خیر.فشار ابروی 2 بار هستش...نقل قول:
Printable View
خیر.فشار ابروی 2 بار هستش...نقل قول:
با توضیحاتی که دادی، فکر میکنم مشکل از شیرآلات تون باشه و به احتمال خیلی زیاد رسوب گرفته. بهتره با تعمیرکارش تماس بگیرید تا از نزدیک شیرهای آب را چک کنه.نقل قول:
با توضیحاتی که دادی، فکر میکنم مشکل از شیرآلات تون باشه و به احتمال خیلی زیاد رسوب گرفته. بهتره با تعمیرکارش تماس بگیرید تا از نزدیک شیرهای آب را چک کنه.نقل قول:
lمرسی از راهنماییتون...ولی حدود 5 ماهه که نصب شده و خونه نوساز هستش...نقل قول:
سلام لطفا به من یه کمک فوری بدید پکیج مرکوری فشارش خود به خود میره بالا به 3 میرسه به شدت آب ازش نشت می کنه جوری هم گذاشتن تو کابینت بردش دیده نمیشه چطوری تنظیم کنم؟؟؟:n27::n27::n27:
سلام لطفا یه کمک فوری بدید. پکیج مرکوری 24 دماش خود به خود میره بالا به 3 میرسه آب میده . اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید لطفا:n27::n27::n27:
حالت سردو گرم شدن آب فقط در چند حالت رخ میده.
*رسوب گرفتن یا جمع شدن شن و ماسه پشت صافی شیرها.
*فشار گاز پایین و فشار آب بال.
*فشار آب بالا.
*فشار گاز پایین.
* رسوب گرفتگی مبدل.
* خرابی سنسور جداری.(سنسور آب گرم).
و نهایتا خرابی شیر گاز .نقل قول:
سلام. خسته نباشید. من یک واحد 60 متری بالای پارکینگ در قزوین دارم لطفا برای خرید پکیج از بین مارکهای : ایران رادیاتور و بوتان و ایساتیس کدام بهتر است. ممنون
1- زیر پکیج یک شیر هست نگاهش کنید ببینید که باز نباشه.این شیر باید بسته باشه وگرنه فشار بالا میره م از شیر اطمینان آب میریزه.
2- اگر شیر پرکن زیر پکیج بسته ولی باز فشار بالا میره ، آب ورودی به پکیج ( آب سرد اصلی )را قطع کنید ببینید فشار باز بالا میره یا نه.اگر فشار بالا نرفت شیر پرکن خرابه یا مبدل سوراخ شده. که باید یکی یکی تست بشه.
نقل قول:
برای پایین اوردن فشار باید از رادیاتورها هواگیری کنید ولی اگر هوا گیری کردید و باز خیلی سریع فشار بالا رفت کارهای زیر را انجام بدید.
1- زیر پکیج یک شیر هست نگاهش کنید ببینید که باز نباشه.این شیر باید بسته باشه وگرنه فشار بالا میره م از شیر اطمینان آب میریزه.
2- اگر شیر پرکن زیر پکیج بسته ولی باز فشار بالا میره ، آب ورودی به پکیج ( آب سرد اصلی )را قطع کنید ببینید فشار باز بالا میره یا نه.اگر فشار بالا نرفت شیر پرکن خرابه یا مبدل سوراخ شده. که باید یکی یکی تست بشه.نقل قول:
هر مارکی که خواستید بگیرید توجه داشته باشید که:
طبق مبحث 17 مقررات ملی ساختمان (1390) حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری ) 64 متر مربع می باشد و در غیر اینصورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه جهت احتراق مناسب در محل نصب پکیج الزامی است .نقل قول:
سلامی دوباره خدمت آقای تعمیرکار .
آقا این شرکت ری بایکان به غیر از خیابان طالقانی نمایندگی دیگه ای نداره ؟ من رفتم پکیج بگیرم میگه هنوز قیمت ها در نیومده. باید صبر کنی تا هفته دیگه
نظرتون در مورد پکیج ا ج آ (eca) چی هست؟ پکیج خوبی هست یا خیر؟
با سلام
متاسفانه این پکیج خونه پدری هر روز یک ایرادی نشون میده.
تاریخچه:
پکیج فرولی 24 فن دار: تاریخ خرید مهر 89
آبان 90: تعویض مبدل با گارانتی
دی 92: از کار افتادن فن و سرویس یدون نیاز به تعویض قطعه
فروردین 93: دوباره سوراخ شدن مبدل
ایمیل زدم شرکت فرولی که این چه وضعیه هر 18 ماه باید مبدل عوض کنیم. زنگ زد گفت مشکل از سختی آب هست باید رسوب گیر نصب می کردید.
