ممنون آقای متین پور دکمه تشکر نمی بینم
Printable View
ممنون آقای متین پور دکمه تشکر نمی بینم
دوست عزیزنقل قول:
گوشه سمت راست همانجای که نوشته تشکر از کار بر شما وقتی آن را می بینید که پست مر بوط به پاسخ دهنده را مطالعه می کنید نه پست خودتانرا
سلام.
آیا مدل زیر دارای قابلیت PVR هست؟
samsung led ua40d6000/6920
ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما PVR ندارد این سایت دیدن مشخصات تلویزیونتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام: آقای متین پورباتشکرمجدد من باراهنمایی شما تغییرات روتصحیح کردم وظاهراً تلویزیون بدون اشکال کار میکنه ولی من نگرانم که بعضی تغییرات منوها که موقع بهمریختن تلویزیون که تصویر وارونه وناواضح بود دستکاریها یی کرده باشم که بعداً دردسر ساز شود منfirmware ی دانلود کردم آیا با نصب ش منوهای اولیه تصحیح میشود یانه برای کسانی مثل من که بدون عکس گرفتن از منوها ویادداشت برداری منو ها را بهم زده اند راه چاره چیست؟
ببخشید بخاطر پیری وکم حافظه بودن تشکر از کاربر در هیچ پستی اول نبود بعداز اضافه کردن این پست تازه ظاهرشد
سلام آقای متین پور
آیا UE46ES8000منوش فارسی میشه
آخه به سفارش اروپاست و آیا قابلیت pvrدارد
راستی فروشنده میگفت اگه فارسیش کنه ممکنه قابلیت گیرندگی دیجیتال و
ر*س*ی*ورش میپره/که فکرنکنم درست باشه
دوست عزیزنقل قول:
در مدل تلویزیون شما 29 زبان اروپایی را پشتیبانی می کند و نمی دانم که فارسی را می تواند اگر بتواند قابلیت ریسیور و دیجیتال تان بهم نمی خورد چون ربطی به هم ندارند و اینکه سیستم شما می تواند عمل ضبط را هم انجام دهد یعنی Personal Video Recorder Ready در حالت آماده است در موقع جستجوی کانال دیجیتال را با ریسیور انتخاب کنید.
و برای دانلود آخرین فریمورتان به این سایت بروید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر آلان تلویزیون تان به درستی کار می کند پس دیگر نگران نباشید. و با خیال راحت فریمور تان را دانلود و از تلویزیونتان اسنفاده کنید
اینم سایت دانلود فریمورتان
باتشکر از شما آقای متین پور
اگر یادتون باشه گفته بودم تلویزیون برادرم UA40EH6030هست منومخفیش رو آنلوک کردم وتغییرات را انجام دادم هم منوش فارسی شد هم سرچ دیجیتال اضافه شد ولی روی
آسیا/اروپا و چین و چند کشور دیگه که داشت سرچ کردم کانال دیجیتالی پیدا نکرد/قسمت کانال یابی دستی هم فرکانس و پهنای باند را وارد کردم چیزی پیدا نکرد/البته همان قسمت کانال یابی دستی شماره کانال را 5 زده بود درحالی که تی وی خودم 33 زده/چه راهنمایی میتونید بکنید???
دوستان من در منوی مخفی reset factory کردم و از اون موقع خیلی از کانال ها رو در خیلی از تصویر هایی که نمایش میده باحاشیه سیاه رنگ در بالا و پایین نشون میده .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.صفحه نمایش در حالت 16:9 است
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما تنظیمات آنتن - کابل - و فیش را بدرستی وصل کرده باشیدو هیچ نقص در این مورد نداشته باشید و تنظیمات دیجیتال تان را هم بدرستی انجام داده باشید وقتی که کانال یابی می کنید کانالهای تان از شماره 800 به بعد ذخیره می شود که می توانید با زدن دکمه اسمارت هاب همان دکمه مکعب روی کنترول به قسمت اسمارت هاب رفته و آیکون کانال را زده ولیست کانالهایتان را ببینید.
نکته: حتما کابل تان را تست کنید که سالم و اتصالی نداشته باشد . چون بوده که کابل نقص داشته و تمام موارد را خنثی کرده و نگذاشته که کانالی پیدا بشود.
