اونجا که نوشته choose what closing lid doesنقل قول:
خوب حالا میشه بگید از این جا چی رو باید تغییر بدم؟
با تشکر
برو تو و when i close lid .... رو از حالت اسلیپ بردار و بذار هر کاری که صلاح میدونی انجام بده
Printable View
اونجا که نوشته choose what closing lid doesنقل قول:
خوب حالا میشه بگید از این جا چی رو باید تغییر بدم؟
با تشکر
برو تو و when i close lid .... رو از حالت اسلیپ بردار و بذار هر کاری که صلاح میدونی انجام بده
متشکرم دوست عزیز میشه بگی چگونه میتونم به کارخانه برگردونم dell 600نقل قول:
هیچ صدایی نمیده موقع ریست شدن
میگن: خمیر مخصوصی هست که بین تراشه و هیدسینک قرار میدهند که قابلیت انتقال گرما تراشه بهتر منتقل میکند (نه خمیر سیلیکون).
آره فبل از اینکه خمیر سیلیکون بزنم دیدم خمیری روی تراشه گرافیکش هست زرد رنگ بود ولی خشکیده بود من درآوردم و خمیر سیلیکون جایگزین کردم ولی جوابی نداد
متشکرم دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه جزئیات بیشتر در پست های قبلی گفته ام
ببخشید که پستم رو تکرار میکنم...نقل قول:
کسی نظری نداره؟
با سلام خدمت دوستان
من دیروز یه نوت بوک asus گرفتم ولی نمیدونم finger print چه جوری کار میکنه لطفا کمک کنید.
خیر نه وبکم داره و نه میکروفن ... اغلب اونهایی که وب کم دارند میکروفون استریو هم دارندنقل قول:
سلام دوستان
لپتاپ dell inspiron 6400 میکروفون داخلی داره؟
نمیتونم هیچ صدایی رو ضبط کنم... از صبح دارم سرچ میکنم یه جا نوشته میکروفون داره یه جا نوشته نداره! گیج شدم...
پیشاپیش ممنون از جوابتون
باید یک میکروفون بخرید و به ورودی mic in متصل کنید یا از این هدست های میکروفون دار
والا باید نرم افزار اصلی و درایور verSign نصب باشه که اعلب توی کنترل پانل و یا بخش all programs میتونید پیداش کنید ... دفترچه و یا مانول را برای تنظیمات حتما مطالعه کنیدنقل قول:
يه سوال. گرافيك لپ تاپ رو ميشه ارتقا داد؟ Dell Studio XPS 1340
با سلام خدمت دوستان غزیز
لپ تاپ من مدل VAIO FW 35G هست.در کنار ویندوز vista یک XP هم برام نصب کردن
چون من cd اصلی XP دانگرید شده و driver ها رو ندارم می خوام از درایوی که XP نصب هست image بگیرم تا هر وقت به مشکل برخورد کردم دوباره recovery بکنم
با نرمافزار acronis9 امتحان کردم ولی وقتی cd بوت acronis رو میذارم پیغام میده که hard رو نمیشناسم
میخواستم بدونم آیا با نرم افزار دیگه ای میشه این کار رو کرد یا نه؟
یا میشه با خود XP مثل vista دیسک recoveryبسازم تا وقتی که Xp بالا نمیاد recovery کنم؟
با تشکر از دوستان
منتظر راهنمایی های ارزشمندتون هستم
سلام ریکاوری درایو من کار نمی کنه من بایدچکار کنم . وقتی میرم تو بخش ریکاوری چند دقیقه ای صبر مینکه بعد ریست میشه . من باید چه کار کنم .
اصلا فکر نکنم که مشکل از انتقال حرارت باشهنقل قول:
اگه سی پی یو زیادی داغ کنه اول یه هنگ بعد چند ثانیه بوق بعد ریست
شما باید این لپ تاپت رو یه نمایندگی ببری.
اگر هم مشکل از انتقال حرارت بود با این همه خمیر عوض کردن دیگه باید جوابو می گرفتی!!!!!
