میخواد 3 تا دستیار بیاره که ایران میگه 2 تا
Printable View
میخواد 3 تا دستیار بیاره که ایران میگه 2 تا
شما مورینیو را هم می اوردن همین حرفارو می زدید اولا که افتخارات باشگاهیش خوبه در ضمن چرا نمیگید که با تیم بی مهرهی صربستان اومدن تو جام جهانی از قاره اروپا چه قدر سخته اگه بهترین تیم تاریخ ایران دو سه تا مهرم روش بگذارید عمرا نمیتونن از اروپا بالا بیان در ضمن چرا نمیگید که در اسپانیا 42 بازی بدون باخت بوده و 6/7 سال مربی تیم خوب اسپانیا بوده و هیچ باخت بدی نداشته و فقط برای اون باخت اخراجش کردن و تا زه با تیم بی مهرهی فکر کنم اسپانیول تو جام یوفا تیم هایی چون اینتر و میلان شکست داده و در فینال در پنالتی باخته و دوم شده پس لطفا کم لطفی نکنید
متاسفانه بله!ملت ما همینطوری هستند!!دیگه میخواستید برای این 4 تا بازیکن درپیت الکس فرگوسن رو بیارن!!؟؟همین کلمنته خوبه! جناب سعید راست میگه!شما چرا به افتخارات مهم ایشون از جمله همین 42 بازی بدون باخت با تیم ملی اسپانیا که اتفاقا دیروز فردوسی پور هم اعلام کرد اشاره ای نکردید؟؟؟در مورد مبلغ قرار داد این مربی خبری درج نشده؟؟
میگن با علی دایی خیلی جوره فک کنم اونم بیاره
نههههههههههههههه!!!بگو به خدا؟؟؟/وا وی لله!!!بدبخت شدیم رفت پی کارش!!راست میگفتن علی دایی هم تا جام جهانی 2010 هستش!!!!
دوستم که میگفت با علی دایی دوسته خیلیم ازش خوشش میادنقل قول:
حالا اومدیمو اون پیشنهاد مربیگریو به دایی داد دایی هم قبول نکرد!!!!!!:21:
به نظر بهترین گزینه بود و از این به بعد فوتبالی نوین از ایران خواهیم دید.
امیدوارم خوب کار کنه.مربی بدنساز و مربی دروازبانها رو خودش میاره.منصور ابراهیم زاده هم میشه دستیار اولش.مدیر تیم ملی هم روی نیمکت میشینه باهاش
علی دایی میگفتن با لوتار ماتوس دوسته نه کلمنته
علی دایی دیگه عمرا به تیم ملی بیاد (با کارایی که ما کردیم) الکی شایعه درست نکنید مهم تیم ملی نه اینا
هورا ....
بالاخره یه سرمربی خوب گیر ایران اومد ....
در ادامه نکاتی راجع به این مربی فوتبال شناس بیان می کنم ....
فعلا ...
یا علی:46:
یا رو زدن یه چشمش کور شده یه چشمش هم یه متر جلوش رو فقط میبینه
والا این اخر نامردیه
اخه اون سرباز چه گناهی داره که تو اعصابت نمیکشه تیمت ببازه
قطعی شد؟
..
کلمنته با حقوق ماهیانه 30 هزار یورو
سایت فیفا ایرانی ها برای انتخاب سرمربی تیم ملی کشورشان سه معیار را در نظر داشتند که اولی مربیگری در رقابت های جام جهانی بود، دومی دارا بودن سابقه مربیگری یک تیم ملی رده بالا و سومی رهبری یک باشگاه تراز اول بود که کلمنته حائز تمام سه شرط است.
خاویر کلمنته، مربی اسپانیایی، هدایت تیم ملی فوتبال ایران یکی از قدرت های برتر آسیا را بر عهده گرفت.
به گزارش مهر به نقل از سایت فیفا، کلمنته ماه گذشته پس از اینکه نتوانست تیم ملی صربستان را به رقابت های یورو 2008 رهنمون سازد از مربیگری این تیم برکنار شد.