دوست عزیزنقل قول:
در قسمت تصویر اندازه تصویر را روی عریض خودکار بگذارید و بعضی از کانالها برنامه هایشان را همانطوری ارسال می کنند .چون اگر تلویزیون تان مشگل داشته باشد تمام کانالها به همانگونه پخش می کنند. و اگر از ریسیور استفاده می کنید این می تواند مشگل از دستگاه پخش کننده باشد شما باید در منوی ریسیور وارد شوید و از قسمت تنظیمات ریسیور در قسمت تنظیمات خروجی نسبت صفحه نمایش را تغییر دهید. و برای هرکانالی که می خواهید ببینید اگر همین مشگل بود باید همان کار را از طریق ریسیور دوباره انجام دهید.چون ایستگاهای فرستنده بر اساس سیستم خودشان سیکنال ارسال می کنند.
تشکر از پاسختون آقای متین پور
من آنتن راهم تست کردم درست بود و کانال های آنالوگ را به خوبی میگیره راجب کانال 800 و اسمارت هاپ هم میدونم چون کلأ اگر بگیره در قسمت سرچ اتومات مینویسه چندتا کانال پیدا شد/شما راه دیگری در منومخفی سراغ ندارید و یا با به روز کردن فریمور امکانش هست که دیجیتالو بگیره?
دوست عزیزنقل قول:
دیجیتال تلویزیون شما در حالت ready یعنی در حالت آماده است و اتفاقا آخرین فریمور تلویزیون شما برای تیرماه است آن را دانلود و استفاده کنید .اگر مشگل حل شد که هیچ و گر نه باز نگاه کنید به سیم کابلتان اگر داخلی است یک سیم جداگانه به آنتن ببرید و از آن استفاده کنیدو اتصالت تان را چک کنید که بدرستی وصل باشد و هیچگونه اتصالی وجود نداشته باشد چون قبلا هم یکی از دوستان همین مشگل را داشت که کابل داخلی آن مورد داشت و با اینکه کانالهای آنالوگ را می گرفت ولی کابل ش اتصالی داشت و کانالهای دیجیتال را نمی توانست بگیرد.
نکته: اگر تمام تنظیمات از منوی مخفی بدرستی اعمال شده باشد راه حل دیگری در منوی مخفی وجود ندارد یا سیستم شما دیجیتال آن بصورت مجازی نمایش داده می شود و در واقع دیجیتال ندارد یا اینکه ارتباطات آنتنی شما بدرستی وصل و تنظیم نیست.
و برای دانلود به سایت امارات بروید
سلام مدل تلویزیونم سامسونگ UA40C5550 با گارانتی سام سرویس هستش سری 5
میخواستم کمک کنید چه جوری کالیبراسیون رنگی انجام بدم؟؟؟ و تنظیمات اونو رو بهترین حالت بذارم
در ضمن من مودم روتر وایرلسtplink دارم چرا تلویزیونم از طریق وای فای اونو پیدا نمیکنه؟؟/
دوست عزیزنقل قول:
برای کنتراست بهتر رنگ و نور به این تایپیک بروید و پست اول مربوط به کنتراست را مطالعه کنید.
WIFI برای ارتباط با تلفن همراه و دستگاههای خاص است نه ارتباط با مودم
دوست عزیزنقل قول:
برای کنتراست بهتر رنگ و نور به این تایپیک بروید و پست اول مربوط به کنتراست را مطالعه کنید.
سلام و تشکر استاد متین پور عزیز
راجع به UA40EH6030R که فعالش کردم ولی دیجیتالی پیدا نمیکنه.
استاد من مطمئنم داره چون سرچش یه 20ثانیه ای طول میکشه/یکی از دوستان نوشته بود در این موارد داخل منومخفی منطقه را روی استرالیا بزارید 1_منظور از منطقه کدام گزینه هست? /2_آیا نظرش درسته و مشکلی پیش نمیاد?/ 3_به نظرشما اگر تیونر را از Auto تغییر بدیم مثلأ روی
SEC_TCبزاریم ممکنه راه بیفته و خطری نداره?چون یه جا خوندم اگر روی SE_ISB بزاریم مین برد میسوز. ممنون میشم اگر پاسخ همه سوالاتم را بدید
دوست عزیزنقل قول:
Region همان منطقه است که آن را روی ED-DTV قراردادید و اگر آن را روی ed- asia قراردهید بجای آسیا/اروپا و چین و چند کشوردیگر کشور استرالیا و چند کشور در حوضه آن کشور نمایان می شود و فکر نکنم تاثری داشته باشد چون اگر قرار به گرفتن باشد همان اولی بهتر می گرفت و در ضمن وقتی که شما auto را انتخاب میکنید خود تلویزیون آن سیستمی را که قابلیت وصل شدن به دیجیتال دارد را فعال می کند ولی اگر می خواهید می توانید سیستم دیگری را امتحان کنید و همانطور که قبلا هم گفتم اگر همه موارد را برای فعال کردن دیجیتال درست انجام داده باشید آلان مشگلی نباید داشته باشید و فقط مشگل در نسب آنتن و کابل و فیش است و گرنه ........