در ضمن به کارخونه نه به تنظیم کارخانه یا تنظیمات پیش فرض یا همون (default setting) هرچی که خودتون اسمشو می ذارین به احتمال زیاد همون توی تنظیمات بایوس یه گزینه ای با همین نام وجود داره. روش کلیک کن یه سوال ازت می پرسه که are you sure...... تایید می کنی والسلام. اگه شد که هیچی اگه نشد من دیگه نیدونم
اطلاعاتم همینه:24:
خیر ... بارها گفته شده گرافیک لپ تاپ ها تغییر ناپذیرندنقل قول:
اگر از روی هارد و یا دی وی دی نمی توانید ریکاوری کنید و سیستم ریست میشه ، مشکل از ناسازگاری هست و باید بدهید بیرون براتون این کار را انجام بدهندنقل قول:
من قبلا طریقه استفاده از نرم افزار قدرتمند Norton ghost v.14 را توضیح دادم اینجا :نقل قول:
بگردید پیدا کنید و استفاده کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
بهترین نرم افزاری که میتونه به شما کمک کنه
درایو لپ تاپ من دی وی دی میخونه ولی سی دی پخش نمیکنه!!مشکل از چیه؟
سلام آقای غفاری میخوام بدونم رفتین تعمیرش کنین؟ آیا 3 تا بوق نمیزنه اول روشن شدنش؟نقل قول:
نقل قول:
مشکل از اپتیکشه که خرابه ... لیزش قدرت خواندن سی دی را نداره و Fail شده
باید ببرید تعمیر یا تعویض اگر مشکل با ریکاوری و راه حل نرم افزاری آپگرید فریمور حل نشه :41:
توی لپ تاپ وایو fw در قسمتvaio recovery center اومدم از سیستم بک آپ بگیرم گفت که 3 تا دی وی دی میخواد.
دی وی دی اول و دوم با موفقیت رایت شد. اما واسه دی وی دی سود توی 66% گیر کرد و همینجوری موند.
مشکل از کجاست؟
احتمالا یک باگ رخ داده موقع کار یا همچین چیزی ... باید صبر می کردید شده بالای 5 ساعت !
باید از اول راه را برید !
با سلام خدمت دوستان و بزرگان در سایت پی سی ورلد
من یه لپ تاپ dell vostro 1510 گرفتم و چند تا سوال از خدمتتون داشتم
1: این لپ تاپ هیچ سی دی انگار نداره دو درایو بیشتر هم نداره os و recovery
میخوام از ویندوز ویستا image بگیرم چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟ acronis خوبه ؟ کدوم نسخه ؟
از درایو ریکاوری هم image بگیرم ؟
طریقه پیاده سازی اینها چطور خواهد بود ؟
با Driver magician چطور ؟ خوبه با این برنامه از درایو های سخت افزاری backup بگیرم ؟؟!!
2: و همچنین میخوام هارد این لپ تاپ رو پارتیشن بندی کنم با Paragon Partition Manager ولی تو لینکی که گذاشته بودین آموزش خاصی ندیدم از این لینک
3: برای پارتیشن بندی بهتره با سی دی بوتیبل این کار رو انجام بدم یا از داخل خود ویندوز ویستا ؟کد:http://www.paragon-software.com/business/pm-ese/screenshots.html
البته سی دی بوتیبل Hiren boot cd v 9.5 رو هم دارم که نرم افزار های زیر داخلش هست
1: Partition magic pro 8.05
2: Acronis Disk director Suite 9.0.554
3: Paragon Partition manager server 7.0.1274
4: Partition commander 9.01
5: Ranish Partition Manager 2.44
6: The Partition Resizer 1.3.4
7: Smart Fdisk 2.05
و غیره ....
