این ها رو باید خودتون بسازید ولی حدثم اینه که یکی از هر کدوم از این ست دائدرید تو کل اسکایریم پخش شده باشه که من تا حالا 3 تاش رو پیدا کردم البته بعد از اینکه خودم ساختم...نقل قول:
Printable View
این ها رو باید خودتون بسازید ولی حدثم اینه که یکی از هر کدوم از این ست دائدرید تو کل اسکایریم پخش شده باشه که من تا حالا 3 تاش رو پیدا کردم البته بعد از اینکه خودم ساختم...نقل قول:
با سلام
توی کوئست The Forgemaster's Fingers یک در است که چهار تا شکل جونور که رو سنگها است باید درست سرجاشون قرار بدی بعد دستگیره رو باید بکشی اما حالا ترتیب این چهار تا حیون چیه
اقا یک سوال مخصوصا از دوستان skyrim hard players :d زیر کالج winterhold بیشتریا رفتین یا برای مراحل کالج باید برین. یک دسته مشکیه که اگر بتونی حلقه های دستو \یدا کنی و سر جاش بزاری بهت یک شمشیر قوی deadra (شیطانی ) میده حلقه ها رو از کجا بیارم؟
در ضمن من یک معبد \یدا کردم که درب ورودیش مجسمه شیطان بود میگگگفت برای ورود کلید میخواد من ندارم از کجا بیارم؟
ممنوم پسرانیم. کیه!
نقل قول:
یک میز همونجا هست که یک کتاب با یک کلید روشه اونا رو بردار و برو توی the Arcanaeum ( همون کتاب خونه کالج که یک orc مسئولشه )
راهروی سمت چپ اون دایره وسط یک صندوق روی زمین هست با اون کلیده باز میشه و انگشترها توی اون اند
وقتی انگشتر ها رو برداشنی سریع فرار کن چون مسئولش میاد ازت میگیره
همین
در کل چیز خاصی نبود
من خیلی وقت پیش اینکارو کردم و اون ددریکه اومد و باهم توافق کردیم و نقشه ی گنجشو داد که من یکم گشتم دنبال گنجه ولی پیداش نکردم و بیخیالش شدمنقل قول:
در کل چیز خاصی نبود
اگه کسی گنجرو پیدا کرد به ما هم بگه کجاس
؟؟؟نقل قول:
این چطوری دمجش روی 300 ه؟؟؟:18:
نقل قول:
اینجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا یکی منو راهنمایی کنه چطوری باید عضو Darkbrotherhood شد. من riften رفتم تو اون یتیم خونه ولی کسی کوئست بهم نداد. wildhelm هم رفتم خبری نبود. چیکار کنم؟
واقعا حقش بود GOTY امسال بشه همه جزئیات فوق العاده بود مخصوصا آهنگهای موقع مبارزه با اژدهای بازی واقعا بعد از 5 سال تونستن یکی بهتر از oblivion درست کنن البته اونم عالی بود ولی این یه چیز دیگه بود
اول باید با یک بچه که توی wildhelm هست صحبت کنی ازش کوئست بگیری. برای اینکه بچه رو پیدا کنی از یک صاحب inn توی riverwood در مورد rumor سوال کن.(چند بار سوال کن) بعدش یه کوئست میده راجبه Aventus Aretino. این همون بچه هست. برای این بچه کوئست انجام بده و جایزه ات رو ازش بگیر. بعدش برو یک شهر دیگه غیر از Wildhelm توی اون شهر چند ساعت صبر کن یک نفر میاد یک نت بهت میده که توش شکل یک دست سیاه کشیده شده.نقل قول:
بعدش برو روی یک تخت بخواب همه چی تمومه :46:!
سلام
آقا تو کوئست return to your roots اونجا که یه کره ای هست باید بچرخونیش قضیش چیه؟!
چطوری باید ردش کنم؟!
