دوست عزیز من که با geforce 9600gt وcpu e8500 3.16ghz نتونستمنقل قول:
Printable View
دوست عزیز من که با geforce 9600gt وcpu e8500 3.16ghz نتونستمنقل قول:
منظورت دقیقا چیه که نشد.نقل قول:
الان من با همین سیستمی که گفتم the run نو بازی میکنم البته روی low یه نمه بعضی جا کمی هم لگد داره ......
یعنی خیلی سنگینتراز the run ه....
بله در پایین ترین جزئیات ورزولوشن می تونی یه چیزی نزدیک 25-20 بگیری که playable هست...نقل قول:
شما حتما یه جای کار سیستمت میلنگه وگرنه یه 9600GT که از رم ddr3 استفاده میکنه باید بتونه بازی رو به راحتی توی medium اجرا کنه!!نقل قول:
شما درست میگی اجرا میشه من مانیتورم فول اچ دی هست تو این رزولوشن(1024*768) اصلا حسه بازی ندارم چون بازی های قبلیو همرو رو اخریت تنظیمات اجرا میکردم حالا این یکی شده دردسر باید خداتومن بدم پول کارت گرافیکنقل قول:
ببخشید که این پست رو این جا می دم .
من نتونستم این بازی رو گیر بیارم برای خرید - حجمش هم چون بالاست نمی تونم دانلود کنم .
از دوستان کسی تهران هست که این بازی رو بتونه به من بده ؟
هزینه اش رو هم می دم یا اگر خواست با بازی دیگه تعویض کنیم .
با تشکر .
من اینجا گیر کردم چرا این هدف از بین نمیره؟؟؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو یه سری ها گیر کردن من هم اینجا رو زیاد بودم باید سریع هدف و بزنی انقدر بزن بالاخره رد میشهنقل قول:
بخدا نمیشه...نقل قول:
سلام
من از نظر سیستم مشکلی ندارم ...رم 6 ...گرافیک جی فورس 540 با مموری1 ...سی پی یوi5
ولی تا بازی شروع میشه توی قطار طرف دور خودش می چرخه و تیر می خوره می میره ...اصلا نمیزاره حرکت کنم فقط میشه شلیک کرد با موس
علتش چیه؟ با کیفیت medium هم اجرا کردم بازم همینجوری میشه ... تنظیم خاصی داره؟
سلام با تشکر از زحماتتون
من یک لپ تاپ با ویندوز 32 بیتی 7 وکارت گرافیک nvidia gforce 9300m
با رم 4g
cpu 2.53
بازی Battlefield 3 نصب کردم بازیشو از بیرون خریدم و درایور مخصوص ویندوز 32 بیتی 7 داخل بازی هم نصب کردم ولی این خطارو میده
the program can't start beacaus d3dcompiler_43dll is missing from your computer
لطفا به من کمک کنید؟؟
DirectX رو اپدیت کنی درست میشه .:21:نقل قول:
آقا ما که هر کاری کردیم و هر آپدیتی نصب کردیم این بازی روی لپ تاپه ما درست اجرا نشد
فول اسکرین نیست
اول بازی صفحه هی میپره
سلام ...
آقا اونجا که یکی از هم رزم ها کنارت با دوربین به یه جایی نگاه می کنه و خودت هم نقش تک تیرانداز و داری باید چیکار کنی ؟
هیچ هدفی نیست ! همون جا که پائین ساختمون یه پارکینگه ...
ممنون از دوستان
من DirectX نصب کردم چطور اپدیت کنم؟یک ورژن بالارو نصب کردم این خطارو داد
directx device creation error
this typically caused by not having the minimum required direct support in the gpu
for nvidia gpus direct 10.0 support is required
باید چکار کنم؟
این به DX گیر نداده بلکه میگه گرافیکت ضعیفه و DX10 رو ساپورت نمیکنه...مگه چیه؟؟نقل قول:
لپ تاپ با ویندوز 32 بیتی 7 وکارت گرافیک nvidia gforce 9300m
سلام دوستان
هیچ اپدیت و پچی برای این بازی همراه با کرکش نیومده؟
من خوندم patch براش اومده بالای 2 گیگ ولی با orgin دانلود میشه
یکی راهنمایی کنه لطفا
دوستان یه راهنمایی هم مارو بکنن
ویندوزم Home Premium اوریجینال است
بازی هم 3DVD بود که نیاز به نصب نداشت و من فقط Extract کردم و Run کردم که Error زیر رو میده.
خودم حدس میزنم از Privacy ویندوز باشه چون رو هر ویندوز 7 کپی که ریختم بازی رو اجرا شد به راحتی.
سلام...
من win 7 32bit روی مک بوک نصب کردم...
بازی روش اجرا نمیشه...
مشکل از بازی نیست.... روی Vaio نصب کردم جواب داد...