هزینه تعویض مبدل رو 600- 700 برآورد کردند.
یک طرح تعویض هم دارند که پکیج خراب رو 600 برمیدارند و در ازای پرداخت 2 تومن الباقی پکیج جدید 2 مبدله با گاارانتی 3 ساله میدن.
به نظر دوستان چیکار کنیم:
1- تعمیر دستگاه موجود
2- تعویض با پکیج فرولی جدید
3- تعویض با برند دیگر
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید. ممنون از راهنماییتان. در واحد من به همین منظور محل پکیج در بالکن یا همان تراس قرار دارد به نظر شما برای شهر قزوین از بین سه مارک ایران رادیاتور و بوتان و ایساتیس پکیج کدام مارک از هر لحاظ بهتر است. ممنون از راهنمای شما
بهتره برید دفتر مرکزی یا با اونها تماس بگیرید.02177500610نقل قول:
مصرف آب گرم در خونه پدر شما زیاده یا کم؟
در کدام شهر ساکن هستید؟نقل قول:
ممنونم. نمایندگی اومد و مشکل موقنا برطرف شد:n01:
مصرف آب قبلا شاید زیاد بود ولی حالا دیگه دو نفر بیشتر نیستن و مصرفشون در بیشترین حالت میشه گفت متوسط هست نه زیاد.نقل قول:
ساکن تبریزم
از خدمات فرولی زنگ زدن گفتن تا 700 هم پکیجتون رو برمیداریم.
فعلا نه تعمیر کردیم و نه تعویضو منتظر رهنمایی عزیزان هستیم.
با تشکر
پیشنهاد طرح تعویض خیلی عالیه. و شما تا 3 ساله دیگه خیالت از بابت پکیج راحته. فکر میکنم اگر از این طرح استفاده کنید به نفع شماست.نقل قول:
به نظرتون کیفیت فرولی پایین بوده که این مشکل پیش اومده یا سختی آب مسبب این قضایا بوده؟نقل قول:
قیمت 700 تومن برای پکیج مستعمل و نیازمند تعمیر معقوله؟
ممنون
در جاهای که مصرف آب گرم زیاد باشه و سختی آب بالا باشه این مشکل زیاد اتفاق میافته. مشکل بیشتر پکیج های تک مبدله سوراخ شدن مبدل و گران بودن قیمت این قطعه است (مبدل پکیج آریستون حدوداً 800 تا 900 هزار تومان ، مبدل پکیج روکا 700 تا 800 هزار تومان ، مبدل پکیج نوا 850 هزار تومان ) و فکر میکنم شرکتها تمایل زیادی به تولید این پکیج ها ندارند و دلیل اصلی اینکه پکیج های دومبدله خیلی سریع جای پکیج های تک مبدله را گرفتند همین گرانی مبدل اصلی است.
قیمت خیلی خوبی پیشنهاد دادن. تو بازار بیشتر از 250 تا 300 تومن نمیتونی بفروشیش.نقل قول:
در جاهای که مصرف آب گرم زیاد باشه و سختی آب بالا باشه این مشکل زیاد اتفاق میافته. مشکل بیشتر پکیج های تک مبدله سوراخ شدن مبدل و گران بودن قیمت این قطعه است (مبدل پکیج آریستون حدوداً 800 تا 900 هزار تومان ، مبدل پکیج روکا 700 تا 800 هزار تومان ، مبدل پکیج نوا 850 هزار تومان ) و فکر میکنم شرکتها تمایل زیادی به تولید این پکیج ها ندارند و دلیل اصلی اینکه پکیج های دومبدله خیلی سریع جای پکیج های تک مبدله را گرفتند همین گرانی مبدل اصلی است.
قیمت خیلی خوبی پیشنهاد دادن. تو بازار بیشتر از 250 تا 300 تومن نمیتونی بفروشی.نقل قول:
ببخشید من لوله کشی رادیاتورهام پوسیده و مجبورم روکار لوله کشی کنم میخوام بدونم هزینش متری چند در میاد حدودا واسه خونه 120 متری با دو رادیاتور تو پذیرایی و دو رادیاتور در دو خواب و رادیاتور حمام و آشپزخانه.فکر کنم 60 متری لوله کشی بخواد با سوراخ کاری چون روکار مجبورم رد کنم.ضمنا میخواستم ببینم باید یک لوله به شکل سری کشیده بشه یا یک زوج لوله واسه رفت و برگشت نیاز هست (یعنی میزان لوله مورد نیاز دوبل میشه؟)
با سلام جناب اقای تعمیرکار.
به نظر شما چه نوع سختی گیری برای پکیج استفاده کنم بهتره؟ پلی فسفات یا الکترو مغناطیس؟
لطفا برندهای با کیفیت رو برام معرفی نمایید/ من فروشنده و خدمات هستم.