نرم افزار Paragon Partition Manager 9.0 رو هم دارم
از مجموعه آکرونیس هم نرم افزار های زیر رو دارم
Acronis True Image Echo Server v9.5.8
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چه صورتی امکان داره بوت لودر این لپ تاپ قاطی بشه ؟ پارتیشن بندی ؟ یا زدن ویندوز ایکس پی
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر ارادتمند شما آرش :11:
موفق باشید
متشکر میشم راهنماییم کنید :11:
من یک لپ تابhp pavilon dv6720eo دارم که ویندوز ویستای اورجینال نروژی دارد آیا راهی هست که ویندوز را به انگلیسی تبدیل کنم
سلام
خواهش مي كنم به من كمك كنيد
من تازه لپ تاپ خريدم و ويندوزم ويستا پرميوم هست و مدل لپتاپم دل استوديو 1537 هست
ولي نميتونم با مودم اكستذنال به اينترنت متصل بشم ارور 678 ميده چه كار كنم ؟
آي اس پي رو عوض كردم مودم رو عوض كردم درايور رو از دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت
چه راه حلي پيشنهاد ميديد ؟
سلام ببخشید این پورت ها برای چی هست:::::::::::::::::::::::
من قبلا با این ارور مواجه شدم (البته با پی سی) اون موقع مشکل از خط تلفن بود چون با خط دیگه امتحان کردم درست بود حالا شما چک کن ببین چی میشهنقل قول:
خط تلفن رو هم تغيير دادم ولي درست نشدنقل قول:
آيا اين مشكل ميتونه مربوط به ويندوز باشه ؟
من یه لپ تاپ fw390 دارم. حدود 1 هفته پیش خریدم. از وقتی که گرفتم موقع روشن کردن یه صدای نویز مانند از سیستم میاد. مثل این که یه چیزی اتصالی داره قطع و وصل میشه. صدا خیلی ضعیفه . به سختی به گوش میرسه.
اما یه نفر به من گفت صدای هارد هست.
کسی نمیدونه این مشکل برای چیه؟
اگر صدا خیلی کمه چیز خاصی نیست چون این صدا عادیه (برای من هم همینطوریه)نقل قول:
مثلا هدفون بزن بعد هیچ چیزی گوش نده اون موقع یک صداهای ریزی میشنوی این صداها عادیه
ممنونم دوست عزيز ؟چون مال يك اقاي دكتري است مي خوام مطمين شم(از فاميل)اگر چيزي بيشتري در موردنقل قول:
اين مدل لب تاژ يا bookجاي خط تلفنش كجاست؟هرچي گشتم ژيدا نكردم؟
ممنونم
مدل:fmv lifebook 7000na5
چرا اون دوست عزیز بعدش علامت سوال داره ؟ : دینقل قول:
ممنونم دوست عزيز ؟چون مال يك اقاي دكتري است مي خوام مطمين شم(از فاميل)اگر چيزي بيشتري در مورد
اين مدل لب تاژ يا bookجاي خط تلفنش كجاست؟هرچي گشتم ژيدا نكردم؟
ممنونم
مدل:f
آخه جای تلفن که چیزی نیست گم بشه که .... احتمال زیاد همون مودم یو اس پی بهش میخوره ....
سلام
من لپ تاپم چند ماهی که کند شده بعد از نیم ساعت کار کردن دیگه هیچ کاری با ش نمیشه کرد مثلا مدیا پلیر هم کار نمی کنه باید ریستارتش کنم.بازیهایی که رو سیستمم بوده دیگه نمی شه بازی کرد.میره تو بازی ولی چون کنده. نمی شه بازی کرد.مسنجرم قفل می کنه.چند بار ویندوز عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرده.صفحه کلیدم دیلی پیدا کرده با تاخیر می نویسه.نرافزاری ریستار نمیشه .یعنی میشه ولی 40 دقیقه بعد از زدن ریستار کردن.