این کوئستی که شما نوشتی یک چیز دیگه است ( باید 30 تا Crimson Root جمع کنی )نقل قول:
اون کره ـه هم باید مربوط به الدر اسکرول باشه
4 تا کلید اونجا هست از سمت راست شروع کن به زدن تا یکی بعدی فعال بشه ( اون مکعب رو هم باید توی جایگاهش سمت راست کلید ها بزاری )
[QUOTE=M e i s a m;6700845]مطمئنی گل پسر :21: پس هنوز مهارتت خوب نیست:31:نقل قول:
این عکس ورژن 4 اژدها کش
در ضمن از این هم بالاتر میره میخام در ورژن 5 به 500 برسونمش منتظر باشید
عزیز فعلا بحث رکورد زنیه وقتی آخرینشو زدم آموزش کاملشو درست میکنم میزارم اینجانقل قول:
این چطوری دمجش روی 300 ه؟؟؟
[QUOTE=*Forgotten*;6702522]نقل قول:
داداشــــــــ !!
سیستمم دم دست نیست از شمشیره عکس بندازم فردا واست میارم
تو تمام تلاشت رو بکنی به شمشیر من میرسی ولی از مال من بالاتر نه! حالا برو زور بزن ببینیم چی میسازی ای اژدها کش :31:
[QUOTE=M e i s a m;6702700]اولا بحث رو گرد اسورد هست نه اسلحه های مشابهنقل قول:
در ثانی من دارم damge فیزیکی رو بالا میبرم نه جادو (بالا بردن جادو به قول شما تا 140 قابل حله) بعدا رو جادو هم کار میکنم
نقل قول:
شما تو پوستای قبلی فرمودید که مال من بالای 300 میزنه(حال نمیدونم با جادو یا فقط Damage فیزیکی رو گفتید ) و گفتید (و فنچه) اونوقت تو این پست میگید که من شمشیرم از این بالاتره , اینی که من دارم damage فیزیکیش 400 هست (آقا اعتراف کن دیگه حرفات باهم نمیخونه)
عکس هم حتما با موبایل بگبر منتظرم:27:
شما لطف کن یه شفاف سازی هم بکن :
damage فیزیکی شمشیرت رو چنده؟ (گرد اسورد)
damage جادوت کلا چنده؟
این حرفت یعنی چی ؟؟؟ :18:
نقل قول:
کسی اینو گرفته؟
من که رفتم تو کارش. چون وقتی جونت کم باشه دشمناتو \رت میکنه اونور بعد جونتو زیاد میکنه همچنین جون یاراتو.همچنین خیلی کم امکان داره برات یک dragon priest احضار کنه تا برات بنجگه.
Waitiiiiingنقل قول:
عزیز فعلا بحث رکورد زنیه وقتی آخرینشو زدم آموزش کاملشو درست میکنم میزارم اینجا
من زورمو زدم یدونه Deadric Mace ساختم اپ کردم دمجش 70-80 شد
البته انچنت نکردم
انچنت رو دیمج فیزیکی اثر نداره فقط ضربات جادویی هست که به صورت کمکی رو وسایلی مانند اسلحه ها میزارننقل قول:
اره ولی من تاحالا پرکاشو ندادمنقل قول:
انچنت رو دیمج فیزیکی اثر نداره فقط ضربات جادویی هست که به صورت کمکی رو وسایلی مانند اسلحه ها میزارن
فقط اون دوتا پرکای سمت راستشو که یکیش مال سول جم هاست و اون یکیش با death blow اسلحه رو شارژ میکنه دادم
ولی انچنتم بالاست روی 70 ه تقریبا(با این Azura's Star هی شارژ میکنم)
Trainer برای انچنتینگ(MASTER) کجا هست؟
نمیدونم واسه من چی شده ...ک هر جا میرم هر شهری میرم حمله میکنن ! رفتم Whitern عضو گروه شدم ...بعد ازون هر جا میرم بم حمله میکنن ...چرا اینجوری شده ؟
[QUOTE=*Forgotten*;6702829]اون موقع که شما شمشیرت فنچ بود مام لازم نبود اظهار وجود کنیم منتها بعدش واجب شد چون یهو اپگریدش کردی انتظار نداشتم به این زودی :18: اخه سر همون 300 خیلی ذوق داشتینقل قول:
من الان میرم یه عکس میندازم میارم
ولی اوردم نگی رفتی ساختی و ... تو پست های قبل قبل قبل تر نگاه کنی من یه جا گفتم که 2 ست کامل ازشون ساختم و با بنوس اسمیتینگ 100% (4 تا 25% در واقع) همه رو تا اخرین حد بالا بردم :46::21:
عضو Companien ها شدید اگه اشتباه نکنم و تبدیل به Werewolf که یه حالت Beast Mode داره که اگه داخل این حالت باشید بهتون حمله می کنننقل قول:
kمیدونم واسه من چی شده ...ک هر جا میرم هر شهری میرم حمله میکنن ! رفتم Whitern عضو گروه شدم ...بعد ازون هر جا میرم بم حمله میکنن ...چرا اینجوری شده ؟
چرا تاثیر نداره پس اون 40% بنوس دمیج اسلحه که روی زره میشه انداخت چیه؟؟نقل قول:
آره عضوش شدم....پس باید ازین حالت دربیارم ...درسه؟(اونوخ ب چ دردی میخوره:13:؟)نقل قول:
:27:محتوای مخفی: عکس
سلام دوستان امکان داره که یه نفر آرمورش 680 تا باشه چون من هر کاری کردم از 596 تا بالاتر نرفت!
سلام دوستان . من تو این تاپیک شنیدم اونایی که مستر دستراکشن می شن دمیج آتششون تا 300 میره، والا دستراکشن من 100، پرکاش زدم، اسپل های مستر رو هم گرفتم ولی دمیجشون از 140 بیشتر نیست، فایر بلت هام همون دمیج قبلیه ، چطوریه قضیه اش؟
عزیز متن من و ایشون رو مثل اینکه متوجه نشیدی و کامل نخوندینقل قول:
ایشون در مورد اسلحه پرسیده بود نه آرمور رو اسلحه که نمیتونی skill بندازی :27:
[QUOTE=M e i s a m;6703271]شما بجای اینکه بحث و به بیراهه ببری و بگی فنچ بود و ذوق داشتی از این حرفا جواب سوالاتم رو تو پستی که داده بودم میدادینقل قول:
[B]الان یه پست دادی ولی هنوز عکس موبایلی نذاشتی منتظرم
شما خودت این بحثه شروع کردید و گفتید شمشیر من بالای 300 میزنه damage فیزیکی ؟؟[/B] damage جادو و یا هردوش
سوالاتم هم اینه:31:
شما لطف کن یه شفاف سازی هم بکن :
damage فیزیکی شمشیرت رو چنده؟ (گرد اسورد)
damage جادوت کلا چنده؟
اینم یه عکس : :27:
من were wolf نیستم ولی بچه ها می گفتن وقتی گرگینه میشی باید wait کنی (دکمه T رو بزن بعد مقدار انتظار رو انتخاب کن)نقل قول:
آره عضوش شدم....پس باید ازین حالت دربیارم ...درسه؟(اونوخ ب چ دردی میخوره:13:؟)
یچیز دیه هم هست که وقتی داخل بیست مود هستی اگه کسی رو بکشیمدت زمان گرگ بودنت بیشتر میشه
دوستان من گرگینه نیستم اگه جایی رو اشتباه گفتم تصحیح کنید
راستی werewolf بود درمان هم داره اگه خواستی
شما از منوی Magic>Active Effects نگاه کن ببین چه چیز هایی داری همچین تو منوی Powerنقل قول:
احتمال داره وپمایر شده باشی به خاطر همین همه بهت حمله میکنند
نقل قول:
به غیر از اسپل هایی که از نوع Master هست و مجیک زیادی میخواد
چند نوع اسپل دیگه هم هست که انگار همون اسپل های قدیمیه ولی قوی تر شده
اسماشون هم اینطوریه :
مثلا برای FireBolt :
FireBolt - Adept
FireBolt - Expert
FireBolt - Master
کتاب های این اسپل ها رو همون Master Destruction توی کالج میفروشه
چرا Texture های لباس بازی این قدر افتضاحه ؟ حالم بهم خورد ...
بالاترین جزئیات !!! :
کد:http://up4.--------.com/images/amcyuazj97se43hbq.jpg
لطفا حذف شود
خب اینم راهنمای کل بازی همراه با عکس:
کد:http://guides.gamepressure.com/theelderscrollsvskyrim/
[QUOTE=*Forgotten*;6703375]عزیز متن من و ایشون رو مثل اینکه متوجه نشیدی و کامل نخوندی
ایشون در مورد اسلحه پرسیده بود نه آرمور رو اسلحه که نمیتونی skill بندازی :27:
داداش ما کوتاه اومدیم :دی اون 300 هم که گفتم با جادوش بود...نقل قول:
حالا شما چطوری شمشیرت رو تا اینقدر بالا اوردی... من هر کاری لازم بوده انجام دادم و همه پرک ها رو گرفتم ولی :13:
به غیر از اسپل هایی که از نوع Master هست و مجیک زیادی میخواد
چند نوع اسپل دیگه هم هست که انگار همون اسپل های قدیمیه ولی قوی تر شده
اسماشون هم اینطوریه :
مثلا برای FireBolt :
FireBolt - Adept
FireBolt - Expert
FireBolt - Master
کتاب های این اسپل ها رو همون Master Destruction توی کالج میفروشه[/QUOTE]
دقیقا از کی باید این اسپل ها رو خرید من رفتم کالج و گشتم ولی همون فایر بالت های قدیمی بود و همشون همون آبپت بودن ، کار خاصی باید واسه باز کردنشون انجام داد
دوستانی که میخوان مدل مو و مدل ریش و سبیل رو عوض کنند کد showracemenu رو بزنن. قبل ورود به این صفحه یک دور سیو کنید. در این صفحه race و جنسیت رو عوض نکنید و از preset های بازی هم استفاده نکنید باقی رو میتونید تغییر بدین.فقط دقت کنید اگر از سر اشتباه هم اون ۳ روز تغییر بدین همه چی از دست میره. بعد هم done رو بزنید. اگر بعد از تغییر دست هاتون به جلو اومد و دستها بسته بود یعنی یک تغییر اشتباه انجام دادید. دقت کنید در حالت سوم شخص باشید وقتی وارد این منو میشین. من که dovakhin خودمو(به قوله virus2009) بردم ارایشگاه.
ها الان متوجه شدم با این خانم خشگله میشه ازدواج کرد. لیدیا رو طلاق دادم.
حیف که میراندا نداره:31:
Aela the Huntress کیس خوبی هستش :دینقل قول:
منتها خشنه! ورولف هم هست! :21:
یه انچنت هست اپگرید ها رو ارتقا میده مثلا 70% بهترنقل قول:
حالا شما چطوری شمشیرت رو تا اینقدر بالا اوردی... من هر کاری لازم بوده انجام دادم و همه پرک ها رو گرفتم ولی :13:
فکر کنم از اون استفاده کردن
من با همون 100% اینچنت همه چیم رو اپگیرد کردم...نقل قول:
مشتاقانه منتظرم ببینم این دوستمون چی کردن که اینطوری اسلحه ساختن :46::20:
دوستان کسی می تونه جواب پست 2114 منو بده ؟ پس چرا من نمی تونم اسپل هامو به مستر ارتقا بدم ، تمام پرک های دستراکشنم آزاد کردم کار دیگه ای باید بکنم ؟ چرا هیچ کی تو کالج نمی فروشه این اسپل ها رو واسه ی من