مک بوکم هم MD313 هستش... I5 با 4 گیگ رم و گرافیک Intel HD 3000 ... یعنی روی این سیستم جواب نمیده؟!!!:18:
سلام من بازیو دانلود کردم میخواد نصب بشخ میگه
origin is not instaled and it is required to play your game. please reinstal origin
چیکار باید بکنم؟
ممنوم
شرمنده دیر شد ولی این گرافیک فوق العاده ضعیفه اصلا بعدی میدونم در پایین ترین جزئیات حتی 10 فریم هم بده!!نقل قول:
بعید نیست چون ویندوزهای اوریجنال یه با یه سری آپدیت و نرم افزارها به منظور حفظ قانون کپی رایت میتونند مانع اجرای نرم افزارهای کپی بشن همینطور که خیلی از نرم افزارهای اوریجنال توی ویندوزهای کرک شده اجرا نیمشن!!..البته این دلیل حتمی اجرا نشدن بازی شما نیست ولی احتمالش رو هم نیمشه در نظر نگرفت....نقل قول:
گرافیک این لپ تاپ خیلی ضعیفه(البته معلوم نکردی که چقدر dedicated memory داره) ولی زیاد هم در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمیکنه و همینطور که گفتم با این لپ تاپ نمیتونی بازی به این سنگینی رو اجرا کنی.نقل قول:
64MB DEDICATED داره..پس اون 1.7 GB مموری کارت گرافیک به درد نمی خوره؟!نقل قول:
با این GPU ضعیف و 64MB رم حقیقی گرافیک خوب معلومه که اصلا نباید بتونه بازی رو اجرا کنه!!نقل قول:
ضمنا دوست من این 1.7GB منظورش رمی هست که از سیستم برای اجرای بازی share میکنه و با توجه به سرعت بسیار پایین رمهای سیستمی برای پردازش سنگین بازیها که مهمترین فاکتورشون سرعت بالای رم هست تا مقدار اون اصلا به درد بازی نمیخورن!!
MC BOOK شما ویندوز روشه ؟؟؟؟نقل قول:
دوسته من این vga آنبورد شما هستش و vga اصلی نیستش شما برنامه GPU-Z رودانلود کن و اونجا ببین VGA شما چی هست مدلش
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
64 ماله گرافیک intel هستش نه ماله vga اصلی سیستمتوننقل قول:
سلام دوستان
یکی نبود جواب مارو بده؟
بابا این بازی اپدیت و پچهای حجم بالا داره تو orgin هیچ جوری نمیشه نسب کرد؟
کلی کیفیت گرافیک بهتر میشه
nvidia 3d vision ready میشه و 3d کاملا راه میفته
فریم ریت بالاتر میره و کلی مسائل دیگه حل میشه
سلام دوستان
عذر میخوام اگر سوالم تکراریه اما ممنون میشم پاسخ بدید .
راستش من بازی رو گرفتم . 3 تا دی وی دی هست و کرک هم نداره علی الظاهر ...
بازی رو روی لپتاپ که میریزم ( HP 6180 ) فن سرعت میگیره و حسابی کار میکنه ، در Task Manager هم قسمت Processes نوشته bf3 32bit اما نه تنها بازی اجرا نمیشه که هیچ Error ای هم نمیده . همه چی ثابته فقط فن دورش رفته بالا و دستگاه داغ میشه .
ویندوز لپتاپم بصورت پیش فرض خودش Home Premier 64Bit هست . امیدوارم مشکل از این موضوع و 64bit بودنش نباشه .
ممنون از دوستانی که راهنمائی میکنن ...
من آخرای بازی اونجا که میپره رو سقف قطار گیر میکنم
یه دفعه صفحه سیاه میشه و علامت لودینگ پایین صفحه میاد ولی همینجوری میمونه
من هم همین مشکل را دارم :41: البته موس را که می زنم صدای شلیک هم میاد و بازی هم لااقل نمی گه که شما مردید و حتی منو ها را هم نمی شه آورد:18:نقل قول:
اگه با یه هسته کار کنه سرعت خیلی پایین میادنقل قول:
سلام
دوستان من موقعی که میخواهم بازی رو نصب کنم این پیغام میاد
مشکل چیه؟
ممنون
بازی battlefield 3 از مشکلات زیاد داره مثلاً گاهی وقت ها دشمنی دیده نمی شه، و وقتی شما به هوا تیر اندازی می کنی یک نفر کشته می شه ولی اثری ازش نیست!نقل قول:
بهترین راه اینه که سیو بازی رو دانلود کنی.
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
تصویرت خیلی کوچیکه ولی احتمالاً باید کرک Reloaded رو دانلود کنی.نقل قول:
شما لینک دانلودش رو داریننقل قول:
تصویرت خیلی کوچیکه ولی احتمالاً باید کرک Reloaded رو دانلود کنی.
من پیدا نکردم
ممنون یه دنیا
لینک عکس
کسی نیست کمک کنه؟
سلامنقل قول:
فک کنم یه فایلرو نمی تونه باز کنه که احتمالا از cd باشه ....
الانم که که جنس cd رایتی بازی ها خیلی اشغال شده
من خودم دو بار call8 گرفتم اما هر کدومش یه مشکلی توی خوندن فایا پیش اورد...
نقل قول:
دوست عزیز به این صفحه مراجعه کن باید پروسه بازی رو محدود به یک هسته CPU بکنی:
forum.tehran98.com/showthread.php?tid=755&page=2
انگار من اولین نفرم که این مشکل رو دارم!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
بازی رو نصب کردم کرک ریختم آخرین نسخه دایرکت رو ریختم درایور مخصوص بازی بتل رو از سایت انویدیا دان کردم
ولی قطاره رو که رد میکم بازی یهو میپره بیرون هیچ علامتی هم نمیمونه
حتی از تسک منیجر هم پاک میشه یعنی کلا فایل اجراییش خارج میشه
کارت گرافیکم 560 ti wind force 2 هست از شرکت گیگابایت
سی پی یو 2100 cori3
مشکل از کجاست؟
بازی رنید فور اسپید هم امتحان کردم مشکل داره ولی بقیه بازیها مثل مدرن وار فیر رو اجرا میکنه
ممنون میشم کمک کنید
دوستان بازی رو نصب کردم این ارور میاد موقه که کیلیک میکنم رو ایکون بازی
دوستان بازی رو نصب کردم و در حال بازی
بسیار زیباست بازیش
ممنون