استاد عزیز من وای فای تلویزیونم رو با دوتا گوشی موبایل و یک تبلت تست کردم به هیچ کدوم وصل نمیشه اصلا" توی جست و جو هیچی رو پیدا نمیکنه با گوشی هم سرچ میکنم تلویزیونم رو پیدا نمیکنه از روز اول که خریدم همینطوری بود یعنی خرابه؟؟نقل قول:
دوست عزیز
دوست عزیزنقل قول:
باید از یک دستگاه تلفن همراه ای که از Wi-Fi Directپشتیبانی کندبه تلویزیون وصل کنید و اینکه اگر wifi تان روشن نیست و یا کار نمی کند به Samsung Wireless LAN adapter نیاز دارید.
سلام آقای متین پور
تشکر از راهنماییتون/این تی وی برادرم که فعلأ دیجیتالش چیزی رو پیدا نمیکنه البته راه هایی رو که گفته بودم هنوزامتحان نکردم/ولی جهت استفاده دوستان :تیوی همکارمو کهUE46ES8000 بود منومخفیشو آنلوک کردم و تغییرات را انجام دادم منوش فارسی شد بدون اینکه کاراییهاش محدود بشن و اینکه واقعأ سامسونگ یک تیوی جهانیه
سلام آقای متین پور
از اینکه وقت میذارید و به سوالات ما و دوستان دیگر جواب میدین متشکرم%
میخوام هفت تا گزینه ای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تغییر میدیم رو از روی UE46ES8000 نگاه کنم و رویUA40EH6030 پیاده کنم منظورم تنظیمات کارخونشه که به سفارش اروپاست آخه راحت دیجیتالو دریافت میکنه
لوکال ستش روی EU بود حالا یه خواهش ازتون دارم " بیزحمت 1_توضیح بدین که هر گزینه چه کاربردی دارد?/2_کدامشون مربوط به فعال کردن دیجیتاله و کدامشون زبان? ممنون میشم%
دوست عزیزنقل قول:
را local set ed-iran این آیتم مشترک برای زبان و دیجیتال است را tuner auto این مربوط به دیجیتال است Region را ED-DTV اینم باز مربوط به دیجیتال است PnP language را Per وlanguage-arabic را iran وiran را ch table وttx groupar را abi/Hbrw را یا iran مربوط به زبان و تل تکست است
سلام آقای متین پور
مدل تلویزیون من ua40c6200ur هستش .type که در منو مخفی هستش چی باید باشه
دوست عزیزنقل قول:
این را تست کن
40A1UF1E یا 40A1UF6E
سلام آقای متین پور" کمک کمک....
متأسفانه تی وی همکارم که مدلشUE46ES8000بود سه روز بعد از اینکه منوش رو فارسی کردم بدون هیچ دلیلی شروع به خاموش و روشن شدن کرده/من صددرصد مطمئنم که در منومخفی به غیر از هفت تا گزینه چیز دیگه ای رو تغییر ندادم تازه تیونر را چون گزینه اتوماتیک نداشت اصلأ دست نزدم و همانجور که بود گذاشتم/فقط میگه دیشب گوشی N8را باکابل اچ دی بهش وصل کرده و عکس نگاه کرده بعدشم مشکلی نداشته تا اینکه امروز بعد از اینکه تی وی را به برق زده خود به خود روشن و خاموش میشود بعضی وقتها که دکمه پشت تی وی را چند ثانیه نگه میدارم راحت روشن میشود اما به محض اینکه تصویر میاد ۲۰ ثانیه بعد خاموش و روشن میشه/البته همیشه تصویر درست نیست و به صورت راه راه رنگی عمودی کل صفحه پر میشه یا نصف صفحه سیاهه نصف دیگش سفید/ راستی وقتی هم تصویر یه ۲۰ثانیه ای درسته اگر یکی از دکمه های کنترل را بزنی تصویر راه راه رنگی میشه لطفأ راهنمایی کنید /ممنون میشم%
