کودکان اعتماد می کنند ، زیرا هرگز شاهد خیانت نبوده اند . معجزه آنگاه رخ می دهد که این اعتماد را در نگاه پیری فرزانه ببینیم .
بوبن
Printable View
کودکان اعتماد می کنند ، زیرا هرگز شاهد خیانت نبوده اند . معجزه آنگاه رخ می دهد که این اعتماد را در نگاه پیری فرزانه ببینیم .
بوبن
آرزو كردن با انسان و به آرزو رسیدن با خداست.
آناتول فرانس
«یک عمر طولانی ممکن است به اندازهی کافی خوب نباشد ولی یک زندگی مفید حتمأ بهاندازه کافی طولانی است.»
* بنیامین فرانکلین
-=--=-
«انسان نمیتواند بهتنهائی و برای خود زندگی کند، این مرگ است نه زندگی.»
* لئو تولستوی؛ دفترهای خاطرات
اگر تو در برابر هر بیعدالتی از خشم به لرزه می افتی؛ بدان که یکی از رفقای من هستی.» (چگوارا
عـِـطر آن است که ببوید ، نه آنکه عطار بگوید
شیخ سعدی
دوست ندارم که هیچ یک از دوستانم مرا دوست نداشته باشند !
قاهر
«بکوشید تا زنده نگهدارید آن اخگر خُرد ملکوتی را که وجدان نام دارد.»
*جورج واشینگتن
-=--=-
«اگر انسان در جسم خود فانی است، در عمل ِ تاریخی خود باقی است.»
* کارل مارکس
-=-=-
«دانش کلی مانند خلیجی است که من و همکارانم فقط چنددانه ریگ جالب از پهنای وسیع آن برداشتهایم.»
* اسحاق نیوتن
-=-=-
«خوشبختی در این است که همانند دیگران زندگی کنیم و همانند دیگران نباشیم.»
* سیمون دوبوار
-=-
جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند.
چارلز داروین
«یا آزاد زندگی کنید، یا بمیرید، چراکه مرگ بدترین زیان زندگی نیست.» *
* جان استارک
-=--=-
«هیچکس مخالف آزادی نیست؛ آنها که مخالف اند، حداکثر مخالف آزادی دیگران اند.»
* کارل مارکس
-=--=-
«جائیکه مردم از دولتشان بترسند، ظلم حاکم است؛ جائیکه دولت از مردم بترسد، آزادی وجود دارد.»
* توماس جفرسون
-=--=-
پانویس:
* : یعنی آزاد نبودن بدترین زیان زندگیست.
متاسفانه نمیشود آدمهای پست را با رای از سیستم بیرون کرد چون آنها با رای وارد سیستم نشدهاند!.
نوام چامسکی
ما نبايد به حرف كساني گوش بدهيم كه مي گويندفقط هركس كه آزاد است بايد دانش بياموزد بلكه بايد حرف فيلسوفاني را گوش بدهيم كه مي گويندفقط كسي كه دانش بياموزد آزاد است
اپيكتتوس برده اواخرقرن اول وفيلسوف اوايل قرن دوم ميلادي
هيچ ننگي بالاتر از آن نيست كه كسي اداعاكند چيزي را مي داند اما دليلي برمدعاي خود نداشته باشد.
ارشميدس
«فقیه مدرسه دی مست بود و فتوی داد// که می حرام، ولی به زمال اوقاف است»
* حافظ
-=--=-
«شیرینسخن باش! شاید این گفتار آخرینت باشد.»
* ژان پل
-=--=-
«تاریخ یک ملت مانند گلزاری است که مردمان هنرمند و حساس، گلهای زیبای آن هستند.»
* گوستاو لوبن
سلام ...
... در مدرسه کس را نرسد دعوی توحيد *** منزلگه مردان موحد سر دارست ...
( ناصر بخارائی )
.
پیامبر اکرم(ص):ای مردم اين حسين بن علی عليه السلام است او را بشناسيد قسم به آن كه جانم در دست اوست او در بهشت است دوستدارانش در بهشت اند و دوستداران دوستدارانش نيز در بهشت اند .
امام حسین (ع) :
*ادب اين است که از خانه خود بيرون آيی و با هيچکس برخورد نکنی مگر آنکه اورا برتر از خود بينی .
* كسی كه تو را دوست دارد، از تو انتقاد میكند و كسی كه با تو دشمنی دارد، از تو تعريف و تمجيد میكند.
*كسى كه از تو حاجتى خواسته است، آبروى خود را با درخواست از تو ريخته است، تو ديگر با رد كردن او، آبروى خود را نريز.
*هيچ امری را نپذير مگر آنكه خودت را شايسته ی آن بدانی.
*ای فرزند آدم، به ياد آور مُردن پدران و فرزندانت را، كجا بودند و اكنون رهسپار چه جايی شدهاند؟ می بينم كه تو نيز به همين زودی به آنان خواهی پيوست و باعث عبرت ديگران خواهی گشت.
*بترس از ستم كردن بر كسی كه به جز خدا ياوری ندارد.