بر پایه این گزارش، این مربی اسپانیایی طی قراردادی سه ساله به تیم ملی ایران پیوسته است و بر اساس اعلام مهدی تاج، سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران با حقوق ماهیانه 30 هزار یورو در این تیم فعالیت خواهد کرد
ایرانی ها برای انتخاب سرمربی تیم ملی کشورشان سه معیار را در نظر داشتند که اولی مربیگری در رقابت های جام جهانی بود، دومی دارا بودن سابقه مربیگری یک تیم ملی رده بالا و سومی رهبری یک باشگاه تراز اول بود که کلمنته حائز تمام سه شرط است.
کلمنته سابقه مربیگری تیم ملی اسپانیا را دارد ضمن اینکه با اتلتیک بیلبائو به دو عنوان قهرمانی در رقابت های لالیگا رسیده است. او در جام های جهانی 1994 و 1998 هدایت تیم ملی اسپانیا را بر عهده داشت ضمن اینکه در یورو 96 هم مربی تیم ملی کشورش بود.
بر پایه گزارش فیفا، کمیته انتقالی ایران اوایل این ماه از آرتور جورج پرتغالی به عنوان سرمربی تیم ملی یاد کرد اما علی کفاشیان ، رئیس جدید فدراسیون فوتبال، این گزینه را رد کرد.
دیگه مشخص شد
خاویر کلمنته
علی دایی با همه دوسته:27::21:نقل قول:
همانطور که حتما در اخبار شنیده ویا در سایتهای خبری دیدهاید، ژاویر کلمنته رسما بعنوان سرمربی آینده تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی شده و با مسئولان فدراسیون به توافق رسید.
اما باتوجه به سوابق مربی اسپانیایی، میخواهیم پیش بینی شما را از حضور او در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان بدانیم.
از این رو، طی این نظر سنجی از شما درخواست دارم که بالاترین مقامی که او با تیم ملی فوتبال بدان خواهد رسید، چه است؟
ضمن اینکه بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه کنید.
البته، نظر من اینست که این مربی به کامیابیهای بسیاری در تیم ملی فوتبال کشورمان خواهد رسید.
موفق باشید. :46:
در جریان دیدار تیمهای استقلال اهواز و تهران "میثم منیعی" به یکی از عکاسان روزنامههای محلی خوزستان از ناحیه بینی آسیب رساند.
در حاشیه زمین بازی، در نیمه دوم دیدار "میثم منیعی" بازیکن استقلال تهران، به یکی از عکاسان روزنامههای محلی خوزستان از ناحیه بینی آسیب رساند.
همچنین ساکت الهامی، کمک مربی استقلال تهران در دقیقه 85 بازی بهدلیل توهین به داور چهارم توسط مظفریزاده از روی نیمکت تیمش اخراج شد.
دیدار تیمهای استقلال اهواز و تهران در چارچوب هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر با پیروزی تیم تهرانی به پایان رسید.میلاد میداوودی در دقیقه 58 برای استقلال اهواز و آرش برهانی در دقیقه 66 و مهدی امیرآبادی در دقیقه 88 برای استقلال تهران گلزنی کردند.
20 هزار تماشاگر این دیدار را در ورزشگاه تختی اهواز از نزدیک تماشا میکنند. این مسابقه که قرار بود ساعت 16:45 دقیقه آغاز شود با 6 دقیقه تاخیر آغاز شد.