متأسفانه تی وی همکارم که مدلشUE46ES8000بود سه روز بعد از اینکه منوش رو فارسی کردم بدون هیچ دلیلی شروع به خاموش و روشن شدن کرده/من صددرصد مطمئنم که در منومخفی به غیر از هفت تا گزینه چیز دیگه ای رو تغییر ندادم تازه تیونر را چون گزینه اتوماتیک نداشت اصلأ دست نزدم و همانجور که بود گذاشتم/فقط میگه دیشب گوشی N8را باکابل اچ دی بهش وصل کرده و عکس نگاه کرده بعدشم مشکلی نداشته تا اینکه امروز بعد از اینکه تی وی را به برق زده خود به خود روشن و خاموش میشود بعضی وقتها که دکمه پشت تی وی را چند ثانیه نگه میدارم راحت روشن میشود اما به محض اینکه تصویر میاد ۲۰ ثانیه بعد خاموش و روشن میشه/البته همیشه تصویر درست نیست و به صورت راه راه رنگی عمودی کل صفحه پر میشه یا نصف صفحه سیاهه نصف دیگش سفید/ راستی وقتی هم تصویر یه ۲۰ثانیه ای درسته اگر یکی از دکمه های کنترل را بزنی تصویر راه راه رنگی میشه لطفأ راهنمایی کنید /ممنون میشم%
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و قسمت قرمز را مطالعه و طبق آن عمل کنید
تشکر آقای متین پور عزیز
من جوابمو نگرفتم آخه نگاه کردن چندتا تصویر چه ربطی به کالیبره شدن دارد آخه کسی وارد منومخفی نشده که کالیبراسیونش را دستکاری کنه بعدم کالیبره شدن چه ربطی به ریستارت شدن داره که هی خاموش و روشن میشه/امروز بعدازظهر خودبه خود تصویر درست شده ولی فقط کنترل معمولیش کار میکنه و کنترل هوشمند و کنترل با دوربین کار نمیکنه/کالیبره به اینا چه جوری مربوط میشه?ممنون میشم مارو ارشاد کنید/بازم تشکر
دوست عزیزنقل قول:
مثل اینکه شما توجه نکردید که گفته بودم قسمت متن قرمز رنگ را بخوانید این برای زمانی استفاده می شود که تلویزیون شما دچار بهم ریختگی شده است با این کار تلویزیون شما به روز اولی که از کارتن باز کردید برمی گردد البته به شرط اینکه تمام مراحل را درست انجام بدهید.
تشکر آقای متین پور
بعداز دو روز که تیوی درست شد دوباره ریستارت میشه و تصویرهمونجور که گفته بودم خراب هست/البته هم دفعه اول و هم امروز این ریستارت شدن با فشار دادن دکمه های تغییر صدا بر روی کنترل معمولی شروع شده/1_امکانش هست کنترل خراب باشه و فرمان نامربوطی ارسال کنه? /2_اگر راهی که در قسمت قرمزرنگ نوشته بودید را برم بعد 5دقیقه باید تیوی را روشن کنم و دوباره خاموش و وارد منومخفی بشم وفقط چهارتا آیتم را باهمان کنترل معمولی وارد کنم یا خودش داره باید انتخاب کنم و اینکه فقط همین چهارتا آیتم هست یا آیتم دیگری هم هست که باید وارد کنم و مشکلی پیش نمیاد/تشکر
دوست عزیزنقل قول:
در آخر کار باید تمامی اینکارها را انجام دهید پیامی می دهد که
LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید. و مشگلی هم بوجود نمی آید
سلام دوستان
من يك ٦٩٤٠ دارم كه دانگل واييفايي هم داره و چندتا سوال داشتم
١- الان چند وقته ماركت سامسونگ ديگه برنامه هاي خارجي نداره و فقط چندتا برنامه ايراني توش هست جمعا پنج يا شش عدد برنامه! من ده ها برنامه داشتم كه همش خودبخود پاك شده! مشكل چيه؟
٢- پارسال رفتم تو منوي مخفي و كشورش رو گذاشتم روي استراليا، موفق شدم به برنامه هاي خارجي دسترسي پيدا كنم... ولي بعد از يك ماه خود بخود همشون پاك شدند و جاشون يه سري برنامه ايراني دوباره نصب شد ! آخه چرا؟؟؟؟
٣- الان اگه دوباره همون كارها رو تكرار كنم باز هم بعد از مدتي همه چيز برميگردد مثل قبل؟
با تشكر!
خیلی خیلی تشکر میکنم جناب متین پور
به نظر شما بهتر نیست اول فریمورش را آپدیت کنم شاید حل بشه/بیزحمت آدرس فریمورشو بذارید/تشکر
UE46ES8000
یادم نیست آخرش Sداشت یا چیز دیگه ای
درود
دوستان tv من وقتی
mute>1>1>9>Ok
گزینه HOSTEL MENU میاد و وقتی اون رو فعال میکنم بازم گزینه local set فعال نمیشه مدل تی وی هم UA 40D6960WM
هست کسی میتونه بگه چرا local set فعال نمیشه؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید