( خواهشا pls ) پلاگین هایی که در سرورتون استفاده میکنید رو بگید ؟؟؟
منم بدونم بقیه هم بدون
دستتون درد نکنه :n01:
راستی اگه آقا مهران راضی باشه میخوام یه چت روم برای سرور Game5 بسازم که اول برنامشو دانلود میکنید بعد به روم پابلیک وصل میشید و با بقیه که تو روم هستن چت میکنید خوبی این نرم افزاری که میخوام بسازم این هست که خودتون هم میتونید روم بسازید البته باید وی پی اس داشته باشید منم قراره امروز یا فردا یه وی پی اس برای همین کار بگیرم و روش روم چت بزنم خوبه داداش مهران ؟؟؟ :n02:
البته چت رومش خیلی ساده هست یعنی رنگ و ... رو نمیتونید انتخاب کنید فقط میتونید چت کنید ( آخه این اولین کارم هست ) البته نگران نباشید یه امتحانشو قبلا ساختم حالا اگه مهران دستور رو صادر کنه من شروع بع ساختش میکنم مهران اقا منتظرم
ای پی هم زدم این ارور رو داد:
بعضی مواقع هم ارور شما بن شدید رو میده!!!
چت روم سرور Game5 ساخته شد :n02:
فروش گندم با قیمت ارزون فقط و فقط 5 دلار :n01:
مکان Shop :
اگر رونق پبدا کرد قیمت ها به 2 دلار کاهش میابد :n02:
با تشکر KpeVeDKo :n16:
راستی کسانی که میگم تو سرور من میان (مجانی ) :
KpeVeDKo - Nitro WoW - Ali killer - sadra - shzice - Xert77
کسانی غیر از این افراد بخوان بیان باید 10 تومن بدن
اون دیوار بغلی شاپه منه:n05:
Forum گیم 5 هم درست کردیم از این به بعد بیشتر سوال ها توی این جا جواب داده میشه :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما چرا میخوایم بریم تو سرور میزنه که بن شدی؟؟؟؟
من تا حالا اصن تو این سرور نرفتم کههههههههههه :دی
سلام
سرور هستش؟
با هاماچی هستش یا نه؟
مجانیه؟
آی پی لطفا.
ورژن سرور هم لطف کنید.
سرور هستش؟ : پست های قبل هم بخونی صواب داره :n02:نقل قول:
با هاماچی هستش یا نه؟ : همچی نیست
مجانیه؟ : مجانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن سرور هم لطف کنید. : 1.4.7