واقعا باعث تاسفه
برای افرادی که باید الگوی حداقل طرفدارانشان و در مقیاسی بزرگتر یک ملت باشند
آیا نباید در رفتار اجتماعی خود تجدید نظر کنیم؟
باتوجه به نقطه ضعف تیم ملی ایران که در سیستمهای دفاعی مشهود است ، حضور آقای کلمنته بعنوان یکی از بهترین تکنسینها در فوتبال دفاعی نوید روزهای بهتری در فوتبال ما را خواهد داشت . بیشترین دوران بی شکستی برای فوتبال ملی اسپانیا در سالهای 93 تا96 مربوط به حضور همین مربی روی نیمکت اسپانیا بوده است. لذا امیدواریم دیگر مقابل بحرین و قطر و اردن و ... گلهای مفت نخوریم
ببخشید استاد قصد جسارت ندارم ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
داستان فوتبال ایران یه داستان تکراری مسخره است نمیخام وارد جزییات بشم ولی...
بیخیال اینجا جاش نیست
اگه مورینیو اریکسون کاپلو رو هم بیارن هیچ دقیقا هیچ کاری نمیتونن بکن فوقش یه مقطح موفق ظاهر میشن بعدش که داستان تموم میشه و دوباره میاد از اول
تکراررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررر
اگه تو برنامه نود مصاحبه با جفتشون رو دیده باشید معلوم بود که عکاسه خودش از درگیری بدش نمیومده و توهین کرده بوده.منیعی هم به جای اینکه بیخیال بشه با عکاسه درگیر شده.
البته عکاسه هم خیلی فیلم بازی میکرد. تو مصاحبه اش هم مثل اینکه چند تا حرف رکیک هم زد چون حرفها شو سانسور میکردند
خلاصه با اون جوی که اهواز داشت منیعی باید خودشو کنترل میکرد و جواب عکاس رو نمیداد.
من هنوزم امیدوارم
فقط لوتار ماتئوس
من هم فكر نميكنم بيشتر از صعود به جام جهاني افتخار ديگه ايي كسب كنند .
فعلا بزارید ببینیم میادش یا نه.چون انگار گفته تمایلی به اقامت تو تهران نداره
اگه تو كارش نذارن مي تونه تو جام جهاني از گروه خودش بياد بالا
ميثم منيعي : من دست همه خبر نگاران وعكاسان را مي بوسم:42:
:19:نقل قول:
اگه دقت كرده باشين همه تيمها از بازي تو اصفهان شاكين بالاخره تنبيه سفت وسخت رو بايد از يه جا شروع كرد
شاه حسيني بايد 5 امتياز هم به سپاهان جايزه ميداد تا اقاي ساكت از كميته انظبا طي راضي باشه
من که نگفتم که تنبیه نکنن باید میکردن خوبم شد منم خوش حال شدم که سپاهان محروم شد (من پرسپولیسیم ) و باز هم میگم از اصفهانیا استفاده نکنید فکر کنید همه ی سپاهانیا وحشی باشن ولی همه اصفهانیا که سپاهانی نیستن حدود 60 % در ضمن اینقدر سپاهانیه با شخصیت می شناسم که خدا میدونه و فکر می کنم فرقی با بقیه شهر ها نکنن ولی بازم میگم قرمزته اسیدی
دیگه دیگه ادمی که از همون اول فصل دنبال درگیری باشه و با اینکه بد بازی میکنه خودشو بگیره بهتر این نمیشه (میثم منیعی (اول فصل ) :من بهترین هافبک چپ پای ایرانم و نیکبخت با من قابل غیاس نیست)
به نظر دستايي تو كاره كه نميخوان پرسپوليس قهرمان بشه مثلا رفتار نيمكت نشينا و بازيكنان با هم ديگه
نظر شما چيه؟
دقیقا همینه قربونه ا قای ساکت برم که خودشو با کاشانی جون مقایسه میکنه
خبر تحريف شده ميخوان حاشيه سازي كنند
اگر تا پایان جام جهانی تمام روزنامه های ورزشی بسته بشن و تمام عواملشون برن زندان بلکه بتونیم یه کاری بکنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عقیده تمام مربیان سابق تیم ملی این روزنامه های ورزشی ... بودن که در کار تیم ملی اخلال ایجاد کردن.
در ضمن تمام مربیان بیکار هم به دنبال نخود سیاه فرستاده شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بعضی از گزینه ها خیلی رویاییه فوقش رفتن به جام جهانیه!