*همنشينی با فاسقان انسان را در معرض اتهام قرار میدهد.
«هر مرگی اشارتی است به حیاتی دیگر ...»
* احمد شاملو
-=--=-
«طریقت بجز خدمت ِ خلق نیست | به تسبیح و سجاده و دَلق نیست»
* سعدی ، بوستان
وقتی که در صحنه حق و باطل نیستی، هر جا که میخواهی باش، چه به نماز ایستاده باشی، چه به شراب نشسته باشی، هر دو یکیست.
دکتر شریعتی
اگر نفس خود را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خود مشغول میکند. -علی بن ابیطالب علیهالسلام
«آنکه حقیقت را نمیداند نادان است، آنکه حقیقت را میداند ولی انکار میکند جنایتکار است.»
* برتولت برشت
دشمن را كوچك مشمار اگرچه ناتوان باشد
امام علي(ع)
زندگي كسي به راستي از همه خوشتر است كه به آنچه خدا نصيبش كرده راضي باشد.
امام علي(ع)
گرپيشه كني قناعت وصبر وشكيب كمتر شوي آزرده دل ازهرآسيب
و ما بی شرمان ماندیم! صدها سال است که مانده ایم، و جا دارد که دنیا بر ما بخندد، که ما مظاهر ذلت و زبونی، بر حسین و زینب، مظاهر حیات و عزت می گرییم، و این یک ستم دیگر تاریخ است، که ما زبونان سوگوار آن عزیزان باشیم . . !
دکتر شریعتی
مشکل شاه این بود که می گفت آنچه من میگویم نه آنچه مردم میخواهند ....
خمینی 1357 بهشت زهرا
من در جهان يک دوست داشتهام و آن خودم بودهام
ناپلئون
«بشر زمانی می تواند در جنگی پیروز شود که از وقوع آن جلوگیری کند»
* جورج مارشال
هرگز از مرگ نهراسیده ام اگر چه دستانش از ابتذال شکننده تر بود هراس من باری
همه از مردن در سر زمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد
احمد شاملو
ای کاش می توانستم خون رگان خود را من
قطره
قطره
بگریم تا باورم کنند.
استاد شاملو
فردریش نیچه : حرف کسانی که می گویند عشق بری از خودخواهی ست خنده دار است زیرا همه چیز طبق خواست قدرت ما است.
فردریش نیچه : حقیقت مانند آب دریا است چون نمک آب دریا زیاد است تشنگی را رفع نمی کند. اگر حقیقت آدمی تحریف شود مثل آب شور دریا خواهد بود که تشنگی اش را رفع نخواهد کرد.
کاترين پاندر : یکی از عظیم ترین اسرار عشق و محبت این است که بیاموزید: چگونه آرمان ها و اندیشه های ناهماهنگ را از ذهن خود بزدائید و همواره آرزوهایی کنید که صادقانه می خواهید نه آن چرا که فکر می کنید شاید بتوان بدست آورید.
جبران خلیل جبران : شادمانی اسطوره ايست که در جستجويش هستيم.
جبران خلیل جبران : گنجی که در اعماق نامحدود شما حبس شده است ، در لحظه ای که خود نمی دانید ، کشف خواهد شد .
عزيزم اين جمله مال ارنستو چگوارا هست نه شاملونقل قول:
هرگز از مرگ نهراسیده ام اگر چه دستانش از ابتذال شکننده تر بود هراس من باری
همه از مردن در سر زمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد
مطمئنید!؟ شبیه به این حرف بوده!نقل قول:
جرات و شهامت کسی را نجات نخواهد داد...اما نشان می دهد که روح او هنوز زنده است.
جرج برناردشاو
بزرگترین آرزوها ، بهترینهای آنهاست !
بهترین آرزوها ، دور دستترین آنهاست !قاهر
بیرنگی نشانهی بیاثری نیست ! پس سعی نکن که بیاثر باشی ؛ هر چند هم که بیرنگی !قاهر
همه می پندارند،که هر کسی ، آنچنان فهمیده می شود که هست،
امانه ، آنچنان که فهمیده می شود ، هست.
سقراط : هر چه جست و جو کردم ، کسی را نیافتم که به نادانی خویش اعتراف کند ، پس من که خود می دانم از همه نادان ترم ، داناترین مردمان هستم .
آنگاه که مرگ خود را دور دیدی، و حیات خویش را جاوید یافتی، و دین و آخرت را جدا از هم
قرآن بخوان
شهید مهدی رجب بگی
بهترین دوران آغاز و طراوت کودکیست ! اگر دوست داری که بدترینش بسازی ! خود را پیر کن !قاهر
من با بسیاری موفق ترین مردان جهان مصاحبه کرده ام.و نتیجه ای که از همه ی انها دریافتم این بود که همه انها قدم اول را شبیه یکدیگر برداشته اند و ان قدم چیزی نبود جز هدف گزاری
انتونی رابینز
مومن و انسان صالح همه کارها را با دقت و استحکام انجام میدهد
پیامبر اکرم(ص)