سختی گیر های پلی فسفات اخیراً خیلی بی کیفیت شدند و احتمال ترکیدگی شون بالاست. بهتره از سختی گیرهای مغناطیسی یا الکترو مناطیسی استفاده کنید.نقل قول:
لوله کشی روکار شوفاژ شرایط خاصی داره و نکات مهمی را باید رعایت کنی. بهتره با یک لوله کش تماس بگیرید تا یک بازدیدی بکنه تا مسیر اصلی را مشخص کنید . از روی مسیر و تعداد اتصالات میشه هزینه را براورد کرد.
اگر مسیر سرراست و بدون پیچ و خم باشه و در های ورودی در مسیر لوله کشی نباشه در حدود 700000 تا 1000000 تومن بدون اجرت و با لوله های 5 لایه.نقل قول:
امروز یه مضنه گرفتم طرف میگفت حدود 100 متر لوله کشی میخواد و با اجرتش نزدیک متری 15000 تومن در میاد یعنی 1.5 میلیون.و کارای جزئی ذیگه هم داره که در مجموع حدود 2 تومن در میاد.نقل قول:
سلام. لطفا برندهای با کیفیت و مناسب سختی گیرهای الکترو مغناطیس و مغناطیس رو برام معرفی نمایید.
با چه نوع لوله ای ( فلزی ، 5 لایه ، لوله سبز )این قیمت رو داده؟نقل قول:
من خودم رسوب پاد البرز استفاده میکنم کیفیتش خیلی خوبه و راضی هستم ولی قیمتش بالاست و حدوداً 70 تا 80 تومن در میاد.ایمر گاس هم خوبه. کاسپید هم استفاده میکنن که اسپانیای و قیمتش مناسبه.مارک های دیگه مثل فیلبرتو یا HTM و خلی مارک های دیگه هم هست که قیمت های خیلی کمتری هم دارند.
اما الکترو مغناطیس یا التراسونیک زیاد استفاده نکردم چون قیمتشون بالاست و مصرف کننده ها این هزینه را پرداخت نمیکنند.نقل قول:
لوله آذین از این پلاستیکیها که همه جا رایج هست.نقل قول:
با سلام وخسته نباشيد چند سوال در مورد پكيج بود كه لطفا راهنمايي فرماييد
ما در يك آپارتمان با موتور خانه مركزي زندگي ميكنيم و 14 واحد هستيم آيا تغيير طرح به پكيج مشكل ايجاد نميكنه
1- در حال حاضر بهترين مارك پليج از هر لحاظ كيفيت صدا خرابي خدمات بعد از فروش كدام شركت است؟
2- آيا روشن بودن پلج در زمان مسافرت جهت گرم نگه داشتن خانه خطرناك است؟
3- گذاشتن پكيج در تراست مسقف مشكل ايجاد نميكند؟
4- در مورد سختي گير آب هم توضيح دهيد كه چه نوع و كجا بايد نصب شود با تشكر فراوان
سلام
میخواستم بدونم بین پکیج مرکوری و پکیج آریستون کدوم یکی میتونه بهتر باشه؟؟؟؟؟
ممنون از پاسخگویی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیا برای پکیج جدید سختی گیر نصب کنیم یا چون 2 مبدله هست مشکل خاصی پیش نمیاد.
چون شنیدم سختی گیر فشار آب ورودی رو کم میکنه. افت فشار در چه حدی هست؟
اولاً سعی کن لوله 5 لایه استفاده کنی.لوله های آذین برای لوله کشی شوفاژ مناسب نیستند. چون دمای تحمل پاینتری دارند.
دوماً فکر میکنم خیلی بالا قیمت داده. بهتره از چند نفر دیگه هم بپرسی.نقل قول:
:n02:مطمئن باشید آریستون خیلی خیلی بهتره.نقل قول:
بهتره سختی گیر التراسونیک یا الکترو مغناطیسی یا مغناطیسی نصب کنید . (بستگی به میزان بودجه ای داره که میخواید خرج کنید ).نقل قول:
سلام
میخواستم نظرتونو در مورد پکیج ویستا(ایتالیای) و ایمرگاس بدونم.
با تشکر
قیمت این نوع سخت گیرها رو میدونید چنده؟ کاراییشون نسبت به نوع مگنتیک بیشتره یا کمتر؟ چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ آیا این نوع هم بعد از چند مدت باید تعویض بشه؟ اینا فشار آب رو کم نمی کنند؟نقل قول:
لوله 5 لایه متری چند در میاد؟ میشه یه قیمت حدودب بدید؟نقل قول: