مگه شروع نشده؟ :18:نقل قول:
Printable View
مگه شروع نشده؟ :18:نقل قول:
عربی حسابی با مشکل برخوردم اصلا نمی تونم خوب تست بزنم با اینکه ایاد فیلی دارم ولی درسنامش راضیم نمی کنه
یک سوال مهم:میشه بارتبه 1500 دانشگاه شهید بهشتی رشته معماری قبول شد؟؟
لطفا سریع جواب بدین.مرسی.
نه هنوز . یه 10 - 12 روز دیگه شروع میشه :20:نقل قول:
نقل قول:
من قبلا هم گفتم کتابها برای سطحهای مختلف و حتی سبک خوندنها فرق میکنه یعنی ممکن هستش که یک کتاب برای دو دانش اموز قوی مناسب نباشه
حتما قبل از خرید کتاب نگاهی به درسنهمه تست ها و توضیحات تشریحی اون بیندازید ....
موفق باشید....
بچه های سال گذشته یه نیگا بندازین شاید شما بودین:
کسی جواب سوال مارو نداشت؟نقل قول:
سلام.
من هنوز به صورت جدی شروع به خوندن برای کنکور نکردم...نا امیدم...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
یه بار سایتی رفته بودم اونجا اعضا با هم سر درس خوندن با هم مسابقه میدادن و هرکی ترازش بیشتر میشد اون برنده میشد سایتم یه جایزه بهش میداد (البته مسابقش خوابیده بود :31:)نظرتون چیه مام اینجا یه مسابقه بزاریم؟اینطوری ادم حس رقاب پیدا میکنه و کمک میکنه بهتر درس بخونیم :10:(جایزه هم یک دستگاه ساعت مچی عمو پورنگ:5:)
+
من وقتی میشینم درس بخونم (مخصوصا فیزیک و ریاضی)میگم 2 ساعت میخونم بعد میگم بزار این مبحثو کامل بخونم میبینی نشستم 3-4 ساعته دارم فیزیک میخونم حالا اگه سر اون ساعت تعیین شده بزارمش کنار ناقص میشه اگرم زیاد بخونم هم بی برنامه میشه هم اینکه از حوصله میرم چیکار کنم:13:؟
پ.ن الان که اینو مینوشتم یادم افتاد میتونم بعد اینکه یه درسه دیگه خوندم برم اون درسو ادامه بدم :31:
یادگار ماندگار قمچی رو نگاه کردی؟ شاید اوجا باشه (برو از سای کانون دانلود کن) اینجام به خاطر امتحانات فک کنم خلوت شدهنقل قول:
نوشته شده توسط Alireza.Malek
یک سوال مهم:میشه بارتبه 1500 دانشگاه شهید بهشتی رشته معماری قبول شد؟؟
لطفا سریع جواب بدین.مرسی.
نا امید نباش من پارسال مثل تو نخونده بودم گفتم اخه تو 4 ماه چقد میشه خوند؟ بعد فهمیدم که خیلی میشه خوند:19:نقل قول:
سلام.
من هنوز به صورت جدی شروع به خوندن برای کنکور نکردم...نا امیدم...
تو هم بشین از الان عین ... درس بخون حتما قبول میشی از ما گفتن بود
نقل قول:منم این نظر دوستمونو تایید میکنمنقل قول:
جو تاپیک خیلی سرد شده
باید یکاری کرد که هرکی میاد تو تاپیک یه جوری شارژ بشه که حداقل بره یه روز توووووپ درس بخونه و دوباره روز بعد بیاد اینجا و .....
دوستان نظرشون چیه؟
چیکا کنیم تاپیک گرم بشه؟
فندک بگیریم زیرش؟:31:
آره اونجاروهم نیگا کردم.هیچجا آخرین رتبه قبولی معماری دانشگاه بهشتی سال 90 رو نداره؟؟؟!!!
راستی یه سوال دیگه:من برای گسسته یه کتاب کمک درسی میخوام فوری!
یه چیزی که هم تست زیاد داشته باشه. هم پاسخ تشریحی تستو داشته باشه.هم درسنامه ش قوی و ساده باشه.
کسی همچین چیزی سراغ داره واسه ما؟؟امروز میخوام برم انقلاب.یه کمکی به ما بکنید. یه عمر دعا گوتون میشم.
زمستونه هوا سرده مدیرام یه بخاری روشن نمیکن :31:نقل قول:
راجع به مسابقه مثلا وقتی شما میای میگی مثلا با فلانی که ترازش 6000 ـه میخوام مسابقه بدم مجبوری پایه حرفت وایسی و در حد 6000 بخونی :27:(وگرنه جلوی کل فروم ضایع میشی :5:)
اگه دوستان موافقن میتونیم یه گروه واسه مسابقه درست کنیم بریم اونجا که این تاپیکم زیاد شلوغ نشه
کتابو برو از این تاپیک بپرس سریع تر جواب میگیرینقل قول:
◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم!!! خوب دیگه یکی شروع کنه!
سلامنقل قول:
این چیزهایی که گفتی درباره کتاب ریاضی گسسته دقیقا منو یاد یه کتاب انداخت. کتاب ریاضی گسسته و جبر و احتمال گاج سفید تالیف منصف شکری. کتابش حرف نداشت. هم تست زیاد داره. هم درسنامه خیلی خوب داره. همه درسنامش باحاله و مثل شیمی مبتکران توش شوخی و از این حرفا هم داره خسته نمیشی. هم پاسخ تشریحیش خیلی خوبه. یادش بخیر. خیلی ریاضی گسسته رو دوست داشتم. عاشق نظریه اعداد بودم! یادش بخیر...:41:
سلام.
میخواستم بدونم تو شهر شما کتاب پیش2 شیمی مبتکران تست و شیمی3تست مبتکران علاوه بر اینکه چاپ 90 است به همراه سوالات کنکور 90هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثل شیمی2 و شیمی پیش1 .
لطفا بگین.ممنون!
مرسی دوست عزیز.یکی دیگه از بچه ها کتاب فار رو برای گسسته پیشنهاد کرده بود. نظر شما چیه؟نقل قول:
یه گروه ساختم بیاید اونجانقل قول:
از اسمش خوشم نمیاد :31: کسی پیشنهاد بهتری داشت بگه
جمعش کنید بابا این حرفا چیه !! :دی
بابا اگه میخواین پیشرفت کنید با خودتون مسابقه بدید نه با بقیه
شاید زیاد شنیده باشین ولی حرف کاملا درستیه از این فکرا بیاین بیرون و درستونو بخونید مثه بچه آدم
موفق باشید
آقا یعنی تو این سایت به این بزرگی هیچکس آخرین رتبه قبولی معماری شهید بهشتی سال 90 رو نمیدونه؟؟
دقیقا.بدترین کار اینه که خودتون رو با بقیه مقایسه کنید. :41:نقل قول:
نمره ها یا رتبه هاتون رو فقط با خودتون و با توجه به اینکه چقدر خوندید و چند گرفتید مقایسه کنید. :27:
با ارزوی موفقیت
بابا مقایسه نیست که!!!نقل قول:
از اون جایی که استقبال خیلی گرمی شد :31: بیخیال شدم :27:
موفق باشید :10:
بچه ها کسی اگه یه درس پیش دانشگاهی 1 ( انتگرال 1 ) رو توی جبررانی اسفندماه قبول نشه میتونه پیش دانشگاهی 2 رو شروع کنه ؟
یووووو هووووو!!! ؟نقل قول:
متاسفانه گزینه 2 قسمت کارنامه های قبول شدگان رو از دسرس عموم قطع کردe و فقط اعضای گزینه 2 می تونند ازش استفاده کنند! اگه کسی می شناسی که گزینه 2 می ره و یوزر پسوردش رو بهت می ده می تونی بری با 10 دقیقه گشتن بفهمی اخرین نفر با چه رتبه ای قبول شدهنقل قول:
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
فکر کنم بشه! فکر کنم یکی از دوستام همین کارو کرد ولی مطمئنe مطمئن نیستمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:منم با این بحث تاحدی موافقم و تاحدی مخالفنقل قول:
بارقابت با دیگران مخالف،البته این روش خیلی صرفه هاییم داره اما ضرراش بیشتره
اما موافقم که یه بحثی یا یه کاری بکنیم که انگیزه همه بچه های تاپیک بره بالا
مثلا دوستانی که دسترسی دارن چن وقت یه بار کارنامه نفرات برتر بیان بزارن یا کارنامه خودشون تو آزمونایی که شرکت میکنن یا مطالب روانشناختی جالب که تو سایتای دیگه بهش برخورد میکنن و ...
خلاصه تاپیکو انقد گرم کنیم تا بسوزه:31:
اساتید چی میگن؟
بچه ها کسی اگه یه درس پیش دانشگاهی 1 ( انتگرال 1 ) رو توی جبررانی اسفندماه قبول نشه میتونه پیش دانشگاهی 2 رو شروع کنه ؟
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پا سخ بدید:42:نقل قول:
سلام دوستان
اقا بدجور گیر کردم
این گاج تستای هندسش خوبه ولی قشنگ توضیح نداده به خصوص فصل دوم تحلیلی که تو فضا مضا باید بری:31:
تحلیلی این فصلرو چه کتابی خوب و مفهمومی گفته؟
بعد فیزیک 2 پایه رو از رو چی بخونیم من یه بار از رو گاج پایه خوندم احساس میکنم نخوندم:31: اخه تستاش مال زمان خشایار خدا بیامرزه.....ازاد 74 سراسری 53......
خیلی سبزم که فیزیک پایه 2 رو نداره مسخره.....یه کتاب معرفی کنید تستای سراسری و سنجش و تالیفی اپدیت داشته باشه
با تشکر
نقل قول:
مبتکران بروز رسانی داشته یعنی این چاپ نود میتونه مال قبل کنکور 90 باشه پس باید اخرین چاپش رو بگیرید تاکنکور 90 را هم اضافه کرد هباشن
موفق باشید.
فیزیک پایه میخوای بروی تخته سیاه بگیر. حرف نداره!
به نظر من برای تحلیلی الگو کتاب خیلی خوبیه مخصوصا اموزشش من تو کانون از هر ده تا سوال تحلیلی به 8 یا 9 تا پاسخ میدمنقل قول:
در مورد فیزیک هم همون کتاب را خوب بخون نتیجه میگیری درسته تستاش قدیمیه ولی تست های جدید رو به راحتی جواب میدی من از رو همین کتاب میخونم بقیه کتاب ها تست های قدیمی دارن مگه هر سوال از فیزیک 2 تو کنکور چندتا تست میاد در ضمن اخر کتاب هم تست ها تقریبا جدید رو تو قالب ازمون اورده
دوستان این فصل اول حساب دیفرانسیل چقدر پر پیچ و خم هست!من کتابم منطبق با چاپ قدیم هست کتاب چاپ جدید این قسمت فرقی نکرده هر چقدر میخونم یه جای کار میلنگه!بیشتر مربوط به پایس چکار کنم تا کامل بفهممش اخه من از حسابان پریدم به خاطر برنامه گزینه 2 به حساب دیفرانسل و با ذهنیتی که دارم نمی دونم آیا قسمت اول ربط زیادی به پایه داره؟!:41::11:
من نگاه کردم تا 1700 دانشگاه هنر تهران قبولی داشته یه کم پایینتر علم و صنعت هم بود شهرهای دیگه مثل اصفهان تا 2500 و شیراز تا 3000 و خرده ای!البته کارنامه ها تعدادشون محدود هست و چندان هم ملاک نباید باشه من شهید بهشتی رشته معماری نیافتم بین کارنامه های گزینه 2!:11:نقل قول:
آره میشهنقل قول:
میتونی تو خرداد و بعد جبرانی تیر و اگه بازم قبول نشده باشی تو جبرانی شهریورم امتحان بدی
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
تحلیلی کتاب فارم خوبهنقل قول:
بازم یه نگاه هم به الگو و هم به فار بندا ببین کدوم به سلیقت نزدیک تره:11:
دوست عزیز از چه کتاب کمک درسی استفاده میکنی؟نقل قول:
این لینکی که گذاشتم جزوه دستگاه اعداد
یه نگا بهش بندا و با کتاب کمک آموزشیت مقایسه کن ببین کجای کار میلنگه:31:
درضمن تو ریاضیات همه چی به هم ربط داره،مسلما اگه پایت ضعیف باشه،تو دیفم یکم به مشکل میخوری(مثه من):11:
آقا بنظرم یه زنگ به خود دانشگاه بزنی و یکمم سمج باشی میتونی به جوابت برسیا!نقل قول:
من خودم یه سوال مشابه داشتم که زنگ زدم دانشگاه شریف،بعد منو وصل کردن قسمت مربوطه و جوابمو دادن(یعنی بزور گرفتم:31:)
برای هندسه تحليلی گاج بهتر هست يا الگو؟
الگو رو دارم و بعضی بخش هاشو خوندم گاج رو دست دوستم ديدم حس کردم الگو مفهوميتر کار کرده تا گاج ضمن اينکه حجمش نصف اون هست
هر کدوم رو که میبینی بهتر توضیح داده و بهتر میفهمی رو انتخاب کن.ولی اول از همه کتاب درسی رو بخون یا حداقل تمریناش رو حل کن.:27:نقل قول:
کسی جزوه گرامر زبان نداره؟؟
سلام به همه ی کنکوری های 91.. چطورین خوبین؟ راستش بعد مدت ها اومدم اینجا
من پارسال کنکور داشتم و هرروز اینجا بودم.از هم دیگه کلی چیز یاد میگرفتیمو به هم کمک میکردیم
میخواستم بهتون بگم خودتون رو درگیر حاشیه نکنین اصلا
من انقدر دنبال حاشیه ها بودم از خود درس عقب موندم
به این فکر نکنین با چه رتبه ای کجا میشه قبول شدو من که الان ترازم زیر 7000 چی میشه و این حرفا
من الان دارم یه دانشگاه غیر انتفاعی درس میخونم.یه چیزم بهتون بگم که دانشگاه های دولتی اونقدرم آش دهن سوزی نیستن.من که نمیرم ولی دوستام خیلی راضی نیستن.پس توقعتون رو بیارین پایین آمادگیشو داشته باشین
درباره ی رشته ی معماری هم اگه سوالی دارین واسم پیام خصوصی بذارین.مرسی و موفق باشین