خواهشا کمکم کنید
نقل قول:
ممنونم دوست عزيز.همينطوري (؟ )اشتباهي تايژ شد:20:
حالا بايد بگم كه دوستم براي اينترنت چي بخره چه نوع مودم ي؟اين مودم بايد به usb وصل بشه؟اگر ميشه كمي راهنمايي كنيد؟:11:
من لب تابم را بردم يك ساعت تو اشژز خانه:41:(براي گوش كردن اهنگ)حالا صفحه اش يك حالتي شده كه انگاري وقتي لكه اب جايي خشك بشه رو شيشه مي مونه(مدل لب تاژ dell 1500( ]چطوري صفحه اش را ژاك كنم
ممنون:11:
با سلام. من ويندوز ويستا رو گذاشتم براي آپديت. 3 تا آپديت پيدا كرد ولي ظاهرا در نصب آپديت سوم مشكل داره چون هر دفعه بالا مياد ، نصب آپديت رو تا 99 درصد ميره و بعدش ريست ميشه. دوستان اگه كمك كنن ممنون ميشم
نقل قول:
دوستان یعنی کسی نمیخواد کمک کنه :11:
سلام یه سوال کوچمولو داشتم
من 1530 دل دارم اول بگم
اقا رم دوستم از نوکیا ان78 اش رو گرفته ام تو جاش میگذارم میگذارم توی شکاف اس دی لب تاپم هیچی نمی یاد
به دوستم هم میگم.میگه قبل دادن بهت تو گوشیم تمام فایلها رو چک کرده ام.رمم مشکلی نداره
مشکل از کجاست؟
فقط گفت من واسش رم گذاشته ام
اما گفتم این اصلا درایو جدیدی درست نمیکنه که حالا رمز بخواد یا نخواد
سمت چپ یه شیار داره به سمت پایین قفل میشه.مثل فلاپی های قدیم.اما من شار رو بالا گذاشته ام که.مشکل از کجاست به نظرتون
تو دیوای منیجر هم چیز عجیبی ندیدم
به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
سلام
ذوستان یک1640 گرفتم:
1)دوستان تی وی رو حطور راه بندازم؟
2)توی اینترنت زده 1080p ولی روی گارانتی زده 720 ؟جرا؟یرای همه این طوز هست یا فقط برای من؟
3)موقع کار کمی باطری گرم می کنه طبیغی هست؟
4)اگر ازنرم افزار های کرک شده استفاده کنم مشکلی هست؟
5)برای آ÷دیت ویندوز مشکلی نیست؟
6)چطور بفهمم گه دی دی آر3 هست؟
سلام دوستان!:11:
من یه لپ تاپ vaio cs 190 دارم ، وقتی با باطریش کار میکنم و باطریش میرسه زیر 20% وایرلس خودبخود قطع میشه و هیچ نت ورکی رو نمی شناسه حتی وقتی برق رو هم وصل می کنم درست نیمشه!!!!! فقط با ریست کردن وایرلسش راه می افته و درست می شه!
مشکل از چیه؟؟؟؟ چجوری درستش کنم؟:19:
دمتون گرم:40:
سلام
دوستان کارت تی وی 1640 رو چطور نصب کنم؟
نرم افزار داره؟
درایور داره؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم وقتی از لپ تاپ تو خونه استفاده میکنم و به برق وصله دیگه از باطری استفاده نمیکنه که باتری خراب بشه که؟
یعنی انرژیشو از برق می گیره؟
ممنون
دوست عزیز دلیل این کار اینه که از باتریتون بهینه استفاده بشه. دیگه شما هم گیر نده ، آخه با 20% WI-Fi استفاده می کنن!!!! رحم کن.نقل قول:
احتمالا یه باگی توی سیستم عامل روی لپ تاپت هست که وقتی برقو وصل می کنی دیگه روشن نمیشه. آپدیتش کن.
دوست عزیز آخه آشپزخونه جای ... استغفرالله :31: . نگران نباش، توی آشپزخونه ذره های چربی زیاده و این لکه به دلیل همینه. توصیه می کنم از اسپری های مخصوص پاک کردن LCD لپ تاپ استفاده کنی که تو بازار هست .نقل قول:
-- جدا از آب و الکل پرهیر کن، به مرور LCD رو مثه قبل نمی بینی. همون مایع های مخصوص که فوقش 3000 تومنه خوبه.
بهتره باطری روش باشه و همیشه Fully Charged باشه، بعضی لپ تاپا بعد از 100 دیگه برقو مستقیم می گیرن و با باطری کاری ندارن. به هر حال بهتره باطری همیشه رو لب تاپ باشه.نقل قول:
موفق باشید.