بازیکنای ما لیاقته بزرگ شدن و معروف شدن رو ندارن:31:
منم كاملا با اين دوستمون موافقم...........نقل قول:
دیگه بعضی از گزینه ها خیلی رویاییه فوقش رفتن به جام جهانیه!
بازیکنای ما لیاقته بزرگ شدن و معروف شدن رو ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه تلويزيونى نود که استثنائاً هفته گذشته چهارشنبه شب پخش شد رويش تأثير گذاشته بود و روز جمعه به بهانه گلکوچيک بازى کردن از خانه بيرون آمده بود و مىخواست به هر نحوى شده در مورد سرباز مصدوم ديدار تيمهاى سپاهان و پرسپوليس اطلاعات جديدى به دست آورد. با صدايى بغضآلود و ناراحت و با لهجه اصفهانى صحبت مىکرد و مىگفت سال آينده به خدمت مقدس سربازى اعزام خواهد شد. جوانى که عذابوجدان گرفته بود و فکر مىکرد در نابينا شدن «محمد احمدي» مقصر است تنها 19 سال سن داشت.
* * *
خبرورزشي؟
بله، بفرماييد.
مىخواستم در مورد آخرين وضعيت محمد احمدى مطلع شوم؟
متأسفانه يک چشم او بينايى کامل را از دست داده و چشم ديگر در صورت بهبود يافتن فقط قادر خواهد بود تا فاصله دو مترى را ببيند.
گريه...
شما با سرباز مصدوم نسبتى داريد؟
باز هم گريه...
دوست شما بوده است؟
نه، فکر مىکنم در نابينا شدن او مقصر هستم!
چرا؟
چون آن روز در ورزشگاه بودم و به اصرار يکى از دوستانم...
دوست شما چه کار کرد؟
نارنجک را در کلاه من جاسازى کرد و در لحظاتى که تماشاگران به سمت هواداران پرسپوليس نارنجک مىزدند من هم تحت تأثير قرار گرفتم و...
يعنى مطمئن هستى که محمد احمدى را تو نابينا کردهاي؟
نه مطمئن نيستم اما چون ضربه دست من ضعيف بود نارنجک نزديک يکى از سربازان خورد و من فقط فرار کردم و چيزى متوجه نشدم.
نمىخواهى خودت را معرفى کنى يا تحويل پليس بدهي؟
نه، مىترسم. چهارشنبه شب وقتى در خانه داشتيم به اتفاق خانواده تلويزيون تماشا مىکرديم پدر و مادرم براى سرباز گريه کردند و از خدا خواستند چشم کسى که اين کار را کرده است کور کند! الان هم به بهانه فوتبال بازى کردن در کوچه بيرون آمدم، باور کنيد شبها اصلاً نمىتوانم بخوابم و هميشه کابوس مىبينم.
به نظر نمىآيد سن و سال زيادى داشته باشي!
متولد سال 67 هستم و سال آينده (1387) بايد خودم را براى اعزام به سربازى معرفى کنم.
اگر به خانواده آن سرباز زنگ بزنم... (بوق ممتد)
متأسفانه در اين لحظه مکالمه تلفنى با جوانى که فکر مىکرد محمد احمدى را نابينا کرده به خاطر محدوديت روزنامه در مکالمه تلفنى بدون اينکه نتيجهاى در بر داشته باشد به پايان رسيد و هر چه منتظر مانديم ديگر تماسى از سوى او گرفته نشد.
منبع: جام جم آنلاین
بیچار ه من خیلی لم سوخت هم برای این هم برای سربازه
این روزنامه های ورزشی برای فروش بیشتر چه کارهایی که نمیکنند.
باید در همشون رو تخته کنن فقط همشهری ورزشی چاپ بشه. اونهایی که همشهری میخونند دیدند که سطح کیفی همشهری خیلی بالاتر از این کاغذهای شایعه هست و ...